X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wybacz również Mauysiu...Tobie wysłałam smska pierwszego z niewielkim opoznieniem (za to już bardziej aktualnego)...po prostu w całym tym zamieszaniu ominęła Twój numer...WYBACZ !

Nie wybaczę! Bo nie wiem co mam wybaczyć :P No stress Shaggi, ja się nie focham za takie rzeczy :D

Libra, Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Znalazłam coś ciekawego w necie, może się przyda, na przykład Żbikowej.

http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/56,133852,14721275,Podrecznik_fana_pomidorowej___dodatki__ktore_ja__podkreca_.html
    Ola, widzę że ciagle na L4?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    kurczę Shagga jak czytałam twojego posta z relacją to aż mi się łezka zakręciła w oku ... zaczęłam sobie wyobrażać jak to by było gdybym ja to przezywała i myślę że jest to mega uczucie... pomimo bólu itd... to jak widzisz swój maleńki cud to chyba wszystko inne przestaje istnieć :) gratuluje jeszcze raz kochana <3 ślicznego synka
    Olcia widze że humorek juz bardziej dopisuje ;) ja od razu sie uśmiechnęła widząc twojego posta :D <3 dziekuję ;D
    a u mnie dzisiaj lepszy humorek pomimo wczorajszej kłótni z moim P, dziadoskiej mega pogody, i zbliżającej się @ ...kto zrozumie kobietę :P

Rucia, a-koczek, Ilona, Agafia, Libra, Pismak, Shagga_80, Fedra, Dodi, Spero, aisa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, już jestem ;)

magdzia26, a-koczek, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEŃ DOBRY....

Jak to na forum radość się przeplata z przerażeniem i smutkiem...

Kochane moje, te chore zdrowiejcie...
    Deszcz jeśli u Was pada jak u mnie, niech przestanie padać...
    Ruciu, Kopciuszku, Selenko- mam ogromną nadzieję, że będzie wszystko dobrze i nic złego się nie wydarzy.

Sylwia po burzy przychodzi słoneczna pogoda w końcu.

Wszystkim, które mnie opitalają, dziękuję- dietę trzymam-słodkiego zero a czekalada leży na stole i to otwarta i pokruszona w kostki....tak samo rzucałam palenie, papierosy leżały na pokuszenie na parapecie przy balkonie i we wrześńiu minęło 5 lat jak się pozbyłam świństwa ze swojego życia.

Dzieciaczkom kochanym zdrówka, duuużo zdrówka, niech uszka, noski, gardełka, migdałki, oskrzela nie powodują zmartwienia u rodziców....

Fedri Ty to potrafisz wesprzeć.

Agafia masz rację, lepiej ogarniać jeden wątek wzorowo niż pięć, dziesięć po łebkach.

Sandraa pozdrawiam.

Ola, Żbiku :-D nie wiem dlaczego Was ciągle łączę w postach...niech Wasza radość nie ustaje...Olka trzymam kciukasy za to co ma się wydarzyć, już teraz, na zapas....

Dodi nie wiem przy ilu lajkach zajdziesz ale do chorery kiedyś, to nastąpi, nawet nie przyjmuję innej wersji wydarzeń.

Beatko jak Oliwka, to zap. uszka juz mija? Mam nadzieję, że lekarstwa zadziałały...piszę tu, chociaż się nie pojawiasz ale z całego serduszka życzę Oliwce zdrówka i Tobie dystansu do swojej sytuacji...
    Niech clo będzie z Tobą!

Nie wiem czy zapomniałam o którejś z Was, jeśli tak, to postaram się nadrobić w następnej wiadomości...

Shagga mam nadzieję, że chociaż w ciągu dnia na moment się zdrzemniesz.

Effcia naprawiłaś aparat? ;-) Buziaki dla Was...jak maleństwo, mocno kopie już mamusię?

mauysia, magdzia26, a-koczek, Ilona, Agafia, Libra, Pismak, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, widzę, że mieliście trochę przejść z tą pępowiną... Całe szczęście, że już wszystko w porządeczku!
    A z tym obkurczaniem macicy to rzeczywiście lekka masakra (lekka w porównaniu do skurczów porodowych) - ja to odczuwałam jak megamocne bóle okresowe - ale na szczęście chyba gdzieś po tygodniu mi te bóle minęły.
    Co do obecności M - przy drugim porodzie okazało się, że nie dość że M mi towarzyszył na sali, ale i wszystko oglądał jak na tacy... Ale on jest twardziel, nie poczuł się słabo. Przypomniało mi się jeszcze jedno - przyjrzałam się dokładnie mojemu łożysku, rzeczywiście wygląda jak wielka wątroba :P (mniam mniam...)

Kleopatra - ciągle Cię boli po cesarce? Życzę Ci, żeby bóle szybko odeszły w zapomnienie!

Dodi - wyprodukowałaś taki piękny wpis, ale teraz prosimy o parę słów o sobie :) Co u Ciebie?

Ruciu - czyli jednak udało się zapisać do lekarza na dziś, tak?

Tradycyjnie życzę wszystkim MIŁEGO DNIA :D choć za oknem ciemnica...

magdzia26, a-koczek, Agafia, Pismak, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    DZIEŃ DOBRY....

Beatko jak Oliwka, to zap. uszka juz mija? Mam nadzieję, że lekarstwa zadziałały...piszę tu, chociaż się nie pojawiasz ale z całego serduszka życzę Oliwce zdrówka i Tobie dystansu do swojej sytuacji...
    Niech clo będzie z Tobą!

Muzi, to Ilony Wiki miała zapalenie uszka :) A Beaty Oliwka też miała zapalenie ucha?
    o.O

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to może dla Oli opowiesz mauysiu co z tego łozyska pysznego przygotowałaś :P
    z cebulką , pasztecik, czy koktajl a może suszysz na smaczka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 08:33

a-koczek, zbikowa, Ilona, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tytułem wyjaśnienia, Shaggi ja sie na Ciebie nie gniewałam...

Im więcej piszę, to więcej zamieszania...a szkoda...

Po co ja się w ogóle odzywam? No po co?
    Dobra idę, bo chyba mój mózg jest na węglowodanowym głodzie.
    Trzeba coś zjeść.

Już Was nigdy nie napiszę żartem, że Wam nie wybaczam i się focham w żartach, niech inni to robią...idę sprawdzić, czy wstawiłam ikonkę z jęzorkiem, dla potwierdzenia żartobliwego tonu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 08:34

a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka idę jednak w piątek do lekarza. Nie będę siać paniki. Ja nie mam na to siły, Paweł też.
    Dzisiaj byłam na badaniach moczu + krwi, wahałam się czy nie zapisać się do lekarza jakiego kolwiek, ale stwierdziłam, że wole isć do mojej lekarki.

mauysia, jeju, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o.O Muzi kochana co się z Tobą dzieje?

jeju lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi chyba brakuje cukru ;) Muzi prosze się odzywać :D

jeju, Rucia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Teraz wracam do pracy, do prasowania i prania...fochnęłam się...dobrze, że moja intuicja mnie nie zawiodła...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Acha i nie ma szans na wybaczenie :-P

Jednak był jęzorek wywalony na znak żartu...jestem spokojna....buzi buzi...

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    no to może dla Oli opowiesz mauysiu co z tego łozyska pysznego przygotowałaś :P
    z cebulką , pasztecik, czy koktajl a może suszysz na smaczka :P
    Zdecydowałam się na opcję kosmetyczną. Zrobiłam sobie krem do likwidacji blizn na skórze.
    Ale tak na serio - położna mówiła mojemu M, że położne często specjalnie dotykają łożysk bez rękawiczek, bo mają po tym supergładkie dłonie :D I że położną poznasz właśnie po pięknych dłoniach - od łożysk :D

jeju, magdzia26, Ilona, Libra, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi, to Ilony Wiki miała zapalenie uszka :) A Beaty Oliwka też miała zapalenie ucha?
    o.O

Beatki córka też miała zap. ucha...przekazywałam Wam na teesie, a za Beatkę trzymajmy mocno kciuki, bo mają rosnąć piękne pęcherzyki.

A co niby się ze mną dzieje? Opowiadać mi tu.

Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jesteś bardzo wrażliwa. Radziłabym Ci jednak wziąć kawałek czekoladki :D Nie wiedziałam, że Beaty Oliwka też ma zapalenie ucha. Ostatnio mijam się z Wami na tessie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 08:50

• jeju Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-koczku, Pismaczku- pozdrawiam :-D

a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane
    Fajnie ze mamy takie wspaniałe dzieciaczki na owu i pewnie te bobaski od Kopciuszka Ruci i Selenki tak imi zazdroszczą tego ze nmy je tak chwalimy ze chca tez sie pokazać jakie sa piękne i cudowne. Ale spokojnie jeszcze zdążą wiec niechj siedza w tych brzuszkach bo jak narazie to tam maja najlepiej. taklże dziewczyny mam nadzieje ze te porody to w terminach bedą. A Tobie Kopciuszku to przyda sie takie poleżęnie i odpoczęcie w koncu

magdzia26, Rucia, Ilona, Agafia, Libra, Fedra, Dodi, Spero, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka jak rodziłam Kinie, to też miałam okazję obserwować położne, studentów, którzy zachwycali się nad łożyskiem dziewyczy rodzącej obok mnie. Dotykali, macali, bleeee. Na przedpotopowej sali porodowej nie było kotar więc ja na nieszczeście też wszystko widziałam. Zachwyt jak nad jakimś skarbem :P Paskudztwo :P

magdzia26, mauysia, Ilona, Agafia, Fedra, gocha04, Dodi, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki :)
    nie pamiętam kto ale ktoś pytał jak się czuję a więc Dziękuję dobrze :)

Jeju nie naprawiłam aparatu bo chyba nie warto i pewnie trzeba będzie kupić nowy,w sumie tamten jest nowy tylko uszkodzenie jest z naszej winy bo daliśmy D do zabawy i uderzył nim o drzwi uszkodził się obiektyw, więc pewnie reklamacji nie podlega :(
    a maleństwo jakoś średnio czuję czasem aż mam strach czy wogóle się rusza-dziś pewnie zobaczę na wizycie :)

Pozdrawiam, wszystkie

Rucia, mauysia, Ilona, Libra, Fedra, Dodi, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 4362 4363 4364 4365 4366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ