X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no cóż wygląda na to ze od dłuższego czasu pwowadzę monolog :P

więc miłego dnia kochane trzymajcie sie wszystkie :*

będzie dobrze uda nam się...kiedyś

magdzia26, Libra, Ilona, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wcale nie Beciu, nie monolog, ja się pojawiłam na chwilkę :)

magdzia26, Ilona, Fedra, Dodi, Beata, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Beatko ale ostatnie dni to całe przeryczałam moze za bardzo o tym wszystkim rozmyslam. Moze dlatego ze wiem ze ten cykl jest z góry skreslony. Sama niewiem co sie dzieje w mojej głowie mam nadzieje ze niedługo to wszystko minie.
    Beata wrote:
    Muzi dzięki za info o promo :*

Madziu a to tycie na pewno nie po lekach jakiś? Albo ….ciaża z urojenia ja tak chyba mam :P bo odkąd się staram to waga sukcesywnie w góre idzie (no i po duphastonie też wyraźnie )

Mam nadzieje ze to pomoże Ci wszystko uregulować jakby co to ja tez poproszę o jakiś namiar na priv jak już się sptrawdzi :*/
    Póki co tez myślałam isć do bioenergoterapeuty

Aisko miłego dnia <3

Kamilko kochana życzę Ci bardzo dużo siły i pamiętaj że wszystkie jesteśmy bezsilne w tej kwestii wszystkie popadamy w różne nieciekawe stany i wszystkie pragniemy tak samo mocno tego jednego upragnionego , ale wierzę że będziemy miały siłę wywalczyć coś dla Siebie każda z nas na to zasługuje i Tobie tez tego ogromnie zyczę <3

Pamiętaj nie poddajemy się :*

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko właśnie ja nie biorę kompletnie żadnych leków, wszystko sprawdziłam tarczycę, cukier itp...lekarze ręce rozkładają i nie wiedzą czemu się tak dzieje czasem mam wrażenie że traktują mnie jak idiotkę bo robię problem że tyję i bagatelizują sprawę że to przecież nie jest choroba żadna pewnie a to naprawdę powoli staje się coraz mniej fajne...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, trzymaj się i nie trać nadziei!
    Magdziu - a z dietetykami konsultowałaś swój przypadek?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam a wraz ze mną zdjęcie mojego dzisiejszego brzucha. Obwód brzucha 96 cm :)

418q.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:03

mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, Effcia28, Dodi, Pismak, plemniczka, aisa, Muska, Sandraa, Beata, AGA 30, Strażaczka90, kiti, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, ja nie wierzę, że jesteś już w 36 tygodniu :D Chyba że w Photoshopie zmniejszyłaś swój brzuszek...

magdzia26, Ilona, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki słowa otuchy - walczymy dalej! Przeganiamy smutki, idziemy na ugodę z obecnymi @, bo następnej ma nie być :)

magdzia26, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka nic nie zmniejszałam :) Taki ten mój bebzon malutki. Ale uda i dupa nie są już takie małe. :P

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczynki słowa otuchy - walczymy dalej! Przeganiamy smutki, idziemy na ugodę z obecnymi @, bo następnej ma nie być :)
    ja tam się z moją 18-stą @ pogodziłam, choć plecy nieziemsko mnie bolały... dzięki temu już sobie odchodzi a ja powoli szykuję się na witanie 19-stej koleżanki

Edit
    szykuje się, tzn. robię listę zakupów, bo następna @ zawita w dniu 39-tych urodzin mojego m, więc ją tortem uraczę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:11

Fedra, Dodi, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi wzięła się za porządki ubraniowe, ja ostatnio w końcu się zmusiłam do tego samego, i moja pralnio-suszarnio-garderoba zyskała 2 razy więcej miejsca :)

mauysia, magdzia26, Fedra, Dodi, jeju, aisa, Beata, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś od rana zastanawiam się co u Oli i Żbika. Postanowiłam zmolestować je drogą komórkową, na razie bezskutecznie.

Libra, Fedra, Effcia28, Dodi, jeju, aisa, Sandraa, Beata, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Magdziu - a z dietetykami konsultowałaś swój przypadek?
    teraz jeszcze nie to będzie kolejny krok, kiedyś byłam (3 lata temu kiedy miałam też taki problem w miesiąc 10 kg)i w sumie nic mi nie pomógł, takie tycie mi się zdarza co jakiś czas ostatnio jak byłam to tylko kasę wyrzuciłam w błoto bo nawet grama nie schudłam, ale jakoś się ustabilizowało i po roku i wielkich mękach zrzuciłam te 10 kg, teraz próbowałam już wszystkiego tego co wtedy też ale nic nie działa waga cały czas w górę więc postanowiłam porobić badania i dupa nic nie wyszło nie wiem o co chodzi i żaden lekarz też nie wie...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusiu też własnie się zastanawiałam co tam u Oli i żbika :/ nic się nie odzywają ....

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ale ty super wyglądasz ja jak byłabym kiedyś w ciąży to pewnie w kadr bym się nie zmieściła :P

Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mario priv !

mauysia, jeju, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia kurczę nieciekawie masz z tą wagą. Skoro lekarze rozkładają ręce to faktycznie klops :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    teraz jeszcze nie to będzie kolejny krok, kiedyś byłam (3 lata temu kiedy miałam też taki problem w miesiąc 10 kg)i w sumie nic mi nie pomógł, takie tycie mi się zdarza co jakiś czas ostatnio jak byłam to tylko kasę wyrzuciłam w błoto bo nawet grama nie schudłam, ale jakoś się ustabilizowało i po roku i wielkich mękach zrzuciłam te 10 kg, teraz próbowałam już wszystkiego tego co wtedy też ale nic nie działa waga cały czas w górę więc postanowiłam porobić badania i dupa nic nie wyszło nie wiem o co chodzi i żaden lekarz też nie wie...
    Cholipka, rzeczywiście twardy orzech do zgryzienia... Mam nadzieję że wkrótce znajdziesz złoty środek.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką nadzieję bo z mojej standardowej wagi ok 63 kg, którą miałam cały czas jest już ponad 80 i czuje sie jak prosie :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam Wam obrazek który rzucił mi się w oczy na fejsie :-)

7ypl.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:25

mauysia, Fedra, Pismak, magdzia26, jeju, aisa, Strażaczka90, Sandraa, Beata, AGA 30, Ilona, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4503 4504 4505 4506 4507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ