plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoczku powiedziałam, że na luzie będę się czuła w 34 tc. Sam lekarz powiedział, że pomimo urodziłby się wcześniak, to jest to taki bezpieczny tydzień. Więc oby jeszcze 1 tydzień i 1 dzień. A jeszcze lepiej doczłapać się do 35 tc. bo wtedy rodziłabym w tym zapyziałym miejscowym szpitalu, który mam rzut beretem.
-
Toć ja mówiłam Wam ale w tym ferworze walki o dobrą jakość dźwięku pewnie Wam gdzieś to umknęło....muszę uzupełnić konto, bo mi sie wyzerowało, a mam na kartę, bo jak wiecie gaduła jestem...muszę mieć się pod kontrolą.
Wrażliwa?
Nieeeeeeee....
Wcale a wcale, jestem jędza, mściwa małpa rogata
Czy nie denerwuje Was podkreślanie prawie każdego słowa tutaj w edytorze?
Mnie tak.
magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia żartowałam troszkę sobie w związku z tym aparatem
Ale z komórki fotkę można by cyknąć no nie? Tak za jakiś czas
Poczujesz pewnie wyraźniej niedługo ale powiem Ci, że ja długo nic nie czułam, jak już, to rzadko a później sytuacja się zmieniła...ruchów nie zauważałam ale za to czułam jak siedziałam, rozppychanie wśrodku...czasami mi na sukience falowały paski pod koniec
Dobra nie ma co gadać idę zjeść jogurt i kromkę pumpernikla z pomidorkiem.
Narazie.
magdzia26, Fedra, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinia wczoraj na hip-hopie uczyła się robić "szejki" czyli trzęsła tyłkiem jak w dancehallu.
Jak nabierze wprawy, to nagram ją i pokaże Wam. A ja też mam zamiar się nauczyć.
magdzia26, jeju, Ilona, a-koczek, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, Blondi22, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej Effciu, na stówę okaże się, że z maluchem wszystko OK
Ale po wizycie prosimy o ovuraport.
Nie wiem czy czytałaś Mayuśka, ale pokazałam Pawłowi filmik z leżącym na brzuchu Heniem, więc ogląda ten filmik i w pewnej chwili mówi, że jak jest pijany to gaworzy tak samo jak HenioIlona, mauysia, a-koczek, magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia lajker tygodnia! Pozdrowionka dla Madzialenki
Czy jogurt na diecie musi mieć tak małą pojemność? Całe 115g a z 2g zostają na ściankach i dnie!??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 09:04
Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy masz wielkie naddupie
Cieżko było dojrzeć
Kurcze, ale weź wyobraź sobie minę Williego jakbyś mu dała popis takiego szejka
trzęsący się tyłeczek
jeju, Ilona, a-koczek, magdzia26, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, Spero, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia skończyły mi się leki przzeciwwymiotne
Nie rób z niego jakiegoś dewianta he he (tłuszczofila czy coś), choć pewnie są faceci co uwielbiają trzęsące się sadło nad nosem i widok wyciągniętych cycków w świetle księżycaRucia, a-koczek, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
Shaggunia piękny ten Twój Igorek , normalnie się zakochałam .... też chce mieć już takie cudeńko malutkie , do kochania , tulania i całowania
Kopciuszku , kochana trzymaj się .Trzymam mocno kciuki żeby wszystko byłodobrze by maleństwo jak najdłużej pomieszkała w brzuszku . Modlę się za Was
Ola widzę że humorek już troszkę lepszy po postach : *
A ktoś ma jakieś informacje od Selenki ?
Całusy dla każdej na dobry dzień : ))
A u mnie co ... czuje się już dobrze , pozostało tylko kaszel trochę , antybiotyk dobrze dobrany bo po 4 dniach obrzęk z gardła zszedlmi super , mogę normalnie jeść zaraz wciągnę jakies tosty : P Poza tym czekam na rozwój sytuacji odnośnie @ ...Rucia, a-koczek, Libra, magdzia26, Shagga_80, Fedra, Dodi, Spero, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość