Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki. Kaja u mnie wialo wczoraj okropnie a dzis pada deszcz

Muska plan jest taki zeby dzialac. Od dzis zaczynam brac clostilbegyt po raz piaty i czekanie na owulke i dzialanie :)

milego dzionka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 08:20

magdzia26, Muska, nick nieaktualny, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Strażaczka90, Effcia28, Beata, Pismak, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten paskudny dzień.
    I w zasadzie chyba to tyle :)

magdzia26, nick nieaktualny, Strażaczka90, Beata, aisa, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia Ty jak sie dzisiaj czujesz?

nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziś ja mam totalnego doła, ale nie dlatego że sie nie udało tylko dlatego że mój organizm znów jest nieodgadniony

po plamieniu nie ma ani śladu szukałam grzebałam i nic czyściutko, a tempka leci wiec czemu moja @ sie ze mną bawi wymiękam totalnie
    już chyba nic nie będę obserwować po to nie ma żadnego sensu tylko wywołuje to jakies niepotrzebne frustracje i oczekiwanie nie wiadomo na co...

pozdrawiam wszystkie

Strażaczka90, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dziękuję, jak to zwykle z rana bardzo dobrze :-) Odebrałam właśnie wynik na paciorkowca, i jest na szczęście negatywny.

sylwia1985, magdzia26, nick nieaktualny, Strażaczka90, Effcia28, Beata, aisa, Dodi, Fedra, Muska, nick nieaktualny, Blondi22, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu tulę i ściskam mocno. Wiem, że to trudne, ale staraj się nie szukać jej na siłę, jak ma przyjść to przyjdzie. :(

Beata, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu to zycze Ci zeby Twoj synus pojawil sie za te 9 dni - zebys miala go juz w swoich ramionach :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżem dobry ;)

Rutka co to za nastrój? Głową do góry już niedługo.
    Pięknie wyglądasz i muszę przyznac że ja chyba mam większy brzuch od Ciebie ;)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie magnezu.

U mnie dzisiaj też pogoda kiepska, na dodatek wczoraj trochę posprzeczalam się z M. Przyznaje bez bicia, że hormony mi szaleją. No nic może dzisiaj będzie lepiej.

Miłego dnia :)

nick nieaktualny, Strażaczka90, Beata, aisa, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja tez mam juz wszystkiego serdecznie dosc ale walcze - walcze by miec upragniony skarb

nick nieaktualny, Beata, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.

Sylwia fajny artykuł.
    Selenko mówiła juz Ci to wiele razy ale jeszcze raz powtórze zazdroszcze Ci takiego męża. Mój to pewnie sam by sie połozył a ja bym musiała nad nim skakać i nieważne jak bym była chor ai w ajkim stanie bym była. Np wczorajsza sytuacja. lezy na łózku i wyskakuje z takim tekstem" Ty ciagle biegasz po tym domu a to pranie a to kurze a to odkurzacz - połóz sie obok mnie i odpocznij jutro skonczysz jak cos- Więc rzucam wszytsko kłade sie do niego i nagle po 5 sekundach głodny jestm moze cos zrobisz mi do jedzenia. I wtedy wyszłam z siebie

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Rutka co to za nastrój? Głową do góry już niedługo.
    Pięknie wyglądasz i muszę przyznac że ja chyba mam większy brzuch od Ciebie ;)

Nastrój do dupy, bo mój kot przepadł. Wyszedł o 5 rano, i do tej pory go nie ma. Wołam, krzyczę i nic. Jak znowu wróci poturbowany, to jak Boga kocham oddam go Muzi, żeby łapał myszy w domu :P

a-koczek, nick nieaktualny, Beata, aisa, jeju, Dodi, Fedra, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ruciu to zycze Ci zeby Twoj synus pojawil sie za te 9 dni - zebys miala go juz w swoich ramionach :)

Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemy :P

magdzia26, Strażaczka90, sylwia1985, Beata, aisa, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    i taka matka ma dziecko a ja nie... czasami myślę, że nie zasłużyłam, albo, że nie jestem gotowa i dlatego Bóg nie chce mi zesłać mojego bobasa...
    JA DOKŁADNIE TAK SAMO MYŚLĘ :(

nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu wiem, że Ci ciężko, postaraj się zająć czymś, wtedy będziesz może mniej o tym myśleć. Kurczę aż nie wiem co Ci napisać.
    Przytulam <3

Strażaczka90, nick nieaktualny, Beata, aisa, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betko widze ze i Ciebie dopadł zły nastrój. Ja mam nadzieje ze fitness zrobia nam dwa razy w tygodniu wiec jutro moze pojde i nastrój mi sie poprawi.

Strażaczka90, nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutak ja termin tez mam na 20 listopada tylko ze małpiszona heheh
    Rucia wrote:
    Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemy :P

Strażaczka90, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko kochana <3 ja to nie wiem co powiedzieć normalnie bo chyba żadne słowa nie pomogą...

Strażaczka90, nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a może Olka twojego kota podprowadziła :P

Strażaczka90, a-koczek, nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka masz Ty się z tym kotem. Mam nadzieję, że znajdzie się cały i zdrowy.

Strażaczka90, nick nieaktualny, Beata, aisa, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4509 4510 4511 4512 4513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ