plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Hej kochane.
Sylwia fajny artykuł.
Selenko mówiła juz Ci to wiele razy ale jeszcze raz powtórze zazdroszcze Ci takiego męża. Mój to pewnie sam by sie połozył a ja bym musiała nad nim skakać i nieważne jak bym była chor ai w ajkim stanie bym była. Np wczorajsza sytuacja. lezy na łózku i wyskakuje z takim tekstem" Ty ciagle biegasz po tym domu a to pranie a to kurze a to odkurzacz - połóz sie obok mnie i odpocznij jutro skonczysz jak cos- Więc rzucam wszytsko kłade sie do niego i nagle po 5 sekundach głodny jestm moze cos zrobisz mi do jedzenia. I wtedy wyszłam z siebie
Ech, faceci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 08:44
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyBeata wrote:JA DOKŁADNIE TAK SAMO MYŚLĘ
a taka "matka" upije się a jej dziecko raczkuje po ulicy... rynce opadająStrażaczka90, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeciu, Twoje wahania nastroju, dół czy smutek nie znikną gdy przestaniesz prowadzić wykres... teraz masz rozterki, bo od dłuższego czasu nie możesz zajść w ciążę... i to minie jedynie wtedy, gdy zajdziesz w ciążę... minie? zmieni się raczej w inną rozterkę - zmartwienie, by nie poronić i szczęśliwie urodzić zdrowe dziecię...
Effcia28, Strażaczka90, Beata, Ilona, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie możecie myśleć w ten sposób, że nie zasługujecie na dziecko. Czemu porządna kobieta, która oddałaby wszystko żeby mieć upragnione maleństwo nie zasługuje na Nie? Życie niestety nie raz Nam pokazało, że taka osoba, która matką być nie powinna zostaje zbyt hojnie obdarowana dziećmi, a później dochodzi do takich incydentów lub nieszczęść.
Możemy mieć jedynie pretensje do naszych organizmów które płatają Nam figla, i nie chcą współpracować.
Beata, Ilona, Fedra, AGA 30, Kfjatus, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dzień dobry kochane dziewczynki :*
w tym tygodniu wybieram się na badanie glukozy fujj ;( może jakieś dobre rady żeby ten "napój"był we mnie te dwie godziny i nie wyjechał wcześniej?
Effciu glukoza nie jest taka zła jak sie słyszyMi bardzo smakowała, Wosebce również.
Ilona, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry i miłego dnia wszystkim
Ruciu- brzuszek ślicznyu mnie już 99cm
Oluś- kuruj się! :*
Mauyś, śhagga- piękne te Wasze chłopaki
Ja ostatnio mam lenia, wszystko mnie męczy...internet mnie drażni, oglądać mi się nie chce, czytać też...no to zaczęłam się uczyć szydełkowania
Oto efekty- kocyk, czapa i bucik (drugi się robi)
Rucia, a-koczek, Libra, magdzia26, Pismak, Beata, Ilona, aisa, jeju, Dodi, Fedra, Spero, Selena, kiti, Muska, AGA 30, Blondi22, Kfjatus, mauysia, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKot się znalazł, ale dopiero po akcji jak poszłam do sąsiadki i go od niej wygoniłam. Ile ja się muszę przez niego nadenerwować. Ale dostał opeprz od mamusi i ładnie przeprosił
magdzia26, Beata, Ilona, aisa, jeju, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dziewczyny nie możecie myśleć w ten sposób, że nie zasługujecie na dziecko. Czemu porządna kobieta, która oddałaby wszystko żeby mieć upragnione maleństwo nie zasługuje na Nie? Życie niestety nie raz Nam pokazało, że taka osoba, która matką być nie powinna zostaje zbyt hojnie obdarowana dziećmi, a później dochodzi do takich incydentów lub nieszczęść.
Możemy mieć jedynie pretensje do naszych organizmów które płatają Nam figla, i nie chcą współpracować.
a jak z wszystkich badań wynika, że organizmy są ok i działają jak szwajcarski zegarek? i nie można znaleźć przyczyny mino wielokrotnych badań hormonów, drożności czy laparoskopii... to do czego mieć pretensje? to tego, że człowiek w czepku się nie urodził i brakuje mu trochę szczęścia?Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaeoam - zajebiaszcze:) mnie szydełkować nauczyła prababcia i tez mam taki zamiar, że jak kiedyś będę w ciąży, to wyszydełkuję strój do chrztu (bialutki sweterek już kiedyś wyszydełkowałam)
magdzia26, Beata, Ilona, aisa, Strażaczka90, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:tylko jedną pociechę masz... czyli nienajgorsza sztuka z Ciebie;P a ja? my? nie zasługujemy z m choć na jedno dziecko? a cóż ja takiego zrobiłam?
a taka "matka" upije się a jej dziecko raczkuje po ulicy... rynce opadają
za dużo wymagam może za mało daję od siebie....
dzięki Wam dziwczyny za wsparcie macie racje musze się poświecić mojemu dziecku i tyle przestac narzekać na to że nie mogę już... docenić i zatroszczyć się o to Co już dostałamStrażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie