plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagguś - Igorek rewelka!
Dobranoc dziewoje
ps) 10 listopada robimy chrzciny Henia - trzymajcie kciuki zebym zdążyła wszystko zorganizować bo jak na razie jestem w proszku....Libra, Rucia, magdzia26, Shagga_80, Ilona, Dodi, Fedra, aisa, Sandraa, Beata, AGA 30, Blondi22, Blondi22, Selena, Spero lubią tę wiadomość
-
Heniutek i Igorek - przesłodziaki
Rucia trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod i zeby dolegliwosci przeszly.W sumie to moglby jeszcze syncio tak z dwa tygodnie poczekac
Ja zaczynam nowy cykl.Prosze mnie zmienic w tabelce - 16 cykl staran, nastepna @ 5.12 ale nie przyjdzie bo Mikołaj zrobi mi wspaniały prezent
buziole zozoleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 07:16
Libra, jeju, magdzia26, Shagga_80, Ilona, Pismak, Dodi, Fedra, aisa, Sandraa, Beata, Effcia28, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry....
Dwa małe bąbelki, aż się wzruszyłam, bo najpierw Heniuś teraz Igorek a jak reszta dołączy, to ja nie wiem ale zamiast chusteczki będę miała przy sobie prześcieradło
Od dziś zaczyna się sezon mikołajkowy...w końcu już kolejny tydzień po Zaduszkach...a, że zaledwie dwa dni, to kogo to obejdzie?
Ciekaa jestem kiedy w tym roku zauważę pierwsze oznaki okresu przedświątecznego.
Swoją drogą, to przez 3 dni jadłam rzeczy niedozwolone...za chwilę idę zrobić śniadanie, przebieram się i jadę po zakupy, zdrowe zakupy.
No i do pani pedagog muszę iść, bo prosiła Domina, że jak znajdę czas po Świętach, to mam wejść do niej
Najpierw się zdenerwowałam i zaniepokoiłam ale później myślę jakby coś narozrabiał, to było by pilne a nie po weekandzie
sylwia1985, Libra, Rucia, magdzia26, Shagga_80, Ilona, Dodi, Fedra, aisa, Sandraa, a-koczek, Beata, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Sylwia ale jeszcze nie rodzęGdy nadejdzie ten cudny dzień, na pewno dam wam znać
A na razie życzę miłęgo poniedziałku, i melduje się za pół godziny. Mężu wrócił do pracy, a ja wracam do Was i do rzeczywistości
Shagguś - cudny IgorekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 07:30
sylwia1985, Libra, magdzia26, Shagga_80, Ilona, Dodi, Fedra, Sandraa, Beata, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
Witam!
@ oczywiście przyszła. Następna 2.12....
Źle się czuję i aż nie chce mi się myśleć, że muszę osiem godzin wytrzymać za biurkiem...
Shagga i Mauysia, Wasze maluchy są prześliczne
Rutka trzymaj się Kochana, będzie dobrze! :*
Sylwia witaj w klubie przybyłej @ !
Wszystkim dobrego dnia życzę, bo mój przez samopoczucie będzie raczej nieudany...
P.s. Fedra oczywiście proszę o zmianę w tabeli i z góry dziękuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 07:35
Shagga_80, Ilona, Dodi, Fedra, Beata, mauysia lubią tę wiadomość
-
No tak już każda prawie weszła w kolejny cykl a ja znów tak długo będę się męczyć...trzymam kciuki za każdą i czekam na Was, może wtedy uda mi się świętować swoją @ a Wasze dwie krechy
Wyłączę za 10 minut kompa, bo nic nie zrobię a plany mam duuuuuże...
-
Dzień dobry kochane
Heniu i Igorekzakochałam się normalnie takie słodziaczki
Kurczę nie podoba mi się to wszystko nie lubię nie lubię i jeszcze raz nie lubię tej wstrętnej @ było tyle kandydatek na zielone kropeczki i wstrętna @ poprzychodziław kulki sobie leci chyba normalnie...
ale powiem wam że niestety czuje że u mnie też nie będzie tak prosto...
do dupy to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 08:24
Shagga_80, Dodi, Fedra, Libra, Beata, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam miłego dnia , nie zapomniałam o Was cały weekend mnie nie było w rozjazdach byliśmy na grobach i rodzinki . W tym tygodniu ciężko mi będzie zajrzeć bo zaczynamy powoli pakowanie w piątek wyprowadzka takż eod razu po pracy pakowanko i wywożenie rzeczy . Będę was nadrabiać chyba dopiero w sobote albo niedziele trzymajcie się Kochane Moje , całuje Wa i ściskam gorąco i mocno : ****
magdzia26, Ilona, Dodi, Fedra, aisa, Libra, Sandraa, a-koczek, Beata, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam przed śniadaniem i życzę miłego dnia...u nas dziś pięknie świeci słoneczko ..może dziś wyjdę z chłopcami na spacer w południe
Jak zaliczymy wizytę położnej (mówiłam że strasznie działają mi na nerwy te patronaże...dla mnie to strata czasu).
No i pora podzwonic po przychodniach i poumawiać wizyty dla Igorka.
Buziakimagdzia26, Ilona, Dodi, Fedra, Libra, Sandraa, mauysia, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Same słodziaki u nas na forum
Rutka jeszcze troszkę wytrzymaj i też za chwilkę będziesz małego slodziaka tulic
Nie lubię waszych @ i mam nadzieję, ze to już ostatni raz
Miłego dniamagdzia26, Dodi, Fedra, aisa, Libra, Sandraa, Beata, Spero, Kaja lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Powodzenia Shaggunia....niech Wam ładnie terminy poustawiają....wpadłam na chwilę, bo p. pedagog nie ma, będzie od 10-tej.
Także znów ten dzień jakiś rozchwiany...ale może w godzinę zdążę chociaż szafę jedną zrobić.
Znów czuję myszy, czy to się kiedyś skończy?
Żadne się już w domu nie łapią ale wiecie jak to jest...załamałam się
Czeka mnie naprawdę odsuwanie wszystkiego, zaglądanie w każdą szczelinę....chyba nie dam sobie z tym rady.
Chłopcy bagatelizują sprawę...jak ja to ogarnę sama?
Chyba zagrożę im, że wynajmę firmę do zwalczenia tych szkodników. Późńiej firmę sprzątającą itp.Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
Dziś wywalam wieszki z ubraniami na linki, na dworzu przegląd ciuchów i do kosza to czego nie nosimy....ileż można?! Właśnie, dlaczego ja nie wpadłam na to wcześniej?!
Buźka!
Fedra, Libra, a-koczek, Beata, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Shaguś i Mauyś chłopaki to straszne słodziaki i przystojniaki
Muzi okres mikołajkowy? Ja wczoraj już zderzyłam się z choinkami i ozdobami świątecznymi w sklepach więc chyba po prostu handlarze pominęli okres mikołajkowy i wrzucili wszystko do jednego wielkiego wora przedświątecznego.
Agafia Kochana a jak Ty się czujesz ? Nie forsuj się podczas tej przeprowadzki
Sylwia i Kfjatuś nie lubię waszych @
Idę coś pracować mam mocne postanowienie poprawy w tym zakresiejeju, magdzia26, Dodi, Fedra, aisa, Libra, Sandraa, Shagga_80, Ilona, Beata, mauysia, Strażaczka90, sylwia1985, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ten suwaczek ma mnie zmotywować...do czego, to mała tajemnica
Niech motywuje i przypomina i Wam
BUZIAKI
Za chwilę wychodzę do szkoły....miłego dnia!!!!!!Fedra, magdzia26, aisa, plemniczka, Ilona, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
buziaki dla wszystkich o ja cieee troszkę stron się uzbierało przez weekend no to lecę zobaczyć co u WAS :*Fedra, magdzia26, Libra, Pismak, Shagga_80, Ilona, mauysia, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
i ja się z Wami witam Kochane
co prawda jeszcze nie mogę się łączyć w bólu z tymi co im przyszła @ ale ze u nie dziś przyjdzie to tylko kwestia godzin to się i tak z Wami łącze i mam nadzieję ę w grudniu będzie wysyp pozytywnych testów ciażowych
Saggi i Małysz zakochałam się w Waszych synkach teraz tacy słodcy a co będzie jak bedą już duzi to dopiero panną oczy będą za nimi uciekać...
Rucia poczekaj z tym rodzeniem jeszcze chwilkę
coś miałam jeszcze napisać ale mi umknęło masakra starość nie radośćw końcu mój wiek metaboliczny to 44 lata więc wiecie to nie przelewki
magdzia26, Libra, Shagga_80, Beata, mauysia, Effcia28, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, sylwia1985, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi