plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Ej a Olka to już nas chyba nie lubi
żeby nawet na chwilkę do nas nie zajrzeć wstyd
Effcia Ola wróciła do ojczyzny więc ma pewnie trochę spraw do pozałatwiania, rozpakowanie itp itd.Ilona, Effcia28, Shagga_80, magdzia26, Fedra, Spero, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Effcia Ola wróciła do ojczyzny więc ma pewnie trochę spraw do pozałatwiania, rozpakowanie itp itd.
Ale ze tak juz na stałe ????
No to zazdroszczę, ale ja juz tez niedługo, jeszcze zostało 8 miesięcy 24 dni 18 godzin 37 minut i 2 sekundy
Zartowalam tak aż nie odliczam, ale będę tu do końca czerwca prawdopodobnieLibra, Effcia28, Effcia28, Rucia, Shagga_80, Blondi22, magdzia26, Fedra, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:hej dziewczyny
Libra wpadam kiedy tylko mogę, a że w robocie zapierdziel to później tylko podczytuje z tel, bo pisanie mnie denerwuje z tego sprzętu.
Co do badania PRL to zgadzam się z tym co napisała Libra.
Gsiaczku:*gocha04, Effcia28, magdzia26, Dodi, Fedra, Spero, a-koczek, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ja pisze tylko z tel i nawet juz sie przyzwyczailam, nieraz tylko zdarza sie jakaś literowke strzelić, ale tak to luzik
gocha04, Effcia28, magdzia26, Dodi, Fedra, a-koczek, a-koczek, aisa, Kfjatus, AGA 30 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyHej Baby! Nie urodziłam i już dziś przeczucie że urodzę opuściło mnie...chyba już zawsze będę z brzuchem
A poważnie to jeszcze do popołudnia chciałabym wytrzymać bo mamy kilka spraw do załatwienia m.in. czeka nas wydatek bo w sobotę ostatnie tchnienie oddał odkurzacz...a potem mogę rodzić
Mam już nawet pewien plan jak podjąć decyzję gdzie rodzić
Będę decydować w ostatniej chwili
Pismak zazdroszczę wycieczki...mam nadzieję że zregenerowalaś siły
Blondi22, Libra, Ilona, Effcia28, Rucia, zbikowa, Pismak, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia, AGA 30, Agafia lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Librus fotkę cykne i jutro wstawie
Brzuszek napewno jest większy o poprzedniej foty, mało tego przedwczoraj byłam u znajomej i w łazience stała waga no i wlazlam. Kurcze przez miesiąc przywalilam 3,5 kg. Masakra jakaś, dzisiaj mam wizytę i juz sie boje tej wagi.
Przyznaje, bez bicia ze trochę sobie pofolgowalam przez ten miesiąc, ale teraz dieta żadnych, słodyczy ani coli. I kolacja do 18. Zostało mi jeszcze 3, 5 miesiąca to przecież musze sie skontrolować.
To wszystko przez to ze nie mam wagi w domuLibra, Ilona, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Ja pisze tylko z tel i nawet juz sie przyzwyczailam, nieraz tylko zdarza sie jakaś literowke strzelić, ale tak to luzik
Shagga_80, Ilona, magdzia26, Dodi, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaggi ( dziewczyny pewnie to potwierdzą ), że chemy jakoś chociaż myslami być przy Tobie w czasie porodu, dlatego każda z Nas z rana zadaje Ci to samo pytanie
A takie przeżywanie porodu jest mega ekscytujące!Ilona, Effcia28, Blondi22, magdzia26, Sandraa, Fedra, Spero, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Pismak wycieczka z tego co napisałaś wydaje się super i fajnie, że tyle zwiedzania mieliście.
Libra widzisz, a ja czasem w weekend mam więcej czasu i chęci by coś skrobnąć, bo oczu nie mam zmęczonych od kompa. :*Effcia28, Ilona, Pismak, Libra, magdzia26, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:ja biorę witaminy od początku ciąży
-
nick nieaktualnyWklejam kalendarium na ten tydzień
07.10 Ilona - ginekolog 17:00
08.10 Blondi22 - ginekolog 11:00
09.10 Rucia - USG w 32 tc. 16:40
10.10 Aisa - położna 13:00
11.10 Aisa - USG 10:00Blondi22, Ilona, Effcia28, magdzia26, Sandraa, Fedra, Selena, Spero, a-koczek, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi ( dziewczyny pewnie to potwierdzą ), że chemy jakoś chociaż myslami być przy Tobie w czasie porodu, dlatego każda z Nas z rana zadaje Ci to samo pytanie
A takie przeżywanie porodu jest mega ekscytujące!W drodze do Szpitala wysyłam smski do co najmniej kilku osób...w tym do Ciebie i Libry i Mauysi i Oli
Blondi22, Blondi22, Ilona, Rucia, Libra, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, a-koczek, Kaja, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość