plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beciu, Twoje wahania nastroju, dół czy smutek nie znikną gdy przestaniesz prowadzić wykres... teraz masz rozterki, bo od dłuższego czasu nie możesz zajść w ciążę... i to minie jedynie wtedy, gdy zajdziesz w ciążę... minie? zmieni się raczej w inną rozterkę - zmartwienie, by nie poronić i szczęśliwie urodzić zdrowe dziecię...
kochana ale tak myślę że jak przestaję sie nad tym zastanawiać przyglądac i analizować wykres to nie jest ze mną najgorzej potrafię zająć sie czymś innym i fajnie zorganizować czas mojej rodzinie, ale jak już wpadnę w ten wir to już nic do mnie nie dociera i noce zarywam ze stresu a przez to potem moje maleńkie dzieciątko musi samo biec do szkoły bo ja nie mam czasu jej zaprowadzić i poczekac jak inne matki (no i teraz sie rozbeczałam)
prawda że jestem wyrodna.....
przysiegam zmienię to!!!!!Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
karoam wrote:
O JAAAA Karoam cóż za cudo przysiegam że dech mi zaparło!!!
rób więcej chętnie kupię od Ciebie taki kocyk jest taki słodki i cudowny noaisa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:no to ja mam pretensje od dziś do mojej macicy, że śmiała wyhodować sobie guza... mimo, że zdrowo się odżywiam, uprawiam sporty, nie palę papierosów a wypiję raz na jakiś czas od wielkiego dzwonu
a jak z wszystkich badań wynika, że organizmy są ok i działają jak szwajcarski zegarek? i nie można znaleźć przyczyny mino wielokrotnych badań hormonów, drożności czy laparoskopii... to do czego mieć pretensje? to tego, że człowiek w czepku się nie urodził i brakuje mu trochę szczęścia?
Libruś u mnie też wszystkie wyniki wychodziły dobre nie było do czego się przyczepić a jednak nie mogłam utrzymać ciąży ani jednej ani drugiej. Z tego co pamiętam to Ty tez jesteś po poronieniu więc jedno wiesz na pewno w ciąże zaszłaś może po prostu w psychice coś Was blokuje.
po ostatnich Twoich wpisach widać kochana że masz już wszystkiego dość ja Ci się nie dziwie ale Mam wielki żal do Twojego męża że nie widzi co się z Tobą dzieje. Pisałaś że to on Was ma umówić na wizytę w gamecie Przepraszam Cię ale ja nie wiem na co on czeka? Może po prostu weż się za to Ty i postaw go przed faktem dokonanym. Wtedy może poczujesz się trochę spokojniejsza że ruszyliście wreszcie z miejsca.Fedra, kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruciu masz śliczny brzuszek taki malutki
Selenko nie forsuj się za bardzo tymi przygotowaniami
Beatko
Muska trzymam kciuki za monitoring
Blondi kciukam za wizytę napisz jak będziesz po
Spero ważne że robicie ten kroki i na pewno doczekacie się swojego cuduBardzo w to wierzę !
Sylwia trzymam kciuki za Ciebie cały czas
Rucia a to ci Gej harców mu się znowu zachciało jak tylko lepiej się poczuł
Kaoram śliczne Ci wyszyły te rzeczy zwłaszcza bucik jest mega słodkiale ale gdzie mój widoczek :p
Libruś ja się urodziłam w czepku i co ? w niczym mi to nie pomogłoAle jak czytam o takich matkach to mi się od razu agresor włącza i presetensje do całego świata "dlaczego" ale to do droga donikąd niestety
Ahh chyba łapie mnie jesienna chandra idę pracowaćChciałam coś jeszcze napisać ale nie wiem co
Miłego dnia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 09:25
Beata, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi, Fedra, Rucia, Selena, Muska, AGA 30, Blondi22, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dziewczyny- dzięki za miłe słowa ale to nie talent tylko za dużo wolnego czasu
Trzymajta się :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 09:27
Beata, Ilona, a-koczek, plemniczka, Dodi, Fedra, Spero, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:
a jak z wszystkich badań wynika, że organizmy są ok i działają jak szwajcarski zegarek? i nie można znaleźć przyczyny mino wielokrotnych badań hormonów, drożności czy laparoskopii... to do czego mieć pretensje? to tego, że człowiek w czepku się nie urodził i brakuje mu trochę szczęścia?
no ja niestety nieraz pod swoim adresem słyszałam że w czepku sie nie urodziłam i głową muru nie przebiję tylko to takie frustrujące...
czasem człowiek tak ogólnie czuje sie jak jeden wielki feler no ale nic nie smęcę już... bo wiem że taki nastrój się udziela...
wiec wielki uśmiech dla WasStrażaczka90 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beatko proszę tak nie mówić. Na pewno jesteś bardzo dobrą matką. A ty Libra na pewno zasługujesz na dzidziusia tak jak każda kobieta...
Ja już nie wiem może nie jestem tutaj na tyle długo żeby móc się wypowiedzieć na ten temat może nie wiem co czujecie ale jest tutaj przecież mnóstwo dziewczyn, które długo się starały, które mnóstwo przeszły...a im się udało to czemu wam ma się nie udać kochane, że niby Bóg uważa że nie zasługujecie ???
Jedno jest pewne my widzimy bardzo krótkowzrocznie a Bóg widzi całość i ogół i na pewno to nie jest kwestia że któraś z was nie zasługuje na maleństwo, ale bardziej że Bóg wobec każdego człowieka ma swój plan....jednej się udaje w pierwszym cyklu a innej po 3 latach i co to oznacza że ta pierwsza bardziej zasługiwała??? nie no nie zgadzam się z tym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 09:41
Ilona, plemniczka, Beata, Strażaczka90, Effcia28, aisa, Fedra, AGA 30, Spero, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
Oj Beciu jaka wyrodna? ja tez mam czasami wyrzuty sumienia ze przez ten stres i nerwy to czasmi krzykne na córke bez powodu. Ale jestesmy ludzmi i nasze córki wiedza ze kochamy je najbardziej an swiecie a ze czasmi nam sie cos zdarzy to i tak za chwile nam wybacza.
Beata lubi tę wiadomość
-
Karoam śliczne, masz talent.
Źle się czyta że u was nastroje kiepskie i najgorzej, że nie wiadomo co mądrego napisać. Mam nadzieję tylko ze już niedługo się wszystko ułoży i będzie każda z was mogła cieszyć się upragnioną ciąża. Życzę wam tego z całego serca.magdzia26, plemniczka, Beata, aisa, Dodi, Fedra, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Wiecie co mnie ostatnio przechodza takie myśli ze moze drugie dziecko nie jest mi dane z moim mezem ze cos w moim zyciu sie wydarzy i bede z kims innym i to na niego czekam i to z nim bede miała drugie dziecko, dlatego ostatnio tak wszystko pod wiatr idzie z tym rozmanażaniem
-
nie wiem czy Wy myślicie że jeśli przestaniecie tutaj zaglądać to będzie Wam łatwiej z Tym żyć?Otóż chyba nie!
Mnie to miejsce pomogło podnieść się po stracie ciąży to między innym Wy dałyście mi tego powera do walki,to od Was dowiedziałam się jakie moge,powinnam porobić badania i systematycznie je robiłam starałam się o dziecko dwa lata z marnym skutkiem.
Czasem na prawdę bardzo trudno znależc odpowiednie słowo żeby pocieszyć ale staramy się Was zrozumieć i chociaż minimalnie poprawić Wam humory.
owszem jestem w ciąży udało mi się nie wiem co się stało że w końcu się udało,ale się udało!czy jestem dobrą matką?tego nie wiem ale walczyłam starałam się zrobić wszystko żeby znależć się w takim punkcie jakim teraz jestem.
Więc kochane nie poddajemy się,nie obwiniajmy się tylko walczymy każda z Was zasługuje na dziecko .
To tyle co chciałam Wam powiedzieć
Edit to się nie tyczy konkretnej osoby tylko Was wszystkich którym się nie udaje choć bardzo się starają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 09:52
a-koczek, magdzia26, Beata, aisa, Ilona, Dodi, Fedra, Rucia, kiti, AGA 30, Blondi22, Spero, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Koczku i Effciu dokładnie tak samo myślę odejście z forum nic nie da...
a ja może staram się niedługo jeszcze ale z każdym kolejnym cyklem zaczynam myśleć że będzie coraz trudniejStrażaczka90, Beata, Spero lubią tę wiadomość
-
A może trzeba pomyśleć w inny sposób docenić to co się ma
*wspaniałego męża który jest ze mną a ja jestem z nim szczęśliwa
*zdrową córkę /syna który potrzebują naszej miłości
*dom w trakcie budowy,lub wybudowany bo nie muszę mieszkać z mama/teściami
*że powstały kliniki które pomagają takim kobietą jak my
*mam super zwierzątko które kocha mnie nad życie
*prace która nie zawsze sprawia mi satysfakcje ale ją mam
jest na pewno wiele rzeczy w Waszym?moim życiu za które trzeba podziękować Bogumagdzia26, Ilona, Dodi, Fedra, kiti, Beata, Blondi22, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Swięte słowa ja ostatni dosżłam tez do podobnego wniosku bo ciągle sie modlimy Boże daj mi to i to i to a tak naprawde to mamy tyle rzeczy o których inni mogą tylko marzycEffcia28 wrote:A może trzeba pomyśleć w inny sposób docenić to co się ma
*wspaniałego męża który jest ze mną a ja jestem z nim szczęśliwa
*zdrową córkę /syna który potrzebują naszej miłości
*dom w trakcie budowy,lub wybudowany bo nie muszę mieszkać z mama/teściami
*że powstały kliniki które pomagają takim kobietą jak my
*mam super zwierzątko które kocha mnie nad życie
*prace która nie zawsze sprawia mi satysfakcje ale ją mam
jest na pewno wiele rzeczy w Waszym?moim życiu za które trzeba podziękować Bogumagdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Pytanie z innej beczki
Czy ktoś wie co ze Zbikiem ?
ŻBICZKU gdzie Jesteś ????Fedra lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)