plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się witam, z Młodym do mnie przyssanym
Miłego dnia!Rucia, plemniczka, Kaja, zbikowa, Libra, Effcia28, Ilona, Blondi22, magdzia26, Sandraa, Dodi, Fedra, Spero, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
czesc! Sandra mi natomiast lekarz kazal robic prolaktyne od 3-5 dnia cyklu... i tak ją zawsze robilam.
Dziekuje dziewczyny za odszukanie kopciuszkowej pizzy!
Skladam zażalenie!ta tabelka urodzinowa Fedruś to jakas stara, bo ja juz dawno wpisywalam w nia moje urodziny, a nie ma mnie tam... ale do moich urodzin kuppppppaaaaaa czasu i na szczescie!
wiec gdzies tam po drodze sie znowu dopisze.
Shaggi niemal nieustannie jestem od wczoraj myslami z toba i sie zastanawiam czy to juz czy nie juz
Rucia (chyba Rucia) jakis czas temu podala info o warsztatach "bezpieczny maluch" w roznych miastach Polski no i sie zapisalam z małżem i dzisiaj ten dzienna 17 jedziemy na to wydarzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 08:50
Rucia, Libra, Effcia28, gocha04, Ilona, Blondi22, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, aisa, a-koczek, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Byłam ostatnio u gina i powiedział żeby prolaktynę najlepiej na 7 dni przed rozpoczęciem nowego cyklu zrobić
Dzięki laski za gratki
Fedra, a co z tą datą jest związanego? też ślubowałaś tego dnia?
Gocha to nie był maraton (to dystans ponad 42.195km, za cholere bym tego nie przebiegła), tylko 10 i w sumie biegam dla sportu a ta impreza wyszła dodatkowo, raczej nie przestane teraz.
a teraz robię wymarsz do łazienki.
dobranoc!
Dla mnie podbiegnięcie teraz 5 metrów to już maraton. Jeszcze biegać nie potrafię, bo kolano się odzywa jak próbuje.zbikowa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny2 kreski – ja tez Cię pamiętam i serdecznie gratuluję
Żbiku – współczuję @... gratuluję formy:) też kiedyś biegałam po 10km… obecnie próbuję wrócić do formy, ale na razie biegam po 5km niemalże codziennie… hehehe może do wiosny Cię doścignę;P Gratuluję wyznaczenia daty ślubu
Selenko – jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia… zdjęcia oglądałam:) prezentowalaś się super:)
Shagguś… codziennie&&&&&&&&&& pozdrawiam, ściskam i cierpliwie czekam na sms-ka:*
Klaudiaa – a to niespodzianka:) Gratulacje
Kopciuszku – zdrówka dla Cyprianka
Ilonka – fajnie, że m się zreflektowałmożna się upomnieć o jakieś aktualne foto brzusia?
please
Kfjatuszku – zalajkowałam, ale Twojej @ nie lubię strasznie… i nie dziękuję, żeby nie zapeszyć… choć teraz i tak pewnie mnie @ nawiedzi… więc koniec przyszłego cyklu zbiegnie mi się z Twoim terminem… albo nie będzie końca w naszych cyklach przynajmniej przez 9 miesięcy… czas pokaże…
Kleoparta – za Twój lekki poród też trzymam kciuki!
Gonia – wpadaj częściej
Sandraa – szybkiego powrotu do pełni sił
Kierzynka – data urodzenia to 13.04.1087? Ja Cię kręce, kobieto! Zajebiście się trzymasz;P zdradź przepis na wieczną młodośćżartuję, ale fajnie by było mając tyle lat dopiero starać się o dzidziusia;)
Co do terminu badania prolaktyny mój gin twierdzi, ze robi się w 3 dc, a ewentualnie ponawia się badanie w 7 dpo wraz z badaniem progesteronu i wtedy analizuje się jako całość…
I na koniec się witam życząc miłego dnia… a ja znów zmykam w wir moich papirów;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:22
Effcia28, zbikowa, Ilona, Shagga_80, Blondi22, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Selena, Spero, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Żbiczku gratulacje wielkie
Co do urodzin to dopisałam się na listę na fb ale proszę o dopisanie także do tej na wątku3 kwietnia 1987
a teraz krótka relacja z podróży
Zacznę od tego że była to pielgrzymka organizowana przez wujka mojego M
Zwiedziliśmy Pizę, Florencję, Sienę, Cinque Terre (Liguria), Rzym, Tivioli oraz Wenecję
Pogoda była w kratkę we Florencji i Sienie padał deszcz ale było ciepłoW Wenecji było pochmurnie ale na szczęście nie padało :0 tylko raz pogoda popsuła nam plany jak byliśmy w Cinque Terre. Tam mieliśmy zaplanowany rejs statkiem i podziwianie wybrzeża z morza. Niestety rano padało i Włosi jak to Włosi zamknęli interes i zrobili sobie dzień wolny. Co z tego że potem świeciło piękne słoneczko
każdy pretekst dobry aby sobie dzień wolnego zrobić.
W Rzymie byliśmy na audiencji w środę na placu Św. PiotraPapież zatrzymał się podczas przejazdu dosłownie przed nami bo po drugiej stronie mieli dzieciątko może z 2 miesięczne i je pobłogosławił a potem odwrócił się do nas z tym swoim uśmiechem
Jedyne czego żałuję to to że nie poszłam na kopułę bazylikikolejka była na 2 godz. stania i nie zdążylibyśmy ale następnym razem...
Towarzystwo było przednie i powiem wam że taka śmiecho terapia mi bardzo pomogłaPoczułam się choć przez chwilę normalnie
To tyle
dwie kreski i klaudiaa serdeczne gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:30
Rucia, zbikowa, Ilona, Libra, gocha04, Shagga_80, Blondi22, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, Spero, a-koczek, aisa, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry
Zbiczku moje gratulacje, taki medal to nie lada wyczynprzed ciaza tez biegalam i teraz mi tego brakuje, ale dzisiaj spytam lekarza czy nie ma przeciwwskazań żebym sobie pobiegala
Schagga Igorek przyjdzie na świat w najodpowiedniejszym dla siebie momencie, a my będziemy na ta chwile cierpliwie czekać.
Fedrus no właśnie salfazin, a ja pisałam ze cos na F, hehe.
Dobrze ze jesteś i zaglądaj częściej
Sandra dobrze, ze dzisiaj wychodzisz, ale z tym powrotem do pracy poczekaj, aż będziesz sie na 100% dobrze czuć.
Kfiatku nie lubię Twojej @ i mam nadzieje, ze przyszła juz ostatni raz.
Dziewczyny cos ostatnio Dodi sie nie pokazuje. Kto wie co u niej?
zbikowa, Libra, Shagga_80, Sandraa, Dodi, Fedra, Spero, aisa, Kfjatus, AGA 30 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dziewczynki jakie byście poleciły witaminy?
bo kurczę biorę prenatal i nie dobrze mi po nich jak cholera
Effcia a witaminy łykasz po porządnym posiłku? Bywało, że mi też było mega niedobrze po witaminach, ale jak biorę się od razu po śniadaniu, nie na pusty żołądek, to jest wszystko w porządku.Ilona, Libra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Effcia a witaminy łykasz po porządnym posiłku? Bywało, że mi też było mega niedobrze po witaminach, ale jak biorę się od razu po śniadaniu, nie na pusty żołądek, to jest wszystko w porządku.
Tez tak miałam, ale od kiedy łykam po śniadaniu jest ok.
Ja biorę FemibionEffcia28, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej patrzcie jak ten wózek u mnie zapiernicza do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:41
Libra, Ilona, Rucia, Shagga_80, gocha04, Blondi22, zbikowa, magdzia26, Fedra, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Librus fotkę cykne i jutro wstawie
Brzuszek napewno jest większy o poprzedniej foty, mało tego przedwczoraj byłam u znajomej i w łazience stała waga no i wlazlam. Kurcze przez miesiąc przywalilam 3,5 kg. Masakra jakaś, dzisiaj mam wizytę i juz sie boje tej wagi.
Przyznaje, bez bicia ze trochę sobie pofolgowalam przez ten miesiąc, ale teraz dieta żadnych, słodyczy ani coli. I kolacja do 18. Zostało mi jeszcze 3, 5 miesiąca to przecież musze sie skontrolować.
To wszystko przez to ze nie mam wagi w domuLibra, Blondi22, magdzia26, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Libra wpadam kiedy tylko mogę, a że w robocie zapierdziel to później tylko podczytuje z tel, bo pisanie mnie denerwuje z tego sprzętu.
Co do badania PRL to zgadzam się z tym co napisała Libra.Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:Ej a Olka to już nas chyba nie lubi
żeby nawet na chwilkę do nas nie zajrzeć wstyd
Ola układa 5000 postaLibra, Shagga_80, Blondi22, magdzia26, Fedra, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość