plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effciu jakoś się tak składa, że jedne z najfajniejszych serduchowań miałam w te dni zadumy...ciekawe, co nie?
Jak sięgam pamięcią, to tak jest...może mojego W. diabełek już w tyłek widłami kłuje, że jest taki władczy hehe...
A tak poza tym, to jak mój Dominik był chory tyle czasu, to też najpierw myślałam, że nic z tych rzeczy a później na chwilkę do hotelu gdzie spał W. jak nas odwiedzał w weekendy i mieliśy chwilkę dla siebie...każda z dziewczynek od czasu do czasu powierzała naszej opiece swoje dziecię, by poprzytulać się ze swoim ukochanym....nagromadzonych emocji było mnóstwo...także nie wiem jak Wy ale ja nie zastanawiam się co to za dzień...miłość dwojga ludzi nie może obrażać Boga tylko dlatego, że jest wyrażana tego czy onego dnia miesiąca
Może się mylę ale ja wyznaję taką filozofię
Effcia28, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:dzień dobry, zastałam Jolke?
widzę ze "dobry" moment znalazłam żeby wejść na forum... powiem tylko ze my z Rutka nie odnosimy się ze swoimi uczuciami publicznie. prawda Rucia?magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Madzialenka Ty sobie nie zaprzątaj głowy rozjazdami, mało to parkingów w lesie po drodze?
nieomieszkam wykorzystać przy najbliższej nadarzającej się okazji
Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1500 raz te same osoby w szkole ( czyt. inteligentne woźne ) zadają mi pytanie : A kiedy Pani rodzi? CODZIENNIE TO SAMO. No zesz kuźwa ile można odpowiadać na to samo pytanie? Czy tak trudno jest zapamiętac jedną datę?
Już wiem co biedna Shagga musiała czuć gdy wchodziła na forum i była bombardowana jedym i tym samym pytaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 15:19
Libra, Fedra, a-koczek, Selena, Gunia, Kfjatus, aisa, Sandraa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:1500 raz te same osoby w szkole ( czyt. inteligentne woźne ) zadają mi pytanie : A kiedy Pani rodzi? CODZIENNIE TO SAMO. No zesz kuźwa ile można odpowiadać na to samo pytanie? Czy tak trudno jest zapamiętac jedną datę?
a tak poważnie nie dziwię się może być to irytujące ... spokojnie Ruciu...
pewnie Pań w ciąży przychodzących po dzieciaki do szkoły jest dużo więcej a one pewnie chciały być tylko miłe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:ja np się cieszę że Twoje maleństwo się dobrze rozwija i dodajesz fotki ja po prostu nie chce nikogo urazić i wolę tego nie robić dlatego do tej pory nie wstawiłam żadnego zdjęcia:)
No taka już jestem
Effcia dawaj foto bo się obraze ze go nie dałaś do tej pory17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:ja wiem, o co Ci chodzi...
boisz się cos napisać, wkleić zdjęcie, by się tym nie wstrzelić w gorszy dzień którejś ze staraczek... bo np. któraś z rana po raz enty dostała niechcianą @... wejdzie na forum i może się poczuć gorzej, bo akurat w tym dniu jest to dla niej bolesne... a znów w innym dniu szalała by z radości delektując się jaka ta Twoja pociecha jest urocza...
mój wniosek jest jeden... czułaś czasami to "coś", jak Tobie nie wychodziło... miałaś ten gorszy dzień... i mimo, że jesteś w ciąży... pamiętasz...
dlatego tego nie robisz?
jak nie chcesz tu pokazywać, to ja poproszę fotki dzidzi na mail:) chętnie obejrzę i obiecuję, że w dniu dzisiejszym one mnie nie dobiją:*
na priv wyślę Ci mail, a Ty zrobisz jak uważasz:) ale ja będę czekać i mam nadzieję, że nie olejesz mej prośby:)
będzie mi niezmiernie miło:)
Libruś a jak już dostaniesz te fotki od Effci to nie zapomnij i mnie ich przesłaćLibra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra jestem wróciłam przeżyłam
Dzięki za wszystkie dobre słowa otuchy i kciuki na pewno pomogły...
Bolało jedynie wkłucie od znieczulenia samo wyrywanie już nie chociaż miałam ochotę uciec z fotela...
jestem z siebie dumna ze poczyniłam pierwszy krok to wyleczenia moich zębów bo przeceiz w każdej ksiażce piszą ze jeżeli planujesz ciaże zadbaj o zeby wziełam to do siebie
Effcia doskonale rozumiem o co Ci chodzi i dlatego po pierwsze bardzo Ci dziękuje że nie zapomniałaś jak to jest być po drugiej stronie a po drugie no wiesz od czasu do czasu fotke byś mogła wrzucić :*
Dobra idę się położyć nim znieczulenie puści bo na tą chwilę to mnie znieczuliła aż do jedynek (kocham Pania dentystkę), a za tydzień na ściaganie szwów mam nadzieje ze to nie boli
aha i też bym się nie zastanawiała nad tym jaki to dzień możesz zawsze Madziu pomyśleć ze w ten dzień wspiera Cię milon dusz
coś miałam żec ale mnie ćmi jakbym na haju była więc się odmeldowywuje
słonecznego dnia Kobitki bez dołów i z samymi miłymi chwilami
Olka rozchmurz się pomyśl sobie jak musiałam zabawnie wygladać na fotelu dentystycznym blada przerażona z oczami na wierzchu prawie mdlejaca i prawie uciekajaca z fotelaRucia, AGA 30, Blondi22, zbikowa, Libra, aisa, Sandraa, Spero, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi