X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, zastałam Jolke?

widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:28

Fedra, a-koczek, Rucia, Dodi, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz przyznaję się bez bicia,ze uciekły mi te dwa myślinki , w których Jeju opisywala co u Kiti i Spero...sama nie wiem jak to sie stało- bo reszte juz czytałam...przepraszam te dwie Kochane kobietki za to i bardzo Wam współczuję, bo to też trudna sytuacja :(

no i przepraszam Was wszystkie za niefortunnie dobrane słowa...Proszę sie nie gniewać na mnie za to :) i już uciekam :)

Gunia, aisa, Spero, Spero lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    tak Ruciu, maja tak dziewczyny,ale u mnie te skurcze powodują rozwieranie sie szyjki. Przypominam,ze w tamten piątek miałam jeszcze na opuszek palca a teraz w piątek już na 1 palec, czyli 2 cm. Wiec bym nie panikowała gdyby mi się tylko szyjka nie rozwierała...

a może zamiast się zamartwiać trzeba leżeć jak lekarz każe a nie biegać po aptekach i bazarkach...

Sory Kopciuszku ale nikt Cię nie linczuje tylko mnie osobiście trafia szlag jak czytam o Twoich problemach a potem jak beztrosko latasz po sklepach, chyba mogłas to komuś zlecić z domowników...

tyle odemnie bo naprawdę zaraz mi nerwy puszcza...

Dodi, Shagga_80, Selena lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    dzień dobry, zostałam Jolke?

widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?
    no ale okna możesz jej umyć :)

Fedra, Rucia, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no ale okna możesz jej umyć :)
    spoko zrobię to podczas mojej podróży poślubnej zaplanowanej do kotłowni w Rucinej chacie ; D

jeju, Fedra, Rucia, Dodi, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
    Vis a vis mojego okna kuchennego pracują młodzi panowie, demontują chodnik po drugiej stronie ulicy...

podsłuchany tekst:
    " ona to była zaje...ista laska co? Masz z nią kontakt?- zwrócił się kumpel do kumpla....
    "Mam ale hu...wy" ---parsknęłam śmiechem przy zmienianiu firanek na takie co nie pozwalają zaglądać im do domu :-)

Idę, czas minął....paaaaaaaaa

a właściwie to przez samo h czy ch się pisze?
    Mój m. mówi, że to baby wymyśłiły, że przez ch, by sobie przedłużyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:33

Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Spero, Rucia, Dodi, magdzia26, AGA 30, Gunia, aisa, Kaja lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
    Vis a vis mojego okna kuchennego pracują młodzi panowie, demontują chodnik po drugiej stronie ulicy...

podsłuchany tekst:
    " ona to była zaje...ista laska co? Masz z nią kontakt?- zwrócił się kumpel do kumpla....
    "Mam ale hu...wy" ---parsknęłam śmiechem przy zmienianiu firanek na takie co nie pozwalają zaglądać im do domu :-)

Idę, czas minął....paaaaaaaaa

Ma ją na wyciągnięcie ....

Gunia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ceha Muzi.

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) he he dobre Olka :-) Jak to mówi mój W., kochamy się bardzo,bardzo, mamy wiele wspólnego a dzieli nas zaledwie długość "małego transfera" :-)

Fedra, Rucia, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a szkoda, że musze iść...
    Effcia widzę, że się rozkręcasz....tko dlaczego tak rzadko tu bywasz?

Fedra, Rucia, Libra, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic czas i na mnie :)

żegnam się z Wami :)papaty

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Żbikowa pytanko do Ciebie

Kochasz Rucię ?

Pani Żbikowa mnie nie kocha. Dała mi jasno do zrozumienia, że mam swoje miejsce w szeregu trol.png buahahaha.

Fedra, Effcia28, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski idę na żeź odrazu mówie że boje się jak cholera i módlcie się zebym to przeżyła...

Effcia nie umknęło mi to ze w jednym poście przeklnęłaś ;) nie myśl sobie ze tego nie zauważyłam :P

Rucia, Effcia28, Libra, Dodi, Pismak, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa, Spero lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    dzień dobry, zastałam Jolke?

Tak bo Pani Żbikowa nie jest taka wylewna w uczuciach jak Cześka, która zasypuje mnie sercami <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Uuuu Muzi pomachałaś im z za firnaneczki? :P Ciśnie mi się coś jeszcze na usta ale się zamknę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:53

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a szkoda, że musze iść...
    Effcia widzę, że się rozkręcasz....tko dlaczego tak rzadko tu bywasz?
    jestem tutaj codziennie a jeśli chodzi o rozkręcanie to ja po prostu nie chce swoją jakąś wypowiedzią nikogo urazić,tak samo jest z tymi zdjęciami których nie wstawiam robię to między innymi dlatego że wiem ,że komuś może być przykro jak ogląda takie zdjęcia bardzo chciałby być na moim miejscu ale z jakiegoś powodu jest to nie możliwe :(

nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    widzisz wszystko zepsułaś teraz będziesz musiała sama z tą ścierką zapierdalać :D

a miało być tak pięknie :P

o.O o jebane Effcia rzuca łaciną

magdzia26, Fedra, zbikowa, Spero lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Pani Żbikowa mnie nie kocha. Dała mi jasno do zrozumienia, że mam swoje miejsce w szeregu trol.png buahahaha.
    nie tylko Tobie kochana nie tylko :D

Rucia, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia powodzenia :D Jeszcze Bozi będziesz dziękowała za tego dentystę :D

Fedra, AGA 30, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    jestem tutaj codziennie a jeśli chodzi o rozkręcanie to ja po prostu nie chce swoją jakąś wypowiedzią nikogo urazić,tak samo jest z tymi zdjęciami których nie wstawiam robię to między innymi dlatego że wiem ,że komuś może być przykro jak ogląda takie zdjęcia bardzo chciałby być na moim miejscu ale z jakiegoś powodu jest to nie możliwe :(

nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?

Wszystko :D Eeee ... ;/ a ja wrzucam takie zdjęcia :( Kufa ... czy któraś ma mi to za złe? :(

‹‹ 4418 4419 4420 4421 4422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ