plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatku - niestety tak bywa, że nie jest nam dane w spokoju cieszyć się ciążą. Ważne, żeby koleżanka teraz dużo odpoczywała, i życzę Jej, żeby wszystko skoczyło się dobrze
Aisko - na mazowszu dosyć ciepło, ale chyba dmuchasz Nam tutaj to zimne powietrze, bo na dniach ma się zacząc psuć
Wosebko - jak trzeba zostać w szpitalu to niestety ... nie masz wyjściaMam nadzieję, że już wkrótce wrócisz do R.
Selena, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
:*
aisa, Kfjatus, Spero, Libra, magdzia26, a-koczek, Effcia28, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny.
Przy nadrabianiu dzisiejeszego dnia chcialam napisac wiecej niz teraz napisze, ale pewnie nie ma co wracac do tematów juz wyjasnionych...
Wosebko kurcze blade trzymam kciuki by ten polip nie rósl, by twoj syneczek doczekal do terminu, a Ciebie by wkrótce wypuscili do domku.
Blondi, Efciu gratuluje wam rozpoczęcia kolejnych miesiecy ciązy.
Shaggi fajnie ze juz jestescie w domku i ze Kubuś tak pokochał braciszka.
Agafio masz super wynik bety, ale wazniejszy jest jej przysrost po 48 godzinach niz jako tako jej wartosc. Jak napiszesz teraz wynik srodowy to powiemy Ci co myslimy
Kurcze dziewczyny nie wiem jak to robicie ze bez notatek takie posty strzelacie, jak wy to zapamietujecie? wielki szacun.
Ja mam jutro wizyte u gina i USG. Jakos niepsokojna sie czuje przez to, a razczej przez moja endokrynolog. Zadzwonilam dzisiaj do niej z najnowszymi wynikami tarczycy i mnie zmartwila, bo ft4 mi spadlo, pomimo zwiekszenia dawki leku miesiac temu... i kazala mi niezwlocznie do niej w srode przyjechac... ze to bardzo wazne... ze musi mnie zbadac i zwiekszyc dawke, ze to niebezpieczne szczegolnie w moim przypadku... az sie poplakalam po tym telefonie
Pozniej zaczelam czytac ze w III trymestrze ft4 obniza sie... ze jednak dziecko juz co mialo wziac to juz wzielo z mojej tarczycy, a teraz nie jest to juz takie istotne... nie wiem, nie wiem co myslec i gdzie jest prawda. Ach no nic.
Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, aisa, kiti, Blondi22, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem
Byłam na kontroli u lekarki i znowu dała mi L4 do końca tygodnia.Chciała mi tez dołożyć antybiotyk, ale odmówiłam. Faktycznie w PL to zawsze o tym słyszę. Masakra jakaś. Przecież to jakies przeziębienie czy coś w tyms tylu. Żadne zapalenie płuc. Takze mam nadzieję że mi przejdzie na tym co mam, czyli wit.C, czosnku, wodzie morskiej do nosa, psikacza do gardła, cukierkach ziołowych, z nowości to dokupiłam syrop z podbiału z tymiankiem i szałwię do płukania tego gardła. brrrrr. Paskudztwo, ale się będe starać i płukać.
Ach, sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. W sumie nawet byłam zadowolona z tego L4 (bo odpocznę i się doleczę w końcu porządnie) dopóki z mamą nie pogadałam i mnie nastraszyła ze po co mi L4, może lepiej do tej pracy iść, ciężko na rynku pracy przecież itp itd... Lepiej było mi chyba do niej nie dzwonić... Aż się trochę nastraszyłam. M mnie uspokaja, że każda ma prawo chorować, przeciez nie udaję
Ach, mówię Wam, co za dzień
Tyle marudzenia ode mnie, a teraz z innej beczki:
Agafia będzie gitarowo, mówię CiDaj znać jak tylko nowe wyniki odbierzesz. Poza tym super że domek kończycie. Ależ bym chciała być juz na tym etapie! Może jakoś jutro Cię na privie złapię, to mi więcej poopowiadasz, jeśli byś chciała? Daj znać w jakich godzinach jesteś, bo widzę ze do pracy wróciłaś?
Plemniczka, mi się wydaje że endo się po prostu nakręca (so to speak) Niektóze lekarze tak mająJak do mnie kiedyś zadzwonili po badaniach krwi ze mam się zjawić jak najszybciej (tylko tyle) to całą noc nie przespałam z nerwów (bo to były najróżniejsze badania, na te ciężkie choróbska też), a się okazało że coś tam było poniżej poziomu. W sumie tylko tyle, bo dało się to łatwo wyrównać potem lekami, a ja tak się wystraszyłam wtedy... Pamiętam to bardo dobrze i dlatego Ci tak napiszę - Nie martw się na zapas, bo szkoda Twoich nerwów. Temat ogólnie mnie ciekawi, bo tez mam niedoczynnośc tarczycy, także zawsze czytam i zapamiętuje Twoje przygody. Daj znać koniecznie co usłyszysz.
Uciekam już bo m woła.
Jutro znowu będęBo teraz to przynajmniej czas na ovu mam, nie ma co
Dodi, Libra, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, aisa, plemniczka, kiti, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
A, no i przyznam się że zaczęłam się wkręcam znowu
Za dużo wolnego czasu w domu mam chyba
Nie cierpię tej FL, paskudy jednej, wleczącej się przez caaaaałe, długie 2 tygodnieRucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Libra, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dzisiaj urodziny odchodzi nasza Libra
Librusia Ja Ci życzę spełnienia tego najskrytszego marzenia.Mam nadzieję, że się niedługo spełni.
100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !Kfjatus, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, Sandraa, Libra, Effcia28, kiti, Blondi22, AGA 30, Ilona, Selena, jeju, Fedra, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Libra życzę Ci tego, by nastała w Waszym życiu pełnia szczęścia! :*
Życzę Kochana samych pozytywnych zdarzeń, niech dni upływają najpierw na radosnym L4, a potem na jeszcze bardziej atrakcyjnym urlopie macierzyńskim
Niech stanie się wreszcie ten Cud, na który czkasz Ty i Twój Mąż oraz wszystkie ovu przyjaciółki :*magdzia26, Dodi, aisa, Libra, Effcia28, Blondi22, Selena, jeju, Fedra lubią tę wiadomość