plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczynki za życzenia :-*
Ja bardzo mile zaczęłam dzień...od życzeń od Męża o 7 ranoA potem rodzinne śniadanko i Mąż zabrał się za przygotowywanie włoszczyzny na rosół
Teraz trochę lenistwa i szykujemy się na spacer...pierwszy z Igorkiem ..dotąd wietrzna pogoda nie pozwalała wyjść
Życzę miłej niedzieli...a Sylwusi w dniu również Jej święta życzę wszystkiego najlepszego ...czego tylko sobie wymarzysz :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 10:50
Spero, Libra, Rucia, Strażaczka90, plemniczka, Blondi22, Dodi, mauysia, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Na początku Shagguś kochana, wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin. Spełnienia marzeń, radości, uśmiechu na twarzy i czasem trochę spokoju przy tych Twoich trzech mężczyznach
Sylwia, także wszystkiego naj naj naj! w dniu imienin :*
Muzi dzięki za radę. Skorzystam na pewno
Kaju, już dużo przerabiałam i tylko te mi pasują, wiem, że to dziwne, ale tylko w nich się czuję "czysto"
Ok dziubaski. Miłej niedzieli. :*Libra, Strażaczka90, Dodi, kopciuszek126, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Magdzia dziekuje
oby sie spelnilo.Mam nadzieje ze Mikolaj 6 grudnia przyniesie mi wspanialy prezent:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 11:02
Strażaczka90, Libra, magdzia26, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagusia wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i pociechy z rodzinki :*
Sylwia dla Ciebie z okazji imienin dużo zdrówka spełnienia marzeń :*
Ze wszystkimi się Witam i pozdrawiamLibra, sylwia1985, Spero, magdzia26, mauysia, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki nie wiem czy jeszcze tutaj ktoś mnie pamięta
bo dawno mnie tu nie było
wpadłam się przywitać bo troszkę stęskniłam się za tym forum
Libra, Effcia28, Dodi, aisa, Spero, mauysia, Pismak, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:hej dziewczynki nie wiem czy jeszcze tutaj ktoś mnie pamięta
Gośśśka, benitka, aisa, Spero, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
oooo cześć Libra wyszłam dziś na forum po 2 miesięcznej izolacji
i zobaczyłam wiele nowych nicków miło zobaczyć że są tu jeszcze osoby ze starej ekipy
też ściskam gorąco kochana
:*
Strażaczka90, Libra, Dodi, magdzia26, aisa, Kfjatus, Fedra, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:hej dziewczynki nie wiem czy jeszcze tutaj ktoś mnie pamięta
o 14 idziemy z M na obiad do teściowej i jakos nie chce mi sie iść tam
Gośśśka, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:oooo cześć Libra wyszłam dziś na forum po 2 miesięcznej izolacji
i zobaczyłam wiele nowych nicków miło zobaczyć że są tu jeszcze osoby ze starej ekipy
też ściskam gorąco kochana
:*
Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Shagga, wszystkiego najlepszego :*
Sylwia, spełnienia najważniejszego marzenia!
Gocha, witaj ponownie, fajnie że wróciłaś!!
Miłej niedzieli :*Dodi, mauysia, Gośśśka, kopciuszek126, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny