Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam, z Młodym do mnie przyssanym :)
    Miłego dnia!

nick nieaktualny, plemniczka, Kaja, zbikowa, nick nieaktualny, Effcia28, Ilona, Blondi22, magdzia26, Sandraa, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc! Sandra mi natomiast lekarz kazal robic prolaktyne od 3-5 dnia cyklu... i tak ją zawsze robilam.

Dziekuje dziewczyny za odszukanie kopciuszkowej pizzy!

Skladam zażalenie! :) ta tabelka urodzinowa Fedruś to jakas stara, bo ja juz dawno wpisywalam w nia moje urodziny, a nie ma mnie tam... ale do moich urodzin kuppppppaaaaaa czasu i na szczescie! :P wiec gdzies tam po drodze sie znowu dopisze.

Shaggi niemal nieustannie jestem od wczoraj myslami z toba i sie zastanawiam czy to juz czy nie juz :)

Rucia (chyba Rucia) jakis czas temu podala info o warsztatach "bezpieczny maluch" w roznych miastach Polski no i sie zapisalam z małżem i dzisiaj ten dzien :) na 17 jedziemy na to wydarzenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 08:50

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, gocha04, Ilona, Blondi22, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja :)

nick nieaktualny, Ilona, Blondi22, magdzia26, Sandraa, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Byłam ostatnio u gina i powiedział żeby prolaktynę najlepiej na 7 dni przed rozpoczęciem nowego cyklu zrobić :)

Dzięki laski za gratki :)
    Fedra, a co z tą datą jest związanego? też ślubowałaś tego dnia?
    Gocha to nie był maraton (to dystans ponad 42.195km, za cholere bym tego nie przebiegła), tylko 10 i w sumie biegam dla sportu a ta impreza wyszła dodatkowo, raczej nie przestane teraz.

a teraz robię wymarsz do łazienki.
    dobranoc!

Dla mnie podbiegnięcie teraz 5 metrów to już maraton. Jeszcze biegać nie potrafię, bo kolano się odzywa jak próbuje.

zbikowa lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski – ja tez Cię pamiętam i serdecznie gratuluję

Żbiku – współczuję @... gratuluję formy:) też kiedyś biegałam po 10km… obecnie próbuję wrócić do formy, ale na razie biegam po 5km niemalże codziennie… hehehe może do wiosny Cię doścignę;P Gratuluję wyznaczenia daty ślubu

Selenko – jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia… zdjęcia oglądałam:) prezentowalaś się super:)

Shagguś… codziennie&&&&&&&&&& pozdrawiam, ściskam i cierpliwie czekam na sms-ka:*

Klaudiaa – a to niespodzianka:) Gratulacje

Kopciuszku – zdrówka dla Cyprianka

Ilonka – fajnie, że m się zreflektował:) można się upomnieć o jakieś aktualne foto brzusia?;) please

Kfjatuszku – zalajkowałam, ale Twojej @ nie lubię strasznie… i nie dziękuję, żeby nie zapeszyć… choć teraz i tak pewnie mnie @ nawiedzi… więc koniec przyszłego cyklu zbiegnie mi się z Twoim terminem… albo nie będzie końca w naszych cyklach przynajmniej przez 9 miesięcy… czas pokaże…

Kleoparta – za Twój lekki poród też trzymam kciuki!

Gonia – wpadaj częściej

Sandraa – szybkiego powrotu do pełni sił

Kierzynka – data urodzenia to 13.04.1087? Ja Cię kręce, kobieto! Zajebiście się trzymasz;P zdradź przepis na wieczną młodość:D żartuję, ale fajnie by było mając tyle lat dopiero starać się o dzidziusia;)

Co do terminu badania prolaktyny mój gin twierdzi, ze robi się w 3 dc, a ewentualnie ponawia się badanie w 7 dpo wraz z badaniem progesteronu i wtedy analizuje się jako całość…

I na koniec się witam życząc miłego dnia… a ja znów zmykam w wir moich papirów;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:22

Effcia28, zbikowa, Ilona, nick nieaktualny, Blondi22, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Selena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :)

Żbiczku gratulacje wielkie :)

Co do urodzin to dopisałam się na listę na fb ale proszę o dopisanie także do tej na wątku :) 3 kwietnia 1987 :)

a teraz krótka relacja z podróży ;)

Zacznę od tego że była to pielgrzymka organizowana przez wujka mojego M :)
    Zwiedziliśmy Pizę, Florencję, Sienę, Cinque Terre (Liguria), Rzym, Tivioli oraz Wenecję :)

Pogoda była w kratkę we Florencji i Sienie padał deszcz ale było ciepło :) W Wenecji było pochmurnie ale na szczęście nie padało :0 tylko raz pogoda popsuła nam plany jak byliśmy w Cinque Terre. Tam mieliśmy zaplanowany rejs statkiem i podziwianie wybrzeża z morza. Niestety rano padało i Włosi jak to Włosi zamknęli interes i zrobili sobie dzień wolny. Co z tego że potem świeciło piękne słoneczko :/ każdy pretekst dobry aby sobie dzień wolnego zrobić.
    W Rzymie byliśmy na audiencji w środę na placu Św. Piotra :) Papież zatrzymał się podczas przejazdu dosłownie przed nami bo po drugiej stronie mieli dzieciątko może z 2 miesięczne i je pobłogosławił a potem odwrócił się do nas z tym swoim uśmiechem :)

Jedyne czego żałuję to to że nie poszłam na kopułę bazyliki :/ kolejka była na 2 godz. stania i nie zdążylibyśmy ale następnym razem...

Towarzystwo było przednie i powiem wam że taka śmiecho terapia mi bardzo pomogła :) Poczułam się choć przez chwilę normalnie :)

To tyle :)

dwie kreski i klaudiaa serdeczne gratulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:30

nick nieaktualny, zbikowa, Ilona, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny, Blondi22, magdzia26, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, aisa, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jakie byście poleciły witaminy?
    bo kurczę biorę prenatal i nie dobrze mi po nich jak cholera :(

• Ilona Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Zbiczku moje gratulacje, taki medal to nie lada wyczyn :) przed ciaza tez biegalam i teraz mi tego brakuje, ale dzisiaj spytam lekarza czy nie ma przeciwwskazań żebym sobie pobiegala :)

Schagga Igorek przyjdzie na świat w najodpowiedniejszym dla siebie momencie, a my będziemy na ta chwile cierpliwie czekać.

Fedrus no właśnie salfazin, a ja pisałam ze cos na F, hehe.
    Dobrze ze jesteś i zaglądaj częściej :)

Sandra dobrze, ze dzisiaj wychodzisz, ale z tym powrotem do pracy poczekaj, aż będziesz sie na 100% dobrze czuć.

Kfiatku nie lubię Twojej @ i mam nadzieje, ze przyszła juz ostatni raz.

Dziewczyny cos ostatnio Dodi sie nie pokazuje. Kto wie co u niej?

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Effcia a witaminy łykasz po porządnym posiłku? Bywało, że mi też było mega niedobrze po witaminach, ale jak biorę się od razu po śniadaniu, nie na pusty żołądek, to jest wszystko w porządku.

Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku super, że odpoczęłaś psychicznie na wycieczce, która była naprawdę imponująca :-)

Pismak, Effcia28, magdzia26, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Femibion natal 2

Ilona, Effcia28, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia a witaminy łykasz po porządnym posiłku? Bywało, że mi też było mega niedobrze po witaminach, ale jak biorę się od razu po śniadaniu, nie na pusty żołądek, to jest wszystko w porządku.

Tez tak miałam, ale od kiedy łykam po śniadaniu jest ok.
    Ja biorę Femibion :)

Effcia28, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dziewczyny cos ostatnio Dodi sie nie pokazuje. Kto wie co u niej?
    Trzeba ją wywołać, żeby sama napisała... już jej wiadomość zaraz wyślę na fb

Ilona, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Rutka u mnie to nie działa :( próbowałam nawet na noc je brać ale też kiepsko chyba trzeba będzie je zmienić

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej patrzcie jak ten wózek u mnie zapiernicza do przodu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:41

nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gocha04, Blondi22, zbikowa, magdzia26, Fedra, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku, witam po wojażach... cieszę się, że odpoczęłaś trochę psychicznie i nabrałaś sił witalnych:*

nick nieaktualny, Pismak, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus fotkę cykne i jutro wstawie :)
    Brzuszek napewno jest większy o poprzedniej foty, mało tego przedwczoraj byłam u znajomej i w łazience stała waga no i wlazlam. Kurcze przez miesiąc przywalilam 3,5 kg. Masakra jakaś, dzisiaj mam wizytę i juz sie boje tej wagi.
    Przyznaje, bez bicia ze trochę sobie pofolgowalam przez ten miesiąc, ale teraz dieta żadnych, słodyczy ani coli. I kolacja do 18. Zostało mi jeszcze 3, 5 miesiąca to przecież musze sie skontrolować.
    To wszystko przez to ze nie mam wagi w domu :P

nick nieaktualny, Blondi22, magdzia26, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a Olka to już nas chyba nie lubi :( żeby nawet na chwilkę do nas nie zajrzeć wstyd :D

Fedra lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

Libra wpadam kiedy tylko mogę, a że w robocie zapierdziel to później tylko podczytuje z tel, bo pisanie mnie denerwuje z tego sprzętu.

Co do badania PRL to zgadzam się z tym co napisała Libra.

nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ej a Olka to już nas chyba nie lubi :( żeby nawet na chwilkę do nas nie zajrzeć wstyd :D

Ola układa 5000 posta :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4277 4278 4279 4280 4281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ