X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super jesteście, fajnie, że to wypaliło. Buziaki

Shagga_80, Dodi, Libra, Spero, a-koczek, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkaaaa wiadomość na priv!

Ola_czeka, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może więcj jutro uda mi się wcześniej znaleźć czas :/
    Chyba, że...........aaaaaaaaaa napewno nie, będę z tym brzuchem chodzić już zawsze :/

Spero, Dodi, Kaja, Ola_czeka, Libra, zbikowa, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro lecę po majkrofon i dołączam do Was. a teraz już na mnie czas. cieszę się że mogłam Was chociaż posłuchać

dobrej nocy. buziaki, a jutro będzie niespodzianka ode mnie :)

Dodi, Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem podjarana Waszymi głosami i tym, że mogłam zamienić dwa słówka z moimi funfelami :)
    co prawda siedzę już w łóżku z kompem ale zaraz się będę kładła...
    jeśli będziecie miały ochotę mnie do swojego grona jutro gdziekolwiek wciągnąć to poproszę najpierw info smsem, gdyby mnie nie było :P
    dobranoc, wyśpijcie się słodko :*
    Igorekkk a Ciebie widzimy w piątek :D (bo mama jutro musi z nami pogadać ;P)

Ola_czeka, Libra, Spero, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, Pismak, aisa, mauysia, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz jest mi przykro, jak spojrzałam na ilość moich lajków :(
    co prawda proporcjonalnie do napisanych postów nie byłoby źle, ale TAKA Olka ma już 14 kobli ;(

Ola_czeka, Libra, Spero, zbikowa, jeju, kierzynka, Kfjatus, magdzia26, Pismak, Fedra, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Owszem, bardzo miło było z Wami pogadać, i widzę, że później działy się jakieś akcje.

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj o 13:00 Aiska ma spotkanie z położną.

Kaja, Spero, Pismak, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:) padam na twarz... a tutaj w pracy maluje się dzień pełen wrażeń:/! woda się gotuje, zaraz będzie kawa;)
    wczoraj mój m się przemówił:) zainteresowany z kim ja tak gaworzę... jejku czasem potrafi być taki miluśki:)

Shagguś dziś przyznaję rację, że podczas snów przemawania nasza podświadomość... ja dzisiaj wręcz podczas snu dokonałam autoanalizy:D

otuż śniło mi się, że jestem w Turcji z koleżanką, której nie widziałam chyba ponad 2 lata... do pokoju weszła sprzątaczka, poślizgnęła się, przewróciła i mocno rozbiła głowę... zerwałam się, żeby jej pomóc na co moja koleżanka powiedziała, że ona umarła i musimy gdzieś pozbyć się ciała, żeby nie było na nas... wybiegłam z pokoju, żeby wezwać pomoc, ale z nikim się nie mogłam dogadać... i wpadłam na pomysł - dzwonię do rezydenta i mówię mu, że doszło do wypadku i niech wezwie pogotowie, bo ja się z nikim dogadać nie mogę... rezydent powiedział, że wezwie karetkę, ale przy okazji informuje mnie, że mogę skrócić pobyt, bo zrobiła się strasznie twarda woda... złapało mnie zdziwionko o co chodzi? tym bardziej, że patrzę, a tą sprzątaczkę wynoszą już w trumnie zbitej z zwykłych nieoheblowanych desek...
    usiadłam na schodach i tak sobie myślę, że to są jakieś głupoty, więc mi się to na pewno śni... ale dlaczego przyśniła mi się właśnie ta znajoma? A dlatego, że też w tym roku była w Turcji i przed snem na fb oglądałam jej zdjęcia -myślę sobie... ale o co chodziło z tym skróceniem pobytu ze względu na twardą wodę? Myślę, myślę i wymyśliłam! Będąc w sklepie zapomniałam kupić Calgon przez co mogę skrócić zywot swojej pralki?
    jak się obudziłam w głowie brzęczała mi myśl: Muszę kupić Calgon... kupić Calgon... hahaha:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 07:29

Rucia, kierzynka, Sandraa, Kaja, zbikowa, Spero, a-koczek, magdzia26, Pismak, mauysia, Shagga_80, aisa, Fedra, Agafia, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi łyso Dodi...

Dziewczyny powiem Wam, że co prawda nie da się nadrobić już tych straconych rozmów jak się nie uczestniczy (szkoda) może jest funkcja nagrywania :-)

Domi idzie dziś na zajęcia o 11:45 także od ranka zajmie się naszą sprawą...co do wczorajszego wieczoru, to jeszcze troszkę byłyśy w napięciu( dało się wyczuć, chyba, że to wina tego przekazu) i nie wiem czy lepiej konferencja czy nie, bo jednak tu każda musiała czekać na swoją wypowiedź a na konferencji musiałybyśy mieć hasła na początek i koniec wypowiedzi, bo znając życie wszystkie na raz byśmy mówiły...

:-) Nie wiem jak jest w tym programie jaki ma Dominik, wszystko Wam dziś przekażę :-D

Dodaję jeszcze info....mam nadzieję, że taki relax, spokój, i odstres będę miała częściej, obudziłam się po długim czasie z uśmiechem i śmiać mi się zachciało jak W. mi powiedział rano, że wyrzuca koszule, przerzuca się na "tiszerty" hi hi

Shagga noc dziś była Twoja...śniło mi się, że rodziłaś w moim rodzinnym mieście, bo razem z Twoim m. i Kubusiem tam pojechaliśmy( Po co? Nie wiem.), kiedy weszliśy do windy zainstalowanej w jednym z bloków, to odeszły Ci wody...pędem do kolegi mojego, by nas zawiózł, we śnie cudem się okazało wrócił z zagranicy remontować mieszkanie...jak weszłam do niego to się akurat on i jego żonka w pośpiechu ubierali :-)
    he he Poród ważniejszy!!!!- krzyknęłam i do auta, grawitacja zadziałała i Igorek na świat się w końcu zdecydował przyjść...rodziłaś Shaguś w szpitalu św. Jana i na samo dzień dobry zaproponowali Ci poród w wodzie, tylko Ty się nie zdecydowałaś, m. siedział z Kubą, bo zdecydował, że mam doświadczenie większe (ciekawe jakie, kiedy ja miałam cesarkę, ale szkołę rodzenia całą przeszłam)...położyli Cię na salę porodową, stanęłam obok a Ty do mnie: "Ale ja nie mam kapci!!!" No to ja w te pędy po kapcie....okazało się, że w sklepiku szpitalnym promocja" Kup coś czerwonego, to przystojniak najbliższy da Ci namiętnego buziaka". Innego koloru kapci nie było jak tylko czerwone więc pędem do kasy a tam stoi mój trener od fittnesu i się nieśmiało uśmiechnął.

Odwróciłam się a za mna taki mega, super wypasiony koleś ale w odwrotnym sensie, obleśny poprostu...mega, mega!

Uciekłam i pędem do Ciebie, okazało się, że pomyliłam pokoje i trafiłam do innej sali.
    Tam jakaś laska z wypiętym gołym tyłkiem leżała...obrazek taki" łóżko po lewej, laska na prawym boku , tyłek na wpół za ramą łóżka a położna i lekarz wycierają noworodka...okazało się, że trafiłam na weterynarię, tak mnie uświadomili hehe

Zaczęłam Cię szukać a mąż i Kubuś spali przytuleni na kozetce...
    Straciłam wątek snu i przed wybudzeniem zastanawiałam się szukając Ciebie jak my dojedziemy z malutkim do domu, przecież musisz wypocząć, ciuszki można kupić,ale fotelik po co drugi, no szkoda kupować drugi na chwilę...

Okazało się, że we śnie wyszły wrażenia po wieczorze i propozycji rodzinnego porodu:-)

Kochana bez torby i bez kapci pojechałaś ale sen był super super zakręcony:-)

Rucia, Libra, zbikowa, a-koczek, magdzia26, Pismak, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam , nadrobiłam to co wieczorem i rano i widzę, że i Libra miała fajny sen :-D

Już dawno nie wstawałam z łóżka z taką energią.

Dziś wywóz plastików i musiałam się z tym uporać...teraz śmigam pod prysznic, dietetyczne jedzonko, po tym śnie jakoś mnie naszło na zdrowe śniadanko...

Zrobię sobie kawkę i pewnie za jakiś czas zajrzę znowu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 07:45

Libra, Spero, magdzia26, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a córci do szkoły nie odwozisz?

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga Twój poród jest teraz tematem number 1 na ovu ;) mi tez się śniłaś ;)

Rucia, Libra, magdzia26, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia a córci do szkoły nie odwozisz?

Córcia leży z gorączką. Kolejny wirus panoszy się po szkole. :( Wczoraj już nie bardzo miała ochotę jechać ze mną na USG. Dziś prawie w ogóle nie spała w nocy, zmierzyłam jej tempertaurę 37,8.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 07:50

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej...a wieczorem jeszcze brykała :-/
    Życz jej zdrówka ode mnie i niech szybko zdrowieje...
    Uciekam, byłam na fb, widziałam Leo Rucia, śliczny jest...

Rucia, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was .moje drogie ...a teraz foch że ja nic nie wiem że ty se telekonferencje zrobilyscie akurat wtedy gdy mnie nie było ...becze buuuuuuuuuu

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie snilo ze pies mi sie zrzygal na dywan. Nie, czekajcie, t nie byl sen.
    Krysia zyczy milego dnia :-)

Kaja, Rucia, Libra, a-koczek, Shagga_80, kierzynka, Fedra, aisa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    ojej...a wieczorem jeszcze brykała :-/
    Życz jej zdrówka ode mnie i niech szybko zdrowieje...
    Uciekam, byłam na fb, widziałam Leo Rucia, śliczny jest...

A no brykała :(
    Dzięki Muzi :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki
    ja zbieram sie nie sniadanko i kawusie.... Mam mega stresa przed jutrzejszym dniem ale wczoraj wieczorem troszke o tym zapomomnialam jak z wami rozmawialam... Fajne to :)

buziole zozole

a-koczek, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema Krycha. Wybywasz do gazowni? :P

a-koczek, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4317 4318 4319 4320 4321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ