X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to tylko śluz. Plamię od kilku godzin ale pierwszy raz od badania wyleciało mi cokolwiek. Ja pierdziele, czemu nie mogę spokojnie bez stresu donosić tej ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggunia a Ty kochana odpoczywaj i nabieraj sił. Dobrze, że masz to już za sobą.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś jeszcze raz wielkie gratulacje. Synuś prześliczny!

Ruciu kurczę połóż się może. Odpocznij trochę. Miałaś jednak też sporo przeżyć. albo dla spokoju jedź na IP, będziesz miała pewność co się dzieje i czy wszystko okey.

Shagga_80, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dosyć szpitali :( Czekam do piątku do wizyty u lekarki. Może to tylko wydzielina?

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, a ja myślę,ze to nie czop i obym sie nie myliła. To śluz z resztkami krwi od plamienia czy krwawienia o którym chyba coś pisałaś. Dobrze kojarzę,ze dostałas po badaniu lekkie krwawienie? A i to moglabyć sperma po seksie ze sluzem i resztkami krwi.

Ja własnie usiadłam na chwilkę,jestem już wykąpana i uciekam suszyć włosy. Dobranoc dziewczynki.
    Do spisania za kilka dni.

Dodi, Rucia, a-koczek, magdzia26, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz najlepiej jak się czujesz. Poodpoczywaj trochę to może się uspokoi wszystko i spokojnie na wizycie zapytasz.

<3

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie jak Ruciu wizytę masz za trzy dni to odpoczywaj i czekaj na piątek. Trzymamy mocno kciuki za Ciebie . Będzie dobrze!

Rucia, magdzia26, Agafia, Fedra, jeju, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gniewałam się długo, bo suma sumarum zdążyłam w ostatnim momencie przed nowiną...nie trzymałam kciuków w tym ważnym momencie ale ja je od dawna trzymałam....w końcu Shagga odwaliła dobrą robotę, Igor na świecie i to się tylko liczy!!!!!

Spokojnej nocy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 23:25

a-koczek, magdzia26, Libra, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór...
    Dzisiaj po krótce bo po 1 nie mam siły a po 2 nie wiem co napisać za bardzo :/
    Jedno jest pewne Igorek przecudny - Shagguś m ma świetny materiał a i po Takiej mamie innego Aniołeczka być nie mogło :*
    Selenko oby wszystko się uspokoiło i było lepiej...
    Rucia kurcze, ale miałaś przeżycia OMG a jeśli chodzi o Twoją fotkę to mam nadzieję, że Kopciuszek ma rację ;)
    Aisce życzę kolejnych szczęśliwych, wspólnie spędzonych lat (matko mam nadzieję, że się nie pomyliłam i to Ty masz dziś rocznicę :D)
    Libruś czyżbyśmy w podobnym czasie owulowały :D mam nadzieję, że m staje - na wysokości zadania :P
    Fedruś kochana - Twoje dzieciątko nie może się zdecydować na kogo "się podać", dlatego jeszcze Go nie ma :) widzisz Igorek to wykapana Shagga a u Ciebie widocznie dylemat ;) :*
    Kutwa ja mam taką fajną koszulinkę na taką okazję i nie mogę jej jeszcze włożyć fuck...
    Olka chora jesteś znofu???
    no i nie wiem co chciałam jeszcze napisać... bez notatek to ani rusz w tym wieku :/
    Dobrej nocy dziewczęta :*

Shagga_80, zbikowa, Ilona, a-koczek, mauysia, magdzia26, Agafia, Libra, Pismak, Fedra, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha wiem o co miałam zapytać ;) czy może mi Któraś powiedzieć przy ilu lajkach zajdę??? :P

Shagga_80, Ola_czeka, zbikowa, Ilona, a-koczek, magdzia26, Agafia, Libra, Fedra, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jeszcze jedno... robię wszystko m.in. czytam ovu zamiast przygotowywać się i prezentację na piątkową rozmowę, kurde :(

Shagga_80, Agafia, Libra, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry koleżanki.

Shagga_80, Rucia, zbikowa, Ilona, mauysia, magdzia26, Pismak, jeju, Fedra, Dodi, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za noc :-/ chyba nic nie spałam...zresztą jak zawsze w nowym miejscu...Młody głównie spał,jadł,wydalał kupkę...nic,może dzisiaj w nocy się wyspie bo nie ma szans na sen w dzień :-/

Pozdrawiamy Ovu ciotki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 07:16

Rucia, Spero, Ilona, kierzynka, mauysia, magdzia26, a-koczek, Agafia, Pismak, Libra, Kaja, plemniczka, Fedra, Sandraa, Dodi, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewoje.
    Ja i moja boląca dupa życzymy Wam spokojnego dnia.
    Kopciuszku obyś miała rację.
    Czekam spokojnie do piątku.

Ilona, mauysia, magdzia26, a-koczek, Agafia, Fedra, Sandraa, Dodi, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na badania, później do Was zajrzę :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam coś ciekawego w necie, może się przyda, na przykład Żbikowej.

http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/56,133852,14721275,Podrecznik_fana_pomidorowej___dodatki__ktore_ja__podkreca_.html

Shagga_80, Rucia, mauysia, magdzia26, Agafia, Libra, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovuciotki pozdrawiają Igora

<puci puci, soczysty całus, ukłucie wąsem, duszący zapach przemysławki, ślady po szmince>

Shagga_80, Spero, Ilona, Rucia, magdzia26, mauysia, a-koczek, Agafia, Pismak, Libra, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Rucia żeby było wszystko ok.

Ilona, Agafia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Znalazłam coś ciekawego w necie, może się przyda, na przykład Żbikowej.

...
    http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/56,133852,14721275,Podrecznik_fana_pomidorowej___dodatki__ktore_ja__podkreca_.html

Wiesz co? tak od rana mi dzieś spitolić....

Wcghodze rano nua owu i pierwsze co widze to usmiechajaca sie do mnie pomidoworka
    Reszcie pań spokojnego i miłego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 07:52

Rucia, magdzia26, a-koczek, Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Schaggus pewnie przez emocjonujący wczorajszy dzień nie mogłaś spać.
    Ach Igorek to taki słodziak :)

Rutka ale nr u Ciebie. Oby było jak Kopciuszek pisze.

Kopciuszku, Selenko trzymajcie się dzielnie i dajcię znać co lekarze mówią.

Ola mam nadzieję że dzisiaj już lepiej się czujesz :)

Miłego dnia :)

magdzia26, Agafia, Libra, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, aisa, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 4361 4362 4363 4364 4365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ