plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z wami serdecznie
Chciałam coś napisać mądrego ale jak poczytałam wasze rozmówki o dupach to mam w głowie tylko scene z kabaretu w którym jedne facet mówi do drugiego że jak klepnie żonę to się fala dobrze rozchodzi
U mnie pada też
Muzitrzymaj się dzielnie i nie daj się skusić
Kopciuszku i Selenko mocno trzymam kciuki za was i wasze dzieciaczki
Ruciu odpoczywaj Kochanawierzę że Leoś jeszcze poczeka ten tydzień i 1 dzień a nawet do 35 tyg.
Libruś czyli wczoraj jednak wieczorek nie był taki zły jak myślałaś i dzień zakończył się pozytywnie
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Libra, Shagga_80, magdzia26, Ilona, Fedra, Rucia, Sandraa, Dodi, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia, jeju lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jeju Mauyś ale Ci zazdroszczę tych przystojniaków jeden słodszy od drugiego
magdzia26, Ilona, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Libruś czyli wczoraj jednak wieczorek nie był taki zły jak myślałaś i dzień zakończył się pozytywnie
nie zmienia to faktu, że mój wolny wieczór trwał niespełna godzinę jak weszłam do domu (umyłam się i usnęłam przy kolacji) a dziś znów przejeb.... i.... szkoda słów... brak słów, żeby to opisać... nawet nie chcę myśleć co będzie za rok o tej samej porze... -
Cześć lachy coś nowego się urodziło ??oby same dobre wieści ...
Rucia co ci z zadkiem odpoczynku pewnie chce hihi lez i czekamy na dobre nowiny .....
Selena oby nocka ci minęła spokojnie
Shagga kochanie niech ci mały rośnie i szybko do domku ....
Jeju fajnie że jesteśShagga_80, magdzia26, Ilona, Dodi, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie...Młody śpi a ja nudzę się niemiłosiernie ! Obdzwoniłam już Mamę i siostrę a teraz czekam na M...poza tym prawdopodobnie jutro wyjdziemy do domu...jeśli z Młodym dalej będzie ok...jeszcze czeka Go USG chyba główki...no i dowiem się czy nie czeka nas rajd po specjalistach przez to Jego niedotlenienie
Mauysia ale Ci Twoi chłopcy suuuuper! Sama czekam z niecierpliwością żeby przekonać się jak Kubuś będzie reagował na młodszego Brata...a tak wogóle to Kuba źle znosi rozłąkę płacze za mną,za M...i dziś M Go do domu przywozi najprawdopodobniej...Libra, jeju, Ilona, Agafia, a-koczek, Fedra, Rucia, Sandraa, Dodi, Blondi22, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny .
Na prośbę Selenki mam napisać co u niej. Jak narazie wszystko oki
. Cały czas leży sama ale może ją dziś przeniosą na inną sale jeśli będzie miejsce . Czuje się nawet dobrze ale cały czas jest na magnezie i na innych lekach
. Oczywiście może tylko leżeć . Jutro albo po jutrze się sama do Was odezwie bo dziś dałem jej kompa do szpitala a może jutro załatwie dla niej od kumpla internet przenośny więc będzie miała z Wami kontakt .
Narazie Was ciepło pozdrawia i dziękuje za miłe słowa oraz za modlitwe . Oczywiście ja również Wam dziękuje.
Pozdrawiam :*Agafia, Libra, Kaja, Pismak, magdzia26, plemniczka, Ilona, jeju, a-koczek, Fedra, Rucia, gocha04, Ola_czeka, Sandraa, Shagga_80, Dodi, Blondi22, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
Mauyś no cudne Te Twoje chłopaki , zazdroszczę : * napatrzeć się nie mogę
))
Selenko trzymaj się tam kochana cieplutko i czekamy tu na Ciebie , a swoją drogą kochany mąż że chce Ci załatwić dostęp do neta żebyś mogła tu być z Nami . Ty Kochana póki co leż , relaksuj się , odpoczywaj i myśl o samych miłych i pozytywnych rzeczach . Tój Aniołek stróż na pewno nie pozwoli żeby stała się Wam krzywda siedzi i pilnuje Was oboje obok Twojego łóżeczka , niech Cię ucałuje ode mnie .
Libruś to dużo sił ci życzę ... ja naszczęście mogę teraz trochę poleniuchować ale od poniedziałku od nowa ....Selena, Ilona, Fedra, jeju, Shagga_80, Dodi, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
Shaggunia Ty kobito odpoczywaj jak masz taką możliwość bo na nude po powrocie do domku chyba nie będziesz narzekać ... Szkoda tego Twojego Kubusia , tęski biedactwo , ale już nie długo . Trzymaj się Kochana , całus dla Ciebie i Igorka
magdzia26, Libra, Ilona, Fedra, jeju, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Radku tak się cieszę że na razie jest wszystko dobrze oby tak zostało
Wiem że nie jest łatwo leżeć cały czas ale wiem też że Selenka jest silną babką i dla Kacperka jeżeli będzie to konieczne będzie leżeć tyle ile trzeba
My dalej was będziemy wspierać i modlić się żeby było wszystko dobrze
Dziękujemy Ci bardzo że nas informujeszJesteśmy tutaj dla was obojga
Pozdrowienia i uściski dla wasAgafia, magdzia26, Libra, Selena, Ilona, Fedra, jeju, Sandraa, Shagga_80, Dodi, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Libra wrote:dobrze, że mój m wczoraj wykazał się wyrozumiałością... jakby on jeszcze dowalił by mi do pieca, to nie wiem, co by się stało... wyłabym jak bóbr
nie zmienia to faktu, że mój wolny wieczór trwał niespełna godzinę jak weszłam do domu (umyłam się i usnęłam przy kolacji) a dziś znów przejeb.... i.... szkoda słów... brak słów, żeby to opisać... nawet nie chcę myśleć co będzie za rok o tej samej porze...
Libruś doskonale Ciebie rozumiem mam też nawał pracy w robocie bo byłam 3 tyg. nie obecna a do tego jeszcze muszę się uczyć więc tylko pracuję, uczę się i śpię i staram się nie zwariować
Dobrze że nasi M potrafią jednak nas czasem zaskoczyć i wykazać zrozumienieAgafia, Libra, magdzia26, Ilona, Fedra, jeju, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Powiem tak, dziękuję "uprzejmej" za wiadomość. Czy wciskam komuś swoją przyjaźń? Hmm...i czy jestem idiotką? Nie wiem...może tak jest...kwestia definicji idiotyzmu.
Ostatnią rzeczą jaką mam na myśli jest wciskanie komuś przyjaźni.
Zryczałam się i co?
I nic się nie zmieniło.
Nie mam ochoty grać tu partii na pierwsze skrzypce, że tak powiem...dlatego odpuszczam.
Chciałam się tylko cieszyć i wyrazić swoją radość w tym podniosłym długo wyczekiwanym momencie. Było to dla mnie ważne.
Widocznie się nie nadaję do życia w stadzie.
Kropka.
Acha i na koniec o coś proszę: Libruś nie mów Kopciuszkowi o nastrzelaniu po tyłku, bo źle zrozumie i pomyśli, że wpędzam ją w poczucie winy, że pomogła babci...to na tyle.
Miłego dnia.
Jak to się u nas mawiało-żyjcie!
Nie mam do Was ani odrobiny żalu, na 100%.
"Uprzejma" dziękuję.
-
Selenko kochanego masz męża. Dzieki Radku za kolejne informacje o stanie twoich skarbów.
Shagus ja zawsze sie zastanawiałam jak moja córka znisłaby jakbym do szpitala pojechała rodzic. U nie napewno przy drugim tez byłaby cesarka wiec moja córcia musiłaby min 5 dni radzic sobie bezemnie. na samą myśl serce mi placze dlatego skzodu mi starsznie Kubusia.Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Cześć dziewczyny .
Na prośbę Selenki mam napisać co u niej. Jak narazie wszystko oki
. Cały czas leży sama ale może ją dziś przeniosą na inną sale jeśli będzie miejsce . Czuje się nawet dobrze ale cały czas jest na magnezie i na innych lekach
. Oczywiście może tylko leżeć . Jutro albo po jutrze się sama do Was odezwie bo dziś dałem jej kompa do szpitala a może jutro załatwie dla niej od kumpla internet przenośny więc będzie miała z Wami kontakt .
Narazie Was ciepło pozdrawia i dziękuje za miłe słowa oraz za modlitwe . Oczywiście ja również Wam dziękuje.
Pozdrawiam :*
Radku bardzo dziękujemy za informacje pisze w liczbie mnogiej bo i mój maż się dopytuje co tam u Was On mimo ze facet to widze ze też to przeżywa choć Was osobiście nie zna...
przesyłam moc pozytywnych fluidów i czekamy na następne pozytywne wieściSelena, magdzia26, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyjeju wrote:Powiem tak, dziękuję "uprzejmej" za wiadomość. Czy wciskam komuś swoją przyjaźń? Hmm...i czy jestem idiotką? Nie wiem...może tak jest...kwestia definicji idiotyzmu.
Ostatnią rzeczą jaką mam na myśli jest wciskanie komuś przyjaźni.
Zryczałam się i co?
I nic się nie zmieniło.
Nie mam ochoty grać tu partii na pierwsze skrzypce, że tak powiem...dlatego odpuszczam.
Chciałam się tylko cieszyć i wyrazić swoją radość w tym podniosłym długo wyczekiwanym momencie. Było to dla mnie ważne.
Widocznie się nie nadaję do życia w stadzie.
Kropka.
Acha i na koniec o coś proszę: Libruś nie mów Kopciuszkowi o nastrzelaniu po tyłku, bo źle zrozumie i pomyśli, że wpędzam ją w poczucie winy, że pomogła babci...to na tyle.
Miłego dnia.
Jak to się u nas mawiało-żyjcie!
Nie mam do Was ani odrobiny żalu, na 100%.
"Uprzejma" dziękuję.
na prawdę mam przesra...ne ostatnimi czasy, co powoduje mętlik w głowie...
i proszę mi powiedzieć O CO CHODZI... tak po prostu prosto z mostu jak krowie na granicy
PS. Jeju... Ja Kopciuszkowi przekazałam od nas wszystkich uściski i pozdrowienia, że myślimy o niej i czekamy na wieści z nadzieją na dobre wiadomości... inne rzeczy poczyta sobie sama... ja przekazywać nie będę, bo takie przekazywanie od gęby do gęby rodzi plotki i wprowadza niepotrzebne zamieszanie...Fedra, gocha04, a-koczek, Dodi, Shagga_80, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Zdecydowałam się na opcję kosmetyczną. Zrobiłam sobie krem do likwidacji blizn na skórze.
Ale tak na serio - położna mówiła mojemu M, że położne często specjalnie dotykają łożysk bez rękawiczek, bo mają po tym supergładkie dłonieI że położną poznasz właśnie po pięknych dłoniach - od łożysk
Hej wszystkim. Mnie już @ zaczyna maltretować i daje znać, że o mnie pamięta. Łajza jedna! Mam jej już dosyć.
Effcia to czekam na info z wizyty. I dobrze, że lepiej się czujesz. Tak trzymaj!
Też nie wiedziałam, że Oliśka się pochorowała. Beata dawaj nam tu znaki życia i zdrówka dla Was.
Ruciu niech Leoś nie pakuje się na świat w 32 tc, ani wcześniej niż 38tc.Libra, magdzia26, a-koczek, Dodi, Spero, zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gośka wygoń łajzę i już
Libra dostałam uprzejmą wiadomość w której było napisane to co powyżej, idiotka, wciskam przyjaźń i takie tam...
Jest mi trochę przykro ale jeżeli tak jestem postrzegana, to coś w tym musi być...a teraz idę spokojnie dokończyć, pranie, obiad i sprzątanie kuchni...
Nie napiszę już nic na ten temat, nic!!!!!
Kocham Was, co poradzę?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 11:42
gocha04, a-koczek lubią tę wiadomość