X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam bo nikogo niema buziaki i papap do jutra

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)dziewczynki :) ja niestety dalej w szpitalu :( niewiem kiedy wyjde..Ja dziś wchodze na badanie..a mi lekarze mówia że mi ordynator też badanie wpisał na za 4 dni.. :/ kurna..ile on mnie tu chce trzymać :( a dziś go przy badaniach nie było..a badał mnie taki lekarz że masakra :( taki nie delikatny:( że myślałam ze mnie rozedrze tam od środka :( no i radzili nad tym moim polipem..ale wszyscy zdecydowanie stwierdzili że nie da się nic z nim zrobić :( bo jest za duży :( gdyby był mniejszy to by go usunęli..a tak to nie chcą ryzykowac....bo to może wywołać duże krwawienie i poród:( więc musze z nim jakoś zyć..oby Kacperek jak najdłuzej wytrzymał w brzuszku :) no i mam nadzieje że ten polip już nie będzie rósł...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia no dumna z ciebie jestem za tą wizytę u dentystki :)

Wróciłam (wróciliśmy) Idę robić zupę pomidorową z wczorajszego rosołu :-)

Nareczka :-)

jeju, aisa, Libra, Spero, Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam coście napisały od wczoraj wieczór :) i wybaczcie że sie nie odniose..nie mam sił :( męczy mnie juz ten szpital...chce do domu..do m..i do mojego łóżka...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko trzymam kciuki za ciebie i twoje (wasze) zdróweczko :-)
    Tylko bez nerwów kochana leż jak karzą i odpoczywaj :-)

Selena, jeju, aisa, Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko dasz rade. To wszytko dla kacperka ;* Trzymam kciuki za Was

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No napewno dam rade :) a wogóle mo ovu pokazuje że mi zostało 100 dni do porodu :)

Gunia, Blondi22, aisa, Libra, Rucia, Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POST NR 1 :)

Dzień dobry/ Dobry wieczór Kochane :)
    Na początku mojego listu pozdrawiam Was serdecznie! :)
    A teraz chciałabym omówić tematy, które ogarnęłam podczas czytania:
    Muzi jestem bardzo dumna z tego, że tak Ci świetnie idzie odchudzanie. podziwiam takie osoby, ponieważ wiem, że nie dałabym rady pozbyć się wielu produktów ze swoje diety, ponieważ uwielbiam słodycze i takie różne pyszności :)
    Ilonka cieszę się, że jesteś w Polsce i jest Ci tu tak dobrze i że czujesz się szczęśliwa! :)
    Magdzia, a ja nawet z smarkfonem nie mogę pisać w pracy na ovu- przerąbane :/
    Aga super, ze z Wafelkiem Ci się lepiej układa i że nawet do gwałtów dochodzi :)
    Justa WITAJ! :)
    Musia na gardło dobry jest syrop sosnowy :)
    Rutka śliczne ten Twój Leonisław,a i nosek ma uroczy :P
    Shagga super, że jesteście już w domku :) Wasze życie z pewnością ulegnie teraz zmianie, dzięki Igorkowi, więc i Kubuś będzie musiał przywyknąć i nauczyć się, co wolno, a czego nie przy takim Maluszku. Ale z pewnością wszystko będzie cudnie :)
    Kopciuszku oszczędzaj się!
    Efficiu gratuluję szóstego miesiąca! :) Nie wymieniłaś mojego imienia wśród fajnych- kobiecych, no chyba się obrażę :P Tobiasz tez mi się podoba :) I jeszcze Miłosz, Emil, Maciej, Błażej :)
    Blodni super są takie spotkania, zwłaszcza,że może się sporo dowiedzieć i jeszcze dostać fajne gadżety :)
    Oleńko dobrze Cię widzieć :)
    A- koczku pogratuluj znajomej ciąży! Super wiadomości :)
    Kiti życzę Ci dużo wiary i siły! Musi być dobrze Kochana, przecież an to zasługujesz! :*
    Pismaku współczuję tej nauki :/ Ale zdolna jesteś, więc dasz radę :)
    Fedra powodzenia w dietowaniu! :)
    Muzi fenomenalny skrót :P
    Libra jaki już coś napiszesz to az milo czytać! Mądrze gadasz :)
    Selenko szybkiego powrotu do domku :)

Gunia, zbikowa, justa183, Pismak, Rucia, AGA 30, aisa, Libra, Ola_czeka, kiti, Sandraa, Spero, Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post mr 2 :
    U mnie wszystko ok :)
    Zajęcia z dziećmi wszystkie przeniosłam już ostatecznie na weekend, bo w tygodniu było mi zwyczajnie za ciężko to wszystko ogarnąć i byłam strasznie zmęczona...Zainwestowałam 200 zl w pomoce i jestem nawet zadowolona: mam teraz ciekawe obrazki, układanki, książeczki i różne fajne wierszyki, więc mam na czym pracować :) A dzieciaki ma świetne na terapii :)
    Byłam dziś na zakupach i humor mam dobry, a kieszeń pustą, ponieważ zakupiłam sobie płaszczyk na zimę i krótkie zimowe buty, bo długie mam dobre z tamtego roku jeszcze :)
    Moja znajoma jest w 14 tygodniu ciąży i już ma ciążę mega zagrożoną, ma leżeć, odpoczywać, chodzić tylko po domu... Dlaczego to tak jest, że zamiast się cieszyć, człowiek musi się martwić, czy wszystko będzie dobrze? - to pytanie retoryczne, które siedzi gdzieś w mojej głowie! ;/ Porypane to wszystko...
    Ja cieszę się każdymi zdjęciami Waszych narodzonych i nienarodzonych maluchów i nie mają na mnie złego wpływu i jak dla mnie możecie wrzucać maluszkowe buzie ile tylko chcecie :) Effciu poproszę o focię Twojego szkraba! :)
    I TO CHYBA TYLE :)

zbikowa, Selena, Rucia, aisa, Libra, Sandraa, kiti, Spero, Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

Na wszelkiego rodzaju przeziębienia, infekcje, choroby czy cokolwiek moja Kierowniczka stosuje olejek pichtowy... i rozsławia go wśród wszystkich, dosłownie wszystkich osób, z którymi ma kontakt, a które cierpią na jakiekolwiek dolegliwości górnych i dolnych dróg oddechowych... Z tego co poczytałam to w zastosowaniu zewnętrznym też stosowany - na mięśnie, stawy i inne... bla, bla, bla... Nie wszędzie dostępny (nie w każdej aptece). Osobiście mi smak nie przypadł do gustu - w ramach leczenia - a i owszem, zjadliwy, ale żeby na co dzień się tak zasmradzać igliwiem i żywicą... bleee... Byłam częstowana tamtej zimy - i żyję... Więc jak ktoś uznaje metody naturalne - to polecam (zatkać nos i wypić duszkiem hihi).
    Miłego wieczoru.

P.s. Ola... wytrzymałam przez weekend i nie pisałam... jeśli nie korzystasz z FB to napisz mi to, ok? Bo nie wiem, gdzie (jaki pośrednik)mam krótkie wiadomości słać? :)

Buziaki:*

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnam się odnieść do dzisiejszych wypowiedzi, ale tego nie zrobię (nie rozgrzebujemy ran), a powiem Wam, co mnie wzruszyło - bawiłam się wczoraj z moim siostrzeńcem, dwa latka ma, ale gada tylko "po swojemu", "po ludzku" mu się nie chce, wszystkie osoby i zabawki mają jego własne nazwy... ogólnie to żyje w swoim językowym świecie.
    Tak więc pytam... "M. a gdzie jest jeszcze jeden, brakujący samochodzik?" Szkrab rozejrzał się leniwie po pokoju i mówi rozkładając bezradnie rączki: " Ni mym pojeennncciiiaaaa". Dla mnie to było rozkoszne, aż żałuję, że Go wtedy nie nagrywałam kamerką... Skąd taki maluch wie, że takie złożone skomplikowane słownictwo oznacza "nie wiem?" Ach, Dzieciaki!

AGA 30, Libra, Ola_czeka, zbikowa, aisa, Kfjatus, Sandraa, Spero, Dodi, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziołchy :)

Sandraa, super, że już dobrze się czujesz i dobrze, że mąż zmusił Cię do wzięcia jeszcze tygodnia urlopu, musisz być w pełni sił!

Selena, super że plamienia ustały :) Kaszana, że tyle chcą Cię tam trzymać. Najważniejsze żebyś nie plamiła a polip nie rósł!!
    No to studniówkowa impreza na oddziale ;)

Ilona, nie ma jak w domu :)

Justa witaj

Muska, pewnie że kuruj się w domu. Jak z nosa na gardło poszło to działaj co by na dół dalej nie szło. Zdrówka życzę!

Shagga, super, że już jesteście w domu!!! :) No i że Kubuś pokochał Igorka od pierwszego wejrzenia! Szkoda tylko, że wciąż chcę Go miziać, ale może niedługo Mu przejdzie.

Muzi, super idzie, oby tak dalej! Na koleżankowe zdjęcie kliknęłam (nie raz). Piękne streszczenie!

Rucia, naprawdę sporo widać na zdjęciach, słodziak z Leosia :)

Effcia, gratulacje rozpoczęcia 6 miesiąca :) Imiona super!!!

Magdzia, trzymam kciuki za ten cykl!!!
    No i fajnie, że owulka wypada wtedy kiedy wypada, momentu się nie wybierze. A co do Świąt listopadowych to 1szego jest dzień wszystkich świętych czyli piękne święto, wszyscy święci w niebie mogą tylko pomóc więc warto się pomodlić. A jakby przypadło na 2ego, czyli dzień zaduszny to też pięknie bo modlimy się za bliskich, wspominamy ich i rozmyślamy nad sensem i kruchością życia, czyli doceniamy to co mamy. A jeśli wtedy poczęłoby się nowe życie to coś pięknego. To mówiłam ja, wierząca.

Aga, super że gwałty udane ;)

Kiti, nie daj się smutom, będzie dobrze no i bierz się za naukę :)

Kaja, tylko się nie przemęczaj w pracy!

Blondi, to się nazywa udane wyjście. Wiedza przyswojona i jeszcze prezenty przyniesione :) Wszystkiego najlepszego dla Kubusia! Gratulacje 7 miesiąca no i trzeciego trymestru!

Koczku, fajnie, że impreza córci się udała! Gratulacje dla przyjaciółki!! Teraz kolej na Ciebie!! Trzymam kciuki i chucham!!

Kopciuszku, fajnie, że już w domu a teraz leż plackiem i tylko odpoczywaj!

Ola :) <3 A te zapalenia to już sobie całkiem poszły?

A u mnie jesień brzydka niestety... Dziś wiało i padało cały dzień... fuj! W niedzielę było podobnie, po kościele leniliśmy się z M cały dzień, ale było fajnie :)
    Buziaki :*

AGA 30, Libra, magdzia26, Kfjatus, kiti, Sandraa, Rucia, jeju, Ola_czeka, Spero, Dodi, a-koczek, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane , dziś byłam pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu .... dziś odebrałm wynik hcg wyszło 2892 , to dobrze ?? zaraz postaram się was nadrobić . Całus

zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Sandraa, aisa, Selena, Spero, Libra, Dodi, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    hej kochane , dziś byłam pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu .... dziś odebrałm wynik hcg wyszło 2892 , to dobrze ?? zaraz postaram się was nadrobić . Całus

No piękny wynik kochana :*) Jeszcze raz gratki :-)

• Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga cieszę się że już w domku jesteś :*

Selenko mam nadzieję że i Ciebie nie długo puszczą do domku i Kacperek będzie grzecznie siedział w bzuszku u mamusi do końca . Całuję Cię Kochana

Aga cieszę się , że lepiej między Wami , mam nadzieję że już teaz będzie tylko lepiej.

Muska powrotu do zdrówka życzę , mi syrop sosnowy tez pomagał

Ola trzymaj się tam Kochana

Pismaczku buziaczka przesyłam bo dawno nie rozmawiałyśmy

Ilonka witaj w Polsce

Jeju gratulacje -5 kg jestem z Ciebie dumna Kochana , a post który napisałaś jestem pełna podziwu

i całusy dla wszystkich o których zapomniałam

Co u mnie, tak jak pisałm wyżej wróciłąm do pracy i dziś się dowiedziałam że 2 koleżanki sa w ciąży ja się jeszcze nie pochwaliłam , czekam na wizyte u gina w czwartek mam 7:30 , tak się boję czy wszystko będzie dobrze , ten antybiotyk , tyle tych przeciwbólowych , kropli , syropów ... ehhh zaczynam mieć wyrzuty ... generalnie czuję się dobrze pobolewa mnie co jakiś czas prawy jajnik takie kłócie odczuwam , nie wiem czy to normalne , to jest ten chory jajnik , on zawsze mnie boli przy @ bo miałąm w nim kiedyś torbiel bardzo dużą groziło mi wyciencie jajnika ale lekami mi go wytępili jednak przy @ dawał zawsze znac o sobie . W niedziele zamówiliśmy kafelki do łazienki , holu i kuchni , dzią wybraliśmy panele ... Praca wre .
    Całus

AGA 30, kiti, Sandraa, Selena, Ola_czeka, Spero, Libra, Dodi, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w środę idę jeszcze raz na to hcg żeby zobaczyć jak przyrasta

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza : ((( nie ma z kim pogadać

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • justa183 Ekspertka

Wysłany: 21 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Shagga cieszę się że już w domku jesteś :*

Selenko mam nadzieję że i Ciebie nie długo puszczą do domku i Kacperek będzie grzecznie siedział w bzuszku u mamusi do końca . Całuję Cię Kochana

Aga cieszę się , że lepiej między Wami , mam nadzieję że już teaz będzie tylko lepiej.

Muska powrotu do zdrówka życzę , mi syrop sosnowy tez pomagał

Ola trzymaj się tam Kochana

Pismaczku buziaczka przesyłam bo dawno nie rozmawiałyśmy

Ilonka witaj w Polsce

Jeju gratulacje -5 kg jestem z Ciebie dumna Kochana , a post który napisałaś jestem pełna podziwu

i całusy dla wszystkich o których zapomniałam

Co u mnie, tak jak pisałm wyżej wróciłąm do pracy i dziś się dowiedziałam że 2 koleżanki sa w ciąży ja się jeszcze nie pochwaliłam , czekam na wizyte u gina w czwartek mam 7:30 , tak się boję czy wszystko będzie dobrze , ten antybiotyk , tyle tych przeciwbólowych , kropli , syropów ... ehhh zaczynam mieć wyrzuty ... generalnie czuję się dobrze pobolewa mnie co jakiś czas prawy jajnik takie kłócie odczuwam , nie wiem czy to normalne , to jest ten chory jajnik , on zawsze mnie boli przy @ bo miałąm w nim kiedyś torbiel bardzo dużą groziło mi wyciencie jajnika ale lekami mi go wytępili jednak przy @ dawał zawsze znac o sobie . W niedziele zamówiliśmy kafelki do łazienki , holu i kuchni , dzią wybraliśmy panele ... Praca wre .
    Całus

Agafia, lepiej nie zapeszać, oświadczysz o wszytkim po wizycie u gina :) trzymam kciuki :) nikogo niema? pewnie wszystkie działają... hi hi hi :)

Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość

zem3tv7317jpvd05.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia jak tak Ciebie czytam to aż mi sie humor poprawia ;)

magdzia26, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj justa ,wiem dlatego jak gin nie potwierdzi że wszystko okto nie mówie nic .

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 4421 4422 4423 4424 4425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ