X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu... najgorzej jest jak nie wiadomo od czego... ja miałam problem w drugą stronę - nie mogłam przytyć choć bardzo dużo jadłam... przebadali mnie na wskroś i nie wiedzieli od czego potrafię w miesiąc schudnąć 5kg... dopiero mój ginekolog stwierdził, że mam za mało jodu... w chwili obecnej ważę tyle, co zawsze mi się marzyło - 55,5kg... kto by pomyślał, że wystarczyło brać witaminy wzbogacone o jod

Rucia, Fedra, Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Beata, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedruś więc my razem łączymy się w bólu :P chociaż przyznam że nie czuję się tak tragicznie jestem silniejsza niż myślałam :) któraś z dzierwczyn zauważyła ze nasza tempka dziś identyczna wiec czekamy razem <3

Kochana poważnie taki Ci wyszedł wiek metaboliczny? A czym to spowodowane? Ja tez mierzyłam sobie 2 lata temu i my wyszedł o wiele niższy niż bilogiszny co było dla mnie totalnym szokiem bo ja się toatalnie nie oszczędzam w niczym i nie dbam o swoje zdrowie, ale wiem że musze to zmienić

Kochana umówiłaś się tak szybciutko na wizytę czy tylko informacyjnie dzwoniłaś na razie i musizsz się ztym przespać?

Beatko mój wiek metaboliczny jest taki bo mój metabolizm jest marny do tego nadwaga i parę innych rzezcy :)

nie nie umówiłam sie jeśli o mnie pytasz dzwoniłam tylko się zapytać jak to jest z możliwościa dostania sie do lekarza ale nie zapytałam czy jeszcze zapisują na ten rok na refundacje ale wiem od koleżanki ze zapisy są już na przyszły lipiec...

za to jakby kogoś interesowało w Klinice Macierzyństwo w Krakowie są jeszcze zapisy na tą pulę w tym roku :) terminy do lekarzy też nie są jakieś straszne...

ja jutro idę do internisty po skierowanie na badania po tej akcji u dentysty musze sprawdzić co się dzieje :)

edit: i moja @ się włąśnie rozkręciła więc łacze się w bólu z tymi co to przechodza ;)
    Beatko mam nadzieję ze chociaż Ty do nas nie dołączysz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:26

Libra, Dodi, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka mogłaby się w końcu pokazać, bo nie mam kogo nękać kotami :(

Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Beata, Selena, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wklejam Wam obrazek który rzucił mi się w oczy na fejsie :-)

7ypl.jpg
    fajne... szkoda tylko, że w mojej wizji jest to strasznie odległe...

Strażaczka90, kamicia0101 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beatko mój wiek metaboliczny jest taki bo mój metabolizm jest marny do tego nadwaga i parę innych rzezcy :)

nie nie umówiłam sie jeśli o mnie pytasz dzwoniłam tylko się zapytać jak to jest z możliwościa dostania sie do lekarza ale nie zapytałam czy jeszcze zapisują na ten rok na refundacje ale wiem od koleżanki ze zapisy są już na przyszły lipiec...

za to jakby kogoś interesowało w Klinice Macierzyństwo w Krakowie są jeszcze zapisy na tą pulę w tym roku :) terminy do lekarzy też nie są jakieś straszne...

ja jutro idę do internisty po skierowanie na badania po tej akcji u dentysty musze sprawdzić co się dzieje :)

edit: i moja @ się włąśnie rozkręciła więc łacze się w bólu z tymi co to przechodza ;)
    Beatko mam nadzieję ze chociaż Ty do nas nie dołączysz...
    jedynie nie lubię za @...

Fedra, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wklejam Wam obrazek który rzucił mi się w oczy na fejsie :-)
    HA HA, Do-kla-dnie!!!

Rucia, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, na razie się żegnam, bo zaraz obudzi się H i będziemy musieli iść pozałatwiać parę rzeczy.

Do napisania. :*

Fedra, magdzia26, jeju, aisa, Strażaczka90, Sandraa, Beata, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam...wszystko w szkole ok ale młody posuwa się do drobnych kłamstw, wydało się przy okazji....ma dwa tygodnie na poprawę...jeszcze nic strasznego się nie dzieje.

Pedagog wzywała mnie do siebie, bo chciała abym podpisała dokument dotyczący egzaminów szóstoklasistów :-)

Dlatego, że Dominik jest na NI -nauczanie indywidualne, to ma mieć osobny egzamin w osobnej klasie...takie wymogi....no trudno.

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Ola_czeka lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi a jakie to są drobne kłamstwa?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Po telefonie Małysza postanowiłam wpaść na forum. Pozdrawiam wszystkie z domowych pieleszy, buziaki!

Strażaczka90, Libra, magdzia26, Rucia, kamicia0101, Fedra, Beata, AGA 30, a-koczek, kiti, aisa, Ilona, Selena, Spero, Muska, Dodi, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Laskunki.Ją jestem w pracy do14 dlatego sie nie odzwalam...miłego dzonka

Libra, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus jak się czujesz???

Beata lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Cześć dziewczynki.

Po telefonie Małysza postanowiłam wpaść na forum. Pozdrawiam wszystkie z domowych pieleszy, buziaki!
    Ola, a jak się czujesz? wszystko u Ciebie w porządku?

Beata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola <3 Kurczę już chciałam wysyłać w Polskę detektywa Rutkowskiego, żeby sprawdził co się z Tobą dzieje :P

magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, a-koczek, Ilona, Selena, Spero, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Olus jak się czujesz???

A dziękuję, z dnia na dzień coraz lepiej.

magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, aisa, Selena, Spero, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś <3 to bardzo się cieszę :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • benitka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia wszystkim

Fedra, Beata, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

bhywkrhmf2hztwyl.png MOje 3 aniołki ...kocham i tęsknię...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 pierwsze doby były kiepskie, bardzo bolały mnie kości: żebra, barki, mostek, plecy. Teraz bolą już tylko miejsca nakłuć no ale tego się spodziewałam. Dziś zdjęcie szwów. W sensie nie fotka, tylko usunięcie.

magdzia26, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Ilona, Selena, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś wracaj w takim razie szybko do stanu bezbolesnego zupełnie i do nas bo bardzo tesknimy ;(

Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    2 pierwsze doby były kiepskie, bardzo bolały mnie kości: żebra, barki, mostek, plecy. Teraz bolą już tylko miejsca nakłuć no ale tego się spodziewałam. Dziś zdjęcie szwów. W sensie nie fotka, tylko usunięcie.
    te bóle mogą być od znieczulenia... moja siostra po laparoskopii też się na to uskarżała... ale z każdym dniem bolało ją coraz mniej

bezbolesnego usunięcia szwów

Fedra, magdzia26, Beata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4504 4505 4506 4507 4508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ