X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)

Libruś wszystkiego najlepszego w dniu urodzin (i nie tylko )dużo zdrówka radości,szczęścia spełnienia marzeń i dwóch kreseczek na teście ciążowym :* :* :*

Agafio cóż za piękny wynik bety:) ja na Twoim etapie miałam mniej ale jeśli jest on w normie to pewnie wszystko wporządku - ja w obecnej ciąży nie robiłam bety bo bałam się kolejnego rozczarowania > pozdrawiam serdecznie

jeśli chodzi o zdjęcie to zrobiłam je przez tel ja nie umiem tego przerzucić na kompa więc Wam nie pokażę przynajmniej chwilowo :( dopóki się nie naumiem :D

Dodi, Libra, magdzia26, Rucia, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Koczku dla Twojej córeczki również wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i radości z życia oraz w szybkim czasie rodzeństwa :)

Aisa piękna 12 w Twoim suwaczku :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:37

Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hehehe, a ja znam przyczynę:D

solidaryzuj się ze mną ejjj... myślisz, że masz urodziny i Ci wszystko wolno? :D wstawaj z tego wyra :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:41

magdzia26, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam sobie kawkę,wypije ją i zabieram się do jakiejś roboty :)

Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane w imieniu córci.. Nono Libruś nieżły numer z ta godziną

Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Libra wrote:
    hehehe, a ja znam przyczynę:D

solidaryzuj się ze mną ejjj... myślisz, że masz urodziny i Ci wszystko wolno? :D wstawaj z tego wyra :P
    juz wstaje, juz wstaje... M dla mnie miał "prezent w naturze", który musiałam odebrać:P

Dodi, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wszytkiego najlepszego kochana ;***

Koczku dla córeczki tez wszystkiego naj ;***

Aiska super wyglada u ciebie 12tyg juz;) a dopiero co testowalas ;)

Agafia super beta.

Effcia czekamy na fotke ;)

Plemniczka bedziemy czekac na wiesci po wizycie u gin ;)

Rucia widze ze juz odliczasz dni do porodu he

Wiecej nie pamietam;)

MIłego dnia zycze ;)
    u mnie dzis super słoneczko i chyba okna umyje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 10:17

Libra, magdzia26, Dodi, plemniczka, Rucia, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus, Agafia, sylwia1985 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lbra to piękny prezent dostalas ;)

Libra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIBERKO KOCHANA SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH MALEŃKICH I TYCH OGROMNYCH :-)

hgax.jpg

Blondi22, magdzia26, Libra, Dodi, Rucia, plemniczka, a-koczek, Kaja, aisa, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki.
    Ja to nie potrafię takich pięknych obrazków tu wrzucać, ale życzenia też mam!
    Libruś wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin! Niech się spełnią Twoje marzenia (zwłaszcza to jedno), niech Twój ukochany zawsze Cię mile zaskakuje (z rana i nie tylko), niech słoneczko dzisiaj cały dzień świeci, niech wszyscy Ci dzisiaj nadskakują i robią cały dzień prezenty i składają życzenia!!!
    Buziaki, kawusię, torcik i prezencik z Wrocławia wirtualnie Ci właśnie daję :D

magdzia26, Blondi22, Dodi, Rucia, a-koczek, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez ja mam huśtawki nastrojów. Od tego siedzenia w domu fioła dostaję :/ M mi cały czas powtarza jak mnie obserwuje, że ja nie potrafię chorować. Coś w tym jest. Nie mogę tylko leżeć cały dzień jak on kiedy jest chory. Muszę co jakiś czas coś porobić ;) No, ale rozumiem, że chłop nie widzi konieczności sprzątnięcia brudnych naczyń i zasmarkanych chusteczek ze stołu, bo przecież jest chory to niech sobie leża aż wyzdrowieje. Ja niestety muszę wyleźć z wyra i to sprzątnąć bo od samego patrzenia na ten syf jest mi gorzej ;)

No. A druga konkluzja na dzisiejsze rano, to że tak jak wczoraj w nocy mi się wydawało że to ten cykl, to teraz w świetle dnia uważam że na pewno nie. Bo mi się chyba nie uda i tyle :( Normalnie prawie mi nie zależy. W sensie dzisiaj naprawdę mam przekonanie jakieś głębokie że nic z tego i tyle. Straszne uczucie.
    Raaaany, sama się słuchać nie mogę. Zajmę się planowaniem domu na działce lepiej. To mi skutecznie zajmie myśli.

Agafiaaaaaa, gdzie jesteś? Przyjdź szybko, bo mam masę pytań do Ciebie :)

Libra, Dodi, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezenty w naturze z rana o.O takiej to dobrze

Libra, Dodi, magdzia26, Kaja, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a no odliczam :) Już tak mi niewiele zostało :D Czekam do tego pięknego 14 listopada, wtedy wybije magiczny 37 tc. ciąża będzie donoszona, a ja będę najszczęśliwsza na świecie, bo mój P. powiedział, że wtedy bez stresu będziemy się penetrować :P I mogę iść już rodzić.

Muska, a-koczek, Libra, magdzia26, Blondi22, Effcia28, Kaja, Ilona, AGA 30, kiti, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia nie rozmyślaj, wiem, że tak łatwo mi powiedzieć, ale coś w tym jest! W cyklu w którym przecież zaszłam, zajęłam się moim HSG, nie miałam czasu na rozpatrywanie czy się udało czy nie, a tu proszę :) Niespodzianka :)

W tamtym roku gdy obydwoje byliśmy chorzy, mój P. leżał plackiem w łóżku umierający w temperaturą 37 st. a ja z 38 stopniową gorączką ugotowałam obiad i odśnieżałam :)

Muska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siedzę nad papirami i ślinię się na widok tych smakowitych tortów... chętnie bym kawałek takiej pyszności opierniczyła... wczoraj nawet miałam zamiar coś upiec, ale tak brzuch mnie rozbolał, że zwinęłam się w kłębek na łóżku... i stanęło na tym, że mam tylko sernik na zimno na biszkopcie (ulubione ciasto m)

Muska jak ja Cię doskonale rozumiem... też miałam takie myśli co miesiąc... i nadal mam, tylko z jednym wyjątkiem: kiedyś miałam więcej nadziei i optymizmu, przez co to bardziej bolało... a teraz tak bardzo tym przesiąknęłam, że biorę to za coś naturalnego, nieoderwaną częścią codzienności, która zbiła moją nadzieję do niewielkiej malusieńkiej, tycusieńkiej iskierki nadziei...
    lepsze rozwiązanie... gorsze? nie wiem, ja bynajmniej wyzbyłam się wahań nastroju... po prostu codziennie jest tak samo... biorę nawet pracę do domu i jak A pójdzie do pracy a ja zaczynam przechodzić zmasowany atak negatywnych myśli, to rozkładam (tak jak teraz... zabawne, że dzieje się to nawet w dniu wolnym, w weekend czy moje urodziny) papiery i robię...robię...robię... czasem stracę rachubę czasu i siedzę nawet do 3 w nocy... jeszcze trochę i stanę się pracownikiem roku... takim zajebistym perpetuum mobile;D jak zombie - nie śpi, nie je, nie pije a chodzi i żyje;P

Dodi, Muska, magdzia26, AGA 30, kiti, aisa, Fedra, Kfjatus, Agafia lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim!

Librus jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :)

Koczku, dla Twojej córuniu życze samych szczęśliwych chwil. Beztroskiego dzieciństwa, dużo zdrówka i wiele, wiele radości :)

Agafio-beta przepiekna :).Czekam na kolejne wyniki ;)

Aisko- no super ta 12 wyglada u Ciebie w suwaczku. pamietam jak my z Rucia żeśmy miały te 12 i dziewczyny komentowały,ze mamy fajne dwunasteczki :)

Blondi - super fryzurka :)

Effciu- żeby nie było to ja też czekam na zdjecie Twojego brzuszka :). W końcu to jest forum dla starajacych sie, wiec pora sie pochwalić jak udały sie staranka ;) ;) ;)

Ruciu- ja też odliczam...i nie tak jak Ty- bo ja marzę chociaż o tym żeby dotrwać do 9 listopada , a jak dotrwam do 16 to będę happy :). A jak dłuzej to jeszcze bardziej będę happy :) ;) ;)

Musko, zdróweczka Ci życzę :)

Selenko- wiem jak Ci tam trudno... :(. Ja byłam tylko 3 całe dni i 4 wyszłam,ale wyrobić tam od tego lezenia nie mogłam. Kochana trzymaj się mocno, a Bozia moze jakoś nam dopomoże i donosimy szczęśliwie. Buziaczki :-*

Plemnisiu nie denerwuj sie tak bardzo. Ja nie wiem jak jest z ft4 w ciąży,ale wiem,że TSH rosnie w 3 trymestrze i w 2 też. Tak mi endo powiedziała na ostatniej wizycie i wiem,ze norma tsh dla ciężarnej w 3 trymestrze jest do 3,5. Powodzenia dzis na wizycie!

U mnie też dziś pieknie i cieplutko,ze aż wszystkie okna pootwierałam i się wietrzy :). Wyszłam na chwilke na balkon i jest przepieknie jak w lato :).

Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Libra, Blondi22, Dodi, a-koczek, Rucia, plemniczka, magdzia26, Selena, Fedra, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi a no odliczam :) Już tak mi niewiele zostało :D Czekam do tego pięknego 14 listopada, wtedy wybije magiczny 37 tc. ciąża będzie donoszona, a ja będę najszczęśliwsza na świecie, bo mój P. powiedział, że wtedy bez stresu będziemy się penetrować :P I mogę iść już rodzić.
    he he ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Musia nie rozmyślaj, wiem, że tak łatwo mi powiedzieć, ale coś w tym jest! W cyklu w którym przecież zaszłam, zajęłam się moim HSG, nie miałam czasu na rozpatrywanie czy się udało czy nie, a tu proszę :) Niespodzianka :)

W tamtym roku gdy obydwoje byliśmy chorzy, mój P. leżał plackiem w łóżku umierający w temperaturą 37 st. a ja z 38 stopniową gorączką ugotowałam obiad i odśnieżałam :)
    tak samo jak ja nie bralam na poczatku pod uwage tego cyklu co zaszłam bo nie dosc ze długi był to jeszcze antybiotyk brałam i proszki przeciwbolowe

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez super pogoda w cieniu 17 stopni i tez okna pootwieane i juz je nawet umyłam ;)
    teraz jakis obiadek trzeba zrobic ;)

Muska, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Libruś wszystkiego najlepszego :* Dużo wytrwałości i odwagi w realizowaniu marzeń i tego czego serce pragnie. W miłości dużo wzajemnej akceptacji i zrozumienia i doceniania każdej nawet najmniejszej chwili razem :) a w pracy zawodowej mniej papierkologii :)

Fedrus widzisz dałaś radę !

Kfjatuś dziękuję <3 i trzymam kciuki za kontrolę na pewno dasz sobie super radę !

Koczku dla córeczki też wszystkiego najlepszego :)

Plemniczko trzymam kciuki za wizytę u endo pewnie jest tak jak dziewczyny napisały że endo woli chuchać na zimne :)

Selenko Kochana trzymam mocno kckiuki za was i żeby wyniku badan były ok i was do domku wypuścili :)

Kopciuszku mam nadzieję że sobie grzecznie odpoczywasz a wszyscy w około robią te inne rzeczy :)

Agafio Słońce super beta :) Faktycznie dawno nie rozmawiałyśmy ale Kochana wysłałam Ci priv :P pewnie zaginął w gąszczu wiadomości :p

Libra, Dodi, a-koczek, AGA 30, plemniczka, magdzia26, Selena, Fedra, aisa, Kfjatus, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
‹‹ 4424 4425 4426 4427 4428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ