plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra gina nie zmieniam bo dzięki nie mu jestem w ciąży , a nie jak inni ...proszę się napatrzec to będzie ciążą lub jak pani urodzi miesiaczka się ureguluje , a ten konkretnie bez głupich gadek zaczął leczyć i monitoring cyklu zrobił gdzie ja się doprosic nie mogłam ....
Dodi, Kleopatra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Jak minęła noc?
W nocy źle się chyba ułożyłam, bo jak pochylam głowę to boli...a jak mam prosto, to jest oki, z reguły bolało odwrotnie, przy odwodzeniu głowy od ramienia....no nic....może przejdzie.
Wczoraj poprasowałam 8 wsadów pralkowych...uffff....ulżyło, bo już nie leży ta sterta na wierzchu....wczorajszy ranek poświęciłam na zgrabienie wszystkich liści i teraz znów oglądam zieloną trawkę i ogródek warzywny...
Chciałam dzisiaj przekopać w ogródku ale w tej sytuacji gdy boli ta szyja, to mam wątpliwości...no chyba, że przejdzie...
Właśnie piję lniane siemię gdyż obiecałam sobie, że spróbuję regularnie korzystać z dobrodziejstw natury...
Kfjatus, aisa, magdzia26, Dodi, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Słonecznej środy życzę
U mnie w pracy dużo pracy,a do tego zwolniło się stanowisko i przychodzą Panie z CV i niby nic mi do tego, bo ja nie jestem decydentem, ale co jakiś czas wchodzi Szef i się zastanawia i oczekuje podpowiedzi... a po południu potrafi zadzwonić Jego zastępczyni i też drążyć ten sam temat: kto będzie, od kiedy, czy się sprawdzi itp...
A na piętek umówiłam sie wreszcie na jakiś wypadzik z Koleżankami. Potrzebuje Babskich ploteczekMam nadzieję, że wieczór się uda
Buuuziaki !jeju, Kaja, aisa, magdzia26, Rucia, a-koczek, Dodi, Fedra, AGA 30, kiti, Gunia lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Cześć dziewczyny!
Jak minęła noc?
Właśnie piję lniane siemię gdyż obiecałam sobie, że spróbuję regularnie korzystać z dobrodziejstw natury...Bym jeszcze pewnie poleżakowała troszeczkę
Podziwiam za spożywanie siemienia, ja mam z nim jak z wątróbką, jak patrzę, albo pomyślę, to już mi się źle w żołądku robiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 07:38
jeju, magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kwiatku lubię siemię na ciepło a dziś piję, jem na zimno...możesz dolać np soku i będzie lepsze...ale jak nie masz kłopotów z wilgotnością i ogólną kondycją organizmu i oczywiście z żołądkiem itp. to spoko...
Chcę poznać jego właściwości na sobie a czytam dużo o tym i od zarania dziejów wspaniale odmładzał, odświeżał, odżywiał...może i ja się nieco odmłodzęa jak wejdzie w nawyk picie tego glucika, to będzie super
Właściwie m. powinien też wypijać ale nie potrafi się zmusić...już mam na niego sposób...powiem, że jak odmłodnieję, to zacznę szukać młodszego hih hi
Tylko jak to zrobić jak ja jestem w Nim strasznie zakochana i na innych nie patrzę nawet?
magdzia26, a-koczek, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No to super, że noc jak sekunda minęła...a co do "ls" to nie mam z tym większego problemu ale obawiałam się, że będę miała i to wielki...te obawy są przereklamowane. W sumie mielone siemię można dodawać do potraw, jogurtów i innych smakołyków...zachowuje swoje właściwości, reguluje pracę jelit i dalej odmładza, odświeża tonizuje :-)Może taki sposób byłby Kaju dla Ciebie lepszy...buziaki, spadam.
Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry witam się i ja
czuję że czas najwyższy nowy cykl będzie zacząć
moja @ już czycha za rogiem
chyba faktycznie ostatnio mam za dużo stresów i na razie nie mam co liczyć że się uda...muszę troszkę przewartościować swoje życie...
buziaki kocham wasKaja, a-koczek, Dodi, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Melduję się z poranną kawkąNoc minęła zdecydowanie za szybko
za oknem szaruga i pada jakiś pseudo deszcz
Zabieram się za robotę.
Miłego dniaDodi, magdzia26, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyJestem i Ja
Moja nocka była za krótka, P. co chwila zabierał mi kołdrę, zmarzłam, Geju mlaskał mi nad uchem aż w końcu dostał w łeb, byłam 4 razy na siku i śniło mi się coś głupiego ale nie pamiętam ...magdzia26, plemniczka, Fedra, AGA 30, a-koczek, Spero, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki, w końcu sie odzywam. Chrzciny się udały
Po raz pierwszy zamawiałam catering i jedzenie było b.dobre. Co do samej ceremonii to H przespał całą mszę
A w domu mam z nim dużo roboty - jak już pisałam.
Trzymajcie się ciepło dziewczyny, nie dajcie się zblizającej zimie!
:***Dodi, magdzia26, aisa, Kaja, Effcia28, Rucia, jeju, Fedra, AGA 30, a-koczek, Ilona, Spero, kiti, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja...noc jako tako minęła (a poszłam spać ok 2) a potem miałam chyba 2 pobudki i robienie mleka...ale jutro wracamy do piersi ...oby I nie zapomniał.Dziś mam w planie podzwonic i poumawiać wizyty u specjalistów i przyjść się do Szpitala i dowiedzieć jak jutro mam te wszystkie badania wykonać .
Witaj Mauysia...my Chrzest planujemy na wiosnę...a póki co nie mamy nawet chrzestnych wybranych...trzeba kasę odłożyć na imprezę w lokalu (nie mamy możliwości zrobić w domu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 10:04
Dodi, magdzia26, aisa, jeju, Fedra, AGA 30, mauysia, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość