plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no i przyszłam sie przytulić :*
dołączam do WAS fEDRUŚ jednak mnie @ nie oszczędzi jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:58
Beata, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
OHHH Mayuś ale się minęłyśmy
Koczku wierzę że niedługo Ci ten nastój minie i będziesz miała powody do zadowolenia ;*
Madziu to nie wiem już jak Ci pomóc i co poradzić, ale mam tylko nadzieję że ktoś wkońcu wpadnie na to jak temu zaradzić :*
Ojjjj Ruciuś TY grubasku ślicznie wyglądasz
Libruś Tobie buziak za pozytywne rozkminianie @ niech się wypcha tortem :*
Rucia trafne spostrzeżenie z tym dzieciaczkiem z obrazka hehehe a teraz wszystkie mamusie rzucają ovu i lecą szukać dzieci
Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Ilona, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedruś kurcze przyszły lipiec to tez szmat czasu
Doczytałam Twoja nadzieję :* no niestety dołaączam
Olu zdowia i siły życzę :*
Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeatko:*
trochę się zawiodłam, bo w żadnym laboratorium u mnie nie robią AMH... a myślałam, że w tym tygodniu dowiem się coś ciekawego nt. mojej rezerwy jajnikowej... no nic, będę musiała zapytać o to badanie w klinice, jak m będę zapisywać na badania nasieniaBeata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:buuuuu:( <wkłada palce do ust i próbuje nieudolnie gwizdać>
no bardziej spodziewałam sie przytulenia ale wygwizdanie tez może być :*
jest dobrze miałam rekordowo krótki cykl całe 25 dni gonię Ciebie
Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Libruś a jest sens wogóle teraz robić te badania na własna rękę?
przeciez w kkinice i tak nie będa tego brali po uwagę tylko każą zrobić wszystko świeże na ich zlecenie (tak mi gin mój powiedział )
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:przyznać się! kto mi klepnął 10-tysięcznego lajka?
bedzie lanie ?Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:heheh
no bardziej spodziewałam sie przytulenia ale wygwizdanie tez może być :*
jest dobrze miałam rekordowo krótki cykl całe 25 dni gonię Ciebie
a dla Ciebie oczywiście gorący przytulasek
jeszcze mnie nie wyścignęłaś, bo ostatnio ja mam 24 dniowe cykleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 14:15
Beata, Fedra, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś a jest sens wogóle teraz robić te badania na własna rękę?
przeciez w klinice i tak nie będa tego brali po uwagę tylko każą zrobić wszystko świeże na ich zlecenie (tak mi gin mój powiedział )Beata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:no i przyszłam sie przytulić :*
dołączam do WAS fEDRUŚ jednak mnie @ nie oszczędzi jeszcze
ee ale wiesz to na razie plamienia wiesz ze się one zdarzaja tak więc jak nie ma @ to ja do tego czasu zaciskam mocno kciuki &&&&&&&&&Beata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Fedruś kurcze przyszły lipiec to tez szmat czasu
Doczytałam Twoja nadzieję :* no niestety dołaączam
Olu zdowia i siły życzę :*
eee znaczy o co chodzi z tym lipcem bo teraz to już kompletnie zgłupiałam???Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
TAK TAK lIBRUŚ ZROZUMIAŁAM ŻE wygwizadnie mojej @ :*
no no wiec mam ambitny plan Cię przegonić w tym cyklu
aha np to jak w tej samej klinice to spoko to super mam nadzieje że wsyztsko wyjdzie ok i znajda żródło problemuLibra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:Beatko:*
trochę się zawiodłam, bo w żadnym laboratorium u mnie nie robią AMH... a myślałam, że w tym tygodniu dowiem się coś ciekawego nt. mojej rezerwy jajnikowej... no nic, będę musiała zapytać o to badanie w klinice, jak m będę zapisywać na badania nasienia
a nie macie Laboratorium Diagnostyka bo sprawdzałam i tam robią to badanie?
jeśli Klinika każe Ci robić Beatko wszystkie badania u nich i nie przyjmuje z innych miejsc wyników badań to poproś ich o to na piśmie bo prawda jest taka ze nie maja takiego prawaBeata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra, korpus boli po laparoskopii od wpuszczonego przez rurkę w gardle gazu. Cały tułów jest nim rozdęty podczas laparo, porażone są tez niektóre nerwy i bolą od tego mięśnie - ja w brzuchu miałam po prostu mega zakwasy po tym. To minęło po 2 dobach, teraz już tylko boli mnie skóra na brzuchu no i czuję coś jak ból miesiączkowy - jest już zupełnie OK.
Strażaczka90, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedruś heheh nie nie zgadzam sie basta to koniec cyklu :*
prosze zmienić mnie w tabelce bo wieczorem mnie zaleje :*
ja juz sie pogodziłam i będę testować 28.11 bo to będzie mój termin nie obecnej już mam nadzieję @
heh a kciuki trzymaj jak najbardziej za ten cyklLibra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedra wrote:eee znaczy o co chodzi z tym lipcem bo teraz to już kompletnie zgłupiałam???
nie głupiej :*
napisałaś że termin wizyty orientacyjnie jak pytałas maja dopiero na lipiecFedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Olu jak czytam twoją przygodę z laparo to powiem Ci szczerze ze ja wolę już wyrywanie zębów z cała otoczką która mu towarzyszyła...
jesteś dzielna to bez dwóch zdań mam tylko nadzieję że teraz juz tylko z górki będzie
a i nadal mi chyba nie odpowiedziałaś czy twój robić badanie nasienia albo odpowiedziałaś a mi to jak zawsze umknęło...Beata, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga nie wiem czy to Cię interesowało ale w Opolu jest Klinica która refunduje in vitro z tego programu rzadowego oto namiary
GMW-EMBRIO
SP.Z O.O. UL.OBROŃCÓW STALINGRADU 61,
45-594 OPOLE
www.invitrogmw.pl
a jeśli chodzi o provitę to dzwoniłam tam dzisiaj i np. do doktor Paligii są nawet w tym tygodniu wolne terminy, nie wiem jak z innymi lekarzami bo innych nie znam, Ona jest o tyle fajna ze nie zleca drogich i nie potrzebnych badań ale trzeba patrzeć czy czasem nie dąży do in vitro... ale jako lekarz jest ok
Dzięki Fredziu !!
Do tej kliniki to jezdziąłm na monitoring i IUI to wiecie jakie konowały tam pracują to już mnie nie zobaczą w tej klinice nawet jakby za darmo chcieli leczyćStrażaczka90 lubi tę wiadomość