plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia to chyba ja tez zacznę robić wszystkie hormony w każdym cyklu i wtedy będę miaa właściwy obraz.. tylko ze ja mam tak długie cykle ze mi to jazmie spooooro czasuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
gadgeta wrote:paulinka a mialas usg przezpochwowe czy przez brzuszek? moze idz dla pewnosci jeszcze do jakiegos innego ginka? wiesz co dwie glowy to nie jedna...
USG oczywiście przezpochwowe. Zobaczę co dzisiejsza beta pokaże- jeszcze cholerne 5 godzin czekaniaDzisiaj nie mam już plamień i w nocy też nie miałam, więc może to jednak nie było nic groźnego. Niemniej jednak łykam duphaston i wierzę w niego jak w jakieś cudowne lekarstwo na wszystkie moje problemy... Co do innego lekarza to kurcze sama nie wiem, bo do tego chodzę ok 10 lat i nigdy mnie nie zawiódł, więc dam mu jeszcze szansę i poczekam jeśli wszystko będzie ok. Następna wizyta w czwartek 29.11. a ja chyba osiwieję do tego czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2012, 11:21
-
nick nieaktualnymała... ja nadal wierzę i trzymam kciuki... wykres jakby od linijki zaczął rysować... i do tego śluz kremowy się pojawił... nie stresuj się, bo pomyśl, że jak się faktycznie udało, chociażby cudem... to możesz sobie i dzidzi zaszkodzić... a jak już nie możesz wytrzymać to w przyszłym tyg. idź na bete...
mi ginek pierwszy tesk ciążowy kazał zrobić w dwa tyg. po spodziewanej miesiączce...Beata lubi tę wiadomość
-
mała ja jednak widzę u Ciebie szansę i mam nadzieję że Wam wyszło
trzymam kciki żeby jednak @ nie przyszła i czekam na dobre wieściOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Asia tak jak pisalam przy twoim wykresie napisze jeszcze tutaj moze komus sie przyda, obserwacja naszego organizmu sprawia, ze mozemy duzo wczesniej wiedziec ze bierze nas choroba anizeli pojawia sie jakiekolwiek inne objawy, zauwazylam wlasnie ze bardzo czesto temeperatura szla mi w gore lekko sie podnosila, i wiedzialam ze bede chora i zawsze tak bylo. Takie obserwacje mowia nam nie tylko o plodnosci ale o wszystkich naszych porblemach oragnizmu, podobno nawet taka obserwacja cyklu pozawala na bardzo wczesne wykrycie nowotworow narzadow kobiecych, bo za wczasu zobaczymy ze cos jest nie tak z temepratura czy sluzem i szybciej udamy sie do lekarza, takze warto na obserweacje jeszcze tak patrzec. ja sie juz obserwuje 2,5 roku wiec sporo sie o sobie dowiedzialam
-
Libra nie chcę się nakręcać tak więc daje sobie na razie z testami spokój więc spokojnie czekam do @ i wtedy zobaczę co dalej jak nie przyjdzie. Ciesze się dziewczynki że bynajmniej wy macie taka nadziej że może się udało. Ale dobra postanowiłam nie marudzić w tej kwestii
A teraz zmykam bo mój M. ma dziś wolne i wybieramy się na zakupy
Więc życzę wszystkim miłego dnia
odezwę się później
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Paulinka tak szybko są u ciebie wyniki? ja czekałam ostatnio 3 dni (bardzo długie) zresztą w miedzy czasie dostałam @
ja duphaston tez bralam bardzo długo w ciąży, juz nie pamiętam jaki miałam problem ale lekarz powiedział (jak byłam w 8tyg) że mogłam nawet stracić dzidzię ale wszystko sie bardzo dobrze skończyło, potem juz nie mialam żadnych problemów choć długo brałam leki a nospę to do samego końca 3 razy dziennie, urodziłam zdrową córeczkę która dzis jest bardzo mądra i dobrze rozwinieta intelektualnie
także nie stresuj sie wszystko będzie ok zaufaj lekarzowiPaulina1986 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
ok to jak tylko odbiore ją ze szkoły to zadziałam, tylko jak ja do tego przekonac? no prawie sie nie trzyma wisi na jednym boku a drugi jak ruszy jezykiem to widac cały otwarty ząbekOliwka 2006
-
nick nieaktualnymalutka- ja wedlug ovu ostatnie serduszkowanie mialam 2 dni przed owulacja a pozniej wcale.... jak widzisz wystarczylo....
beatka-niewazne jak dlugo bedziesz te hormony badac wazne zebys miala obraz tego co sie dzieje w twoim organizmie- to tez beda wazne dane dla twojego ginekologa
paulinka- trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo- jest jeszcze wczesnie wiec moze na usg nie wszystko do konca widac... jesli beta bedzie przyrastac prawidlowo to nie mam powodow do niepokoju.... no i bierzesz duphaston a on tez bardzo pomaga w podtrzymaniu ciazy... jestem z toba myslami
ja mam z beta o tyle dobrze ze z racji pracy w szpitalu mam wyniki po ok 2 godzinach (i chwala za to bo bym przez trzy dni padla z nerwow....) ;P
libra- czekam w takim razie na Twoje "zamaskowane zdjecie... ;P bedzie na pewno ciekawe... hihi
zosiu-a mozesz sie jeszcze ruszac?? ;P
ja zaraz robie podejscie do jakiegos mini sniadania... mam nadzieje ze sie utrzyma w zoladku...Beata, Paulina1986, Libra lubią tę wiadomość
-
hehe Zosia to chyba komplement ze dobrze wyglądasz?
ale kobiety wszystko przewrotnie sobie tłumaczązosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
moge moge Gadgetko:) aż TAK źle nie jest
Beatko moja się bała ale poszłyśmy na kompromis.. pozwoliła mi zawiesić nitke i już, tak sobie jej z buzi dyndała:) jak sie zabawiła czyms, zawołałam ja na chwilkę, ona podeszła a ja wtedy szast prast szarpnęłam i po kłopocie. potem sama się śmiała że nie bolało:)
pamiętam jak ja miałam mleczaki, sama przywiązywałam nitkę i do klamki od drzwi:) takie miałam pomysły..Beata, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
Beatko to nie było dobrze że dobrze tylko dobrze że "moze w ciązy jestem".. znaczy gruba:) ale cóz, zima sie zbliża. nie mam ruchu za dużo, rower w piwnicy stoi.. ale jak pisałam hula hop na boczki sobie kupię takie specjalne z wypustkami. i trochę ograniczę takie spotkania jak dziś typowo kaloryczne przy ciastach.
-
tak tempo jest zawrotne, cięzko nadrobić czytanie..
Moniu ja narazie wogóle nie łapię sie z tymi obserwacjami i nie mam pojęcia o co chodzi w moim organiźmie i czego mu brakuje...
ale słyszałam tu od was że nawet magnez dobrze wpływa?na regulację czy juz nie pamiętam na co?
to dobrze bo zaczełam niedawno łykać
Oliwka 2006