X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki...mam chwilę,co nie za częste,więc zaglądam...poczytam co tam u Was,zanim Młodszy nie wezwie do karmienia, albo oczy nie zamkną mi się (co ostatnio baaaaaaaaaardzo częste).
    Dziś była moja siostra z rodzinką..wreszcie poznałam moją najmłodszą siostrzenicę Lenkę...a mój niegościnny Igorek przespał prawie całą Ich wizytę (nie siedzieli za długo,bo tylko 2 godzinki z małym hakiem) ...sama Go nie poznawałam,bo hałas był straszny (Kuba + dwoje starszych dzieciaków siostry prawie roznieśli nam mieszkanie) a Jego nic nie ruszało :/
    Tyle u mnie :)
    Przejrzę co nieco teraz :)

kiti, Dodi, AGA 30, aisa, magdzia26, Kaja, Ilona, mauysia, Rucia, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Jeju :).
    Kochana jesteś,że pytasz o mnie :). Ja własnie wyszłam z wanny jestem pachnąca i błyszcząca :) (nabalsamowana).
    Synuś duży śpi, mały boksuje mamę, a męzuś teraz w wannie siedzi ;). Zajrzałam tu na chwilkę zobaczyć czy nic się nie dzieje?
    Jeju-jaka pralkę kupiłaś?

Ruciu mialam Ci napisac,ze rzeczywiscie widać, że przybyło Cię w tyłeczku i w udach,ale naprawdę pasuje Ci to :). Teraz jesteś taka prawdziwa Kobietka a nie dziewczynka ;). Widzę też ,że fryzjer zaliczony przed porodem,a ja dopiero na poniedziałek jestem umówiona i mam nadzieje,ze dotrwam do poniedziałku bo muszę sie ufarbować.
    Powiedz Kochana kto Ci teraz w domku sprząta?Bo błyszczy jak przedtem, a Ty przecież nie mozesz nic robić...czyżby P. ?

Marysiu-życzę, aby Heniuś był jutro grzeczniutki jak aniołek w Kościółku :)

Mała- współczuje :(.Zdrówka!!

Muska-ja mysle,że owulka moze sie przeusunać, a jajeczka potrafią taka niespodzianke nie raz zrobic ze sok!!!Najpierw nie rosną, a potem jak wystartują to rosna w mega szybkim tempie. A ciche dni dobrze Wam zrobią :).U mnie tak było w szcześliwym cyklu. Pogodziliśmy się dopiero przed owulką :) i sie udało :) ;) ;)

A mnie wyjdzie zaraz małpa opryszczka bo juz malenka krostka jest :(.nienawidze jej teraz!!!!
    Dobranoc

Dodi, AGA 30, aisa, Kaja, Ilona, Rucia, Muska, rybka, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggusia :( Jakby nie patrzeć masz dwójkę małych dzieci w domu, z czego ani jeden ani drugi nie rozumie, że mama chciałaby czasami mieć odrobinę spokoju :-)
    Może zaproponuj Kubusiowi opiekę nad bracisziem w momencie gdy ten nie śpi, wsadź go do fotelika, i niech Kubuś zabawia Igora? Może będzie to jakaś metoda na oduczenie noszenia na rękach.
    Kochana ja wciąż Go kładę na leżaczek i wielokrotnie wyręcza mnie Kuba w "opiece" nad Młodszym bratem...tak więc próbowałam tego i nie tylko..ehh, szukam dalej sposobu na oduczenie noszenia :/

Dodi, jeju, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu,spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka, wszystkiego naj naj najlepszego :*

Kopciuszku, Ty płacisz za ktg? Masakra! Ja bym majątek straciła,gdyby to w naszym Szpitalu było płatne,bo latałam non stop w końcówce :P

Gosiu,będzie wszystko dobrze...lekarka widać zabrała się poważnie do tematu, więc bez obaw :) I nic tylko cieszyć się ciążą :)

Dodi, magdzia26, Ilona, aisa, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocy dziewuszki

Shagga_80, Dodi, aisa, magdzia26, Kaja, Ilona, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kobitki :-)

Dodi, aisa, magdzia26, Ilona, jeju, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wstawać śpiochy :)
    Ja cos ostatnio spac nie mogę :P
    I od ovu boli mni codziennie brzuch tak jak na @ nie wiem czemu...
    Milej niedzieli
    Mała zdrówka życzę <3

Kaja, Ilona, aisa, jeju, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem ...

mała Zdrowka życzę

magdzia26, aisa, jeju, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki
    milej niedzieli

magdzia26, Kaja, jeju, aisa, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane
    Rutka zebys ty do szpitala zdazyla dojechac.
    Moj m siedzi na notbooku corka na laptopie ja na tablecie i jak milo mija nam nidzielny poranek w rodzinnej atmosferze. Ach ta cywilizacja .

jeju, Kaja, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej Niedzieli laseczki :-)

jeju, Dodi, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo ktoras z Was Kochane dała mi okrągły lajk:) dzięki..ale tu cichutko:* witajcie Aniolki...Ja sie lenie w łóżku.....trochę w kość w pracy dostałam...i chyba sie zdrzemnie ...czuje jakby mnie chorubsko rozbieralo...albo to zmeczenie tylko.do później:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 18:37

magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- potrzebuje rady

Co z przelotami w zaawansowanej ciązy? Czy jest to bardzo niebezpieczne dla dzidzi? Co o tym sadzicie? Macie jakieś doświadczenia? Jestem teraz w 34t\=3 dni a wylot byłby w przeciągu tygodnia- co o tym myślicie?

Maz dostal wizę tylko na 3 miesiące więc albo teraz i poród w PL albo już nie wiadomo kiedy nam się uda do Polski dolecieć :(

1usaej28ly44zrzp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam z tego co wiem to nie wszystkie linie lotnicze wpuszczaja ciezarne w zaawansowanej ciazy bojac sie londiwania awaryjnego z powodu porodu. Musiala bys sie dowuedziec czy tymi liniami co ty bys leciala zabieraja takie pasazerki ktore maja krutki termin do porodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 17:16

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • karoam Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O lot nie ma się co martwić- będę miała zaświadczenie od lekarza no i brzucio nie jest taki duży. Najważniejsze to jakie jest ryzyko dla dzidzi? Czy lot jest bardzo niebezpieczny?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze nie ma duzego wplywu ale moge sie mylic. Pogadaj z twoim ginekologiem o tym. Z tego co slyszalam to czasem i zaswiadczenie nie pomaga w tym zeby cie nie wpuscili. Najlepiej jak bys przedzwonila do swoich lini i dowiedziala sie co i jak. Zebys nie miala rozczariwania na lotnisku. Bo jednak w kabinie wytwaza sie cisnienie jak lecisz

Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc!!:) do juterka:) trzymciajcie sie :*

magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Znikam koleżanki na spacer do Gdyni ...buzaki do później
    dzis bylismy w Gdyni super miejsce i statki pozwiedzalismy ;) a jutro juz do domu az szkoda wyjeżdżac

Kaja, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    no nikogo wszystkie poszły:
    Rucia wcina smakołyki u Teściów
    Jeju testuje pralkę ;-)
    Blondi na Helu w fokarium zamknli
    Ola dyla dała od nas
    Shagaa z facetami dom doprowadza do porządku ;-)
    Małysz to samo
    Asia w szwecji się zaszyła i milczy
    Pismak zalicza co się da ;-)

A reszta się sexsualizuje ;-) te co mogą oczywiście ;-)

to teraz też se ide pa
    otwarte bylo ;)

Kaja, Strażaczka90, jeju, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia super brzuszzek ;)

Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 4549 4550 4551 4552 4553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ