plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:W związku z tym, że niedługo będę musiała ograniczać się żywieniowo, postanowiłam najeść się tym, czego będę musiała sobie odmawiać, więc wepchnęłam w siebie wczoraj pół słoika nutelli, a dziś rano na śniadanie zjadłam naleśniki z bananami i nutellą i chyba mam dosyć czekolady
Nie martw się Muzi, później zdam Ci relacje jakie to pyszności mój teściu nagotowałPS. Jak zakup?
KAJU
>Seksowną pralkę do prania
Ale nie ma na imię Frania
Tym razem wybór padł na męski rodzaj....
Rucia ta prala jest zadżebiście cicha...można jej dowolnie tempki ustawiać....żeby można by było tak to u mnie zrobićUstawiam sobie wieczorem zakres "od do" i niech sobie organizm sam wybierze jaką woli...i jaki byłby wykres super!
No ale ma jeden defekt ten sprzęt, piszczy po skończeniu prania, bo inaczej fakt faktem tak jest cicho, że szok.
No i nie mogę się przyzwyczić do dotykowego sterowania
A i jak wystawiliśmy tamtą pralkę to się okzało, że to nie poszły chyba łożyska, tylko najprawdopodobniej coś się dostało pod bęben...a mój Wili tak spojrzał i powiedział: " no co, źle, że będą dwie pralki jak ją naprawię?"
hahahahahahahahahahahahahago! Uwielbiam za poczucie humoru
Żeby tak dwa słońca śWieciły jak ja wieszam to pranie a dziś jak na złość deszcz...a ranek zapowiadał piękny dzień
Ruciuś jak już się najesz do syta, to Ci coś powiem, albo już Ci coś napiszę....takie przejadanie się może wywołać szybciej poródPoważnie...ach i koniecznie proszę o relację z menu obiadowo-deserowego...może i ja się do Twojego teścia na edukację wybiorę
ACHA I JESZCZE JEDNO....jutro i pojutrze na ulicę wychodzimy w kaskach albo całych zbrojach, bo lecą szczątki satelity
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 12:41
Rucia, kiti, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, AGA 30, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi kochanie to pikanie można całkowicie wyciszyć, wczytaj się w instrukcję. W mojej BOSCHA pikała chyba 5 razy pod rząd, ale cierpliwość mi się skończyła, wzięłam instrukcję w rękę, i okazało się, że w magiczny sposób można wyciszyć te wkurzające dźwięki.
Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc. No cisza tu jak to w weekend.
Ja jestem przeziebionaleze pod kocem i pije herbate z cytryną.
A tak sie cieszylam ze juz dawno nie bylam chora, szlak.
Plemnisiu grzej się grzej kochana...oby szybciutko minęło...
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinguś buziaczki :-***********************
Sweet
Jej pika znowu....idę...eee....myślałam, że przeczytasz o tym wywoływaniu wielkim obżarstwem porodu jak będziesz już po obiadkuMam mieć gościa za niedługo, więc muszę ogarnąć...pika po raz trzeci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 12:51
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten piękny deszczowy dzień weekendowy
Zapomniałam się zameldować po wizycie na monitoringu.
No więc moje jajka w kulki sobie lecę. Tak się bałam że nie zdążę i pójdę po owu, a tu najwidoczniej do owu jeszcze bardzo daleko. Śluzu rozciągliwego też jeszcze nie ma
Tak nawiasem mówiac, Aga, to ja też ostatnie cykle miałam ten śluz zaraz po @ i tez mnie to dziwiło.
Teraz nie ma nic. Posucha.
No więc na wizycie się okazuje, że dalej są 2 jajeczka, po jednym w każdym jajniku. Tylko w środe było 8,2mm w prawym i 9,3mm w lewym to w piątek miały w prawym 6 mm a w lewym 10 mm. Ciężko stwierdzić czy rosną, bo to może być granica błędu.
Nie wiem co myśleć. Chyba dupaMoże przez to moje jakieś pseudo przeziębienie mi się owu przesunie w czasie. Ten bromergon mnie rozlegulował
Zawsze było jak w zegarku a teraz raz 2 dni @ się spóźnia, raz jest 2 dni za szybko. Zwariować można.
No. Wygadałam się. Przez te starania i dokładne obserwacje mój organizm szaleje
Do tego pokłóciliśmy sie z m i mamy ciche dni. Achh, widać to w naszym ovu-gronie na zmianę mamy takie akje z facetami...
Tak jakoś siedzę przyduszona w domu i za dużo myśle
Rucia, świetne macie foteczki z córcią. Czy mi się wydaje, czy poza kolorem włosów to Twoja mała kopia?
Rucia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
no nikogo wszystkie poszły:
Rucia wcina smakołyki u Teściów
Jeju testuje pralkę
Blondi na Helu w fokarium zamknli
Ola dyla dała od nas
Shagaa z facetami dom doprowadza do porządku
Małysz to samo
Asia w szwecji się zaszyła i milczy
Pismak zalicza co się da
A reszta się sexsualizujete co mogą oczywiście
to teraz też se ide paStrażaczka90, magdzia26, aisa, Ilona, Shagga_80, Dodi, AGA 30, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia ślicznie wyglądasz
ja dzis sama bo moj ma sluzbe . Z racji tego wysprzatalam caly dom i zrobilam pranie ....
stosunkowo dobrej nocki
slucham sobie wlasnie http://www.youtube.com/watch?v=gCYcHz2k5x0 GENIALNE TO JESTStrażaczka90, magdzia26, Rucia, Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cisza widzę w dalszym ciągu na plemniczce...hmmm mam nadzieje ze tak definitywnie nas dziewczyny nie zostawilyscie
Rucia ślicznie wyglądaszjak juz się tego brzuszka pozbędziesz to ja chętnie go przejme
Strażaczka90, Rucia, aisa, Ilona, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość