plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry, zastałam Jolke?
widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:28
Fedra, a-koczek, Rucia, Dodi, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
Teraz przyznaję się bez bicia,ze uciekły mi te dwa myślinki , w których Jeju opisywala co u Kiti i Spero...sama nie wiem jak to sie stało- bo reszte juz czytałam...przepraszam te dwie Kochane kobietki za to i bardzo Wam współczuję, bo to też trudna sytuacja
no i przepraszam Was wszystkie za niefortunnie dobrane słowa...Proszę sie nie gniewać na mnie za toi już uciekam
Gunia, aisa, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:tak Ruciu, maja tak dziewczyny,ale u mnie te skurcze powodują rozwieranie sie szyjki. Przypominam,ze w tamten piątek miałam jeszcze na opuszek palca a teraz w piątek już na 1 palec, czyli 2 cm. Wiec bym nie panikowała gdyby mi się tylko szyjka nie rozwierała...
a może zamiast się zamartwiać trzeba leżeć jak lekarz każe a nie biegać po aptekach i bazarkach...
Sory Kopciuszku ale nikt Cię nie linczuje tylko mnie osobiście trafia szlag jak czytam o Twoich problemach a potem jak beztrosko latasz po sklepach, chyba mogłas to komuś zlecić z domowników...
tyle odemnie bo naprawdę zaraz mi nerwy puszcza...Dodi, Shagga_80, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:dzień dobry, zostałam Jolke?
widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?Fedra, Rucia, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
Vis a vis mojego okna kuchennego pracują młodzi panowie, demontują chodnik po drugiej stronie ulicy...
podsłuchany tekst:
" ona to była zaje...ista laska co? Masz z nią kontakt?- zwrócił się kumpel do kumpla....
"Mam ale hu...wy" ---parsknęłam śmiechem przy zmienianiu firanek na takie co nie pozwalają zaglądać im do domu
Idę, czas minął....paaaaaaaaa
a właściwie to przez samo h czy ch się pisze?
Mój m. mówi, że to baby wymyśłiły, że przez ch, by sobie przedłużyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:33
Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Spero, Rucia, Dodi, magdzia26, AGA 30, Gunia, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
Vis a vis mojego okna kuchennego pracują młodzi panowie, demontują chodnik po drugiej stronie ulicy...
podsłuchany tekst:
" ona to była zaje...ista laska co? Masz z nią kontakt?- zwrócił się kumpel do kumpla....
"Mam ale hu...wy" ---parsknęłam śmiechem przy zmienianiu firanek na takie co nie pozwalają zaglądać im do domu
Idę, czas minął....paaaaaaaaa
Ma ją na wyciągnięcie ....Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra laski idę na żeź odrazu mówie że boje się jak cholera i módlcie się zebym to przeżyła...
Effcia nie umknęło mi to ze w jednym poście przeklnęłaśnie myśl sobie ze tego nie zauważyłam
Rucia, Effcia28, Libra, Dodi, Pismak, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:dzień dobry, zastałam Jolke?
widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?
Tak bo Pani Żbikowa nie jest taka wylewna w uczuciach jak Cześka, która zasypuje mnie sercami -
nick nieaktualnyjeju wrote:Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
Uuuu Muzi pomachałaś im z za firnaneczki?Ciśnie mi się coś jeszcze na usta ale się zamknę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:53
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a szkoda, że musze iść...
Effcia widzę, że się rozkręcasz....tko dlaczego tak rzadko tu bywasz?
nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:jestem tutaj codziennie a jeśli chodzi o rozkręcanie to ja po prostu nie chce swoją jakąś wypowiedzią nikogo urazić,tak samo jest z tymi zdjęciami których nie wstawiam robię to między innymi dlatego że wiem ,że komuś może być przykro jak ogląda takie zdjęcia bardzo chciałby być na moim miejscu ale z jakiegoś powodu jest to nie możliwe
nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?
WszystkoEeee ... ;/ a ja wrzucam takie zdjęcia
Kufa ... czy któraś ma mi to za złe?