plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Nie wiem czy czytałaś Mayuśka, ale pokazałam Pawłowi filmik z leżącym na brzuchu Heniem, więc ogląda ten filmik i w pewnej chwili mówi, że jak jest pijany to gaworzy tak samo jak Henio
Rucia, a-koczek, magdzia26, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No zostaną, tylko zejdą pewnie do parteru
No nic.....poczytałam, pogadałam, pośmiałam się z siebie, dowiedziałam się co u Was i zmykam do zajęć...może wieczorem się z teesujemmy jak będziecie w dobrej formie, jak Wasze samopoczucie pozwoli...buuuuuzi....Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majuś humor mnie nie opuścił ale bywa, że łapię jakiegoś zmuła...
Wiem, że jestem czepialska, wiem. Wytłumaczyłam się i sprawdziałm co napisałam...jest ok.
Fajnie, że Heniulek jest spokojny...oby tak dalej
Leo pewnie też już tak nie hałasuje jak mały śpioszek najedzony słodko podsypia
Ach mogę sobie tylko wyobrazić...a jak Ty się czujesz? No i nie doczytałam, był już pierwszy spacerek?a-koczek, magdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Spacerków już było kilka
Ostatnio było takie ładne słońce, że grzechem byłoby nie wyjść.
A jeśli chodzi o zdjęcia - na razie mogę Wam zaproponować coś takiego
Jak widać szczególnie na drugim zdjęciu, Leo musi się jeszcze nauczyć delikatności w obchodzeniu się z bratem
A jeśli chodzi o hałas - nadal hałasuje ten mały (o przepraszam, duży) ADHD-owiecWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:05
a-koczek, jeju, Libra, Pismak, Shagga_80, magdzia26, plemniczka, Agafia, Ilona, Fedra, Ola_czeka, gocha04, Rucia, Sandraa, Dodi, Blondi22, Spero, aisa, zbikowa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra – szybkiego powroty do pełni sił… buziaki i całuski dla maluszka
Shagga – ja też zawsze marzyłam, że jak będę rodzić to chciałabym, żeby mój m był przy mnie… ale nie wiem, czy to jest realne, bo mój m stwierdził, że nie mógł by znieś jakbym krzyczała, że popłakał by się jak dziecko, że ja cierpię a on nie jest w stanie mi w jakikolwiek sposób ulżyć… a dwa – jeżeli już w ogóle zajdę w ciąże, to nie dane mi będzie rodzić w sposób naturalny, bo 1. Wada wzroku, 2. Guz macicy…
Może prześpisz się w ciągu dnia? Albo chociaż pokimiesz… buziaczki dla Was:)
Rutka – Ty się jeszcze trochę wstrzymaj z porodem… oszczędzaj się kobitko… powodzenia na badaniach, trzymam kciuki
Dodi – ja też mam zajebistą koszulkę na tą wyjątkową okazjęale schowałam już ją na samym dnie, żeby na nią ciągle nie spoglądać… m już ma zapowiedziane, że jeżeli mnie w niej zobaczy… to już będzie wiedział, co się święci… m się spisuje, choć ja wczoraj nawaliłam, bo z tych wszystkich nerwów tak bardzo mnie głowa bolała, tak bardzo byłam wykończona, że zasnęłam z talerzem w ręku nawet nie dokończywszy kolacji… a dziś się czuje, jakby mnie pociąg potrącił
Ja sobie życzę, żebyś zaszła w ciąże przy 2323 lajku;)
Będę trzymać kciuki w piątek:*
Ola – nie denerwuj Żbika przepisami na zupę, której nazwy nie wolno wymawiać;P
Jeju – wytrwania w podtrzymywaniu postanowienia:*
Trzymam kciuki za pięknie rosnące pęcherzyki Beatki;*
Agafia – zdrówka
Mauysia – pozdrowienia dla śpiącego, bardzo uroczego H… zdjęcia braci – super!
Nadrobiłam i wracam do mojego bagna
Pozdrawiała „Fiona”
mauysia, a-koczek, Shagga_80, magdzia26, Ilona, Fedra, Rucia, Sandraa, Dodi, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi jeszcze info od Kopciuszka
jest już na oddziale, dostała dexaven na przyśpieszenie rozwoju płuc dziecka, dostała leki rozkurczowe, pobrali jej krew, mocz do badań... badanie ginekologiczna ma mieć później, bo w tej chwili jej ginka poszła na cc... więc jeszcze będzie miała badanie ginekologiczne, usg i ktg...
Przesyła wam wszystkim buziaczki..cmok, cmokFedra, Rucia, Sandraa, Dodi, Blondi22, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
No i pranie wstawiła, to myślę, co robić dalej? : "aaaaaa idę na ovu zerknąć"; a tu foteczki, a na dodatek Fiona nas odwiedziła
Mauyśka dzieciaczki przecudne
Większy się nauczy i jeszcze Ci będzie pomagał :-)Słodziaki....acha i dopiesuję OGLĄDAĆ DZIEWCZYNY, BO WIECZOREM MAUYSIA FOTKI KASUJE!Libra, magdzia26, Ilona, Fedra, Rucia, Dodi, aisa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
Jej Libra ucałuj ją od nas! Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy...przekaż, że trzymam za nią kciuki i dostanie po dupie jak się wybierze jeszcze raz z babcią po kazaczki albo z jakąś ciocią po płaszczyk! Niech się stosuje do zaleceń...mocno trzymam kciuki...
Libra, Ilona, Fedra, Rucia, gocha04, Dodi, aisa lubią tę wiadomość