X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boszzzzze co tam się u was działo wczoraj prawie jak w dobrym filmie z Chuckiem Norrisem :P
    Jesteś … nie ma cię…. Słysze….. nie słyszę…mikrofon mi się zgubił…co za emocje prawie jak na pierwszej randce z wymarzonym facetem :P
    Rucia bardzo się cieszę że Leoś ma wszystko na swoim miejscu i rośnie rośnie ;) a dla Kini zdrówka życzę ....
    Sylwus ja będę trzymała kciuki za Ciebie z całej siły i masz racje lepiej pójść i wszystko posprawdzać nie ma co żyć w niepewności ale ja myślę że wszystko pozytywnie się zakończy :)
    Libra, jeju no to miałyście sny :D niezłe...i pamiętaj kup calgon :P
    Żbiczku przeczytałam dokładnie tak samo „zmiana partnera” … :P
    i dzień dobry :D miłego dnia kochane <3
    ja niestety jak wy wczoraj tak sobie plotkowałyście byłam u gina na wizycie...sprawdzić co to za skurcz ostatnio miałam...dostałam skierowanie na USG ale Pani doktor stwierdziła że to przytulanie zbiegło się z czasem ovulacji i mogło dojść do mechanicznego peknięcia pecherzyka ... kurcze czy takie rzeczy są możliwe???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 08:57

Rucia, Libra, a-koczek, Pismak, Ilona, Fedra, aisa, Agafia, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    "Starasz się o dziecko już od jakiegoś czasu bez powodzenia? Nie poddawaj się, niezależnie jak długo starasz się zajść w ciążę Twoje szanse nie maleją. Czasami wystarczy zmiana jednego czynnika (np. w Twoim otoczeniu lub w organizmie Twoim lub partnera), a cykl może okazać się tym szczęśliwym!"

To mnie nawet pocieszyło troszkę.
    Tylko co tu jeszcze zmienić? hmmmmmmm....

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki teraz mam jazdy co jeśli faktycznie gin ma rację a jak się przy okazji uszkodziło i zapłodniło na co jest duża szansa :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej kochane.
    Musze to powiedzieć Olcia Twój głos to jak nie Twój taki poważny wyważony poprostu piekny( nie to żebym sie podlizywała). dla mnie ten głos pasował do Libry ciągle myślałam ze to ona mówi dopiero jak poźniej oblukałam to i tamto to zobaczyłam ze to jednak TY. Byłam tak zafascynowana Twoim głosem i przypisaniem go do Libry, ze w nocy miałam dziwny sen. Sniło mi sie ze niewiadomo skąd do mojej pracy przyszła Libra z mężem i dizeckiem w wózku. oczywiście ciagle cos tam opowiadała. Mnie oczywiscie w tym dniu prezes ganiał i niemaiłam czasu zeby z nia porozmawiać aloe ciagle slyszalam jej głos. biegając z jedego pomieszczenia do drugiego głos ten zaczął cichnąc i cichnąć aż w koncu ucichł. wracam do swojego pokoju i juz tam Libry niema. Myslę sobie w tedy pewnie sie obraziła z tak daleka przyjechała a ja nawet chwili dla niej nie znalazłam. i oto z takimi wyrzutami sumienia sie obudziłam
    Jajku, chciałabym mieć taki piękny glos jak Olcia:) ale w naturze dostałam skrzeczący jak skrzek gęś co się ją z pierza obdziera... Hahaha

Agafia, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    aaa tak wlasnie teraz zdalam sobie sprawe ze wczoraj rozmawialy same STARACZKI - nie bylo zadnej zafasolkowanej....

STARACZKI ŁĄCZMY SIĘ I WSPIERAJMY WZAJEMNIE :)
    była na chwilke Mauysia z Heniutkiem na rękach:) ja bynajmniej słyszałam ja oddychał i mlasnął ze 2 razy;P

magdzia26, Rucia, a-koczek, mauysia, Ilona, Fedra, aisa, Sandraa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam zachwycona głosem Fedry. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam. 8)

Chociaż Cześka też ma ciekawy :P

magdzia26, Libra, Ilona, Ola_czeka, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia spokojnie. Twoja ginka nie ma 100% pewności co to mogo być. Jeżeli dostałaś sierowanie na USG to ok, może ono coś pokaże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 09:15

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu oby oby no nic nie ma co gdybać trzeba pójść zrobic badanie i bedzie wszystko jasne...

Rucia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Libra, jeju no to miałyście sny :D niezłe...i pamiętaj kup calgon :P

ja niestety jak wy wczoraj tak sobie plotkowałyście byłam u gina na wizycie...sprawdzić co to za skurcz ostatnio miałam...dostałam skierowanie na USG ale Pani doktor stwierdziła że to przytulanie zbiegło się z czasem ovulacji i mogło dojść do mechanicznego peknięcia pecherzyka ... kurcze czy takie rzeczy są możliwe???
    mam nadzieję, że po takim żnie nie zapomnę już kupić tego Calgonu (który zresztą kupuje od tygodnia:/)

a to z tym mechanicznym pęknięciem to ponoć prawda... mi gin też tak powiedział, jak się go zapytałam od czego takie silne ukłucia mogę mieć w lewym jajniku... zapytał się co wtedy robię... mnie to zdarza się podczas serduchowania, jak wyciągam się na łóżku czy jak sobie porządnie kichnę:D taki mnie ból przeszywa, że na chwilę zwijam się w pół...
    dodam, że wtedy zrobił mi usg i faktycznie byłam już po owulacji... więc powiedział, że to odczucie to mogłoby właśnie TO!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 09:20

magdzia26, Rucia, Fedra, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z Was miała inny głos niż sobie wyobrażałam... zapamiętałam każdy głos :-)Fajnie, że każda ma inny, przynajmniej za jakiś czas już będziemy wiedziały która, to która i mózgi ćwiczymy sobie przy okazji, przynajmniej nie stetryczejemy szybko :-)

Powiem Wam, że w miarę jedzenia apetyt rośnie także Rucia słonko sprzątamy w domu, bo za chwilę dołożymy kamerki :-)
    ŻARTY ŻARTAMI weszłam sprawdzić ile mnie trzymał ból, bo teraz już odpuścił...co to było za cholerstwo, nie wiem ale dwa naproxeny musiałam wziąć i machnąć dziąsełko dentoseptem a :-)

Może niepotrzebnie wzięłam tabsy ale skąd mogłam wiedzieć, że dość szybko przejdzie całkwicie, śladu nie ma po tym...

Libra, mauysia, Rucia, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju to dobrze że ból już minął i wróciłaś do nas :) <3

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Córcia leży z gorączką. Kolejny wirus panoszy się po szkole. :( Wczoraj już nie bardzo miała ochotę jechać ze mną na USG. Dziś prawie w ogóle nie spała w nocy, zmierzyłam jej tempertaurę 37,8.
    :(
    To na pewno skutek udziału w naszych wieczornych rozmowach. My jesteśmy jak wirus...
    A tak na serio - życzę Kini zdrówka!

Rucia, Ilona, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    A mi sie snilo ze pies mi sie zrzygal na dywan. Nie, czekajcie, t nie byl sen.
    Krysia zyczy milego dnia :-)
    Bieduś, tzn. biedusia...
    Żbix, a czemu wczoraj nie zaszczyciłaś czatu swoją obecnością?

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominik się obudził i powiedział mi o co chodzi z tym Team speakiem...założył 32 darmowe sloty, rozmowa konferencyjna...możńa wyciszac głosy, jest głos przewodni, ale jedna wada to to, że to serwer niededykowany i młody będzie musiał nam włączać jak będziemy chciały gadać wieczorem...nie będzie wtedy trzeba mieć dodatkowego programu zwanego Hamahi, który pozwala innym osobom łączyć się z naszym kompem, by wejść na serwer.

Właściwie u młodego komp jest cały czas włączony, także spoko. Szczególnie wieczorami.

Właśnie mi oznajmił, że ma jeszcze inny wolny serwer, no czekam co wykombinuje....nie wiedziałam, że mam aż tak zdolnego syna :-D

Rucia, a-koczek, magdzia26, Libra, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Powiem Wam, że w miarę jedzenia apetyt rośnie także Rucia słonko sprzątamy w domu, bo za chwilę dołożymy kamerki :-)

ha ha ha zabawne :D

magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No była, Krystyna z gazowni hehe
    Miałyśy niezły ubaw z niej :-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niniejszym witam się!

Ola, raz jeszcze rispekt za super pomysł ze zgadaniem się online! Ja sama byłam tylko z 15 minut, ale i tak niesamowite wrażenia :D W końcu usłyszałam głos Libry i Muzi, niestety innych głosów nie uświadczyłam, ale mam nadzieję, że przy powtórce z rozrywki nadrobię zaległości.

Widzę, że całkiem długo przysiedziałyście! Ominęła mnie też akcja z tych wcinającym się kolesiem, ale chyba nie bardzo tego żałuję.

PS) No i jeszcze usłyszałam Kinię :) Bynajmniej nie brzmiała wtedy chorobowo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 09:36

Rucia, Ilona, magdzia26, Libra, Fedra, Ola_czeka, Sandraa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bocz się kochana, stuknął Ci 32 tydzień i trzeba to oblac mlekiem z Biedry :-)

mauysia, Rucia, Ilona, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ściągam team speaka :-)

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie bocz się kochana, stuknął Ci 32 tydzień i trzeba to oblac mlekiem z Biedry :-)

Buszowałaś w mojej kuchni o.O ?? Skąd wiesz, że piję mleko z Biedry? :P

jeju, magdzia26, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

‹‹ 4319 4320 4321 4322 4323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ