X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, zastałam Jolke?

widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:28

Fedra, a-koczek, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz przyznaję się bez bicia,ze uciekły mi te dwa myślinki , w których Jeju opisywala co u Kiti i Spero...sama nie wiem jak to sie stało- bo reszte juz czytałam...przepraszam te dwie Kochane kobietki za to i bardzo Wam współczuję, bo to też trudna sytuacja :(

no i przepraszam Was wszystkie za niefortunnie dobrane słowa...Proszę sie nie gniewać na mnie za to :) i już uciekam :)

Gunia, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    tak Ruciu, maja tak dziewczyny,ale u mnie te skurcze powodują rozwieranie sie szyjki. Przypominam,ze w tamten piątek miałam jeszcze na opuszek palca a teraz w piątek już na 1 palec, czyli 2 cm. Wiec bym nie panikowała gdyby mi się tylko szyjka nie rozwierała...

a może zamiast się zamartwiać trzeba leżeć jak lekarz każe a nie biegać po aptekach i bazarkach...

Sory Kopciuszku ale nikt Cię nie linczuje tylko mnie osobiście trafia szlag jak czytam o Twoich problemach a potem jak beztrosko latasz po sklepach, chyba mogłas to komuś zlecić z domowników...

tyle odemnie bo naprawdę zaraz mi nerwy puszcza...

Dodi, nick nieaktualny, Selena lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    dzień dobry, zostałam Jolke?

widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?
    no ale okna możesz jej umyć :)

Fedra, nick nieaktualny, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no ale okna możesz jej umyć :)
    spoko zrobię to podczas mojej podróży poślubnej zaplanowanej do kotłowni w Rucinej chacie ; D

jeju, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
    Vis a vis mojego okna kuchennego pracują młodzi panowie, demontują chodnik po drugiej stronie ulicy...

podsłuchany tekst:
    " ona to była zaje...ista laska co? Masz z nią kontakt?- zwrócił się kumpel do kumpla....
    "Mam ale hu...wy" ---parsknęłam śmiechem przy zmienianiu firanek na takie co nie pozwalają zaglądać im do domu :-)

Idę, czas minął....paaaaaaaaa

a właściwie to przez samo h czy ch się pisze?
    Mój m. mówi, że to baby wymyśłiły, że przez ch, by sobie przedłużyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:33

Ola_czeka, Fedra, zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, Gunia, aisa, Kaja lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Czołem, mam 5 min przerwy...później idę jeść zupę serową ze szpinakowym makaronem...a co?!
    Vis a vis mojego okna kuchennego pracują młodzi panowie, demontują chodnik po drugiej stronie ulicy...

podsłuchany tekst:
    " ona to była zaje...ista laska co? Masz z nią kontakt?- zwrócił się kumpel do kumpla....
    "Mam ale hu...wy" ---parsknęłam śmiechem przy zmienianiu firanek na takie co nie pozwalają zaglądać im do domu :-)

Idę, czas minął....paaaaaaaaa

Ma ją na wyciągnięcie ....

Gunia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ceha Muzi.

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) he he dobre Olka :-) Jak to mówi mój W., kochamy się bardzo,bardzo, mamy wiele wspólnego a dzieli nas zaledwie długość "małego transfera" :-)

Fedra, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a szkoda, że musze iść...
    Effcia widzę, że się rozkręcasz....tko dlaczego tak rzadko tu bywasz?

Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic czas i na mnie :)

żegnam się z Wami :)papaty

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Żbikowa pytanko do Ciebie

Kochasz Rucię ?

Pani Żbikowa mnie nie kocha. Dała mi jasno do zrozumienia, że mam swoje miejsce w szeregu trol.png buahahaha.

Fedra, Effcia28, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski idę na żeź odrazu mówie że boje się jak cholera i módlcie się zebym to przeżyła...

Effcia nie umknęło mi to ze w jednym poście przeklnęłaś ;) nie myśl sobie ze tego nie zauważyłam :P

nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    dzień dobry, zastałam Jolke?

Tak bo Pani Żbikowa nie jest taka wylewna w uczuciach jak Cześka, która zasypuje mnie sercami <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Uuuu Muzi pomachałaś im z za firnaneczki? :P Ciśnie mi się coś jeszcze na usta ale się zamknę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:53

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a szkoda, że musze iść...
    Effcia widzę, że się rozkręcasz....tko dlaczego tak rzadko tu bywasz?
    jestem tutaj codziennie a jeśli chodzi o rozkręcanie to ja po prostu nie chce swoją jakąś wypowiedzią nikogo urazić,tak samo jest z tymi zdjęciami których nie wstawiam robię to między innymi dlatego że wiem ,że komuś może być przykro jak ogląda takie zdjęcia bardzo chciałby być na moim miejscu ale z jakiegoś powodu jest to nie możliwe :(

nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    widzisz wszystko zepsułaś teraz będziesz musiała sama z tą ścierką zapierdalać :D

a miało być tak pięknie :P

o.O o jebane Effcia rzuca łaciną

magdzia26, Fedra, zbikowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Pani Żbikowa mnie nie kocha. Dała mi jasno do zrozumienia, że mam swoje miejsce w szeregu trol.png buahahaha.
    nie tylko Tobie kochana nie tylko :D

nick nieaktualny, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia powodzenia :D Jeszcze Bozi będziesz dziękowała za tego dentystę :D

Fedra, nick nieaktualny, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    jestem tutaj codziennie a jeśli chodzi o rozkręcanie to ja po prostu nie chce swoją jakąś wypowiedzią nikogo urazić,tak samo jest z tymi zdjęciami których nie wstawiam robię to między innymi dlatego że wiem ,że komuś może być przykro jak ogląda takie zdjęcia bardzo chciałby być na moim miejscu ale z jakiegoś powodu jest to nie możliwe :(

nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?

Wszystko :D Eeee ... ;/ a ja wrzucam takie zdjęcia :( Kufa ... czy któraś ma mi to za złe? :(

‹‹ 4418 4419 4420 4421 4422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ