plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no podobno dzisiaj mi pozwoliła go wyrwać
zobaczymy jak to bedzie, najwyżej zje tylko galaretkę morska z kaczuszką w środku:) no i pewnie tort:) ona nie jest takim łasuchem jak np mój obecny mąż. wszystko co słodkie "jest dobre".
juz na swoje urodziny zażyczył sobie tort z masy marshmallow ale kształtu moich piersi:) on to ma pomysły.Beata, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
no tak ale jak ja robiłam betę i wyszło mi 0,10
a tu wcześniej któras z Was pisała ze jej wyszło 0,00 no i teraz czytam te skale i obawiam się znów bo tam jest napisane że poniżej 1 to kobiety przed menopauzą?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnybeatko-konsultowalam sie z moim lekarzem i to wlasnie ona mi tak polecila
a jesli bede sie jakos gorzej psychicznie czula to mam do niej dzwonic i powiedziala ze wtedy bedziemy myslec. ale poki dam rade bez lekow to mam ciagnac ile sie da bez
zosienko- a moze ja juz jestem w drodze hihi...? poza tym co za problem-prywatny odrzutowiec i lada moment wpadam do Ciebie ;P
mauysia-dziekuje ! powiem wam ze teraz to nawet mam wiekszego stresa niz wczesniej kiedy chodzilo o to czy mi sie uda....
teraz klebia mi sie w glowie wszystkie najgorsze wizje i mozliwosci...
wiem ze to zle ale psychika robi swoje.....
dobrze ze przy was mi jakos lepiejmauysia, Beata, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
wiesz Mayusiu ale tak własnie sie tylko męcza.... moja od ponad miesiąca je bokiem bo boi sie o zęba chociaz on już wisi
ale próbowałam go wyrwac palcami i sie nie udałoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Gadgetko ale z ginem czy jakimś psychologiem/neurologiem?
wiem doskonale cię rozumiem ja wlasnie tez sie zawsze tak nakręcam i z tąd te nerwy, wszystko będzie dobrze myśl pozytywnie to najważniejsze. obejrzyj jakąs komedię zrelaksuj sie i nie myśl o złych rzeczachOliwka 2006
-
nick nieaktualnyzosku taki pomysl na tort mi sie podoba... ;P moze jeszcze masz go podac na swoich piersiach hihi...?
mauysia a co ty dzisiaj tak skromniutko-tylko jabluszko i marchewka ? jestes na jakiejs dietce?
beatko- beta moze byc wyzsza od zera. graniczna wartoscia jest 5 ponizej nie ma ciazy powyzej jest. a normami dla menopauzy to Ty sie w ogole nie przejmuj
jeszcze dlugo dlugo dlugo zanim beda Ciebie dotyczyly...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniu (mogę sie tak zwracać?)
własnie powiem Ci ze tez naczytałam się że menopauza dotyka nawet kobiety przed 30 i sie nakręciłam... a wiesz ja mam takie okresy miedzy 29-76 wiec bję sie że przekwitnę...
że mnie dopadnie to co dotyka jeden procent kobiet
mój organizm jest normalnie nietypowy, a lekarze mówią to nic...
a ja się męczęgadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
gadgeta wrote:beatko na razie tylko po cichutku
na razie mam bete 20 i dwa sikane testy- jeden z cieniem cienia kreski a drugi dzisiejszy z bladziutka druga kreska
jutro w pracy robie powtorke bety a w niedziele rano kolejnego sikanca
jesli sie potwierdzi to bedzie mozna gratulowac oficjalnie:) wizyte u gin mam za tydzien, ale juz sie zmartwilam paulinka- moze u mnie tez cos takiego bedzie...?
wiec na razie nie nakrecam sie za bardzo
gadget i Paulinka nie denerwujcie się. Jest tak wcześnie, że i na usg nie wiele widać.gadgeta, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Mojej 6,5 córci wypadły w tym miesiącu dwa pierwsze ząbki, codziennie mnie pyta czy już widać nowe. Ale jakoś nie specjalnie chcą jej wyjść. Na pierwszego mleczaka czekałam do 13 miesiąca to i na te pewnie poczekam.
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeatko- jasne ze mozesz
jesli masz dostep do jakiegos laboratorium to zrob sobie badanie poziomu hormonu fsh w 3-5 dniu cyklu. To jest hormon ktory posrednio informuje o Twojej rezerwie jajnikowej. nie powinien byc wyzszy niz 9. sama mam z tym hormonem problemy mimo ze mam "dopiero" 32 lata. mi on bardzo skacze i stad tez moga brac sie problemy z zaciazeniem... wlasnie dlatego nie czekalismy do slubu tylko zaczelismy sie starac wczesniej. moja gin uprzedzala mnie ze moga byc problemy i ze jesli moge to mam sie pospieszyc ze starankami bo jak bede zwlekac to w ogole moge nie miec szansy zostania mamaBeata lubi tę wiadomość