plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusia kochana czekaj spokojnie, obserwuj ciało, śluz, może owulacja się przesunie? Swoją drogą ciche dni są potrzebne, bo przecież godzenie z tego wszystkiego jest najlepsze czyż nie?

A Kinia to faktycznie mała kopia mnie. Gdy obie byłyśmy blondynkami, to podobieństwo było bardzo duże
Jak siostry bliźniaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 20:37
Ilona, Dodi, magdzia26, a-koczek, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmi udziela się teraz w wątku ciążowym głównie na III trymestrze i w zasadzie jest tam aktywna cały dzień. Może w końcu coś się u Niej ruszyło?
Kiedyś wbije Ci się na chatę i przetestujemy ile potrzeba Nam godzin na ploty
U mnie chyba na razie nie pada, chociaż nie wiem bo nic nie widzę przez te moje okna. Ciemno jak w tyłku.
jeju, Dodi, nick nieaktualny, Kaja, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
A co....coś czuję, że tygodnia by nie starczyło

Może cos ruszyło...dobrze, że mamy tam wtykę "Ciebie
", przynajmniej mamy newsy jakby z pierwszej ręki 
U mnie może już nie pada
Wili śpi...a ja pierwsze to tu wpadłam po wieści 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:11
Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dzieweczki,
nie pisałam długo bo miałam młyn. Właściwie mogę napisać to co Shagga - Heniuś jest już o wiele bardziej absorbujący (do tego placzliwy się zrobił jak nie wiem co...), a Leo przeżywa chyba jakiś opóźniony bunt dwulatka. Do tego jutro chrzest, przyjechała już moja sista z rodziną i moja teściowa no i trzeba zabawiać
Przeczytałam wszystkie zaległości ale jestem taka wymemłana że już nie pamiętam co mialam komu napisać. ..
Dobrej nocy Wam życzę!
jeju, kopciuszek126, nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, Dodi, aisa, magdzia26, Sandraa, Kaja, Ilona, a-koczek, nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Lubię za hej laski mała....kurcze co Cię znów poniewiera? Kochana oby szybko przeszło...połóż się może i prześpij te najgorsze niedyspozycje
Ja też idę spać, dobranoc dziewczynki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:55
Strażaczka90 lubi tę wiadomość