plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Wybacz również Mauysiu...Tobie wysłałam smska pierwszego z niewielkim opoznieniem (za to już bardziej aktualnego)...po prostu w całym tym zamieszaniu ominęła Twój numer...WYBACZ !
Nie wybaczę! Bo nie wiem co mam wybaczyćNo stress Shaggi, ja się nie focham za takie rzeczy
Libra, Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
kurczę Shagga jak czytałam twojego posta z relacją to aż mi się łezka zakręciła w oku ... zaczęłam sobie wyobrażać jak to by było gdybym ja to przezywała i myślę że jest to mega uczucie... pomimo bólu itd... to jak widzisz swój maleńki cud to chyba wszystko inne przestaje istniećgratuluje jeszcze raz kochana
ślicznego synka
Olcia widze że humorek juz bardziej dopisujeja od razu sie uśmiechnęła widząc twojego posta
dziekuję
a u mnie dzisiaj lepszy humorek pomimo wczorajszej kłótni z moim P, dziadoskiej mega pogody, i zbliżającej się @ ...kto zrozumie kobietęRucia, a-koczek, Ilona, Agafia, Libra, Pismak, Shagga_80, Fedra, Dodi, Spero, aisa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DZIEŃ DOBRY....
Jak to na forum radość się przeplata z przerażeniem i smutkiem...
Kochane moje, te chore zdrowiejcie...
Deszcz jeśli u Was pada jak u mnie, niech przestanie padać...
Ruciu, Kopciuszku, Selenko- mam ogromną nadzieję, że będzie wszystko dobrze i nic złego się nie wydarzy.
Sylwia po burzy przychodzi słoneczna pogoda w końcu.
Wszystkim, które mnie opitalają, dziękuję- dietę trzymam-słodkiego zero a czekalada leży na stole i to otwarta i pokruszona w kostki....tak samo rzucałam palenie, papierosy leżały na pokuszenie na parapecie przy balkonie i we wrześńiu minęło 5 lat jak się pozbyłam świństwa ze swojego życia.
Dzieciaczkom kochanym zdrówka, duuużo zdrówka, niech uszka, noski, gardełka, migdałki, oskrzela nie powodują zmartwienia u rodziców....
Fedri Ty to potrafisz wesprzeć.
Agafia masz rację, lepiej ogarniać jeden wątek wzorowo niż pięć, dziesięć po łebkach.
Sandraa pozdrawiam.
Ola, Żbikunie wiem dlaczego Was ciągle łączę w postach...niech Wasza radość nie ustaje...Olka trzymam kciukasy za to co ma się wydarzyć, już teraz, na zapas....
Dodi nie wiem przy ilu lajkach zajdziesz ale do chorery kiedyś, to nastąpi, nawet nie przyjmuję innej wersji wydarzeń.
Beatko jak Oliwka, to zap. uszka juz mija? Mam nadzieję, że lekarstwa zadziałały...piszę tu, chociaż się nie pojawiasz ale z całego serduszka życzę Oliwce zdrówka i Tobie dystansu do swojej sytuacji...
Niech clo będzie z Tobą!
Nie wiem czy zapomniałam o którejś z Was, jeśli tak, to postaram się nadrobić w następnej wiadomości...
Shagga mam nadzieję, że chociaż w ciągu dnia na moment się zdrzemniesz.
Effcia naprawiłaś aparat?Buziaki dla Was...jak maleństwo, mocno kopie już mamusię?
mauysia, magdzia26, a-koczek, Ilona, Agafia, Libra, Pismak, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagguś, widzę, że mieliście trochę przejść z tą pępowiną... Całe szczęście, że już wszystko w porządeczku!
A z tym obkurczaniem macicy to rzeczywiście lekka masakra (lekka w porównaniu do skurczów porodowych) - ja to odczuwałam jak megamocne bóle okresowe - ale na szczęście chyba gdzieś po tygodniu mi te bóle minęły.
Co do obecności M - przy drugim porodzie okazało się, że nie dość że M mi towarzyszył na sali, ale i wszystko oglądał jak na tacy... Ale on jest twardziel, nie poczuł się słabo. Przypomniało mi się jeszcze jedno - przyjrzałam się dokładnie mojemu łożysku, rzeczywiście wygląda jak wielka wątroba(mniam mniam...)
Kleopatra - ciągle Cię boli po cesarce? Życzę Ci, żeby bóle szybko odeszły w zapomnienie!
Dodi - wyprodukowałaś taki piękny wpis, ale teraz prosimy o parę słów o sobieCo u Ciebie?
Ruciu - czyli jednak udało się zapisać do lekarza na dziś, tak?
Tradycyjnie życzę wszystkim MIŁEGO DNIAchoć za oknem ciemnica...
magdzia26, a-koczek, Agafia, Pismak, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:DZIEŃ DOBRY....
Beatko jak Oliwka, to zap. uszka juz mija? Mam nadzieję, że lekarstwa zadziałały...piszę tu, chociaż się nie pojawiasz ale z całego serduszka życzę Oliwce zdrówka i Tobie dystansu do swojej sytuacji...
Niech clo będzie z Tobą!
Muzi, to Ilony Wiki miała zapalenie uszkaA Beaty Oliwka też miała zapalenie ucha?
-
no to może dla Oli opowiesz mauysiu co z tego łozyska pysznego przygotowałaś
z cebulką , pasztecik, czy koktajl a może suszysz na smaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 08:33
a-koczek, zbikowa, Ilona, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Tytułem wyjaśnienia, Shaggi ja sie na Ciebie nie gniewałam...
Im więcej piszę, to więcej zamieszania...a szkoda...
Po co ja się w ogóle odzywam? No po co?
Dobra idę, bo chyba mój mózg jest na węglowodanowym głodzie.
Trzeba coś zjeść.
Już Was nigdy nie napiszę żartem, że Wam nie wybaczam i się focham w żartach, niech inni to robią...idę sprawdzić, czy wstawiłam ikonkę z jęzorkiem, dla potwierdzenia żartobliwego tonu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 08:34
a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka idę jednak w piątek do lekarza. Nie będę siać paniki. Ja nie mam na to siły, Paweł też.
Dzisiaj byłam na badaniach moczu + krwi, wahałam się czy nie zapisać się do lekarza jakiego kolwiek, ale stwierdziłam, że wole isć do mojej lekarki.
mauysia, jeju, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Teraz wracam do pracy, do prasowania i prania...fochnęłam się...dobrze, że moja intuicja mnie nie zawiodła...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Acha i nie ma szans na wybaczenie
Jednak był jęzorek wywalony na znak żartu...jestem spokojna....buzi buzi...
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:no to może dla Oli opowiesz mauysiu co z tego łozyska pysznego przygotowałaś
z cebulką , pasztecik, czy koktajl a może suszysz na smaczka
Ale tak na serio - położna mówiła mojemu M, że położne często specjalnie dotykają łożysk bez rękawiczek, bo mają po tym supergładkie dłonieI że położną poznasz właśnie po pięknych dłoniach - od łożysk
jeju, magdzia26, Ilona, Libra, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, Spero, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Muzi, to Ilony Wiki miała zapalenie uszka
A Beaty Oliwka też miała zapalenie ucha?
Beatki córka też miała zap. ucha...przekazywałam Wam na teesie, a za Beatkę trzymajmy mocno kciuki, bo mają rosnąć piękne pęcherzyki.
A co niby się ze mną dzieje? Opowiadać mi tu.
Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Fajnie ze mamy takie wspaniałe dzieciaczki na owu i pewnie te bobaski od Kopciuszka Ruci i Selenki tak imi zazdroszczą tego ze nmy je tak chwalimy ze chca tez sie pokazać jakie sa piękne i cudowne. Ale spokojnie jeszcze zdążą wiec niechj siedza w tych brzuszkach bo jak narazie to tam maja najlepiej. taklże dziewczyny mam nadzieje ze te porody to w terminach bedą. A Tobie Kopciuszku to przyda sie takie poleżęnie i odpoczęcie w koncumagdzia26, Rucia, Ilona, Agafia, Libra, Fedra, Dodi, Spero, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka jak rodziłam Kinie, to też miałam okazję obserwować położne, studentów, którzy zachwycali się nad łożyskiem dziewyczy rodzącej obok mnie. Dotykali, macali, bleeee. Na przedpotopowej sali porodowej nie było kotar więc ja na nieszczeście też wszystko widziałam. Zachwyt jak nad jakimś skarbem
Paskudztwo
magdzia26, mauysia, Ilona, Agafia, Fedra, gocha04, Dodi, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki
nie pamiętam kto ale ktoś pytał jak się czuję a więc Dziękuję dobrze
Jeju nie naprawiłam aparatu bo chyba nie warto i pewnie trzeba będzie kupić nowy,w sumie tamten jest nowy tylko uszkodzenie jest z naszej winy bo daliśmy D do zabawy i uderzył nim o drzwi uszkodził się obiektyw, więc pewnie reklamacji nie podlega
a maleństwo jakoś średnio czuję czasem aż mam strach czy wogóle się rusza-dziś pewnie zobaczę na wizycie
Pozdrawiam, wszystkieRucia, mauysia, Ilona, Libra, Fedra, Dodi, Spero, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość