plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
tak Was czytam i czytam i wiecie co Wam powiem kiedyś zareagowałabym bardzo emocjonalnie na ten temat zreszta już nie raz tak było bo ten watek przez ten rok przewinął się tu kilka razy...
ale nie dzisiaj dzisiaj emocjonalnie nie będe reagować i jak nigdy nic nie napiszę...
bo po pierwsze nie mam zamiaru użalać się nad swoim losem, który pod względem przyszłych dzieci chyba najczarniej u mnie wygląda...
bo po drugie mam zajebistego meża, fajne mieszkanie, zajebistych przyjaciół
, psa który jest moim pocieszycielem
...
a przez ostatni czas nauczyłam sie cierpliwości, doceniania tego co jest dookoła, nauczyłam sie dziękować przestałam prosić i żądać...
ja z tego forum nie odejdę bo poznałam tu fantastyczne dziewczyny które w tych najgorszych chwilach były ze mną przechodziły ze mna przez moje małe piekło i mam nadzieję że i ja byłam i jestem dla nich oparciem... nie będe wymieniać z nicka te o których myślę o tym wiedza
i na koniec dodam właśnie zaczęłam kolejny cykl na ovu juz 12 a za dwa dni minie rok jak tu jestem i nie uważam zeby to był rok stracony wiele się nauczyłam wiele odtrzymałam i mam nadzieję wiele dałam od siebie...a-koczek, Effcia28, magdzia26, Rucia, aisa, Dodi, plemniczka, Ilona, kiti, jeju, Beata, AGA 30, Blondi22, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć,
dostałam info ze pytacie co ze mną.
sorry dziewczyny bardzo nie podoba mi się klimat forum ostatnio. z tego co wiem nie tylko mi. postaram się więcej napisać z domu.Fedra, Rucia, Dodi, Beata, AGA 30, Blondi22, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedri dałam wczoraj namiary na lekarza i klinikę Macierzyństwo pewnej osobie której bardzo się przyda oraz podałam informacje o programie na TLC. Ta osoba jest bardzo wdzięczna mnie a ja Tobie że podzieliłaś się nimi publicznie Dziękuję
magdzia26, Fedra, Dodi, a-koczek, Ilona, Beata, Spero lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:cześć,
dostałam info ze pytacie co ze mną.
sorry dziewczyny bardzo nie podoba mi się klimat forum ostatnio. z tego co wiem nie tylko mi. postaram się więcej napisać z domu.
a tak poważnie to mam nadzieję że to nie przeze mnie i ja nie zbroiłam czegoś -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Fedri dałam wczoraj namiary na lekarza i klinikę Macierzyństwo pewnej osobie której bardzo się przyda oraz podałam informacje o programie na TLC. Ta osoba jest bardzo wdzięczna mnie a ja Tobie że podzieliłaś się nimi publicznie Dziękuję
eeee nie ma za co
to chyba normalne ze jak coś wiem to sie z Wami dzielę
Effcia jakbyś coś chciała wiedzieć na temat macierzyństwa to pisz na privEffcia28, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Heloł
Ruciu, brzuszysko masz malutkie i zgrabniutkie!
Karoam, piękne rzeczy tworzysz!
Jak byłam w podstawówce to zrobiłam portki dla mojego pluszaka i szalikale nie były takie ładne jak Twoje dzieła
Miłego dnia!Fedra, magdzia26, Rucia, Dodi, Ilona, Beata, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Nie żebym jakimś starym małpiszonem była, ale powściągnij Strażaczko trochę swój język, bo mi włosy dęba stają czasem...
Wyskoczę teraz jak Blondi z konopi (nie obrażać się tu, to żart) ale muszę to napisać.
Ej bez kitu taaaak mnie zaszokował post Muski, bo nie zauważyłam nigdy, żeby Strażaczka jakoś tu wybitnie przeklinała (ale fakt, że jeszcze jej dobrze nie poznałam). Tak czy inaczej aż to wygooglałam i okazało się, że słowo "ciul" jest jednym z najcięższych przekleństw na Śląsku. Nie wiem skąd pochodzi Strażaczka, ale na wszelki wypadek informuję, że w innych częściach Polski słowo "ciul" ma zupełnie inny wydźwięk i w kategorii "przekleństwa" zaszeregowałabym to słowo między "cholera" a "kurde".Rucia, Fedra, a-koczek, Ilona, kiti, aisa, Beata, AGA 30, Blondi22, Spero, Kfjatus, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ruciu odpisałam
Fedruś jeśli ta dziewczyna zdecyduje się na tą klinikę i będzie miała pytania wtedy na pewno napiszę do Ciebie kochana Dziękuję :*
A teraz uciekam poczytam póżniej bo muszę coś do jedzenia przygotować a petem po mojego synka do żerówkiRucia, Ilona, Beata, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Wyskoczę teraz jak Blondi z konopi (nie obrażać się tu, to żart) ale muszę to napisać.
Ej bez kitu taaaak mnie zaszokował post Muski, bo nie zauważyłam nigdy, żeby Strażaczka jakoś tu wybitnie przeklinała (ale fakt, że jeszcze jej dobrze nie poznałam). Tak czy inaczej aż to wygooglałam i okazało się, że słowo "ciul" jest jednym z najcięższych przekleństw na Śląsku. Nie wiem skąd pochodzi Strażaczka, ale na wszelki wypadek informuję, że w innych częściach Polski słowo "ciul" ma zupełnie inny wydźwięk i w kategorii "przekleństwa" zaszeregowałabym to słowo między "cholera" a "kurde".
o bosze Ty fasOlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 11:57
magdzia26, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ruciu odpisałam
Fedruś jeśli ta dziewczyna zdecyduje się na tą klinikę i będzie miała pytania wtedy na pewno napiszę do Ciebie kochana Dziękuję :*
A teraz uciekam poczytam póżniej bo muszę coś do jedzenia przygotować a petem po mojego synka do żerówki
ok i nie ma za co :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A i jeszcze jedno sprostowanie w odpowiedz na pytania: "A gdzie Żbik i Ola?", "Nie mam kontaktu telefonicznego ze Żbikiem i Olą".
Wbrew pozorom nie jesteśmy dwugłowym smokiema-koczek, Fedra, magdzia26, Ilona, Pismak, aisa, Beata, AGA 30, Spero, Kfjatus, mauysia, Selena, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Olu jeśli chodzi o Strażaczkę to moge napisać jedynie tylę ze jako osobie czytajacej wszystkie posty rzuciło mi się w oczy słownicto w postach więc rozumiem Muskę o co chodzi...
ale ze ja oczywiście zapominam co miałam napisać to nie zwróciłam jej na to uwagii a powinnam bo jak wiadomo lubie się czepiać wszystkich i o wszystko...plemniczka, a-koczek, Beata, Muska, Spero lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi