X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się kierzynko że mogę Ci humor poprawić : )

magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic zmykam , bo nie ma nikogo , miłych snów życzę jak by któraś z was była tak miłą to proszę o interprtację wyniku czy jest dobry ?? Całus

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafio kurczę aż za dobrze :D Taki duży wynik może świadczyć o ciąży bliźniaczej :) Chociaż Shagga też miała wysokie HCG :)

magdzia26, a-koczek, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafio ja na twoim etapie miałam chyba 287 o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa i kfjatek jak zwykle kurcze posty z notatnika :P Jesteście niemożliwe :P

Kfjatus, aisa, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku - niestety tak bywa, że nie jest nam dane w spokoju cieszyć się ciążą. Ważne, żeby koleżanka teraz dużo odpoczywała, i życzę Jej, żeby wszystko skoczyło się dobrze :)

Aisko - na mazowszu dosyć ciepło, ale chyba dmuchasz Nam tutaj to zimne powietrze, bo na dniach ma się zacząc psuć :( :P

Wosebko - jak trzeba zostać w szpitalu to niestety ... nie masz wyjścia :) Mam nadzieję, że już wkrótce wrócisz do R. :)

Selena, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie pisałam posta z notatnika. Proszę bez tych oskarżeń Ruciu !!! :-) :-) :-)

AGA 30, Libra, Dodi, magdzia26, Rucia, Effcia28, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka Koleżanka jest już na zwolnieniu, tylko w domu ma Szkraba, który ma dopiero 1,5 roku i jest jej trudno, gdy Mąż jest w pracy. Dobrze, że może liczyć na Mamę.

Rucia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • kiti Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*

aisa, Kfjatus, Spero, Libra, magdzia26, a-koczek, Effcia28, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-* sweet dreams

aisa, Kfjatus, Spero, Libra, Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewczyny.
    Przy nadrabianiu dzisiejeszego dnia chcialam napisac wiecej niz teraz napisze, ale pewnie nie ma co wracac do tematów juz wyjasnionych...

Wosebko kurcze blade trzymam kciuki by ten polip nie rósl, by twoj syneczek doczekal do terminu, a Ciebie by wkrótce wypuscili do domku.
    Blondi, Efciu gratuluje wam rozpoczęcia kolejnych miesiecy ciązy.
    Shaggi fajnie ze juz jestescie w domku i ze Kubuś tak pokochał braciszka.
    Agafio masz super wynik bety, ale wazniejszy jest jej przysrost po 48 godzinach niz jako tako jej wartosc. Jak napiszesz teraz wynik srodowy to powiemy Ci co myslimy :)
    Kurcze dziewczyny nie wiem jak to robicie ze bez notatek takie posty strzelacie, jak wy to zapamietujecie? wielki szacun.

Ja mam jutro wizyte u gina i USG. Jakos niepsokojna sie czuje przez to, a razczej przez moja endokrynolog. Zadzwonilam dzisiaj do niej z najnowszymi wynikami tarczycy i mnie zmartwila, bo ft4 mi spadlo, pomimo zwiekszenia dawki leku miesiac temu... i kazala mi niezwlocznie do niej w srode przyjechac... ze to bardzo wazne... ze musi mnie zbadac i zwiekszyc dawke, ze to niebezpieczne szczegolnie w moim przypadku... az sie poplakalam po tym telefonie :(

Pozniej zaczelam czytac ze w III trymestrze ft4 obniza sie... ze jednak dziecko juz co mialo wziac to juz wzielo z mojej tarczycy, a teraz nie jest to juz takie istotne... nie wiem, nie wiem co myslec i gdzie jest prawda. Ach no nic.

Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, aisa, kiti, Blondi22, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem :)
    Byłam na kontroli u lekarki i znowu dała mi L4 do końca tygodnia.Chciała mi tez dołożyć antybiotyk, ale odmówiłam. Faktycznie w PL to zawsze o tym słyszę. Masakra jakaś. Przecież to jakies przeziębienie czy coś w tyms tylu. Żadne zapalenie płuc. Takze mam nadzieję że mi przejdzie na tym co mam, czyli wit.C, czosnku, wodzie morskiej do nosa, psikacza do gardła, cukierkach ziołowych, z nowości to dokupiłam syrop z podbiału z tymiankiem i szałwię do płukania tego gardła. brrrrr. Paskudztwo, ale się będe starać i płukać.
    Ach, sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. W sumie nawet byłam zadowolona z tego L4 (bo odpocznę i się doleczę w końcu porządnie) dopóki z mamą nie pogadałam i mnie nastraszyła ze po co mi L4, może lepiej do tej pracy iść, ciężko na rynku pracy przecież itp itd... Lepiej było mi chyba do niej nie dzwonić... Aż się trochę nastraszyłam. M mnie uspokaja, że każda ma prawo chorować, przeciez nie udaję :(
    Ach, mówię Wam, co za dzień :/

Tyle marudzenia ode mnie, a teraz z innej beczki:
    Agafia będzie gitarowo, mówię Ci :) Daj znać jak tylko nowe wyniki odbierzesz. Poza tym super że domek kończycie. Ależ bym chciała być juz na tym etapie! Może jakoś jutro Cię na privie złapię, to mi więcej poopowiadasz, jeśli byś chciała? Daj znać w jakich godzinach jesteś, bo widzę ze do pracy wróciłaś?

Plemniczka, mi się wydaje że endo się po prostu nakręca (so to speak) Niektóze lekarze tak mają ;) Jak do mnie kiedyś zadzwonili po badaniach krwi ze mam się zjawić jak najszybciej (tylko tyle) to całą noc nie przespałam z nerwów (bo to były najróżniejsze badania, na te ciężkie choróbska też), a się okazało że coś tam było poniżej poziomu. W sumie tylko tyle, bo dało się to łatwo wyrównać potem lekami, a ja tak się wystraszyłam wtedy... Pamiętam to bardo dobrze i dlatego Ci tak napiszę - Nie martw się na zapas, bo szkoda Twoich nerwów. Temat ogólnie mnie ciekawi, bo tez mam niedoczynnośc tarczycy, także zawsze czytam i zapamiętuje Twoje przygody. Daj znać koniecznie co usłyszysz.

Uciekam już bo m woła.
    Jutro znowu będę :) Bo teraz to przynajmniej czas na ovu mam, nie ma co :D

Dodi, Libra, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, aisa, plemniczka, kiti, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, no i przyznam się że zaczęłam się wkręcam znowu :P
    Za dużo wolnego czasu w domu mam chyba ;)
    Nie cierpię tej FL, paskudy jednej, wleczącej się przez caaaaałe, długie 2 tygodnie :P

Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Libra, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Nigdy nie pisałam posta z notatnika. Proszę bez tych oskarżeń Ruciu !!! :-) :-) :-)

Żartowałam przecież :P Podziwiam Was za taką pamięć.

Kfjatus, aisa, Effcia28, AGA 30, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś spokojnie. Może endo nie pomyślała, że może Cię nastraszyć. Wszystko będzie dobrze.

plemniczka, AGA 30, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia nic sobie nie wkręcaj :) To najlepsza metoda :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wpadnę później.

magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj urodziny odchodzi nasza Libra :D

wpyz.jpg

Librusia Ja Ci życzę spełnienia tego najskrytszego marzenia. 8) Mam nadzieję, że się niedługo spełni.

100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !

Kfjatus, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, Sandraa, Libra, Effcia28, kiti, Blondi22, AGA 30, Ilona, Selena, jeju, Fedra, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewuszki

LIBRA wszystkiego najlepszego, duzo milosci i spelnienia marzen :)

milego dnia dziewczyny

magdzia26, Dodi, aisa, Libra, Blondi22, Selena, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra życzę Ci tego, by nastała w Waszym życiu pełnia szczęścia! :*
    Życzę Kochana samych pozytywnych zdarzeń, niech dni upływają najpierw na radosnym L4, a potem na jeszcze bardziej atrakcyjnym urlopie macierzyńskim :)
    Niech stanie się wreszcie ten Cud, na który czkasz Ty i Twój Mąż oraz wszystkie ovu przyjaciółki :*

magdzia26, Dodi, aisa, Libra, Effcia28, Blondi22, Selena, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 4422 4423 4424 4425 4426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ