plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziu... najgorzej jest jak nie wiadomo od czego... ja miałam problem w drugą stronę - nie mogłam przytyć choć bardzo dużo jadłam... przebadali mnie na wskroś i nie wiedzieli od czego potrafię w miesiąc schudnąć 5kg... dopiero mój ginekolog stwierdził, że mam za mało jodu... w chwili obecnej ważę tyle, co zawsze mi się marzyło - 55,5kg... kto by pomyślał, że wystarczyło brać witaminy wzbogacone o jod
Rucia, Fedra, Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Beata, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedruś więc my razem łączymy się w bólu
chociaż przyznam że nie czuję się tak tragicznie jestem silniejsza niż myślałam
któraś z dzierwczyn zauważyła ze nasza tempka dziś identyczna wiec czekamy razem
Kochana poważnie taki Ci wyszedł wiek metaboliczny? A czym to spowodowane? Ja tez mierzyłam sobie 2 lata temu i my wyszedł o wiele niższy niż bilogiszny co było dla mnie totalnym szokiem bo ja się toatalnie nie oszczędzam w niczym i nie dbam o swoje zdrowie, ale wiem że musze to zmienić
Kochana umówiłaś się tak szybciutko na wizytę czy tylko informacyjnie dzwoniłaś na razie i musizsz się ztym przespać?
Beatko mój wiek metaboliczny jest taki bo mój metabolizm jest marny do tego nadwaga i parę innych rzezcy
nie nie umówiłam sie jeśli o mnie pytasz dzwoniłam tylko się zapytać jak to jest z możliwościa dostania sie do lekarza ale nie zapytałam czy jeszcze zapisują na ten rok na refundacje ale wiem od koleżanki ze zapisy są już na przyszły lipiec...
za to jakby kogoś interesowało w Klinice Macierzyństwo w Krakowie są jeszcze zapisy na tą pulę w tym rokuterminy do lekarzy też nie są jakieś straszne...
ja jutro idę do internisty po skierowanie na badania po tej akcji u dentysty musze sprawdzić co się dzieje
edit: i moja @ się włąśnie rozkręciła więc łacze się w bólu z tymi co to przechodza
Beatko mam nadzieję ze chociaż Ty do nas nie dołączysz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 11:26
Libra, Dodi, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Beatko mój wiek metaboliczny jest taki bo mój metabolizm jest marny do tego nadwaga i parę innych rzezcy
nie nie umówiłam sie jeśli o mnie pytasz dzwoniłam tylko się zapytać jak to jest z możliwościa dostania sie do lekarza ale nie zapytałam czy jeszcze zapisują na ten rok na refundacje ale wiem od koleżanki ze zapisy są już na przyszły lipiec...
za to jakby kogoś interesowało w Klinice Macierzyństwo w Krakowie są jeszcze zapisy na tą pulę w tym rokuterminy do lekarzy też nie są jakieś straszne...
ja jutro idę do internisty po skierowanie na badania po tej akcji u dentysty musze sprawdzić co się dzieje
edit: i moja @ się włąśnie rozkręciła więc łacze się w bólu z tymi co to przechodza
Beatko mam nadzieję ze chociaż Ty do nas nie dołączysz...Fedra, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość
-
Wróciłam...wszystko w szkole ok ale młody posuwa się do drobnych kłamstw, wydało się przy okazji....ma dwa tygodnie na poprawę...jeszcze nic strasznego się nie dzieje.
Pedagog wzywała mnie do siebie, bo chciała abym podpisała dokument dotyczący egzaminów szóstoklasistów
Dlatego, że Dominik jest na NI -nauczanie indywidualne, to ma mieć osobny egzamin w osobnej klasie...takie wymogi....no trudno.Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Po telefonie Małysza postanowiłam wpaść na forum. Pozdrawiam wszystkie z domowych pieleszy, buziaki!Strażaczka90, Libra, magdzia26, Rucia, kamicia0101, Fedra, Beata, AGA 30, a-koczek, kiti, aisa, Ilona, Selena, Spero, Muska, Dodi, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
2 pierwsze doby były kiepskie, bardzo bolały mnie kości: żebra, barki, mostek, plecy. Teraz bolą już tylko miejsca nakłuć no ale tego się spodziewałam. Dziś zdjęcie szwów. W sensie nie fotka, tylko usunięcie.
magdzia26, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Ilona, Selena, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:2 pierwsze doby były kiepskie, bardzo bolały mnie kości: żebra, barki, mostek, plecy. Teraz bolą już tylko miejsca nakłuć no ale tego się spodziewałam. Dziś zdjęcie szwów. W sensie nie fotka, tylko usunięcie.
bezbolesnego usunięcia szwówFedra, magdzia26, Beata, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość