plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewuszki. Kaja u mnie wialo wczoraj okropnie a dzis pada deszcz
Muska plan jest taki zeby dzialac. Od dzis zaczynam brac clostilbegyt po raz piaty i czekanie na owulke i dzialanie
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 08:20
magdzia26, Muska, Rucia, aisa, Ilona, Libra, Strażaczka90, Effcia28, Beata, Pismak, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziś ja mam totalnego doła, ale nie dlatego że sie nie udało tylko dlatego że mój organizm znów jest nieodgadniony
po plamieniu nie ma ani śladu szukałam grzebałam i nic czyściutko, a tempka leci wiec czemu moja @ sie ze mną bawi wymiękam totalnie
już chyba nic nie będę obserwować po to nie ma żadnego sensu tylko wywołuje to jakies niepotrzebne frustracje i oczekiwanie nie wiadomo na co...
pozdrawiam wszystkieStrażaczka90, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnySylwia dziękuję, jak to zwykle z rana bardzo dobrze
Odebrałam właśnie wynik na paciorkowca, i jest na szczęście negatywny.
sylwia1985, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Effcia28, Beata, aisa, Dodi, Fedra, Muska, AGA 30, Blondi22, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżem dobry
Rutka co to za nastrój? Głową do góry już niedługo.
Pięknie wyglądasz i muszę przyznac że ja chyba mam większy brzuch od Ciebie
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie magnezu.
U mnie dzisiaj też pogoda kiepska, na dodatek wczoraj trochę posprzeczalam się z M. Przyznaje bez bicia, że hormony mi szaleją. No nic może dzisiaj będzie lepiej.
Miłego dniaLibra, Strażaczka90, Beata, aisa, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej kochane.
Sylwia fajny artykuł.
Selenko mówiła juz Ci to wiele razy ale jeszcze raz powtórze zazdroszcze Ci takiego męża. Mój to pewnie sam by sie połozył a ja bym musiała nad nim skakać i nieważne jak bym była chor ai w ajkim stanie bym była. Np wczorajsza sytuacja. lezy na łózku i wyskakuje z takim tekstem" Ty ciagle biegasz po tym domu a to pranie a to kurze a to odkurzacz - połóz sie obok mnie i odpocznij jutro skonczysz jak cos- Więc rzucam wszytsko kłade sie do niego i nagle po 5 sekundach głodny jestm moze cos zrobisz mi do jedzenia. I wtedy wyszłam z siebie -
nick nieaktualnyIlona wrote:
Rutka co to za nastrój? Głową do góry już niedługo.
Pięknie wyglądasz i muszę przyznac że ja chyba mam większy brzuch od Ciebie
Nastrój do dupy, bo mój kot przepadł. Wyszedł o 5 rano, i do tej pory go nie ma. Wołam, krzyczę i nic. Jak znowu wróci poturbowany, to jak Boga kocham oddam go Muzi, żeby łapał myszy w domu
a-koczek, Libra, Beata, aisa, jeju, Dodi, Fedra, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Ruciu to zycze Ci zeby Twoj synus pojawil sie za te 9 dni - zebys miala go juz w swoich ramionach
Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemymagdzia26, Strażaczka90, sylwia1985, Beata, aisa, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:i taka matka ma dziecko a ja nie... czasami myślę, że nie zasłużyłam, albo, że nie jestem gotowa i dlatego Bóg nie chce mi zesłać mojego bobasa...
Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rutak ja termin tez mam na 20 listopada tylko ze małpiszona hehehRucia wrote:Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemy
Strażaczka90, Rucia, Beata lubią tę wiadomość