plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczko miałam podobnie
ale u mnie ginka nie wie od czego to jest... ja juz za dużo myślę chyba o tych staraniach bo od ponad tygodnia czuje się jakby @ miała przyjść...
Dziewczynki tęsknię za wami... szkoda ze tak się porobilo ostatnio jakoś smutno i cicho...Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Szkoda że długi weekend się kończy. U mnie jutro zaplanowana kontrola w pracy, także na bank nie wejdę na ovu. Potem pewnie siedzenie dłużej w kołchozie i tak przez cały tydzień
Zapowiada się nieciekawie. Nie wiem kiedy wejdę na net.
W środę wieczorem mam monitoring owu, więc trzymajcie kciuki żeby coś konkretnego się tam pokazało.
Miłego wieczorku życzę i do usłyszenia
ps
Zafasolkujcie się w tych cyklach. Apeluję do wszystkich jajekDodi, magdzia26, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedruś lajk za to, że napisałaś nam posta!!!!!!!!!!!! Czytałam go!!!!!!
Jakieś kpiny normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas w kraju zawsze pod górę!!!!!!Dziedzina nie ma znaczenia, problem znajdzie się zawsze! Jak go nie ma stwarza się sztuczny!
DZIEŃ DOBRY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 07:53
Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Strazaczko miałam podobnie
ale u mnie ginka nie wie od czego to jest... ja juz za dużo myślę chyba o tych staraniach bo od ponad tygodnia czuje się jakby @ miała przyjść...
Dziewczynki tęsknię za wami... szkoda ze tak się porobilo ostatnio jakoś smutno i cicho...magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka wykres fajny ale nie wolno Ci się nakręcać, bo najgorzej spadac z wysokiego konia
Może coś jest na rzeczy ale który to cykl z wykresami?
Też trzymam kciuki ale jednocześnie stawiam Cię do pionu!magdzia26, Strażaczka90, aisa, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
Chwilke mnie nie bylo ze wzgledu na neta...pozniej poprzegladam coscie naskrobaly A teraz na szybko relacja z wizyty:
Wczoraj (34tc+4dni)dzidzia ważyła 2380 a mi przybyl 1kg. Wody w porzadku, lozysko w porzadku, ogolnie wszystko w porzadku...oprocz tego ze lekarz przewiduje wczesniejszy porod. Stwierdzil, ze moge nawet nie doczekac do grudnia choc ma nadzieje ze potrwa to jednak dluzej. Stwierdzil to na podstawie USG i "macania" zewnetrzego brzucha i okolic kosci lonowej. Podobno glowka dzidzi jest bardzo niziutko, pratycznie juz wstawiona w odpowiednie miejsce. Stad moje nasilajace sie bole okolic kosci lonowej i pachwin (chodzenie, zmiana pozycji sprawia spory bol a njjgortzej jrst rano- zanim dojde do lazienki mija 10 min a mam 5 krokow z lozka)
Stwierdzil ze lot to teraz bardzo zly pomysl, kazal wziac 2x po 8mg sterydu na płucka, mam sobie odpuscic spacerki (do tej pory dosc regularne) i ogolnie wsio na spokojnie.
Powiedzial tez z ebym sie nie martwila, ze dzidzia rozwija sie prawidlowo, i da rade nawet przy wczesniejszym przyjsciu na swiat, choc te min 2tyg jeszcze by sie przydaly
Kolejna wizyta za tydzien, zobaczymy jak rozwija sie sytuacja.
Co myślicie kochane? Ginek przesadza czy moze miec racje?
Buzialemagdzia26, plemniczka, AGA 30, Selena, aisa, Dodi, Kaja, Rucia, kiti, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
jeju
Strażaczko mi się zdarzyło taki skurcz dwa razy w ostatnim cyklu i teraz w tym ale u ciebie to może być coś innegomam taką nadzieję
pisałam na początku cyklu że dla mnie najgorszy jest okres kiedy trwa @ ale nie jednak dużo gorszy jest teraz oczekiwanie w niepewności ...
życzę miłego dnia moje kochane
Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Strażaczka wykres fajny ale nie wolno Ci się nakręcać, bo najgorzej spadac z wysokiego konia
Też trzymam kciuki ale jednocześnie stawiam Cię do pionu! -
magdzia26 wrote:Dzień dobry
jeju
Strażaczko mi się zdarzyło taki skurcz dwa razy w ostatnim cyklu i teraz w tym ale u ciebie to może być coś innegomam taką nadzieję
pisałam na początku cyklu że dla mnie najgorszy jest okres kiedy trwa @ ale nie jednak dużo gorszy jest teraz oczekiwanie w niepewności ...
życzę miłego dnia moje kochane -
jeju wrote:Strażaczka wykres fajny ale nie wolno Ci się nakręcać, bo najgorzej spadac z wysokiego konia
Też trzymam kciuki ale jednocześnie stawiam Cię do pionu!
-
Dzień dobry
Karoam, jesteś już na tym etapie, że myślę gdyby nawet dzidzia zechciała już wyjść nic złego by się nie stało. Jeśli chodzi o tę sterydy, to ja akurat jestem przeciwnikiem takiej ingerencji w płód, ale to moje osobiste odczucie. Może skonsultuj to jeszcze z innym ginem.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Miłego dniamagdzia26, Strażaczka90, aisa, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry Kochane
Długi weekend się skończyłteraz czas do pracy się brać
Na weselu było mega a na poprawinach jeszcze lepiej
Miłego dniaStrażaczka90, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Dodi, Kfjatus, kiti, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)