plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Rucia trzymam kciuki za kuzyna i za Ciebie
Pismaczku przykro mi ale czasami tez trzeba byc miekim przeciez wszyscy jestesmy ludzmi a nie skałami i mamy swoje uczucia.
Ja uciekam do poniedizałku miłego wieczorujeju, Strażaczka90, Pismak, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW sprawie brata nic nie mogę zrobić, więc pozostaje mi czekać.
A co do Leonka, to wcale bym się nie pogniewała gdyby raptem przyszła mu ochota być po drugiej stronie lustrajeju, kiti, Strażaczka90, Spero, Kaja, Kfjatus, AGA 30, mauysia, Sandraa, Shagga_80, Dodi, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Dobranoc Mysie:* dzien minął mi w ciul źle.:/Przeżywam z Moim M cichy dzień od samego rana:/zzero rozmów....Ehh nie lubię takich dni.No ale cóż sam zaczął ..jestem twardą i pierwsza nie ustapie.:/ale daje Mu jakieś 3 godziny i przyjdzie sam:) do łóżka i przeprosi:) Bozeeee Ci Mezczyzni
kamicia0101 lubi tę wiadomość
-
Ruteczko kochana
będę się modlila żeby z twoim kuzynem było wszystko dobrze i za leosia twojego żeby się mamusi Ruci słuchał
Ja dzisiaj niestety też nie za dobry nastrój mam... mojej siostry córeczka mega chora juz żadne antybiotyki nie działają 40 stopni gorączkikurcze powiem wam ze mam już dosyć tego weekendu trzymajcie się Maleńkie buziaki i oby jutrzejszy dzień przyniósł same dobre wiadomości i nowe nadzieje
Strażaczka90, Spero, Rucia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Wpadłam sie pochwalić ze juz prezenty urodzinowe dostaje .... moj m kupił mi tablet teraz to poszaleć można , a nie na tel się męczyłam ..... znikam obcykac cudo
AGA 30, Shagga_80, Libra, Rucia, magdzia26, Dodi, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu, niech jadą z nią na pogotowie jak nic nie pomaga. Gorączka jest bardzo wysoka, więc nie ma co zwlekać.
Mam nadzieję, że jutro się obudzimy i będzie wszystko dużo lepiej wyglądało. Szkoda, że te złe wydarzenia nie mogą być tylko snem
A wiecie co mi się przydarzyło po raz któryś już? Dostałam odparzeń od podpasek. Masakra jakaś i nie wiem co mam z tym zrobić teraz.
Śpijcie dobrze i mam nadzieję, że jutro uśmiechnie się do Was Słońce.
Ruciu, cały czas jestem z Tobą myślami i sercem :*jeju, Libra, Rucia, Dodi, mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Shagguś jak u Was?
Dziś miałam masę roboty,ale kurcze im więcej mam do zrobienia tym lepiej sie czujęLubię mieć dużo na głowie
A Igorek to Aniołek i wciąż śpi,więc tak jakby Go nie byłokiti, jeju, Dodi, mauysia, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
Spero po umyciu i osuszeniu tych zmian od podpasek posmaruj je clotrimazolum krem 1%, podziała na pewno i osłoni przed wnikaniem grzybów, wirów i bakcyli...kuruj się, bo płodne niedługo nadejdą
Aż mnie ciarki przechodzą, bo raz już tak miałam.
Strażaczka90, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBRY!!!!!
Spadła na mnie odpowiedzialność witania się z samego ranka
Kochane moje...waga w górę znowu ale już nie tak w górę jak ostatnio, znów mniejszy skok, domyślam się, że teraz będzie tak skakać już cały czas.
No zobaczymy...jakoś to przeżuję!
Wracam do łóżka do m.Strażaczka90, Kaja, Spero, Dodi, mauysia, kopciuszek126, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Shaggusiu Kochana! Z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrowia,szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń oraz nieziemskiej pociechy z Twoich Trzech Muszkieterów:*Strażaczka90, Spero, Shagga_80, Dodi, kiti, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
Shaggus wszystkiego naj naj naj i dużo pociechy z twoich trzech chłopaków dla Ciebie
Kajus a kiedy ty masz urodzinki?
Sperus kurcze to nie fajnie ci się zrobiło
Może jeszcze pomysl o zmianie podpasek na jakieś inne...
A siostra była z mala na pogotowiu wczoraj ale niestety dzisiaj jest dalej to samo niby zmienili jej antybiotyk porobili badania ale na razie nic nie działa wiec dzisiaj pewni znowu pojedzie
Buziaki kochaneShagga_80, Strażaczka90, kopciuszek126, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
saga sto lat sto lat sto lat niech ci się miłości twoje dobrze mają a ty żyj zdrowo i szczęśliwie
madzia mój m jak kupuje prezenty to go tak ręce swierzbia i gada non stop o tym prezencie i nie wytrzymał dał ni mi wczoraj a ja ur mam za 23 dni hihiShagga_80, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, mauysia, kopciuszek126, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość