plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusia kochana czekaj spokojnie, obserwuj ciało, śluz, może owulacja się przesunie? Swoją drogą ciche dni są potrzebne, bo przecież godzenie z tego wszystkiego jest najlepsze czyż nie?
A Kinia to faktycznie mała kopia mnie. Gdy obie byłyśmy blondynkami, to podobieństwo było bardzo dużeJak siostry bliźniaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 20:37
Ilona, Dodi, magdzia26, a-koczek, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmi udziela się teraz w wątku ciążowym głównie na III trymestrze i w zasadzie jest tam aktywna cały dzień. Może w końcu coś się u Niej ruszyło?
Kiedyś wbije Ci się na chatę i przetestujemy ile potrzeba Nam godzin na ploty
U mnie chyba na razie nie pada, chociaż nie wiem bo nic nie widzę przez te moje okna. Ciemno jak w tyłku.jeju, Dodi, AGA 30, Kaja, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
A co....coś czuję, że tygodnia by nie starczyło
Może cos ruszyło...dobrze, że mamy tam wtykę "Ciebie", przynajmniej mamy newsy jakby z pierwszej ręki
U mnie może już nie padaWili śpi...a ja pierwsze to tu wpadłam po wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:11
Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dzieweczki,
nie pisałam długo bo miałam młyn. Właściwie mogę napisać to co Shagga - Heniuś jest już o wiele bardziej absorbujący (do tego placzliwy się zrobił jak nie wiem co...), a Leo przeżywa chyba jakiś opóźniony bunt dwulatka. Do tego jutro chrzest, przyjechała już moja sista z rodziną i moja teściowa no i trzeba zabawiać
Przeczytałam wszystkie zaległości ale jestem taka wymemłana że już nie pamiętam co mialam komu napisać. ..
Dobrej nocy Wam życzę!jeju, kopciuszek126, Shagga_80, kiti, Rucia, Dodi, aisa, magdzia26, Sandraa, Kaja, Ilona, a-koczek, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej laski jak tam wam wieczorek mija ?
Umnie jest strasznie, chyba mnie rozklada do tego zoladek chyba wywruci mi sie na lewa strone. Po prostu czuje sie do dupy.jeju, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Lubię za hej laski mała....kurcze co Cię znów poniewiera? Kochana oby szybko przeszło...połóż się może i prześpij te najgorsze niedyspozycje
Ja też idę spać, dobranoc dziewczynki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:55
Strażaczka90 lubi tę wiadomość