plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Laseczki super było Was posłuchać. Pomysł zarąbisty moim zdaniem! Libra Ola zgłaszam się po audiobooka
Oczywiście miałam na jutro coś przygotować i nic nie zrobiłammagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze raz to powiem cudnie Was było usłyszeć :*
i jak ja ym mogła zrezygnować z forum jak tak się z Wami zrzyłam od razu mi poprawiłyście humorek
a na zywo mam zupełnie inny głos he he he mniej spięty
słodkich snów Żabki :*Dodi, Sandraa, Spero, Libra, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Na co?
żebyś rodziła na foni a My razem z TobąSpero, Dodi, Shagga_80, Libra, Kfjatus, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Pismak, mauysia, Agafia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Na co?
Shagga_80, Libra, Fedra, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Wariatki
A tak na marginesie,to weszłam dopiero teraz a tam ciszaalbo ja tak potrafię
Dodi, Fedra, Sandraa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Jeszcze raz to powiem cudnie Was było usłyszeć :*
i jak ja ym mogła zrezygnować z forum jak tak się z Wami zrzyłam od razu mi poprawiłyście humorek
a na zywo mam zupełnie inny głos he he he mniej spięty
słodkich snów Żabki :*
Ciebie też of course!!!
kolorowych nsów Fedruś :*
Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Wariatki
A tak na marginesie,to weszłam dopiero teraz a tam ciszaalbo ja tak potrafię
musiałyśmy się ewakuować bo jakieś trole się tam pojawiły które puszczały jakieś nagrania z neta i tylko czas zajmowali...
ale Dziewczyny mówiły ze będzie pokój prywatny to i będzie się lepiej rozmaiwiałoShagga_80, Dodi, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny