plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Siema Krycha. Wybywasz do gazowni?
Buziaczki dla Kini od Pani ŻbikowejRucia, Fedra, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry!
Deszcz u mnie pada, fuj!
Pokręciłam godziny, położną mam o 13.30 ale sprawozdanie będzie po 17 bo dopiero dotre do domu. Nic ciekawego chyba nie będzie oprócz tego, że upuszczą mi troche krwi do badań, no i zostane już chyba uznana za ciążówke...
Ide powoli nadrabiać bo to niełatwe w trakcie zajęć...
Miłego dnia!zbikowa, Libra, Rucia, Kaja, a-koczek, sylwia1985, magdzia26, mauysia, Ilona, Blondi22, Fedra, Sandraa, Agafia, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczaczki ale napięcie...Libra fajnie, że m. przemówił...ja swojemu wczoraj powiedziałam, że ma seksowny głos jak chrapie i...muszę tak częściej
Kaju może dziś pogadamy, zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 08:25
Kaja, magdzia26, Libra, Shagga_80, Ilona, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
"Starasz się o dziecko już od jakiegoś czasu bez powodzenia? Nie poddawaj się, niezależnie jak długo starasz się zajść w ciążę Twoje szanse nie maleją. Czasami wystarczy zmiana jednego czynnika (np. w Twoim otoczeniu lub w organizmie Twoim lub partnera), a cykl może okazać się tym szczęśliwym!"
To mnie nawet pocieszyło troszkę.
magdzia26, Libra, gocha04, Ilona, Fedra, Agafia, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:"Starasz się o dziecko już od jakiegoś czasu bez powodzenia? Nie poddawaj się, niezależnie jak długo starasz się zajść w ciążę Twoje szanse nie maleją. Czasami wystarczy zmiana jednego czynnika (np. w Twoim otoczeniu lub w organizmie Twoim lub partnera), a cykl może okazać się tym szczęśliwym!"
To mnie nawet pocieszyło troszkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 08:30
a-koczek, magdzia26, Libra, Pismak, mauysia, Ilona, Fedra, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Jak chcesz mogę teraz wejść i przetestować z Tobą sprzęt, tylko najprawdopodobniej zmienimy lokalizację, bo tam wchodzą do nas inni i słuchają o czym rozmawiamy, do tego my nie chcemy...i dostajemy gratis 90 sekundowe pauzy w postaci dziwnych tekstów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 08:33
Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej kochane.
Musze to powiedzieć Olcia Twój głos to jak nie Twój taki poważny wyważony poprostu piekny( nie to żebym sie podlizywała). dla mnie ten głos pasował do Libry ciągle myślałam ze to ona mówi dopiero jak poźniej oblukałam to i tamto to zobaczyłam ze to jednak TY. Byłam tak zafascynowana Twoim głosem i przypisaniem go do Libry, ze w nocy miałam dziwny sen. Sniło mi sie ze niewiadomo skąd do mojej pracy przyszła Libra z mężem i dizeckiem w wózku. oczywiście ciagle cos tam opowiadała. Mnie oczywiscie w tym dniu prezes ganiał i niemaiłam czasu zeby z nia porozmawiać aloe ciagle slyszalam jej głos. biegając z jedego pomieszczenia do drugiego głos ten zaczął cichnąc i cichnąć aż w koncu ucichł. wracam do swojego pokoju i juz tam Libry niema. Myslę sobie w tedy pewnie sie obraziła z tak daleka przyjechała a ja nawet chwili dla niej nie znalazłam. i oto z takimi wyrzutami sumienia sie obudziłamLibra, Fedra, Ola_czeka, Agafia, Dodi, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Sylwia a na długo Cię zatrzymają? Po wszystkim, to chyba tego samego dnia możesz uciekać do domu, prawda? Nie bój się...będzie dobrze...pamiętam jak podtrzymywałaś mnie z Effcią na duchu w dzień hsg.
muzi jutro rano mi robia a po poludniu wychodze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:aaa tak wlasnie teraz zdalam sobie sprawe ze wczoraj rozmawialy same STARACZKI - nie bylo zadnej zafasolkowanej....
STARACZKI ŁĄCZMY SIĘ I WSPIERAJMY WZAJEMNIE
Ja byłam wcześniej, i Mayusia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 08:44
Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość