plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra laski, będę was doglądać, teraz uciekam, pranie, prasowanie, gotowanie, sprzątanie, co dzienna sielanka.
Uwielbiam to :pBlondi22, Effcia28, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, Dodi, Fedra, Kaja, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:ja czuje ze tez powinnam juz brac i mojej gince powiem bo ostatnio slaba już jestem i jeszcze krew z nosa codziennie mi leci,a wyniki z krwi jak patrzylam juz takie sobie szczegolnie hemoglobina prawie koniec normy
Blondi, moja lekarka mówiła mi, że dopóki był sezon owoców, nie musiałam łykać wit. w tabletkach, bo jeżeli najadłam się owoców to te witaminy spokojnie mi wystarczyły.
Na lecącą krew z nosa raczej witaminy Ci nie pomogą. Mi krew leci codziennie, ale tak się zdaża, i jest to podobno normalne. Jeżeli uważasz, że powinnaś zażywać witamny, warto zasugerować to lekarzowi, i nawet przy jego odmowie upierać się przy swoim zdaniu.Shagga_80, Blondi22, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:ja czuje ze tez powinnam juz brac i mojej gince powiem bo ostatnio slaba już jestem i jeszcze krew z nosa codziennie mi leci,a wyniki z krwi jak patrzylam juz takie sobie szczegolnie hemoglobina prawie koniec normy
Blondi a lubisz buraczki ?bo z tego co wiem to podnoszą właśnie hemoglobinę może spróbujLibra, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Spokojna głowa nie zachowam tego tylko dla siebie
W drodze do Szpitala wysyłam smski do co najmniej kilku osób...w tym do Ciebie i Libry i Mauysi i Oli
Spróbowałabyś nie wysłaćShagga_80, Blondi22, magdzia26, Spero, Spero, a-koczek, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Blondi, moja lekarka mówiła mi, że dopóki był sezon owoców, nie musiałam łykać wit. w tabletkach, bo jeżeli najadłam się owoców to te witaminy spokojnie mi wystarczyły.
Na lecącą krew z nosa raczej witaminy Ci nie pomogą. Mi krew leci codziennie, ale tak się zdaża, i jest to podobno normalne. Jeżeli uważasz, że powinnaś zażywać witamny, warto zasugerować to lekarzowi, i nawet przy jego odmowie upierać się przy swoim zdaniu.
No ja na pewno bede chciała jakies witaminy w koncu tak jak mówisz teraz tyle tych owoców sie nie je i warzyw -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:no też właśnie zdziwiło mnie ,że Tobie lekarz nic nie przepisał.
Blondi a lubisz buraczki ?bo z tego co wiem to podnoszą właśnie hemoglobinę może spróbuj
No teraz w tych wynikam mam niska hemoglobine bo wczesniej było jeszcze ok jutro zobaczy i ciekawe co powie -
nick nieaktualnya ja się wzięła za ćwiczenia... orbitek, zumba, aerobik, ćwiczenia na płaski brzuch... trochę się bałam, że przez to znów zacznę chudnąć, ale jak na razie jest super, bo moja waga zatrzymała się na 55kg (i oby tak zostało!) chyba mój tłuszczyk zamienia się w mięśnie:) podoba mi się to, bo nigdy chyba nie miałam takich ud... zawsze takie chude wygięte pałąki i dziura między nogami...
musze się umówić na wizytę kontrolą u gina... może on w końcu zadowoli się moimi "wagowymi" postępami...heheheShagga_80, magdzia26, Rucia, Sandraa, mauysia, Dodi, Fedra, Kaja, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:jak Tam Gosiaczku u Ciebie?
teraz ćwiczę katar i nocny kaszel i pewnie znów będzie cała dupa z cyklu.
A z tych lepszych wieści to piątek mam wolny i jedziemy się weselić za B-stok.Rucia, Effcia28, Libra, magdzia26, Fedra, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBlondi mi prócz tego, że leci krew, mam wiecznie zapchany nos w nocy. Śpie z dwoma poduszkami i dwoma jaśkami w pozycji pół siedzącej. Sapie podobno niemiłosiernie, a M. nie rozstaje się z zatyczkami do uszu. Najgorzej jest jak się obudzę do łazienki, przy okazji zejdę na dół wpuścić kota do domu, wejdę na górę, i jestem taka zziajana, że jak się położe, to mam wrażenie, ze brak mi oddechu i zaraz sie udzuszę.
Współczuję mojemu męzowi, że musi mnie znosić, bo gdyby on mi tak sapał, to chyba kazałabym mu wynieść się spać do innego pokojuShagga_80, magdzia26, Dodi, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:średnio na jeża
teraz ćwiczę katar i nocny kaszel i pewnie znów będzie cała dupa z cyklu.
A z tych lepszych wieści to piątek mam wolny i jedziemy się weselić za B-stok.Blondi22, Libra, Shagga_80, magdzia26, gocha04, Sandraa, Fedra, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi mi prócz tego, że leci krew, mam wiecznie zapchany nos w nocy. Śpie z dwoma poduszkami i dwoma jaśkami w pozycji pół siedzącej. Sapie podobno niemiłosiernie, a M. nie rozstaje się z zatyczkami do uszu. Najgorzej jest jak się obudzę do łazienki, przy okazji zejdę na dół wpuścić kota do domu, wejdę na górę, i jestem taka zziajana, że jak się położe, to mam wrażenie, ze brak mi oddechu i zaraz sie udzuszę.
Współczuję mojemu męzowi, że musi mnie znosić, bo gdyby on mi tak sapał, to chyba kazałabym mu wynieść się spać do innego pokoju
uczucie zapchanego nosa teraz juz mniejsze ale pamietam na poczatku ciaży to ze 3 miechy meczylam sie z zatkanym nosem i katarem
moj to chrapie o mnie nic nie mówil hehe -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:no więc ja poproszę sms-ka w sprawie Shaggi od jakiejś życzliwej koleżanki
która jest chętna ?
Effcia jak będziesz miała chwilę, to skrobnij mi, co u tych Twoich znajomych... co kiedyś pisałyśmy o nich i ich wizycie w Gamecie... nadal jeżdżą do Radwana (ojca)? Jakieś postępy u nich?Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość