X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ola układa 5000 posta :)
    to coś jej to długo idzie :)
    Mogłaby nas chociaż pozdrowić przez Żbikową

Ilona, magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ej a Olka to już nas chyba nie lubi :( żeby nawet na chwilkę do nas nie zajrzeć wstyd :D

Effcia Ola wróciła do ojczyzny więc ma pewnie trochę spraw do pozałatwiania, rozpakowanie itp itd.

Ilona, Effcia28, Shagga_80, magdzia26, Fedra, Spero, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia co do witamin ja łykam Pharmaton Matruelle. Za 60 tabletek płacę ok. 70zł.

• Ilona Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia Ola wróciła do ojczyzny więc ma pewnie trochę spraw do pozałatwiania, rozpakowanie itp itd.

Ale ze tak juz na stałe ????
    No to zazdroszczę, ale ja juz tez niedługo, jeszcze zostało 8 miesięcy 24 dni 18 godzin 37 minut i 2 sekundy :) :) :) :)

Zartowalam tak aż nie odliczam, ale będę tu do końca czerwca prawdopodobnie :)

Libra, Effcia28, Effcia28, Rucia, Shagga_80, Blondi22, magdzia26, Fedra, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia, zbikowa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dziewczynki jakie byście poleciły witaminy?
    bo kurczę biorę prenatal i nie dobrze mi po nich jak cholera :(
    ja nie wiem bo jeszcze nie biore zadnych jutro mam wizyte i moze mi cos gin pzepisze

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    dalej twierdzę ,że mogłaby nas pozdrowić przez Żbikową :P

Ilona, Libra, Rucia, zbikowa, Fedra, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    hej dziewczyny

Libra wpadam kiedy tylko mogę, a że w robocie zapierdziel to później tylko podczytuje z tel, bo pisanie mnie denerwuje z tego sprzętu.

Co do badania PRL to zgadzam się z tym co napisała Libra.
    dlatego ja mało przez weekend piszę, tylko lajkuje... szlak mnie trafia jak mam coś pisać z tel:/... w pracy też zaczyna się gorący okres, więc cieszę się, że dziennie mało tu stron przybywa... bo w między czasie jestem to w stanie nadrobić
    Gsiaczku:*

gocha04, Effcia28, magdzia26, Dodi, Fedra, Spero, a-koczek, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisze tylko z tel i nawet juz sie przyzwyczailam, nieraz tylko zdarza sie jakaś literowke strzelić, ale tak to luzik :)

gocha04, Effcia28, magdzia26, Dodi, Fedra, a-koczek, a-koczek, aisa, Kfjatus, AGA 30 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby! Nie urodziłam i już dziś przeczucie że urodzę opuściło mnie...chyba już zawsze będę z brzuchem :-P
    A poważnie to jeszcze do popołudnia chciałabym wytrzymać bo mamy kilka spraw do załatwienia m.in. czeka nas wydatek bo w sobotę ostatnie tchnienie oddał odkurzacz :-/...a potem mogę rodzić :-D Mam już nawet pewien plan jak podjąć decyzję gdzie rodzić :-D Będę decydować w ostatniej chwili :-D

Pismak zazdroszczę wycieczki...mam nadzieję że zregenerowalaś siły :-)

Blondi22, Libra, Ilona, Effcia28, Rucia, zbikowa, Pismak, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia, AGA 30, Agafia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Librus fotkę cykne i jutro wstawie :)
    Brzuszek napewno jest większy o poprzedniej foty, mało tego przedwczoraj byłam u znajomej i w łazience stała waga no i wlazlam. Kurcze przez miesiąc przywalilam 3,5 kg. Masakra jakaś, dzisiaj mam wizytę i juz sie boje tej wagi.
    Przyznaje, bez bicia ze trochę sobie pofolgowalam przez ten miesiąc, ale teraz dieta żadnych, słodyczy ani coli. I kolacja do 18. Zostało mi jeszcze 3, 5 miesiąca to przecież musze sie skontrolować.
    To wszystko przez to ze nie mam wagi w domu :P
    ja około 2,5kg od osttaniej wizyty a jutro bede dokladnie wiedziała tylko ze ja to nadal malo jem bo apetyt taki sobie

Libra, Ilona, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yes ,yes udało mnie się polubić posta Ilonki aż dwa razy :D
    jestem z siebie dumna :D

Shagga_80, Libra, Blondi22, Ilona, Rucia, magdzia26, Sandraa, Dodi, Fedra, Selena, a-koczek, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ja pisze tylko z tel i nawet juz sie przyzwyczailam, nieraz tylko zdarza sie jakaś literowke strzelić, ale tak to luzik :)
    wybaczamy... rozumiemy... mamy tak samo;P

Shagga_80, Ilona, magdzia26, Dodi, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja nie wiem bo jeszcze nie biore zadnych jutro mam wizyte i moze mi cos gin pzepisze
    ja biorę witaminy od początku ciąży

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi ( dziewczyny pewnie to potwierdzą ), że chemy jakoś chociaż myslami być przy Tobie w czasie porodu, dlatego każda z Nas z rana zadaje Ci to samo pytanie :D
    A takie przeżywanie porodu jest mega ekscytujące!

Ilona, Effcia28, Blondi22, magdzia26, Sandraa, Fedra, Spero, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wycieczka z tego co napisałaś wydaje się super i fajnie, że tyle zwiedzania mieliście.

Libra widzisz, a ja czasem w weekend mam więcej czasu i chęci by coś skrobnąć, bo oczu nie mam zmęczonych od kompa. :*

Effcia28, Ilona, Pismak, Libra, magdzia26, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak super wycieczka musiala byc zazdroszcze.

A moj P też wykupil juz miejsca na poźne wakacje ;) w tym roku jeszcze he nad morze ;)

Ilona, Pismak, magdzia26, Fedra, a-koczek, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja biorę witaminy od początku ciąży
    ja czuje ze tez powinnam juz brac i mojej gince powiem bo ostatnio slaba już jestem i jeszcze krew z nosa codziennie mi leci,a wyniki z krwi jak patrzylam juz takie sobie szczegolnie hemoglobina prawie koniec normy

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam kalendarium na ten tydzień :)

07.10 Ilona - ginekolog 17:00

08.10 Blondi22 - ginekolog 11:00

09.10 Rucia - USG w 32 tc. 16:40

10.10 Aisa - położna 13:00

11.10 Aisa - USG 10:00

Blondi22, Ilona, Effcia28, magdzia26, Sandraa, Fedra, Selena, Spero, a-koczek, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi ( dziewczyny pewnie to potwierdzą ), że chemy jakoś chociaż myslami być przy Tobie w czasie porodu, dlatego każda z Nas z rana zadaje Ci to samo pytanie :D
    A takie przeżywanie porodu jest mega ekscytujące!
    Spokojna głowa nie zachowam tego tylko dla siebie :-D W drodze do Szpitala wysyłam smski do co najmniej kilku osób...w tym do Ciebie i Libry i Mauysi i Oli :-)

Blondi22, Blondi22, Ilona, Rucia, Libra, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, a-koczek, Kaja, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Tam Gosiaczku u Ciebie?

‹‹ 4278 4279 4280 4281 4282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ