plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Ja poczuję Święta jak spadnie mi jeszcze kilka kg i coś jeszcze się uda zrealizować
Zobaczymy jak będzie :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 09:35
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Aga nie wiem czy to Cię interesowało ale w Opolu jest Klinica która refunduje in vitro z tego programu rzadowego oto namiary
GMW-EMBRIO
SP.Z O.O. UL.OBROŃCÓW STALINGRADU 61,
45-594 OPOLE
www.invitrogmw.pl
a jeśli chodzi o provitę to dzwoniłam tam dzisiaj i np. do doktor Paligii są nawet w tym tygodniu wolne terminy, nie wiem jak z innymi lekarzami bo innych nie znam, Ona jest o tyle fajna ze nie zleca drogich i nie potrzebnych badań ale trzeba patrzeć czy czasem nie dąży do in vitro... ale jako lekarz jest okLibra, Beata, Dodi, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ach madziulka jak fajnie się poczułam po tych słowach wsparcia...jak się nie uda, to już trudno ale jak się uda, to będę skakać ze szczęścia.
Chciałabym powiedzieć, że w biedrze są przeceny na mydła, żele pod prysznic, mydła w płynie, na żele z adasia itp.,olejki do kąpieli, kule do kąpieli....30% obniżki....
Zapomniałam, że do szkoły mam 2 min drogi a ja tu chciałam 30 min wcześniej wychodzić
magdzia26, Fedra, Ilona, Beata, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Jednak jaky trafiła do innego, to kto wie....dzwonię do niej jej przekazać, że ma wejść na forum zobaczyć wiadomość od Ciebie.
edit : NIE ODBIERA...Śpioch jeden!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 09:45
Libra, Fedra, Beata, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Ruciu tulę mocno wiem że nic nie jest teraz w stanie Cię pocieszyć :* ale wierzę że zdarzy się cud, a Ty kochana staraj się oszczędzać i mam nadzieję że Leoś jeszcze troszkę wytrzyma
Mayusiu zdrówka dla Leosia
Szaguś super że M sobie świetnie poradził
Dziewczynki które nawiedziła @ :* przykro mi z całego serduch kurde niech się wreszcie rozwiąże kolejny fasolkowy worek
Przepraszam jeśli kogos ominęłam ide czytać dalej :*
magdzia26, Libra, Fedra, Pismak, Shagga_80, Ilona, mauysia, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dzień dobry kochane
Heniu i Igorekzakochałam się normalnie takie słodziaczki
Kurczę nie podoba mi się to wszystko nie lubię nie lubię i jeszcze raz nie lubię tej wstrętnej @ było tyle kandydatek na zielone kropeczki i wstrętna @ poprzychodziław kulki sobie leci chyba normalnie...
ale powiem wam że niestety czuje że u mnie też nie będzie tak prosto...
do dupy to wszystko
dzień dobry wszystkim
Madziu przytulaski dla Ciebie:*, na nic innego mnie nie stać, ostatnio nie umiem pocieszaćmagdzia26, Fedra, Ilona, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
kochane ostatnio dostałam kontakt od mojej ginki ws mojego tycia z niewiadomej przyczyny bo wyniki dobre staram się jeść zdrowo a w 2 miesiące 8 kg na plusie
powiedziała że warto spróbować bo dla jej córki pomogli weszłam na ich stronę i widzę że leczą również problemy z zajściem w ciąże
jest to przychodnia medycyny wschodniej gdzie leczą ziołami, dieta, akupunkturą itp. ja się chyba wybiorę tym bardziej że nie ma jakiś masakrycznych cen.
edit: mam nadzieję że się nie obrazicie bo nie chcę robić jakiejś reklamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 10:00
Gunia lubi tę wiadomość
-
Cześć!
U mnie brzydka jesień, zimno, wieje i pada...
Mauysiu i Shagga, przesłodkie te Wasze chłopaki :*
Dziołchy do których zawitała małpa, mam nadzieje, że to już ostatni raz!
Miłego dnia!Libra, Fedra, magdzia26, Shagga_80, Ilona, Beata, mauysia, Rucia, Dodi, AGA 30, Kaja lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Aga leczyła się w GMW i pamiętasz Fedri (dzień dobry kochana) pisała nawet do nich w tej sprawie e-maila....tam ten ekarz jej spieprzył tę inseminację
hmm nie wiedziałąm ze to ta Klinika ale z tego co widzę są zgłoszeni do programu więc pewnie teraz troche inaczej do sprawy podchodzą bo doszły mnie słuchy ze w Klinikach zależy im zeby jak najwięcej procedur się udało bo wtedy maja szanse dostać kase na anstępny rok...
ale przeciez tam nie ma jednego lekarza więc trzeba zapisac się do innegoLibra, magdzia26, Beata, jeju, AGA 30 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Szaguś Kochana spóźnione STO LAT Zdrówka i samych radości z Twoich Trzech Mężczyzn :*
Sylwia Tobie również z okazji imienin życzę wreszcie upragionego szczęścia :*
Speruś kochana a cóż to Cię dopadło :* a próbowałaś takich bawełnianych które w nazwie mają cotton? Ja tylko takich mogę używać
magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam sie po długim weekendzie
Spóznione życzenia dla Shagy i Sylwi obyśćie przez dlasze wasze życie było pełne szczescia i miłości.
Shagus i Małysz chłopcy cudowni tacy do schrupania.
Niewiem czy to przesilenie jesienne ale coraz bardziej cierpie z powodu braku drugiego dziecka.( chyba na mnie przyszedł w koncu ten moment bezsilnosci)Fedra, Beata, mauysia, AGA 30, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Mayuś ale słodzitki Heniuś poza przesliczna silny chłopak :*
Madziu zdrówka dla siostrzenicy
Ruciu już doczytałam ze fałszywy alarmmoim zdaniem to dobrze szkoda mi Ciebie ze musisz się troszkę jeszcze pomeczyć ale dla małego to lepiej wiec wytrzymasz z myślą o nim :*
Kiti jak tam Twoja szyja mam nadzieję że już ból puścił jak nie to wygrzewaj ją
Libruś :*
nie mogę Was dogonićLibra, Ilona, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Witam sie po długim weekendzie
Spóznione życzenia dla Shagy i Sylwi obyśćie przez dlasze wasze życie było pełne szczescia i miłości.
Shagus i Małysz chłopcy cudowni tacy do schrupania.
Niewiem czy to przesilenie jesienne ale coraz bardziej cierpie z powodu braku drugiego dziecka.( chyba na mnie przyszedł w koncu ten moment bezsilnosci)Fedra, a-koczek, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku Ty tez jeszcze troszkę wytrzymaj w całości :*
Szaguś śliczy Igorek :* p.s. kontrolowaliście ostatnio ta bliirubinę ?
p.s. wlasnie mój gin mnie nawiedził w mojej robocieaż się zarumieniłam heheh śmieszna sytuacja
Mayuś trzymam kciuki za Twoją dobra organizację i żeby impra się udała, ale wierzę w Twoje zdolności organizacyjnetakże spokojnie dopniesz wszystko
Fedra, magdzia26, Libra, a-koczek, mauysia, aisa, Ilona, Dodi, Sandraa, Strażaczka90, kiti, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala ………17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja… …..21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś …..11.07.2013........kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek…04.08.2013….świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013.…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013........wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.........lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek……15.10.2013........łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat…….FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat……..FASOLINKA.........egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA.........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(27.06.2014)
Jeju......................10......31 lat.............02.11................opolskie
Gunia....................10......30 lat............09.11................podlaskie
Beata……………...11……29lat…..…..10.11………..…mazowieckie
Magdzia26…………4……27lat…..…..15.11………..…mazowieckie
a-koczek………....16 .…32lata………..20.11………….war-maz
Muska....................11…..31lat............24.11................dolnośląskie
Spero...................15.......23lat.............28.11................śląskie
Kfjatus...................14......26lat............02.12.NIE PRZYJDZIE....mazowieckie
sylwia1985 ...........16....28lat …………05.12................podkarpackie
Beata, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Sylwia oczywiście trzymam kciuki za prezent Mikołajkowy
Muzi zapewne jakaś pochawąła dla Dominika
Kfjatku przytulam <3Madziu :*
Kajuś dziękuję Tobie szczególnie za wsparcie ale trzeba walczyć dalej
Agafio powodzenia w przeprowadzce
Koczku Ilonko witajcie
Muzi Tobie kochana siły w walce ze szkodnikami
magdzia26, Libra, aisa, Ilona, Fedra, Dodi, Pismak, jeju, Strażaczka90, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedruś więc my razem łączymy się w bólu
chociaż przyznam że nie czuję się tak tragicznie jestem silniejsza niż myślałam
któraś z dzierwczyn zauważyła ze nasza tempka dziś identyczna wiec czekamy razem
Kochana poważnie taki Ci wyszedł wiek metaboliczny? A czym to spowodowane? Ja tez mierzyłam sobie 2 lata temu i my wyszedł o wiele niższy niż bilogiszny co było dla mnie totalnym szokiem bo ja się toatalnie nie oszczędzam w niczym i nie dbam o swoje zdrowie, ale wiem że musze to zmienić
Kochana umówiłaś się tak szybciutko na wizytę czy tylko informacyjnie dzwoniłaś na razie i musizsz się ztym przespać?
Libra, Ilona, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Muzi dzięki za info o promo :*
Madziu a to tycie na pewno nie po lekach jakiś? Albo ….ciaża z urojenia ja tak chyba mambo odkąd się staram to waga sukcesywnie w góre idzie (no i po duphastonie też wyraźnie )
Mam nadzieje ze to pomoże Ci wszystko uregulować jakby co to ja tez poproszę o jakiś namiar na priv jak już się sptrawdzi :*/
Póki co tez myślałam isć do bioenergoterapeuty
Aisko miłego dnia
Kamilko kochana życzę Ci bardzo dużo siły i pamiętaj że wszystkie jesteśmy bezsilne w tej kwestii wszystkie popadamy w różne nieciekawe stany i wszystkie pragniemy tak samo mocno tego jednego upragnionego , ale wierzę że będziemy miały siłę wywalczyć coś dla Siebie każda z nas na to zasługuje i Tobie tez tego ogromnie zyczę
Pamiętaj nie poddajemy się :*
magdzia26, a-koczek, Libra, Ilona, Fedra, jeju, aisa, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dzieńdoberek
Dzięki za wszystkie miłe słowa w kierunku HenixaPowiem Wam że dziś w nocy budził się tylko dwa razy - o 1:30 i 5:30 więc dał pospać
Teraz też kima, ale jak znam życie, zaraz się obudzi, - zawsze to robi jak zasiadam do kompa
Zalane okresowo dziewuszki - zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby za miesiąc odgonić Wasze @... Wasze i pozostałych dziouszek, bo co to tu się dzieje, to woła o pomstę do nieba...No w końcu te fasole muszą odpalić, nie ma bata!
a-koczek, magdzia26, Rucia, Libra, Ilona, Fedra, Dodi, Pismak, aisa, Muska, Sandraa, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Blondi22, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość