plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:No, powiedziała, że mam wodę utlenioną kupić. Dziś idę do kogoś innego, może mi wyjmie te resztki, bo wczoraj prawie zemdlałam jak próbowałam je wyjąć (jestem dość obrzydliwa jak chodzi o krew)
na coś takiego???
chyba jakaś nienormalna baba !!! ręce mi opadają na tą służbę zdrowia.... -
A teraz tak z innej beczki
Mój brat będzie miał córkę i ostatnio z bratowa oznajmili że będzie miała na imię Olana co ja, że znam pewna Ole (wirtualnie) i bardzo miło mi się kojarzy
(lizus)
magdzia26, Ola_czeka, a-koczek, Fedra, Pismak, Dodi, aisa, Rucia, Beata, AGA 30, Blondi22, Kaja, Spero, Spero, Kfjatus, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
a-koczek wrote:to ja też sie troche podliże. Odkąd pamiętam nienawidziłam imienia Olka Ola Oleńka. A przez to forum nawet jest dla mnie do przetrawienia a nawet troszke jej polubiłam
Moje imię jest dla Ciebie "nawet do przetrawienia"...
Musisz się jeszcze dużo nauczyć o lizusostwie.magdzia26, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
-
ja miałam kiedyś przyjacióke Olkę i powiem Wam zrobiła mi straszne swiństwo, ale nie mam uprzedzenia do imienia raczej do człowieka
Olka przejrzałam ponad 50 stron więcej mi się nie chciało i tak słowo "ciul" pojawiło się kilkukrotnie przy różnych okazjach i nawet takie slówko znalazłam jak "chujenka"... i uwarzam temat za zamknięty
Olka mam nadzieje zę trafisz na kogoś bardziej kompetentnego kto wyjmie si te szwy i założy jakiś opatrunek i chyba raczej tego się woda utleniona nie powinno polecać ale to tylko chyba...Strażaczka90, Beata, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ale wez po uwage ze ja go naprawde mocno nieznosiłam. nawet jak gdzies je słyszalam to dostawałam trzesiawek az cała chodziłam. takze do pzretrawienia to juz jest naprawde duzo a nawet jak na koncu napisała to nawet polubiłam
Strażaczka90, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nie za bardzo wracam, bo po usunięciu szwów rany się rozeszły i ze wszytskich krwawię a z jednej również ropieję.
Oluś mi po zdjęciu szwów też się tak zrobiło (a nawet przed zdjęciem szwów już mi ropiało bo jak już pisałam miałam je za długo) to ginek mi kazał psikać to octeniseptemTo taki sprey i wszystko mi się ładnie zagoiło po nim
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Najpierw "pamiętniki z wakacji" a potem może "trudne sprawy".
ominęłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 12:46
Fedra, Rucia, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:ja miałam kiedyś przyjacióke Olkę i powiem Wam zrobiła mi straszne swiństwo, ale nie mam uprzedzenia do imienia raczej do człowieka
Olka przejrzałam ponad 50 stron więcej mi się nie chciało i tak słowo "ciul" pojawiło się kilkukrotnie przy różnych okazjach i nawet takie slówko znalazłam jak "chujenka"... i uwarzam temat za zamknięty
Olka mam nadzieje zę trafisz na kogoś bardziej kompetentnego kto wyjmie si te szwy i założy jakiś opatrunek i chyba raczej tego się woda utleniona nie powinno polecać ale to tylko chyba...
Czyli w moim rozumieniu osoby nieświadomej co do wydźwięku słowa "ciul" na śląsku - przeklnęła raz i to zdrobniale, więc nie czepiajcie się jej
Ja myślę, że z opatrunków zrezygnuję, żeby jak najszybciej się to wszystko zagoiło i osuszyło. Niech mi tylko wyjmą te resztki.magdzia26, Fedra, aisa, AGA 30, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Oluś mi po zdjęciu szwów też się tak zrobiło (a nawet przed zdjęciem szwów już mi ropiało bo jak już pisałam miałam je za długo) to ginek mi kazał psikać to octeniseptem
To taki sprey i wszystko mi się ładnie zagoiło po nim
No właśnie wczoraj nabyłam ten spray drogą kupna i go stosujęmagdzia26, Pismak, Fedra, aisa, Beata, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość