plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa widziałam Igorka
Shagusia dodała zdj na fb - sama słodyczRucia, magdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyAgafia wrote:Libruś to życzę żebyś szybko skończyła pracę , zjadła pyszną kolacyjkę podczas której zebrała siły na "owocne przytulanko "
Na pewno zapamiętam dzień, w ktorym urodził się Igorek... Poproszę mą sklerozę,zeby ten dzien kojarzył mi się tylko z tym wydarzeniemFedra, Shagga_80, Dodi, Agafia, aisa lubią tę wiadomość
-
też widziałam, ale piękniś mały i te ustka
Pismak, magdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
Ilona, Ilona, Pismak, Kaja, Libra, Sandraa, Spero, magdzia26, a-koczek, sylwia1985, Blondi22, plemniczka, zbikowa, kierzynka, Fedra, Shagga_80, Dodi, Agafia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki!
wchodzę niczego nieświadoma, a tu tyle wieści!
Shagguś gratuluję z całego serca! (czy ktoś mi może podać namiary na fb???)
Ruciu... przeżyć co nie miara! aż nie wiem co powiedzieć. Mam tylko nadzieję, że jeszcze wytrzymacie minimum te 2 tygodnie.
Selenko modlę się za Was. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a maluszek jeszcze poczeka. Bądźcie dzielni kochani
Kopciuszku, daj znać jak u Ciebie sytuacja.
Aisko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Effciu a jak u Ciebie? Wszystko jest dobrze?
Plemniczko, za twoją kuzynkę i jej dzieciątko też się pomodlę, aby mała szybko nabrała sił.
Blondi śliczna fryzurka.
Też zaraz właśnie wychodze do fryzjera i chyba później zajrzę do kościoła na jakiś różaniec.
Dziewczynki trzymajcie się proszę. Aż mi łzy z tego stresu co przeżywacie napływają, ale wierzę że będzie dobrze!
Musi być!
Zajrzę wieczorkiem :*Libra, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Ilona, Rucia, kopciuszek126, Fedra, Shagga_80, Sandraa, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspojrzeć w taką fotkę... daje ukojenie:)
Słodziaczku kochany, rośnij i chowaj się zdrowo, to niebawem ciocia Libra Cię odwiedzi:*Kaja, Spero, a-koczek, AGA 30, Ilona, mauysia, Rucia, kopciuszek126, Fedra, Shagga_80, Sandraa, Dodi, magdzia26, Agafia, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia dobrze że na porodowce można ryja drzec hihi i dobrze że się darla najważniejsze że znimi oboje wszystko dobrze .....
a-koczek, Rucia, Fedra, Shagga_80, Sandraa, Dodi, magdzia26, Agafia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ależ on jest boski! A ja podekscytowana nowinami idę do sekretariatu i mówię do koleżanki: "Shagga ....." Jestem młotem.
magdzia26, Spero, a-koczek, plemniczka, zbikowa, Ilona, mauysia, Kaja, Rucia, Fedra, Shagga_80, Dodi, Agafia, aisa lubią tę wiadomość
-
Tak patzryłam na Igorka i pierwsze co sobie pomyślałam ze cięki był poród bo widac ze taki zmeczony nim. ale za chwile mysle szybko urodizła wiec nie powinien ale niestety jednak ciezko miał wyjscRucia wrote:Shagga napisała, że miała szybki aczkolwiek ciężki poród. o 9 trafiła na porodówkę o 10 zaczęła przeć, ale nie mogła urodzić. Darła się w niebogłosy
-
nick nieaktualny