plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Aisko, a nie miałaś ostatnio przypadkiem jakiegoś ślubu
? Bo zauważyłam że masz inne nazwisko.
W sumie to jakiś czas temu bo dwa lata minęły...
A na fb stare sobie wisiało aż mnie natchnęło ostatnio i zmieniłam. W Pl dopiero od sierpnia tego roku mam zmienione..
Niezły mam zapłonStrażaczka90, Beata, kiti, Fedra, Kaja, Dodi, Rucia, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:U Guni starań nie było ze względu na rozjazdy (pisała gdzieś pod wykresem) więc piękny wykres świadczy pewnie o ładnej owulce i ładnym działaniu organizmu.
Ale w przyszłym cyklu trzymamy kciuki za Guniowskichnie wiedziałam
Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
hej
ja po wizycie u gin ok.
wyniki super. mam lekkie rozwarcie na opuszek palca ale to nic niepokojacego. Co do wagi gin nie mowiła ze za duzo przytylam wiec super . nastepna wizyta 3 grudnia a 27listopada ostatnie usgmagdzia26, Beata, kiti, Fedra, Kaja, Dodi, Rucia, aisa, Effcia28, Ilona, Spero, Spero, Selena, mauysia, Shagga_80, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny większość z was mnie nie zna bardzo dawno mnie tu nie było ale muszę się z kimś podzielić moją radościa ale i ogromnym stresem. W nocy zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszła 2 blada krecha no ale jest kurna żebyście widziały moją minę i dzisiaj rano poleciałam do laboratorium odebrałam bete 1108 i jest ciąża 5 tydzień chyba normy:
3 tydz 5.8-71.2
4 tydz 9,5-750
5 tydz 217-7138
Ale po kolei staramy sie już od ponad 3 lat było jeżdżenie po lekarzach , klinika invicta gdańsk i wszyscy twierdzili że jesteśmy zdrowi niby fajnie ale czemu ciąźy brak... no i podjeliśmy decyzję że postaramy się o refundację na in vitro zbierałam potrzebne papiery dokumentację leczenia i znalazłam w szafie moje zioła na fazę I i mieszankę nr 3 ojca sroki i postanowiłam że spróbuję co mi szkodzi i tak będę czekała pewnie na kwalifikację a później ewentualne in vitro. Dodam że już kiedyś probowałam tych ziół postawiłam wtedy na mieszankę nr 3 (faza I wylądowała w szafce)Kolejne podejście - piłam zioła nr 3 od 1dc-5dc później faza I 3 razy dziennie przez 14 dni ponownie mieszanka nr 3 ale chyba tylko przez 2 dni nie chciało mi się już pić nie wierzyłam że ja kiedykolwiek mogę zajść w ciążę. Mój organizm zareagował tak że owulację miałam chyba 11-13 dzień a 15 dc zaczęły boleć piersi i tak mijały dni kompletnie nic się nie działo aż do 22 dc kiedy to pojechałąm do lekarza i badając mnie stwierdził że mam grubą ściankę macicy(chyba tak powiedział) no ale stwierdził że jestem pare dni przed okresem a ja potwierdziłam że jakieś 4-5 dni do miesiączki zostały.. tak mijały dni 27 i 28 dc bóle brzucha więc stwierdziłam że idzie @ ale dzisiaj jest 33 dc i @ brak wczoraj cholernie bolał brzuch dzisiaj też pobolewa udało mi się dostać do lekarza ale dopiero o 21 i się już martwię bo wydaje mi się że piersi przestają boleć ..... oczywiście same czarne myśli że ciąża biochemiczna albo że zarodek nie dotrze niestety trochę balowałam (okres urodzin w rodzinie) o jeju jak ja się boję.....
Fedra, Kaja, Dodi, aisa, Ilona, plemniczka, mauysia, Shagga_80, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej dziewczynki
Rucia fajowski brzusiomalusi ale słodki
Olciafajnie że juz w domku
oby teraz wszystko dobrze było
i zagladaj do nas
bo bez Ciebie to tak jakoś cicho tu zawsze..
A i nie lubie tych wstretnych @oby w nastepnym cyklu poszły sobie na długo..tam gdzie ich chcą..a nie..stąd wynocha
Blondi a ile razy dziennie łykasz ten magnez bo widzę że Twój ma więcej magnezu w 1 tabletce niz ten co ja biore..moze bym teraz kupiła ten
Shagga i Mauyś śliczne te Wasze chłopakinic tylko przytulać
Spero trzymam kciuki za wizyte
Ja dziś zaczęłam robić porządki w ciuszkach dla Kacperkapierwsze pranie zrobione..a gdzie tu jeszce do końca ..a i m sobie od jutra bierze chorobowe na 2 tygodnie na opieke nade mna i bedzie mi pomagał w tym wszystkim
Miłego wieczorku :)Wam życzeIlona, Selena lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:
Ja myślę, że z opatrunków zrezygnuję, żeby jak najszybciej się to wszystko zagoiło i osuszyło. Niech mi tylko wyjmą te resztki.
Olu ja tez proponuje bez opatrunku ale octanisept napewno pomoże śmiało możesz zakupić w aptece jest naprawde rewelacyjny na rany
edit..... oho już doczytałam że nabyłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 15:25
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Selena wrote:Hej dziewczynki
Rucia fajowski brzusiomalusi ale słodki
Olciafajnie że juz w domku
oby teraz wszystko dobrze było
i zagladaj do nas
bo bez Ciebie to tak jakoś cicho tu zawsze..
A i nie lubie tych wstretnych @oby w nastepnym cyklu poszły sobie na długo..tam gdzie ich chcą..a nie..stąd wynocha
Blondi a ile razy dziennie łykasz ten magnez bo widzę że Twój ma więcej magnezu w 1 tabletce niz ten co ja biore..moze bym teraz kupiła ten
Shagga i Mauyś śliczne te Wasze chłopakinic tylko przytulać
Spero trzymam kciuki za wizyte
Ja dziś zaczęłam robić porządki w ciuszkach dla Kacperkapierwsze pranie zrobione..a gdzie tu jeszce do końca ..a i m sobie od jutra bierze chorobowe na 2 tygodnie na opieke nade mna i bedzie mi pomagał w tym wszystkim
Miłego wieczorku :)Wam życze -
Effcia28 wrote:Dzień dobry kochane dziewczynki :*
w tym tygodniu wybieram się na badanie glukozy fujj ;( może jakieś dobre rady żeby ten "napój"był we mnie te dwie godziny i nie wyjechał wcześniej?Beata lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry i miłego dnia wszystkim
Ruciu- brzuszek ślicznyu mnie już 99cm
Oluś- kuruj się! :*
Mauyś, śhagga- piękne te Wasze chłopaki
Ja ostatnio mam lenia, wszystko mnie męczy...internet mnie drażni, oglądać mi się nie chce, czytać też...no to zaczęłam się uczyć szydełkowania
Oto efekty- kocyk, czapa i bucik (drugi się robi)
))))))) szkoda ze ja tak nie umiem ;(
Kaja, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aneczko nic sie nie bój beta piękna i trzymammy kciuki daj znac po wizycie
magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Aisko no to niezły zapłon faktycznie
Mayuś buziole zozole dla chłopaków
Fedruś kochana jesteś dajesz mi iskierką nadzieji cokolwiek sie nie stanie trochę poprawił mi sie humor :*
Efcciu masz racje we wszystkim co napisałaś :*
do jutra juz mnie nie mamagdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyWitam w deszczowo-bury dzień
Koram jestem pod wrażeniem talentu
Libra nie łam się ja cię proszę miej jajka jak facet i głowa w górę klata do przodu i działamy dalej
Jak każda czasem ma doła i wszystkiego dość ma prawo do chwili załamki
YYYYY coś jeszcze miałam napisać
Acha Wafel już bez gipsu cichy dzień mamy dziś
Ps. A co do słowa "ciul" to naprawdę prawdziwym wielkim "ciulem " czasem okazuje się mój Wafel no i koniec tematu
Miłego popołudnia kobietki mojeFedra, Dodi, Strażaczka90, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneczkaaa1985 wrote:Cześć dziewczyny większość z was mnie nie zna bardzo dawno mnie tu nie było ale muszę się z kimś podzielić moją radościa ale i ogromnym stresem. W nocy zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszła 2 blada krecha no ale jest kurna żebyście widziały moją minę i dzisiaj rano poleciałam do laboratorium odebrałam bete 1108 i jest ciąża 5 tydzień chyba normy:
3 tydz 5.8-71.2
4 tydz 9,5-750
5 tydz 217-7138
Ale po kolei staramy sie już od ponad 3 lat było jeżdżenie po lekarzach , klinika invicta gdańsk i wszyscy twierdzili że jesteśmy zdrowi niby fajnie ale czemu ciąźy brak... no i podjeliśmy decyzję że postaramy się o refundację na in vitro zbierałam potrzebne papiery dokumentację leczenia i znalazłam w szafie moje zioła na fazę I i mieszankę nr 3 ojca sroki i postanowiłam że spróbuję co mi szkodzi i tak będę czekała pewnie na kwalifikację a później ewentualne in vitro. Dodam że już kiedyś probowałam tych ziół postawiłam wtedy na mieszankę nr 3 (faza I wylądowała w szafce)Kolejne podejście - piłam zioła nr 3 od 1dc-5dc później faza I 3 razy dziennie przez 14 dni ponownie mieszanka nr 3 ale chyba tylko przez 2 dni nie chciało mi się już pić nie wierzyłam że ja kiedykolwiek mogę zajść w ciążę. Mój organizm zareagował tak że owulację miałam chyba 11-13 dzień a 15 dc zaczęły boleć piersi i tak mijały dni kompletnie nic się nie działo aż do 22 dc kiedy to pojechałąm do lekarza i badając mnie stwierdził że mam grubą ściankę macicy(chyba tak powiedział) no ale stwierdził że jestem pare dni przed okresem a ja potwierdziłam że jakieś 4-5 dni do miesiączki zostały.. tak mijały dni 27 i 28 dc bóle brzucha więc stwierdziłam że idzie @ ale dzisiaj jest 33 dc i @ brak wczoraj cholernie bolał brzuch dzisiaj też pobolewa udało mi się dostać do lekarza ale dopiero o 21 i się już martwię bo wydaje mi się że piersi przestają boleć ..... oczywiście same czarne myśli że ciąża biochemiczna albo że zarodek nie dotrze niestety trochę balowałam (okres urodzin w rodzinie) o jeju jak ja się boję.....
Spokojnie Kochan wynik bety super zrób powtórkę za dwa dni zeby zobaczyć jak przyrasta mozesz tez sobie zrobić progesteron
a i taki wynik bety może ale nie musi sygnalizowac bliźniaki
serdecznie gratuluje
aneczkaaa1985, Gośśśka, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi