plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem tak zmęczona i padnieta że idę Laskunki spać.Jutro mam na 14 do roboty:/Jakoś dam radę.Od dwóch dni kluje mnie prawy jajnik:/.Miałam dzis sen że moja @ zamiast 18.11. przyszła 1.11 trochę za szybko hehe.Mam cicha nadzieję że zmija nie nadejdzie przeklinam ją codziennie:) dobranoc
Libra, aisa, Dodi, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem. ....
shagaa junior słodki, ,,,,,,,,,,,,
rucia brzuszek imponujacy normalnie ciąża hihi
olka ty moj bohaterze, ,,,,,,,,,,,,
beata fack nie lubie twojej @@@@@@@@
libra słonko kiedy zycie bylo sprawiedliwe .........? Te które zachodzą w ciążę bez problemu to narzekają jeszcze nie urodzily a juz sie zaszywaja , a inna to wyrzuca dziecko jak papier toatetowy ja tego nigdy nie skumam, ,,,,!
i jasny gwint mnie strzelił bo zapomniałam bo jeszcze chciałam wypocic i ....... fack black dziura hihi
aaaaaaa koleżanki nie lubię waszych @@@@@@@@@@ tam gdzie sie ta podłości pojawiła, ,,,,Strażaczka90, Libra, AGA 30, Dodi, magdzia26, Rucia, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
To sem ja
W końcu w domku, z pełnym dostępem do neta i dużym ekranem ovu
Tez nie lubię tych @ co właśnie się zjawiły. Zadaję sobie pytanie - kiedy worek się otworzy i wysypią się zielone fasolki? Tak długo już czekamy...
Uwielbiam Wasze bobaski!!! No jak pisałam, moi nowi dwaj idole. Boscy i czarujący
Brzusio Rucia, też przesuper! Wyglądasz Świetnie
Sylwia, bo się trochę pogubiłam u Ciebie jaki plan działania?
Olka, mam wizję w mojej kuli, że na Ciebie już czas. wypchasz się niebawem! Mówię Ci.
No i zapomniałam resztę. NIe mam takiego ovu-mózgu jak Kfjatek chociażby
Posiedzę tu jeszcze z Wami dzisiaj trochę. Może ktoś na capuccino wpadnie.Libra, Strażaczka90, Blondi22, Kaja, AGA 30, Pismak, Dodi, magdzia26, Rucia, sylwia1985, aisa, a-koczek, Beata, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
A i z moich newsów to idę w środę na ten monitoring owu. mam nadzieję, ze mi się nic nie przestawi i w końcu będę tam na czas i moje giga wielkie, płodne jajo będzie ładnie pozować
Po tym bromergonie jakoś mi się troszkę rozregulowałoByło jak w zegarku, a teraz owu jest raz wcześniej, raz później. FL oczywiście stała. Boję się trochę że znowu będzie, no choćby dzisiaj i pójdę tam w środę i będzie za późno... Chyba zaczynam szukać problemów tam gdzie ich nie ma.
Ostatnio mi m zrobił wykłAD że męczy go moje czekanie na ciążę, że za dużo o tym gadam i przez to on myśli że mam problem z tym że on może mieć złe wyniki nasienia <OMG, przyszło). No. Znowu rozmowa, ze nie, tylko ile można czekać. M twierdzi że długo (nie wiem skąd on to bierze) bo na razie to przecież tylko rok (!) próbujemy. To 12 razy, więc nie ma problemu. Ach, te chłopyJa zaczynam jednak mieć obawę że za niedługo za stara będę
I tyle. Po prostu
Przypomniało mi się - Agafia, jak budowa? Znaleźliście już czasowe lokum? Jest ok?Libra, Dodi, magdzia26, Rucia, aisa, Beata, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hmmm. Coś nie trafiłam w czas gadatliwy.
Zatapiam swoje rozterki w wiśnióweczce właśnie... Mmmm...mniami
Tym optymistycznym akcentem żegnam się i udaję obejrzeć serial
Od razu +10 do lepszego humoru:D:D
Libra, Blondi22, Spero, Dodi, magdzia26, Rucia, aisa, a-koczek, Beata, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane.
Padnięta jestem dziś, ale nadrobiłam co nieco
Shagga i Mauysia Ci wasi mężczyźni to są po prostu najpiękniejsi. Zakochałam się i w jednym i w drugim.
Ruciaaaa a Ty w ogóle w ciąży jesteś?Śliczny masz brzuszek, taki jest zgrabny i malutki jak na 9 m-c się wydaje. No ale Ty też drobniutka jesteś
Beciu
Agafia jak tam prace postępują? kiedy ta imprezka
Kfjatuś cóż mogę rzec. Strasznie wqrw* jestem na tę twoją @
i w sumie na Twoją Muzi też. Niech no się ogarnie i określi. Jak nie przychodzi to ma znaczyć że w ciaży jesteś, a nie, że ona się będzie spóźniać tydzień lub dwa!
Olu kochana, zaglądaj czasem do nas. Mam nadzieję, że pozabiegowe dolegliwości szybko Ci miną, a niedługo zaświeci u Was piękne Słońce.
i więcej nie pamiętam
W piątek mamy wizytę w klinice u dr. Paligi. Mam nadzieję, że będzie to początek drogi do spełnienia naszego największego marzenia.
Buziaczki dziubaski :*Libra, Strażaczka90, AGA 30, Pismak, Dodi, magdzia26, Rucia, aisa, Ilona, Beata, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Rucia fajowski brzusiomalusi ale słodki
Olciafajnie że juz w domku
oby teraz wszystko dobrze było
i zagladaj do nas
bo bez Ciebie to tak jakoś cicho tu zawsze..
A i nie lubie tych wstretnych @oby w nastepnym cyklu poszły sobie na długo..tam gdzie ich chcą..a nie..stąd wynocha
Blondi a ile razy dziennie łykasz ten magnez bo widzę że Twój ma więcej magnezu w 1 tabletce niz ten co ja biore..moze bym teraz kupiła ten
Shagga i Mauyś śliczne te Wasze chłopakinic tylko przytulać
Spero trzymam kciuki za wizyte
Ja dziś zaczęłam robić porządki w ciuszkach dla Kacperkapierwsze pranie zrobione..a gdzie tu jeszce do końca ..a i m sobie od jutra bierze chorobowe na 2 tygodnie na opieke nade mna i bedzie mi pomagał w tym wszystkim
Miłego wieczorku :)Wam życzeSpero, Libra, Strażaczka90, jeju, Pismak, Dodi, Sandraa, magdzia26, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, Beata, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Nie żebym jakimś starym małpiszonem była, ale powściągnij Strażaczko trochę swój język, bo mi włosy dęba stają czasem...
mam podobne odczucia.
Czesc dziewczyny. Ja tez nie cierpie waszych @.... Juz dawno nie bylo fasolki, pewnie listopad zaowocuje, tak czuje
Ruciu zgrabny, sliczny brzuszek!
Shaggi, Mauysiu macie przeslodkich synków!
Olu ciesze sie ze dochodzisz do siebie
Ilonko ja biore magnez z wit. B.
Wosebko juz pierzecie rzeczy dzidziusiowe? ja tak mysle to zaczac robic za miesiac.
I oczywiscie mialam wiecej napisac ale zapomnialam co chcialam
Libra, Dodi, magdzia26, Rucia, aisa, Ilona, Effcia28, Beata, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
No to i ja powiem Wam DOBRANOC
Patrzę na mój wykres i pewnie jutro zamiast ślicznie temp. pójść do góry, spadnie znów na dół...nie wiem czy wytrzymam to wszystko i czy nie wywołam @.
Miałam spróbować bez luteiny i zobaczyć jak zadziała metformina...no cóż, trzeba się wziąć w garść...nie ma to tamto....byłabym jednak szczęśliwa gdyby temp zechciała podskoczyć albo się utrzymać....
Kocham Was
Buziaczki :-*
Strażńiczko skąd się wzięło słowo "laskunki"? Bardzo mnie to nurtuje i mocno w oczy się rzuca.
Strażaczko bez ?uli, bez pi..ek, bez innych takich no chyba, że jest afera i wtedy nerwy mogą puścić, a tak staramy się pilnować kochana....jutro się spiszemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 22:19
AGA 30, plemniczka, Libra, Pismak, Dodi, magdzia26, Rucia, Muska, aisa, Ilona, a-koczek, Strażaczka90, Beata, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadłam powiedzieć dobrej nocy i dobranoc
Jutro wielki dzień Waflowi gips ściągają he he he:-)
Więc znowu czekanie w kolejkach u lekarzaBoszsze jak ja to kocham
Poszłam nie ma mnie:-)Spero, jeju, Libra, Pismak, Dodi, magdzia26, Rucia, aisa, Ilona, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBRY :-*
Miłego dnia...
Pada deszcz od ranka więc nici z mojego prania
Tak jak myślałam wieczorem, tak jest teraz...temp. znów niżej ale nie będę się tym zadręczać...nie ma co...
Dziś dalszy ciąg realizacji planu.
Waga poszła w górę i to sporo...od rana już się pilnuję. EDIT:jednakże wczoraj wypiłam morze wody, więc liczę, że to to...zobaczymy
Nie ma pieczywa, nie ma szaleństwa, pilnuję się!
Odmeldowuję się do nastęnego razu...byc może dopiero wieczorem...zobaczymy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 07:27
Libra, magdzia26, Ilona, Strażaczka90, Dodi, Fedra, AGA 30, mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość