plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
Libruś wszystkiego najlepszego w dniu urodzin (i nie tylko )dużo zdrówka radości,szczęścia spełnienia marzeń i dwóch kreseczek na teście ciążowym :* :* :*
Agafio cóż za piękny wynik bety:) ja na Twoim etapie miałam mniej ale jeśli jest on w normie to pewnie wszystko wporządku - ja w obecnej ciąży nie robiłam bety bo bałam się kolejnego rozczarowania > pozdrawiam serdecznie
jeśli chodzi o zdjęcie to zrobiłam je przez tel ja nie umiem tego przerzucić na kompa więc Wam nie pokażę przynajmniej chwilowodopóki się nie naumiem
Dodi, Libra, magdzia26, Rucia, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a Koczku dla Twojej córeczki również wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i radości z życia oraz w szybkim czasie rodzeństwa
Aisa piękna 12 w Twoim suwaczku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:37
Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:hehehe, a ja znam przyczynę
solidaryzuj się ze mną ejjj... myślisz, że masz urodziny i Ci wszystko wolno?wstawaj z tego wyra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:41
magdzia26, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Libra wrote:hehehe, a ja znam przyczynę
solidaryzuj się ze mną ejjj... myślisz, że masz urodziny i Ci wszystko wolno?wstawaj z tego wyra
Dodi, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wszytkiego najlepszego kochana ;***
Koczku dla córeczki tez wszystkiego naj ;***
Aiska super wyglada u ciebie 12tyg juz;) a dopiero co testowalas
Agafia super beta.
Effcia czekamy na fotke
Plemniczka bedziemy czekac na wiesci po wizycie u gin
Rucia widze ze juz odliczasz dni do porodu he
Wiecej nie pamietam;)
MIłego dnia zycze
u mnie dzis super słoneczko i chyba okna umyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 10:17
Libra, magdzia26, Dodi, plemniczka, Rucia, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus, Agafia, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki.
Ja to nie potrafię takich pięknych obrazków tu wrzucać, ale życzenia też mam!
Libruś wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin! Niech się spełnią Twoje marzenia (zwłaszcza to jedno), niech Twój ukochany zawsze Cię mile zaskakuje (z rana i nie tylko), niech słoneczko dzisiaj cały dzień świeci, niech wszyscy Ci dzisiaj nadskakują i robią cały dzień prezenty i składają życzenia!!!
Buziaki, kawusię, torcik i prezencik z Wrocławia wirtualnie Ci właśnie dajęmagdzia26, Blondi22, Dodi, Rucia, a-koczek, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Alez ja mam huśtawki nastrojów. Od tego siedzenia w domu fioła dostaję
M mi cały czas powtarza jak mnie obserwuje, że ja nie potrafię chorować. Coś w tym jest. Nie mogę tylko leżeć cały dzień jak on kiedy jest chory. Muszę co jakiś czas coś porobić
No, ale rozumiem, że chłop nie widzi konieczności sprzątnięcia brudnych naczyń i zasmarkanych chusteczek ze stołu, bo przecież jest chory to niech sobie leża aż wyzdrowieje. Ja niestety muszę wyleźć z wyra i to sprzątnąć bo od samego patrzenia na ten syf jest mi gorzej
No. A druga konkluzja na dzisiejsze rano, to że tak jak wczoraj w nocy mi się wydawało że to ten cykl, to teraz w świetle dnia uważam że na pewno nie. Bo mi się chyba nie uda i tyleNormalnie prawie mi nie zależy. W sensie dzisiaj naprawdę mam przekonanie jakieś głębokie że nic z tego i tyle. Straszne uczucie.
Raaaany, sama się słuchać nie mogę. Zajmę się planowaniem domu na działce lepiej. To mi skutecznie zajmie myśli.
Agafiaaaaaa, gdzie jesteś? Przyjdź szybko, bo mam masę pytań do CiebieLibra, Dodi, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi a no odliczam
Już tak mi niewiele zostało
Czekam do tego pięknego 14 listopada, wtedy wybije magiczny 37 tc. ciąża będzie donoszona, a ja będę najszczęśliwsza na świecie, bo mój P. powiedział, że wtedy bez stresu będziemy się penetrować
I mogę iść już rodzić.
Muska, a-koczek, Libra, magdzia26, Blondi22, Effcia28, Kaja, Ilona, AGA 30, kiti, Selena, aisa, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusia nie rozmyślaj, wiem, że tak łatwo mi powiedzieć, ale coś w tym jest! W cyklu w którym przecież zaszłam, zajęłam się moim HSG, nie miałam czasu na rozpatrywanie czy się udało czy nie, a tu proszę
Niespodzianka
W tamtym roku gdy obydwoje byliśmy chorzy, mój P. leżał plackiem w łóżku umierający w temperaturą 37 st. a ja z 38 stopniową gorączką ugotowałam obiad i odśnieżałamMuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysiedzę nad papirami i ślinię się na widok tych smakowitych tortów... chętnie bym kawałek takiej pyszności opierniczyła... wczoraj nawet miałam zamiar coś upiec, ale tak brzuch mnie rozbolał, że zwinęłam się w kłębek na łóżku... i stanęło na tym, że mam tylko sernik na zimno na biszkopcie (ulubione ciasto m)
Muska jak ja Cię doskonale rozumiem... też miałam takie myśli co miesiąc... i nadal mam, tylko z jednym wyjątkiem: kiedyś miałam więcej nadziei i optymizmu, przez co to bardziej bolało... a teraz tak bardzo tym przesiąknęłam, że biorę to za coś naturalnego, nieoderwaną częścią codzienności, która zbiła moją nadzieję do niewielkiej malusieńkiej, tycusieńkiej iskierki nadziei...
lepsze rozwiązanie... gorsze? nie wiem, ja bynajmniej wyzbyłam się wahań nastroju... po prostu codziennie jest tak samo... biorę nawet pracę do domu i jak A pójdzie do pracy a ja zaczynam przechodzić zmasowany atak negatywnych myśli, to rozkładam (tak jak teraz... zabawne, że dzieje się to nawet w dniu wolnym, w weekend czy moje urodziny) papiery i robię...robię...robię... czasem stracę rachubę czasu i siedzę nawet do 3 w nocy... jeszcze trochę i stanę się pracownikiem roku... takim zajebistym perpetuum mobile;D jak zombie - nie śpi, nie je, nie pije a chodzi i żyje;PDodi, Muska, magdzia26, AGA 30, kiti, aisa, Fedra, Kfjatus, Agafia lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim!
Librus jeszcze raz wszystkiego co najlepsze
Koczku, dla Twojej córuniu życze samych szczęśliwych chwil. Beztroskiego dzieciństwa, dużo zdrówka i wiele, wiele radości
Agafio-beta przepiekna.Czekam na kolejne wyniki
Aisko- no super ta 12 wyglada u Ciebie w suwaczku. pamietam jak my z Rucia żeśmy miały te 12 i dziewczyny komentowały,ze mamy fajne dwunasteczki
Blondi - super fryzurka
Effciu- żeby nie było to ja też czekam na zdjecie Twojego brzuszka. W końcu to jest forum dla starajacych sie, wiec pora sie pochwalić jak udały sie staranka
Ruciu- ja też odliczam...i nie tak jak Ty- bo ja marzę chociaż o tym żeby dotrwać do 9 listopada , a jak dotrwam do 16 to będę happy. A jak dłuzej to jeszcze bardziej będę happy
Musko, zdróweczka Ci życzę
Selenko- wiem jak Ci tam trudno.... Ja byłam tylko 3 całe dni i 4 wyszłam,ale wyrobić tam od tego lezenia nie mogłam. Kochana trzymaj się mocno, a Bozia moze jakoś nam dopomoże i donosimy szczęśliwie. Buziaczki :-*
Plemnisiu nie denerwuj sie tak bardzo. Ja nie wiem jak jest z ft4 w ciąży,ale wiem,że TSH rosnie w 3 trymestrze i w 2 też. Tak mi endo powiedziała na ostatniej wizycie i wiem,ze norma tsh dla ciężarnej w 3 trymestrze jest do 3,5. Powodzenia dzis na wizycie!
U mnie też dziś pieknie i cieplutko,ze aż wszystkie okna pootwierałam i się wietrzy. Wyszłam na chwilke na balkon i jest przepieknie jak w lato
.
Miłego dnia wszystkim życzę!!!Libra, Blondi22, Dodi, a-koczek, Rucia, plemniczka, magdzia26, Selena, Fedra, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Blondi a no odliczam
Już tak mi niewiele zostało
Czekam do tego pięknego 14 listopada, wtedy wybije magiczny 37 tc. ciąża będzie donoszona, a ja będę najszczęśliwsza na świecie, bo mój P. powiedział, że wtedy bez stresu będziemy się penetrować
I mogę iść już rodzić.
-
Rucia wrote:Musia nie rozmyślaj, wiem, że tak łatwo mi powiedzieć, ale coś w tym jest! W cyklu w którym przecież zaszłam, zajęłam się moim HSG, nie miałam czasu na rozpatrywanie czy się udało czy nie, a tu proszę
Niespodzianka
W tamtym roku gdy obydwoje byliśmy chorzy, mój P. leżał plackiem w łóżku umierający w temperaturą 37 st. a ja z 38 stopniową gorączką ugotowałam obiad i odśnieżałam -
Cześć dziewczyny
Libruś wszystkiego najlepszego :* Dużo wytrwałości i odwagi w realizowaniu marzeń i tego czego serce pragnie. W miłości dużo wzajemnej akceptacji i zrozumienia i doceniania każdej nawet najmniejszej chwili razema w pracy zawodowej mniej papierkologii
Fedrus widzisz dałaś radę !
Kfjatuś dziękujęi trzymam kciuki za kontrolę na pewno dasz sobie super radę !
Koczku dla córeczki też wszystkiego najlepszego
Plemniczko trzymam kciuki za wizytę u endo pewnie jest tak jak dziewczyny napisały że endo woli chuchać na zimne
Selenko Kochana trzymam mocno kckiuki za was i żeby wyniku badan były ok i was do domku wypuścili
Kopciuszku mam nadzieję że sobie grzecznie odpoczywasz a wszyscy w około robią te inne rzeczy
Agafio Słońce super betaFaktycznie dawno nie rozmawiałyśmy ale Kochana wysłałam Ci priv
pewnie zaginął w gąszczu wiadomości :p
Libra, Dodi, a-koczek, AGA 30, plemniczka, magdzia26, Selena, Fedra, aisa, Kfjatus, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)