plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja z wami
Dziękuję jeszcze raz za życzenia wszystkim
Rucia to mam nadzieje ze Leos wytrzyma jeszcze w twoim brzuszku
Blondi udanego wyjazduja jak jeżdżę nad morze to tez zazwyczaj do chlapowa jakoś dla mnie tam najfajniej jest
K
Życzę udanej sobotyBlondi22, Kaja, aisa, Dodi, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Witam się i ja z wami
Dziękuję jeszcze raz za życzenia wszystkim
Rucia to mam nadzieje ze Leos wytrzyma jeszcze w twoim brzuszku
Blondi udanego wyjazduja jak jeżdżę nad morze to tez zazwyczaj do chlapowa jakoś dla mnie tam najfajniej jest
K
Życzę udanej sobotyStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Już się melduję.
Więc tak ... muszę zaciskać nogi, ponieważ szyjki nie mam już w ogóle, jest rozwarcie, a główka jest bardzo nisko, Pani doktor wyczuła ją bez problemu. Powiedziała, że przy silniejszym skurczu po prostu pęknę i zacznę rodzić. Mam się BARDZO BARDZO oszczędzać żeby chociaż dotrwać do 38 tygodnia.
Kochana Rutkojak Ty nie masz juz szyjki to moze być naprawdę cieżko...a jak duże masz rozwarcie? A zaciskanie nóg to nic nie pomoze jak Leoś zechce spojrzeć mamie w twarz
.Widzisz moja ginka mówi,ze już jest 9 miesiąc i już jest bezpiecznie jakbym nawet teraz urodziła. A jak jeszcze tydzień dotrwam do końca 37 tyg. no to wtedy już jest ciąża donoszona przecież!!! Także ja sie cieszę,ze dotrwałam do dzisiejszego dnia- bo wg moich obliczeń dziś skończyłam 36 tyg
. Ale nie chciałabym jeszcze zacząć rodzić,a zwłaszcza w weekend bo na dyżury weekendowe przyjeżdzą bardzo młody gin z Piotrkowa T. i nie mam pojęcia jak on się zachowuje w stosunku do rodzącej i jak potem szyje.Ja sobie nie wyobrażam rozkraczać przed Tym młodym doktorkiem. wolałabym kogoś z więszym doświadczeniem
a najlepiej swoją ginkę bo podobno super szyje po porodzie i sie bardzo szybko do formy dochodzi. Ja po wczorajszym dniu i wypadzie na Ktg-przy okazji załatwiłam parę spraw- wieczorem bolało mnie strasznie podbrzusze i szyjka, ze jak wkładałam sobie czopek to myślałam,że sie zsikam
. Po nocy już jest ok. Zaraz jadę na zakupy na weekend. Miłego dnia wszystkim
Blondi, a ja uwielbiam WładysławowoKaja, Blondi22, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Kopciuszku - nie wiem jakie jest rozwarcie, moja gin chyba z wrażenia zapomniała powiedzieć, a ja w tym szoku zapomniałam zapytać. Jakoś do mnie nie dociera że to już zaraz się stanie
Plemniś - przecież sama dopiero co robiłaś test, cieszyłaś się, że dostałaś pracę, a tu proszę 30 tydzień. Mi od 30 tygodnia ciąża zaczęła bardzo szybko lecieć, więc Tobie życzę tego samego.
Blondi - czuje się OK. DziękujęA jak mija wam urlop?
Nawet gdyby Leoś miał ochotę wyskoczyć na dniach, to nie miałabym nic przeciwkoOby tylko wstrzymał się do wtorku, bo mamy pogrzeb babci P.
Dzisiaj nie będzie mnie na forum, bo jedziemy do teściów. Więc życzę Wam miłego dnia i weekendu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 10:30
plemniczka, aisa, Gunia, Blondi22, Dodi, kiti, Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW związku z tym, że niedługo będę musiała ograniczać się żywieniowo, postanowiłam najeść się tym, czego będę musiała sobie odmawiać, więc wepchnęłam w siebie wczoraj pół słoika nutelli, a dziś rano na śniadanie zjadłam naleśniki z bananami i nutellą i chyba mam dosyć czekolady
Nie martw się Muzi, później zdam Ci relacje jakie to pyszności mój teściu nagotowałPS. Jak zakup?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 10:34
Gunia, Blondi22, Blondi22, Dodi, plemniczka, jeju, Muska, kiti, Strażaczka90, magdzia26, aisa, Shagga_80, AGA 30, a-koczek, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Hej hej
Kopciuszku - nie wiem jakie jest rozwarcie, moja gin chyba z wrażenia zapomniała powiedzieć, a ja w tym szoku zapomniałam zapytać. Jakoś do mnie nie dociera że to już zaraz się stanie
Plemniś - przecież sama dopiero co robiłaś test, cieszyłaś się, że dostałaś pracę, a tu proszę 30 tydzień. Mi od 30 tygodnia ciąża zaczęła bardzo szybko lecieć, więc Tobie życzę tego samego.
Blondi - czuje się OK. DziękujęA jak mija wam urlop?
Nawet gdyby Leoś miał ochotę wyskoczyć na dniach, to nie miałabym nic przeciwkoOby tylko wstrzymał się do wtorku, bo mamy pogrzeb babci P.
Dzisiaj nie będzie mnie na forum, bo jedziemy do teściów. Więc życzę Wam miłego dnia i weekendu.Strażaczka90 lubi tę wiadomość