plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Dobra laski idę na żeź odrazu mówie że boje się jak cholera i módlcie się zebym to przeżyła...
Effcia nie umknęło mi to ze w jednym poście przeklnęłaśnie myśl sobie ze tego nie zauważyłam
Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Dobra laski idę na żeź odrazu mówie że boje się jak cholera i módlcie się zebym to przeżyła...
Effcia nie umknęło mi to ze w jednym poście przeklnęłaśnie myśl sobie ze tego nie zauważyłam
dasz rade ;*
Fedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wszystko
Eeee ... ;/ a ja wrzucam takie zdjęcia
Kufa ... czy któraś ma mi to za złe?
No taka już jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:jestem tutaj codziennie a jeśli chodzi o rozkręcanie to ja po prostu nie chce swoją jakąś wypowiedzią nikogo urazić,tak samo jest z tymi zdjęciami których nie wstawiam robię to między innymi dlatego że wiem ,że komuś może być przykro jak ogląda takie zdjęcia bardzo chciałby być na moim miejscu ale z jakiegoś powodu jest to nie możliwe
nie wiem czy rozumiecie co chciałam Wam przekazać?
boisz się cos napisać, wkleić zdjęcie, by się tym nie wstrzelić w gorszy dzień którejś ze staraczek... bo np. któraś z rana po raz enty dostała niechcianą @... wejdzie na forum i może się poczuć gorzej, bo akurat w tym dniu jest to dla niej bolesne... a znów w innym dniu szalała by z radości delektując się jaka ta Twoja pociecha jest urocza...
mój wniosek jest jeden... czułaś czasami to "coś", jak Tobie nie wychodziło... miałaś ten gorszy dzień... i mimo, że jesteś w ciąży... pamiętasz...
dlatego tego nie robisz?
jak nie chcesz tu pokazywać, to ja poproszę fotki dzidzi na mail:) chętnie obejrzę i obiecuję, że w dniu dzisiejszym one mnie nie dobiją:*
na priv wyślę Ci mail, a Ty zrobisz jak uważasz:) ale ja będę czekać i mam nadzieję, że nie olejesz mej prośby:)
będzie mi niezmiernie miło:)Effcia28, magdzia26, Dodi, Rucia, Fedra, AGA 30, Blondi22, Gunia, Kfjatus, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Baby ...przyznaje bez bicia że wpadłam tylko na chwilę i tylko na jedną stronę (doniesiono mi że Muzi naprodukowała posta dla mnie że streszczeniem - kawał dobrej roboty :-*)...i uciekam...młody nie może zasnąć w tym domu wariatów!
magdzia26, Dodi, Rucia, jeju, Libra, Fedra, a-koczek, Sandraa, Blondi22, Kfjatus, aisa, Kaja, Spero, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę że tylko Ola się pojawiła i od razu weselej no nic mnie to nikt nie kocha ale cóż będę musiała to przeżyć
Kurcze powiem wam coś własnie weszłam w prognozę moich cykli i kolejną owulację mam w okolicach święta zmarłychfuck i co ja bym dziecku powiedziała jakby się poczęło tego dnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 14:36
Gunia, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Widzę że tylko Ola się pojawiła i od razu weselej no nic mnie to nikt nie kocha ale cóż będę musiała to przeżyć
Kurcze powiem wam coś własnie weszłam w prognozę moich cykli i kolejną owulację mam w okolicach święta zmarłychfuck i co ja bym dziecku powiedziała jakby się poczęło tego dnia...
Bo to w sumie bardzo popularne pytać matkę "Kiedy mnie poczęliście?"Effcia28, Libra, Fedra, aisa, Spero lubią tę wiadomość