X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra gina nie zmieniam bo dzięki nie mu jestem w ciąży , a nie jak inni ...proszę się napatrzec to będzie ciążą lub jak pani urodzi miesiaczka się ureguluje , a ten konkretnie bez głupich gadek zaczął leczyć i monitoring cyklu zrobił gdzie ja się doprosic nie mogłam ....

Dodi, Kleopatra, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu piszę sama z sobą !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na śniadanie może później zrobi się tloczniej ..ciao

jeju, aisa, magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, będę później. :)

jeju, Kaja, aisa, Spero, magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Jak minęła noc?
    W nocy źle się chyba ułożyłam, bo jak pochylam głowę to boli...a jak mam prosto, to jest oki, z reguły bolało odwrotnie, przy odwodzeniu głowy od ramienia....no nic....może przejdzie.

Wczoraj poprasowałam 8 wsadów pralkowych...uffff....ulżyło, bo już nie leży ta sterta na wierzchu....wczorajszy ranek poświęciłam na zgrabienie wszystkich liści i teraz znów oglądam zieloną trawkę i ogródek warzywny...

Chciałam dzisiaj przekopać w ogródku ale w tej sytuacji gdy boli ta szyja, to mam wątpliwości...no chyba, że przejdzie...

Właśnie piję lniane siemię gdyż obiecałam sobie, że spróbuję regularnie korzystać z dobrodziejstw natury... :-D

Kfjatus, aisa, magdzia26, Dodi, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Słonecznej środy życzę :)
    U mnie w pracy dużo pracy,a do tego zwolniło się stanowisko i przychodzą Panie z CV i niby nic mi do tego, bo ja nie jestem decydentem, ale co jakiś czas wchodzi Szef i się zastanawia i oczekuje podpowiedzi... a po południu potrafi zadzwonić Jego zastępczyni i też drążyć ten sam temat: kto będzie, od kiedy, czy się sprawdzi itp...
    A na piętek umówiłam sie wreszcie na jakiś wypadzik z Koleżankami. Potrzebuje Babskich ploteczek :D Mam nadzieję, że wieczór się uda :)
    Buuuziaki ! :)

jeju, Kaja, aisa, magdzia26, Rucia, a-koczek, Dodi, Fedra, AGA 30, kiti, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Jak minęła noc?

Właśnie piję lniane siemię gdyż obiecałam sobie, że spróbuję regularnie korzystać z dobrodziejstw natury... :-D
    Noc minęła szybko :) Bym jeszcze pewnie poleżakowała troszeczkę :D
    Podziwiam za spożywanie siemienia, ja mam z nim jak z wątróbką, jak patrzę, albo pomyślę, to już mi się źle w żołądku robi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 07:38

jeju, magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju wiesz mnie noc minęła tak zamknęła oczy było ciemno a jak otworzylam oczy ranek wczesny fack i wstalam więc podsumujac noc minęła mi jak sekunda albo szybko spalam hihi

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatku lubię siemię na ciepło a dziś piję, jem na zimno...możesz dolać np soku i będzie lepsze...ale jak nie masz kłopotów z wilgotnością i ogólną kondycją organizmu i oczywiście z żołądkiem itp. to spoko...

Chcę poznać jego właściwości na sobie a czytam dużo o tym i od zarania dziejów wspaniale odmładzał, odświeżał, odżywiał...może i ja się nieco odmłodzę :-) a jak wejdzie w nawyk picie tego glucika, to będzie super :-)

Właściwie m. powinien też wypijać ale nie potrafi się zmusić...już mam na niego sposób...powiem, że jak odmłodnieję, to zacznę szukać młodszego hih hi
    Tylko jak to zrobić jak ja jestem w Nim strasznie zakochana i na innych nie patrzę nawet? :-)

magdzia26, a-koczek, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju to szacun ja mam odruchy wymiotne na siemie lniane dla mnie to trauma szpitalna fuj

jeju lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super...no nic...zbieram się do pracy...papapa dziewczynki.

Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super, że noc jak sekunda minęła...a co do "ls" to nie mam z tym większego problemu ale obawiałam się, że będę miała i to wielki...te obawy są przereklamowane. W sumie mielone siemię można dodawać do potraw, jogurtów i innych smakołyków...zachowuje swoje właściwości, reguluje pracę jelit i dalej odmładza, odświeża tonizuje :-)Może taki sposób byłby Kaju dla Ciebie lepszy...buziaki, spadam.

Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju hm zaintrygowalas mnie tym mielonym Is poszukam dziś w sklepie może się przemoge ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry witam się i ja :)
    czuję że czas najwyższy nowy cykl będzie zacząć :P
    moja @ już czycha za rogiem :D
    chyba faktycznie ostatnio mam za dużo stresów i na razie nie mam co liczyć że się uda...muszę troszkę przewartościować swoje życie...
    buziaki kocham was <3

Kaja, a-koczek, Dodi, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane Fajnie ze troszke sie ruszyło na tym formu nawet miałam 3 strony do przeczytania. ech to juz nie te czasy gdzie bylo po 20 stron dziennie

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Melduję się z poranną kawką :) Noc minęła zdecydowanie za szybko :/
    za oknem szaruga i pada jakiś pseudo deszcz :/
    Zabieram się za robotę.

Miłego dnia :)

Dodi, magdzia26, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i Ja :)

Moja nocka była za krótka, P. co chwila zabierał mi kołdrę, zmarzłam, Geju mlaskał mi nad uchem aż w końcu dostał w łeb, byłam 4 razy na siku i śniło mi się coś głupiego ale nie pamiętam ...

magdzia26, plemniczka, Fedra, AGA 30, a-koczek, Spero, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi nie wstydź się kochana, przyznaj, że szyja Cię boli po akrobacjach z Wilim :P

magdzia26, aisa, plemniczka, Fedra, AGA 30, a-koczek, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, w końcu sie odzywam. Chrzciny się udały :) Po raz pierwszy zamawiałam catering i jedzenie było b.dobre. Co do samej ceremonii to H przespał całą mszę :)
    A w domu mam z nim dużo roboty - jak już pisałam.

Trzymajcie się ciepło dziewczyny, nie dajcie się zblizającej zimie!

:***

Dodi, magdzia26, aisa, Kaja, Effcia28, Rucia, jeju, Fedra, AGA 30, a-koczek, Ilona, Spero, kiti, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja...noc jako tako minęła (a poszłam spać ok 2) a potem miałam chyba 2 pobudki i robienie mleka...ale jutro wracamy do piersi ...oby I nie zapomniał.Dziś mam w planie podzwonic i poumawiać wizyty u specjalistów i przyjść się do Szpitala i dowiedzieć jak jutro mam te wszystkie badania wykonać .

Witaj Mauysia...my Chrzest planujemy na wiosnę...a póki co nie mamy nawet chrzestnych wybranych...trzeba kasę odłożyć na imprezę w lokalu (nie mamy możliwości zrobić w domu).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 10:04

Dodi, magdzia26, aisa, jeju, Fedra, AGA 30, mauysia, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4554 4555 4556 4557 4558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ