X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi nie wiem, możliwe. Trzeci dzień biegunka, drugi dzień ból głowy, odruchy wymiotne, uderzenia gorąca, zimne poty, częstomocz, ból w odcinku lędźwiowym. Jak ma być już to niech chociaż te skurcze będą częstsze.

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zycze ci oby to bylo zebys długo sie nie meczyła. ;*

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu czasem z emocji których miałaś ostatnio nadmiar mogło się coś przyspieszyć. Obserwuj się kochana i pamiętaj jesteśmy z Tobą :*

Strażaczka90, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde Ruciu...ale lepiej byloby gdyby jednak to jeszcze nie to bylo.. tak ze 2 tygodnie moglby Leonek poczekac...
    ale z drugiej strony juz i tak bedzie dobrze, gdyby jednak nie chcial poczekac, moja polozna ze szkoly rodzenia urodzila w 35 tygodniu i wszystko jest ok, nawet w inkubatorze mala nie lezala dluzej niz kilka godzin... ale ona dostala zastrzyki na pluca... moze jednak udaj sie na ip...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz nie moge nigdzie jechać bo oglądam Formułe 1

mauysia, Pismak, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej dzisiaj nie urodze ale to złe samopoczucie mnie wykańcza.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    teraz nie moge nigdzie jechać bo oglądam Formułe 1
    padłam :P

Rucia, Dodi, aisa, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia moja mała urodziła sie w 36tyg i wszystko było ok, wiec jezeli to juz ten czas to nie stresuj sie :) bedzie wszystko ok!:*

Rucia, mauysia, Gośśśka, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedziele :)

Shagga :) kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :) zwłaszcza dużo miłości i uśmiechu :)

Sylwia dla Ciebie równiez najlepsze życzenia imieninowe :) oby wszystkie Twoje marzenia sie spełniły :) <3

Rucia oby Leoś jeszcze wytrzymał troche w brzuszku u mamusi :) a tez patrze na formułe ;)

magdzia26, aisa, mauysia, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj brat urodzil sie w 35/36tyg 20 lat temu i wszytko bylo ok nawet w inkubatorze nie lezał.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, Ruciu trzymaj się kochana. Jeśli to już to żeby szybko i o tyle o ile to możliwie to bezboleśnie się odbyło. Trzymam kciuki za Was kochana <3

magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Kochane moje...waga w górę znowu ale już nie tak w górę jak ostatnio, znów mniejszy skok, domyślam się, że teraz będzie tak skakać już cały czas.

No zobaczymy...jakoś to przeżuję!

Wracam do łóżka do m.
    Przeżuj to sam!

Gośśśka, jeju, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    od 3 godzin mam skurcze co 10 minut.
    No weź nie strasz!!!
    Ale w sumie to jesteś już w 36 tygodniu, więc młodzian pewnie urodziłby się zdrowiutki.

PS) też lukam na Formułkę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 15:33

Gośśśka, Strażaczka90, Kfjatus, Rucia, Fedra, Dodi, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    wiesz... Zanim zajde w ciążę to troche minie i pojawi się jeszcze wiele nowych nickow
    oj u mnie to jest więcej niż pewne wykryli u mnie nadczynność tarczycy a dokładniej chorobe gravesa basedova :/ bez jodu radioatywnego się nie obejdzie ale najpierw chce wyregulować hormony ,zajść w ciąże a potem dopiero się temu poddać bo jakoś jod radioaktywny mnie nie przekonuje przed pierwszą ciążą
    a ty Libera już wiesz czemu nie możesz zajść w ciąże? przepraszam słońce ale dawno mnie tu nie było i muszę nadrobić zaległości :)

Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Shaguś jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)
    Dużo zdrówka i miłości :)

Sylwia również wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :)

Rucia no tak formuła 1 ważniejsza a co niech sobie Leoś cierpliwie czeka na swoją kolej :D

Gośśśka ja pamiętam ale nie wiem czy Ty mnie pamiętasz :P

Gośśśka, Rucia, Libra, kopciuszek126, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Dodi, magdzia26, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witajcie w ten ponury dzień. Wszyscy członkowie mojej najbliższej rodziny albo śpią (L & H), albo chcieliby sobie pospać (M i ja)... Przy takiej pogodzie to normalka...

Shaggi - tu też składam Ci najnajserdeczniejsze zyczenia urodzinowe!
    Sylwia - dla Ciebie uściski imieninowe :)
    Magdziu - mam nadzieję, że córa siostry szybko wydobrzeje! Dawaj znać co tam u nich...
    Gośśśka - witaj z powrotem.

Część z Was już widziała to zdjęcie. oto najświeższe, dzisiejsze zdjęcie Henrykosława :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:04

Gośśśka, Pismak, Rucia, AGA 30, Muska, Selena, Libra, Blondi22, Spero, kopciuszek126, plemniczka, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Kaja, Dodi, Sandraa, sylwia1985, magdzia26, aisa, a-koczek, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak słońce no oczywiście że pamiętam :) :D co tam słychać,jejku jak was tak teraz widzę to zdaje sobie sprawe jak bardzo się za wami wszystkimi stęskniłam :)

Libra, Pismak, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No i witajcie w ten ponury dzień. Wszyscy członkowie mojej najbliższej rodziny albo śpią (L & H), albo chcieliby sobie pospać (M i ja)... Przy takiej pogodzie to normalka...

Shaggi - tu też składam Ci najnajserdeczniejsze zyczenia urodzinowe!
    Sylwia - dla Ciebie uściski imieninowe :)
    Magdziu - mam nadzieję, że córa siostry szybko wydobrzeje! Dawaj znać co tam u nich...
    Gośśśka - witaj z powrotem.

Część z Was już widziała to zdjęcie. oto najświeższe, dzisiejsze zdjęcie Henrykosława :)
    pvp5.jpg
    jaki słodki brzdac :) śliczny :)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heniuś to mój idol <3 U mnie nic sie nie dzieje ... fałszywy alarm. A szkoda :-(

Gośśśka, Libra, Blondi22, Spero, plemniczka, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć czołem kluski z rosołem :-)
    Leje i leje :/

Shaguś sto latek miłości zdrówka pomyślności :-)

Rutka to mam odliczać już do porodu czy się wstrzymać aż formuła się skończy :-)

Miłego popołudnia i wieczorku :*)

Libra, kopciuszek126, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Fedra, Dodi, Sandraa, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 4499 4500 4501 4502 4503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ