X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no cóż wygląda na to ze od dłuższego czasu pwowadzę monolog :P

więc miłego dnia kochane trzymajcie sie wszystkie :*

będzie dobrze uda nam się...kiedyś

magdzia26, Libra, Ilona, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wcale nie Beciu, nie monolog, ja się pojawiłam na chwilkę :)

magdzia26, Ilona, Fedra, Dodi, Beata, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Beatko ale ostatnie dni to całe przeryczałam moze za bardzo o tym wszystkim rozmyslam. Moze dlatego ze wiem ze ten cykl jest z góry skreslony. Sama niewiem co sie dzieje w mojej głowie mam nadzieje ze niedługo to wszystko minie.
    Beata wrote:
    Muzi dzięki za info o promo :*

Madziu a to tycie na pewno nie po lekach jakiś? Albo ….ciaża z urojenia ja tak chyba mam :P bo odkąd się staram to waga sukcesywnie w góre idzie (no i po duphastonie też wyraźnie )

Mam nadzieje ze to pomoże Ci wszystko uregulować jakby co to ja tez poproszę o jakiś namiar na priv jak już się sptrawdzi :*/
    Póki co tez myślałam isć do bioenergoterapeuty

Aisko miłego dnia <3

Kamilko kochana życzę Ci bardzo dużo siły i pamiętaj że wszystkie jesteśmy bezsilne w tej kwestii wszystkie popadamy w różne nieciekawe stany i wszystkie pragniemy tak samo mocno tego jednego upragnionego , ale wierzę że będziemy miały siłę wywalczyć coś dla Siebie każda z nas na to zasługuje i Tobie tez tego ogromnie zyczę <3

Pamiętaj nie poddajemy się :*

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko właśnie ja nie biorę kompletnie żadnych leków, wszystko sprawdziłam tarczycę, cukier itp...lekarze ręce rozkładają i nie wiedzą czemu się tak dzieje czasem mam wrażenie że traktują mnie jak idiotkę bo robię problem że tyję i bagatelizują sprawę że to przecież nie jest choroba żadna pewnie a to naprawdę powoli staje się coraz mniej fajne...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, trzymaj się i nie trać nadziei!
    Magdziu - a z dietetykami konsultowałaś swój przypadek?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam a wraz ze mną zdjęcie mojego dzisiejszego brzucha. Obwód brzucha 96 cm :)

418q.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:03

mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, Effcia28, Dodi, Pismak, plemniczka, aisa, Muska, Sandraa, Beata, AGA 30, Strażaczka90, kiti, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, ja nie wierzę, że jesteś już w 36 tygodniu :D Chyba że w Photoshopie zmniejszyłaś swój brzuszek...

magdzia26, Ilona, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki słowa otuchy - walczymy dalej! Przeganiamy smutki, idziemy na ugodę z obecnymi @, bo następnej ma nie być :)

magdzia26, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka nic nie zmniejszałam :) Taki ten mój bebzon malutki. Ale uda i dupa nie są już takie małe. :P

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczynki słowa otuchy - walczymy dalej! Przeganiamy smutki, idziemy na ugodę z obecnymi @, bo następnej ma nie być :)
    ja tam się z moją 18-stą @ pogodziłam, choć plecy nieziemsko mnie bolały... dzięki temu już sobie odchodzi a ja powoli szykuję się na witanie 19-stej koleżanki

Edit
    szykuje się, tzn. robię listę zakupów, bo następna @ zawita w dniu 39-tych urodzin mojego m, więc ją tortem uraczę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:11

Fedra, Dodi, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi wzięła się za porządki ubraniowe, ja ostatnio w końcu się zmusiłam do tego samego, i moja pralnio-suszarnio-garderoba zyskała 2 razy więcej miejsca :)

mauysia, magdzia26, Fedra, Dodi, jeju, aisa, Beata, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś od rana zastanawiam się co u Oli i Żbika. Postanowiłam zmolestować je drogą komórkową, na razie bezskutecznie.

Libra, Fedra, Effcia28, Dodi, jeju, aisa, Sandraa, Beata, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Magdziu - a z dietetykami konsultowałaś swój przypadek?
    teraz jeszcze nie to będzie kolejny krok, kiedyś byłam (3 lata temu kiedy miałam też taki problem w miesiąc 10 kg)i w sumie nic mi nie pomógł, takie tycie mi się zdarza co jakiś czas ostatnio jak byłam to tylko kasę wyrzuciłam w błoto bo nawet grama nie schudłam, ale jakoś się ustabilizowało i po roku i wielkich mękach zrzuciłam te 10 kg, teraz próbowałam już wszystkiego tego co wtedy też ale nic nie działa waga cały czas w górę więc postanowiłam porobić badania i dupa nic nie wyszło nie wiem o co chodzi i żaden lekarz też nie wie...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusiu też własnie się zastanawiałam co tam u Oli i żbika :/ nic się nie odzywają ....

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ale ty super wyglądasz ja jak byłabym kiedyś w ciąży to pewnie w kadr bym się nie zmieściła :P

Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mario priv !

mauysia, jeju, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia kurczę nieciekawie masz z tą wagą. Skoro lekarze rozkładają ręce to faktycznie klops :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    teraz jeszcze nie to będzie kolejny krok, kiedyś byłam (3 lata temu kiedy miałam też taki problem w miesiąc 10 kg)i w sumie nic mi nie pomógł, takie tycie mi się zdarza co jakiś czas ostatnio jak byłam to tylko kasę wyrzuciłam w błoto bo nawet grama nie schudłam, ale jakoś się ustabilizowało i po roku i wielkich mękach zrzuciłam te 10 kg, teraz próbowałam już wszystkiego tego co wtedy też ale nic nie działa waga cały czas w górę więc postanowiłam porobić badania i dupa nic nie wyszło nie wiem o co chodzi i żaden lekarz też nie wie...
    Cholipka, rzeczywiście twardy orzech do zgryzienia... Mam nadzieję że wkrótce znajdziesz złoty środek.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką nadzieję bo z mojej standardowej wagi ok 63 kg, którą miałam cały czas jest już ponad 80 i czuje sie jak prosie :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam Wam obrazek który rzucił mi się w oczy na fejsie :-)

7ypl.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:25

mauysia, Fedra, Pismak, magdzia26, jeju, aisa, Strażaczka90, Sandraa, Beata, AGA 30, Ilona, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4503 4504 4505 4506 4507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ