plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry! w koncu po dlugim weekendzie
ale mi sie dluzyl, ale to pewnie przez chorobe która nadal mi nie odpuszcza
, ale skoro katar ma trwac 7 dni to moze jeszcze ze 3 dni i odpusci. Oby!
Karoam jak dla mnie to pewnie nie przesadza z tym ze dziecko juz nisko, ulozone do porodu, glowka w kanale rodnym. Mysle ze kazdy lekarz juz by powiedzial ze jednak za pozno i zbyt ryzykownie na lot...
Sterdydy na pluca w Polsce podaje sie do 36 tygodnia, bo pozniej juz nie trzeba. U Ciebie jeszcze tydzien i juz bedzie 36 tydzien, wiec ja bym nie brala sterydów... jestes juz na tym etapie ze nawet gdyby to pewnie byloby dobrze...Ilona, Strażaczka90, aisa, Dodi, Kfjatus, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki kochane.
Ruciu!!! śniło mi się że urodziłaś, wchodzę zerknąć na nowiny, a Ty dalej w dwupakuślicznie wyglądasz, Kinia to jak laleczka, ale fakt skóra zdarta z Ciebie.
My wróciliśmy w nocy i ledwo żywa jestem, jeszcze jakoś się źle czuję, niedobrze mi cały czas. albo efekt podróży albo rozpoczynającej się choroby. Ale z pozytywnych wieści to słoneczko dziś u mnie od rana.
Miłego dnia dziewczynki. wieczorem zajrzę z pewnościąmagdzia26, Strażaczka90, aisa, Dodi, Rucia, Kfjatus, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Przyznać się która ma suwaczka ze złośliwym oprogramowaniem hi hi hi bo mój komputer nie chce do was wejść bo coś złośliwego tu jest i co chwilę mnie ostrzega
Miłego dnia życzę kobitki
Ps. Fredzia paranoja w tej Plmagdzia26, Ilona, Strażaczka90, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Plemnis teraz zauważyłam, że u Ciebie już 3 z przodu
no czas chyba przyspieszył
A ja zaraz za Tobą
mi sie moja ciąza bardzo dluzy. No ale mam nadzieje ze bedzie tak jak u Ruci ze po 30 tygodniu przyspieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 10:53
Strażaczka90, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia nawet nawet chociaz rano wpadł klient który tak mnie z równowagi wyprowadził w ostatniej chwili za jezyk sei ugryzłam
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Napisze jeszcze cos wam chociaż pewnie znacie :
Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?
- Mężczyzna, a wiecie czemu
Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy
Dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za mąż bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domuStrażaczka90, plemniczka, Dodi, a-koczek, AGA 30, Ilona, Muska, Kfjatus, kiti, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWciągnęłam właśnie frytki z gyrosem i surówką
I obiad z głowy
Fundnełam sobie kozaczki dziś i serduszko się cieszy
Serduszko też sobie strzeliłam z rana i gęba się cieszy
Ach czasami życie jest piękne nawet jak deszcz za oknem pada
Koniec weekendu gdzie was wywiało wracać na posterunek
Liczę do trzech 1-2-3Dodi, magdzia26, a-koczek, Muska, aisa, Spero, sylwia1985, Rucia, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny