plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki...mam chwilę,co nie za częste,więc zaglądam...poczytam co tam u Was,zanim Młodszy nie wezwie do karmienia, albo oczy nie zamkną mi się (co ostatnio baaaaaaaaaardzo częste).
Dziś była moja siostra z rodzinką..wreszcie poznałam moją najmłodszą siostrzenicę Lenkę...a mój niegościnny Igorek przespał prawie całą Ich wizytę (nie siedzieli za długo,bo tylko 2 godzinki z małym hakiem) ...sama Go nie poznawałam,bo hałas był straszny (Kuba + dwoje starszych dzieciaków siostry prawie roznieśli nam mieszkanie) a Jego nic nie ruszało
Tyle u mnie
Przejrzę co nieco terazkiti, Dodi, AGA 30, aisa, magdzia26, Kaja, Ilona, mauysia, Rucia, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
hejka Jeju
.
Kochana jesteś,że pytasz o mnie. Ja własnie wyszłam z wanny jestem pachnąca i błyszcząca
(nabalsamowana).
Synuś duży śpi, mały boksuje mamę, a męzuś teraz w wannie siedzi. Zajrzałam tu na chwilkę zobaczyć czy nic się nie dzieje?
Jeju-jaka pralkę kupiłaś?
Ruciu mialam Ci napisac,ze rzeczywiscie widać, że przybyło Cię w tyłeczku i w udach,ale naprawdę pasuje Ci to. Teraz jesteś taka prawdziwa Kobietka a nie dziewczynka
. Widzę też ,że fryzjer zaliczony przed porodem,a ja dopiero na poniedziałek jestem umówiona i mam nadzieje,ze dotrwam do poniedziałku bo muszę sie ufarbować.
Powiedz Kochana kto Ci teraz w domku sprząta?Bo błyszczy jak przedtem, a Ty przecież nie mozesz nic robić...czyżby P. ?
Marysiu-życzę, aby Heniuś był jutro grzeczniutki jak aniołek w Kościółku
Mała- współczuje.Zdrówka!!
Muska-ja mysle,że owulka moze sie przeusunać, a jajeczka potrafią taka niespodzianke nie raz zrobic ze sok!!!Najpierw nie rosną, a potem jak wystartują to rosna w mega szybkim tempie. A ciche dni dobrze Wam zrobią.U mnie tak było w szcześliwym cyklu. Pogodziliśmy się dopiero przed owulką
i sie udało
A mnie wyjdzie zaraz małpa opryszczka bo juz malenka krostka jest.nienawidze jej teraz!!!!
Dobranoc
Dodi, AGA 30, aisa, Kaja, Ilona, Rucia, Muska, rybka, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggusia
Jakby nie patrzeć masz dwójkę małych dzieci w domu, z czego ani jeden ani drugi nie rozumie, że mama chciałaby czasami mieć odrobinę spokoju
Może zaproponuj Kubusiowi opiekę nad bracisziem w momencie gdy ten nie śpi, wsadź go do fotelika, i niech Kubuś zabawia Igora? Może będzie to jakaś metoda na oduczenie noszenia na rękach.Dodi, jeju, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu,spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka, wszystkiego naj naj najlepszego :*
Kopciuszku, Ty płacisz za ktg? Masakra! Ja bym majątek straciła,gdyby to w naszym Szpitalu było płatne,bo latałam non stop w końcówce
Gosiu,będzie wszystko dobrze...lekarka widać zabrała się poważnie do tematu, więc bez obawI nic tylko cieszyć się ciążą
Dodi, magdzia26, Ilona, aisa, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wstawać śpiochy
Ja cos ostatnio spac nie mogę
I od ovu boli mni codziennie brzuch tak jak na @ nie wiem czemu...
Milej niedzieli
Mała zdrówka życzęKaja, Ilona, aisa, jeju, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Rutka zebys ty do szpitala zdazyla dojechac.
Moj m siedzi na notbooku corka na laptopie ja na tablecie i jak milo mija nam nidzielny poranek w rodzinnej atmosferze. Ach ta cywilizacja .jeju, Kaja, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooooo ktoras z Was Kochane dała mi okrągły lajk:) dzięki..ale tu cichutko:* witajcie Aniolki...Ja sie lenie w łóżku.....trochę w kość w pracy dostałam...i chyba sie zdrzemnie ...czuje jakby mnie chorubsko rozbieralo...albo to zmeczenie tylko.do później:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 18:37
magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- potrzebuje rady
Co z przelotami w zaawansowanej ciązy? Czy jest to bardzo niebezpieczne dla dzidzi? Co o tym sadzicie? Macie jakieś doświadczenia? Jestem teraz w 34t\dni a wylot byłby w przeciągu tygodnia- co o tym myślicie?
Maz dostal wizę tylko na 3 miesiące więc albo teraz i poród w PL albo już nie wiadomo kiedy nam się uda do Polski dolecieć -
Karoam z tego co wiem to nie wszystkie linie lotnicze wpuszczaja ciezarne w zaawansowanej ciazy bojac sie londiwania awaryjnego z powodu porodu. Musiala bys sie dowuedziec czy tymi liniami co ty bys leciala zabieraja takie pasazerki ktore maja krutki termin do porodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 17:16
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Wydaje mi sie ze nie ma duzego wplywu ale moge sie mylic. Pogadaj z twoim ginekologiem o tym. Z tego co slyszalam to czasem i zaswiadczenie nie pomaga w tym zeby cie nie wpuscili. Najlepiej jak bys przedzwonila do swoich lini i dowiedziala sie co i jak. Zebys nie miala rozczariwania na lotnisku. Bo jednak w kabinie wytwaza sie cisnienie jak lecisz
Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Kaja wrote:no nikogo wszystkie poszły:
Rucia wcina smakołyki u Teściów
Jeju testuje pralkę
Blondi na Helu w fokarium zamknli
Ola dyla dała od nas
Shagaa z facetami dom doprowadza do porządku
Małysz to samo
Asia w szwecji się zaszyła i milczy
Pismak zalicza co się da
A reszta się sexsualizujete co mogą oczywiście