plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
fEDRUŚ akurat to żeby posżło szybko tyczyło sie Libry
ale jak już się na coś zdecydujesz to wiesz :*
no zresztą coś innego moze Ci się szybko przydarzyć :*
dzięki za info o programie napewno obejrzę
bez odbioru poszłam do domuLibra, magdzia26, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:fEDRUŚ akurat to żeby posżło szybko tyczyło sie Libry
ale jak już się na coś zdecydujesz to wiesz :*
no zresztą coś innego moze Ci się szybko przydarzyć :*
dzięki za info o programie napewno obejrzę
bez odbioru poszłam do domuFedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia cudny brzucholek
Ola czyli co - znaczy to ze niepotrzebna byla ta laparoskopia?
Fedrunia dzieki za zmienienie tabelki
Ja wlasnie wrocilam ze szkoleni-bylo nawet ciekawie.Musze tylko czekac dwa tygodnie na certyfikat
Libra, Fedra, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aguś:
"Wykonano laparoskopię diagnostyczną, podczas której potwierdzono drożność obu jajowodów, oraz wykluczono zmiany ogniskowe w narządach miednicy mniejszej."
Bo mi wpisali tylko niepłodność nieokreślona
Dlatego pytamStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aguś:
"Wykonano laparoskopię diagnostyczną, podczas której potwierdzono drożność obu jajowodów, oraz wykluczono zmiany ogniskowe w narządach miednicy mniejszej."Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:wychodzi na to że wszelkie organa masz prawidłowe i nie zatkane
No tak. Generalnie nie można się do niczego przypiąć.
Chyba doszliśmy do ściany i nie jestem na razie zdecydowana, czy będziemy coś dalej działać przez najbliższe miesiące. Wybaczcie, jeśli będę się tu mniej udzielać, pewnie nie będę już tak na bieżąco jak przez ostatnie 7 miesięcy, ale niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki i myślę o Was mamuśki, ciężarówy i staraczki.Strażaczka90, Libra, Beata, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
jak ja znalazłam chwilke to wszystkie poszły. Powiem Wamze powoliz aczynam miec dosc tego mojego awansu kiedys wiodłam spokojne zycie ovu fb troche pracy a teraz paraca praca i troche ovu znowu praca i troche fb. jak ja długo tak pociągnę to niewiem
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Dziewczynki
Witam ponownie,jak tam Wam minął dzień? U nas było miło i rodzinnieByliśmy nawet na spacerze z Chłopcami,choć to był średnio udany wypad,bo spotkał nas deszcz i wracaliśmy pędem do domu..a szykowałam się dłużej niż byliśmy na dworze, nawet wyprostowałam włosy (pierwszy raz od niepamietnych czasów...swoją drogą to nie wiedziałam,że już tak długie włosy mam), nawet lekki makijaż zrobiłam
...potem poszłam z Kubusiem do Kościoła i znów szliśmy w deszcz...masakra
Jeszcze raz dzięki dziewczynki za życzonka...i skoro Mauysia wrzuciła dziś fotkę Heniusia,to i ja wrzucę dzisiejsze zdjęcie mojego Juniora
Strażaczka90, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Dzień dobry
Shaguś i Mauyś chłopaki to straszne słodziaki i przystojniaki
Muzi okres mikołajkowy? Ja wczoraj już zderzyłam się z choinkami i ozdobami świątecznymi w sklepach więc chyba po prostu handlarze pominęli okres mikołajkowy i wrzucili wszystko do jednego wielkiego wora przedświątecznego.
Agafia Kochana a jak Ty się czujesz ? Nie forsuj się podczas tej przeprowadzki
Sylwia i Kfjatuś nie lubię waszych @
Idę coś pracować mam mocne postanowienie poprawy w tym zakresieStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No tak. Generalnie nie można się do niczego przypiąć.
Chyba doszliśmy do ściany i nie jestem na razie zdecydowana, czy będziemy coś dalej działać przez najbliższe miesiące. Wybaczcie, jeśli będę się tu mniej udzielać, pewnie nie będę już tak na bieżąco jak przez ostatnie 7 miesięcy, ale niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki i myślę o Was mamuśki, ciężarówy i staraczki.Strażaczka90, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:TEN ŚWIAT JUŻ SCHODZI CAŁKIEM NA PSY !!!!!!!!!
http://www.24opole.pl/13159,Niemowle_raczkowalo_na_ulicy_pijana_matka_siedziala_w_domu,wiadomosc.htmlStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wróciłam a wraz ze mną zdjęcie mojego dzisiejszego brzucha. Obwód brzucha 96 cm
ja juz chyba wiekszy mam hehe jak na fb wstawaiałam ostatnio
nie widac ze to juz 36tyg u ciebie
ja w obwodzie mam 112cmStrażaczka90, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:i taka matka ma dziecko a ja nie... czasami myślę, że nie zasłużyłam, albo, że nie jestem gotowa i dlatego Bóg nie chce mi zesłać mojego bobasa... ale po takich artykułach myślę, że nie w tym tkwi problem...
Tak Liberko chyba nie możemy myśleć że nie zasługujemyMoże czas may jeszcze albo nie wiem jak ten ten świat się ma kręcić
Oleńko to chociaż na uropie anty-ovuwowym to skrobnij czasem coś co tam u ciebie kochanaLibra, Strażaczka90, kiti, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość