X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane zacznę od najlepszych zyczeń dla Wosebki. Kochana aby na tej nowej drodze życia wszystko układało sie pow aszej myśli aby kazdy dzien spedzony razem był dziem pełnym usmiechu i radośći.

2 kreski niewiem czy gratulowałam juz wiec gratuleję.
    Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia.

W piatek po wizycie załpałam jakiegos doła nawet jak m w m nocy wrócił to nie wstałam do niego tylko z córką spałam. W sobotę oczywiscie obudziłam sie mega zła wiec sie do niego nie odzywałam ( biedaczek zastanawiłą sie pewnie co znów takeigo zrobił ze ja taka wsciekła latam) chciałam byc sama ( oczywiscie tylko z córką) rano zrobiłam porzadki pzrełożyłam gosci na dziś. chciałam isc na spacer z corka troche przemyslec odstresowac sie ale i to sie nie udało bo moja siostra cioteczna wyjechała wiec jej m ich corki mi podrzucił i z cała ferajna ruszylam do lasu a tam jedną nogi bolą po drugie jakies robaki łażą mojej juz sie nudzi itp. Wiec nie odppoczełam jak wrociłam m z bukietem kwiatów mnie przywitał( dodam iz juz niepamiętam kiedy kwiaty od niego dostałam może z 2 lata temu na dziien kobiet 1 roze) dstałam prezent reszte dnia spedzilismy w łóżku i w wielu innych pomieszczeniach domu hahah. Oczywiscie w między czasie niewiadomo skad przedszkole sie zrobiło w naszym domu ale całe szczescei ze dzieci grzecznie bawiły sie w corki pokoju. M wieczorem poleciał znowu do pracy, takze nie rozmawialismy do konca miesiaca mam czas wiec moze uda mi sie jakos go podejsc. W nastepny weekend zabiera mnie ze sobą w trasę wiec akurat płodne mi sie zaczną wiec moze cos wyjdzie.

nie wiem czy juz Wam o tym pisałam ale gin mi powiedział ze owu jest w momencie podwyższenia tem o 0.5 stopnia od najniższej czyli u mnie to dopiero w 3 dniu po wyznaczeniu przez ovufrienda owulacji tazke musze działać dłużej niz jak zwykle w 14 dniu konczyłam serduszkowanie. ale nastepny weekend jest nasz i zobaczymy

a co do psychiki gin mi ówi ze z lewego jajnika bede miała owu wiec zaraz po wyjsciu z gabinetu oczywiscie czuje juz lewy jajnik. hahah.
    Ale sie rozpisałam.

Myslałąm ze Shagi juz urodziła ale narazie cisza wiec czekamy.

shagus dodam iz twój m przy moim to anioł ze starsznie wysokim ego

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuskzu u mnie własnie jest koniec jelitówki.

Pisamk fajnie ze juz z nami jestes.

Sylwia trzymam kciuki

Pismak, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku wszystkiego naj ;)

a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Koczku wszystkiego naj ;)
    Jeszze raz dziekuje

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Mauys obiecuję ze napisze więcej ale jak ogarne troche mieszkanie i wypakuje walizki :)

Życzę miłej niedzieli każdej z was :)

a-koczek, Ilona, mauysia, Sandraa, zbikowa, Spero, magdzia26, Libra, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Wosebko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) szczęścia i miłości :)

Koczku najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Spełnienia marzeń.

Pismaczku witaj :)

Miłej niedzieli laski :)

a-koczek, mauysia, Sandraa, zbikowa, Spero, Libra, Pismak, Agafia, Fedra, magdzia26, aisa, Selena lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :) ale się ucieszyłam rano przed chwilą wpisałam tempke i ovu przesunełomi dzień owulacji hura , także większa szansa na 2 kreseczki o oile przez to przeziębienie nie jest ten cykl z góry skazany na niepowodzenie

Pismaczku cieszę się Kochana że już jesteś z nami że wyjazd się udał ale o już wczoraj Ci pisałam na priv : *

Miłej niedzieli kochane my zaraz z M szybkie śniadanko i do Wroclawia jedziemy za kafelkami , panelami ... Całuje mocno

Libra, Pismak, Ilona, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby..melduję się i znikam ...aha aha miałam powiedzieć coś j CZUJĘ ŻE MOŻE TO BYĆ DZIŚ! A czas pokaże :-) Będę informować :-)

a-koczek, zbikowa, Spero, Libra, Gunia, Rucia, mauysia, kopciuszek126, Pismak, Agafia, Effcia28, Sandraa, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na info o naszym nowym bejbusiu ;)

zbikowa, mauysia, Effcia28, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja za godz wyjezdam i netu nie bede miała Shagus ale jakos postaram sie złapać net zeby byc na bieżąco z twoja akcja porodową

zpbnej28qs8fkan8.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, skup sie :D bez fałszywych alarmów znowu mi tu... prosze!
    Bądź dzielna Lasko i czekamy na Igora i info od Ciebie :*

Gunia, Rucia, mauysia, Shagga_80, Effcia28, Sandraa, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Kopciuszku, bardzo mi przykro z powodu choroby synka. Ja kiedys jak bylam u znajomej to podczas pobytu jej dzieciaki sie rozchorowaly, a potem juz wszyscy. Teraz mielismy do nich jechac w wakacje na pare dni, ale napisala ze jej corka wymiotuje no to na szczescie nie pojechalismy, bo oczywiscie wszystcy potem chorowali, a moj m. Byl przed operacja, wiec dobrze ze nas powiadomila. Nie rozumiem takch ludzi jak twoja kolezanka czy osob ktore chore maluchy posylaja do przedszkola.brak slow.

Guniu ciesze sie ze tak szybko poszlo bo bym miedlugo zwariowala we tym brudzie, a tak mam kazda szafeczke juz czysciutka i w ogole. W sumie to 2,5 tygodnia nam zeszlo.
    Dzis moze sie do ikei wybiore po jakies dodatki czy cus.

A jak nie to bede sie delektowac porzadkiem:)
    Pochmurno u nas dzisiaj, wiec zycze rozpogodzenia duzo slonca udanego opdoczymku, spacerow, leniuchowania (moze juz dzis szybkiego porodu), i rodzinnej niedzieli :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 09:39

zbikowa, Libra, Gunia, mauysia, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi u Ciebie TO JUŻ DZIŚ trwa od kilku dni, więc daj znać z porodówki :D

zbikowa, Spero, Ilona, a-koczek, Kfjatus, Fedra, magdzia26, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku idź kup coca-colę, wygazuj ją i dawaj do picia małemu. Mojej Kini zawsze pomaga.

Wiem jaka musisz być wściekła 0sad.gif. To samo czułam jak koleżanka załatwiła Nas tak przed zabiegiem usunięcia migdała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 10:14

kopciuszek126, Ilona, Kfjatus, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAKIE TO ŻYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana :)

Shagguś, oby Twoje przeczucie się sprawdziło, bo chodzenie z pokaźnym brzuchem i to w wiecznej niepewności jest bardzo męczące.

Życzę Wam miłej niedzieli, choć wygląda na to że pogoda będzie padakowa.

Pa! :*

Shagga_80, Libra, Pismak, Spero, a-koczek, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    JAKIE TO ŻYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE :(

???

Aaaa już widzę... przykro mi bardzo Sylwia, ale nie daj się zdołować! <przytul>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 10:21

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia :( Bardzo mi przykro :( Głowa do góry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Witajcie z rana :)

Shagguś, oby Twoje przeczucie się sprawdziło, bo chodzenie z pokaźnym brzuchem i to w wiecznej niepewności jest bardzo męczące.

Życzę Wam miłej niedzieli, choć wygląda na to że pogoda będzie padakowa.

Pa! :*

Padakowa jest u Ciebie :P U mnie świeci piękne słoneczko :D

zbikowa, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy Ola Fasola się pokaże bo muszę zaczać wrzucać zdjęcia kotów trol.png

fasOla tęsknie za Tobą 0dance3.gif

Effcia28, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4272 4273 4274 4275 4276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ