plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatko, ciąży nie mam jeszcze potwierdzonej, test zrobię za jakieś 5 dni dopiero, na dzisiaj by przychodziła wg obliczen implantacja, więc może jest to tym spowodowane, a może niestety czym innym. Jeśli chodzi o jakiekolwiek tabletki, to najlepiej jak zadzwonisz do lekarza. Wiem tylko, że ulotka często "pisze" swoje, a lekarze mówia co innego. Zawsze jednak lepiej się skonsultować i mieć pewność. Ja kiedyś brałam tabletki na nerwicę i absolutnie nie mogłam wtedy zajść w ciążę.
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie zosku... na szczescie na razie ograniczaja sie tylko do rankow...
paulinka- trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porzadku- ktory to Twoj tydzien ciazy? bo z tego co wiem to na usg widac pecherzyk z malenstwem dopiero ok 6 tyg wiec moze twoj jest jeszcze troszke za malenki?
zosku-to dzisiaj imprezka u Ciebie?? mozna sie zwalic na ciacho ?zosia-ktosia, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeatko na razie tylko po cichutku
na razie mam bete 20 i dwa sikane testy- jeden z cieniem cienia kreski a drugi dzisiejszy z bladziutka druga kreska
jutro w pracy robie powtorke bety a w niedziele rano kolejnego sikanca
jesli sie potwierdzi to bedzie mozna gratulowac oficjalnie:) wizyte u gin mam za tydzien, ale juz sie zmartwilam paulinka- moze u mnie tez cos takiego bedzie...?
wiec na razie nie nakrecam sie za bardzoBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeatko a co do lekow antydepresyjnych- raczej zadne nie sa wskazane w ciazy...
przyznam sie ze ja tez jestem na delikatnych antydepresantach z racji mojej choroby ale jak tylko w srode byla beta pozytywna tak wczoraj i dzisiaj z dwoch tabletek zeszlam do jednej , jutro i pojutrze wezme po polowce a od poniedzialku odstawka....
trudno-dzidzia wazniejsza...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
urodzinki 6-te:)
juz pannica z niej że ho ho. ząb drugi jej sie rusza i nie może gryźć a jak chciałam jej pomóc w wyrwaniu (ząb trzyma jej sie dosłownie na "niteczkach") to zaraz ból przechodził, panikara z niej jak jej biologiczny ojciec:)
gadgeta obawiam się że musiałabys wyjeżdżać juz teraz bo do Łodzi korki zawsze:)Beata lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:urodzinki 6-te:)
juz pannica z niej że ho ho. ząb drugi jej sie rusza i nie może gryźć a jak chciałam jej pomóc w wyrwaniu (ząb trzyma jej sie dosłownie na "niteczkach") to zaraz ból przechodził, panikara z niej jak jej biologiczny ojciec:)
gadgeta obawiam się że musiałabys wyjeżdżać juz teraz bo do Łodzi korki zawsze:)
Łee to jak bidulka będzie konsumować te wszystkie pyszności??? Musicie szybko pozbyć się tego zęba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2012, 10:35
Beata lubi tę wiadomość
-
Zosiu wiem coś o tym
moja ma 6,5 roku (prawie)
i tez ma już wszystkie 6 stałe, i jedynki dolne wypadły i odrazu urosły stałe, natomiast teraz już półtora miesiąca rusza sie jej górna jedynka
i nie może wypaśc tez trzyma sie dosłownie na niteczce* jest już nawet przekrwiony od środka i nie wiem czy go wyrwać na siłę? zapisałam nawet ja do stomatologa ale dopiero na 14 wiec do tej pory mam nadzieję że wypadnie, ale boję sie żeby nie wdało sie jakies zakażenie bo skoro boli i korzeń jest częściowo na wierzchu?
p.s. dziewczynki sorki za monolog nie związany z tematem
Zosi to wszystkiego najlepszego dla córcizosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie