plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm no cóż wygląda na to ze od dłuższego czasu pwowadzę monolog
więc miłego dnia kochane trzymajcie sie wszystkie :*
będzie dobrze uda nam się...kiedyśmagdzia26, Libra, Ilona, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzieki Beatko ale ostatnie dni to całe przeryczałam moze za bardzo o tym wszystkim rozmyslam. Moze dlatego ze wiem ze ten cykl jest z góry skreslony. Sama niewiem co sie dzieje w mojej głowie mam nadzieje ze niedługo to wszystko minie.Beata wrote:Muzi dzięki za info o promo :*
Madziu a to tycie na pewno nie po lekach jakiś? Albo ….ciaża z urojenia ja tak chyba mambo odkąd się staram to waga sukcesywnie w góre idzie (no i po duphastonie też wyraźnie )
Mam nadzieje ze to pomoże Ci wszystko uregulować jakby co to ja tez poproszę o jakiś namiar na priv jak już się sptrawdzi :*/
Póki co tez myślałam isć do bioenergoterapeuty
Aisko miłego dnia
Kamilko kochana życzę Ci bardzo dużo siły i pamiętaj że wszystkie jesteśmy bezsilne w tej kwestii wszystkie popadamy w różne nieciekawe stany i wszystkie pragniemy tak samo mocno tego jednego upragnionego , ale wierzę że będziemy miały siłę wywalczyć coś dla Siebie każda z nas na to zasługuje i Tobie tez tego ogromnie zyczę
Pamiętaj nie poddajemy się :*Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Beatko właśnie ja nie biorę kompletnie żadnych leków, wszystko sprawdziłam tarczycę, cukier itp...lekarze ręce rozkładają i nie wiedzą czemu się tak dzieje czasem mam wrażenie że traktują mnie jak idiotkę bo robię problem że tyję i bagatelizują sprawę że to przecież nie jest choroba żadna pewnie a to naprawdę powoli staje się coraz mniej fajne...
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:03
mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, Effcia28, Dodi, Pismak, plemniczka, aisa, Muska, Sandraa, Beata, AGA 30, Strażaczka90, kiti, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dziewczynki słowa otuchy - walczymy dalej! Przeganiamy smutki, idziemy na ugodę z obecnymi @, bo następnej ma nie być
Edit
szykuje się, tzn. robię listę zakupów, bo następna @ zawita w dniu 39-tych urodzin mojego m, więc ją tortem uraczęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:11
Fedra, Dodi, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Magdziu - a z dietetykami konsultowałaś swój przypadek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:teraz jeszcze nie to będzie kolejny krok, kiedyś byłam (3 lata temu kiedy miałam też taki problem w miesiąc 10 kg)i w sumie nic mi nie pomógł, takie tycie mi się zdarza co jakiś czas ostatnio jak byłam to tylko kasę wyrzuciłam w błoto bo nawet grama nie schudłam, ale jakoś się ustabilizowało i po roku i wielkich mękach zrzuciłam te 10 kg, teraz próbowałam już wszystkiego tego co wtedy też ale nic nie działa waga cały czas w górę więc postanowiłam porobić badania i dupa nic nie wyszło nie wiem o co chodzi i żaden lekarz też nie wie...
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:25
mauysia, Fedra, Pismak, magdzia26, jeju, aisa, Strażaczka90, Sandraa, Beata, AGA 30, Ilona, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość