plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane zacznę od najlepszych zyczeń dla Wosebki. Kochana aby na tej nowej drodze życia wszystko układało sie pow aszej myśli aby kazdy dzien spedzony razem był dziem pełnym usmiechu i radośći.
2 kreski niewiem czy gratulowałam juz wiec gratuleję.
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia.
W piatek po wizycie załpałam jakiegos doła nawet jak m w m nocy wrócił to nie wstałam do niego tylko z córką spałam. W sobotę oczywiscie obudziłam sie mega zła wiec sie do niego nie odzywałam ( biedaczek zastanawiłą sie pewnie co znów takeigo zrobił ze ja taka wsciekła latam) chciałam byc sama ( oczywiscie tylko z córką) rano zrobiłam porzadki pzrełożyłam gosci na dziś. chciałam isc na spacer z corka troche przemyslec odstresowac sie ale i to sie nie udało bo moja siostra cioteczna wyjechała wiec jej m ich corki mi podrzucił i z cała ferajna ruszylam do lasu a tam jedną nogi bolą po drugie jakies robaki łażą mojej juz sie nudzi itp. Wiec nie odppoczełam jak wrociłam m z bukietem kwiatów mnie przywitał( dodam iz juz niepamiętam kiedy kwiaty od niego dostałam może z 2 lata temu na dziien kobiet 1 roze) dstałam prezent reszte dnia spedzilismy w łóżku i w wielu innych pomieszczeniach domu hahah. Oczywiscie w między czasie niewiadomo skad przedszkole sie zrobiło w naszym domu ale całe szczescei ze dzieci grzecznie bawiły sie w corki pokoju. M wieczorem poleciał znowu do pracy, takze nie rozmawialismy do konca miesiaca mam czas wiec moze uda mi sie jakos go podejsc. W nastepny weekend zabiera mnie ze sobą w trasę wiec akurat płodne mi sie zaczną wiec moze cos wyjdzie.
nie wiem czy juz Wam o tym pisałam ale gin mi powiedział ze owu jest w momencie podwyższenia tem o 0.5 stopnia od najniższej czyli u mnie to dopiero w 3 dniu po wyznaczeniu przez ovufrienda owulacji tazke musze działać dłużej niz jak zwykle w 14 dniu konczyłam serduszkowanie. ale nastepny weekend jest nasz i zobaczymy
a co do psychiki gin mi ówi ze z lewego jajnika bede miała owu wiec zaraz po wyjsciu z gabinetu oczywiscie czuje juz lewy jajnik. hahah.
Ale sie rozpisałam.
Myslałąm ze Shagi juz urodziła ale narazie cisza wiec czekamy.
shagus dodam iz twój m przy moim to anioł ze starsznie wysokim ego
-
Dzień dobry
Mauys obiecuję ze napisze więcej ale jak ogarne troche mieszkanie i wypakuje walizki
Życzę miłej niedzieli każdej z wasa-koczek, Ilona, mauysia, Sandraa, zbikowa, Spero, magdzia26, Libra, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry
Wosebko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaszczęścia i miłości
Koczku najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Spełnienia marzeń.
Pismaczku witaj
Miłej niedzieli laskia-koczek, mauysia, Sandraa, zbikowa, Spero, Libra, Pismak, Agafia, Fedra, magdzia26, aisa, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
hej kochane
ale się ucieszyłam rano przed chwilą wpisałam tempke i ovu przesunełomi dzień owulacji hura , także większa szansa na 2 kreseczki o oile przez to przeziębienie nie jest ten cykl z góry skazany na niepowodzenie
Pismaczku cieszę się Kochana że już jesteś z nami że wyjazd się udał ale o już wczoraj Ci pisałam na priv : *
Miłej niedzieli kochane my zaraz z M szybkie śniadanko i do Wroclawia jedziemy za kafelkami , panelami ... Całuje mocnoLibra, Pismak, Ilona, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby..melduję się i znikam ...aha aha miałam powiedzieć coś j CZUJĘ ŻE MOŻE TO BYĆ DZIŚ! A czas pokaże
Będę informować
a-koczek, zbikowa, Spero, Libra, Gunia, Rucia, mauysia, kopciuszek126, Pismak, Agafia, Effcia28, Sandraa, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Kopciuszku, bardzo mi przykro z powodu choroby synka. Ja kiedys jak bylam u znajomej to podczas pobytu jej dzieciaki sie rozchorowaly, a potem juz wszyscy. Teraz mielismy do nich jechac w wakacje na pare dni, ale napisala ze jej corka wymiotuje no to na szczescie nie pojechalismy, bo oczywiscie wszystcy potem chorowali, a moj m. Byl przed operacja, wiec dobrze ze nas powiadomila. Nie rozumiem takch ludzi jak twoja kolezanka czy osob ktore chore maluchy posylaja do przedszkola.brak slow.
Guniu ciesze sie ze tak szybko poszlo bo bym miedlugo zwariowala we tym brudzie, a tak mam kazda szafeczke juz czysciutka i w ogole. W sumie to 2,5 tygodnia nam zeszlo.
Dzis moze sie do ikei wybiore po jakies dodatki czy cus.
A jak nie to bede sie delektowac porzadkiem:)
Pochmurno u nas dzisiaj, wiec zycze rozpogodzenia duzo slonca udanego opdoczymku, spacerow, leniuchowania (moze juz dzis szybkiego porodu), i rodzinnej niedzieli :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 09:39
zbikowa, Libra, Gunia, mauysia, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKopciuszku idź kup coca-colę, wygazuj ją i dawaj do picia małemu. Mojej Kini zawsze pomaga.
Wiem jaka musisz być wściekła. To samo czułam jak koleżanka załatwiła Nas tak przed zabiegiem usunięcia migdała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 10:14
kopciuszek126, Ilona, Kfjatus, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie z rana
Shagguś, oby Twoje przeczucie się sprawdziło, bo chodzenie z pokaźnym brzuchem i to w wiecznej niepewności jest bardzo męczące.
Życzę Wam miłej niedzieli, choć wygląda na to że pogoda będzie padakowa.
Pa! :*Shagga_80, Libra, Pismak, Spero, a-koczek, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Witajcie z rana
Shagguś, oby Twoje przeczucie się sprawdziło, bo chodzenie z pokaźnym brzuchem i to w wiecznej niepewności jest bardzo męczące.
Życzę Wam miłej niedzieli, choć wygląda na to że pogoda będzie padakowa.
Pa! :*
Padakowa jest u CiebieU mnie świeci piękne słoneczko
zbikowa, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny