plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Komunię robiłam też z cateringiem....a, że znaliśMy smak każdej potrawy, bo często tam jadaliśMy, to mieliśmy pewniaka...Małysiu napisz coŚ więcej, płakał Heniuś przy wyganianiu diabełka?
Na pewno padliście wieczorem ze zmęczenia....
Mauysiu o ile mniej pracy gdy wjeżdża catering prawda?
RUCIA nie było żadnych akrobacji, mówiłam, że solidaryzuję się z Tobą! A po ostatnich wywodach mojego W., to ma szlaban wna tydzień przynajmniej
Wyplotłam dywanik ale jak na taką ilość materiału wyszedł mały...ale mam plan go powiększyć tylko poszukam grafitu albo srebra
Ale mam dzisiaj zmułaach i mam zakwasy po grabieniu liści...ile tego było !!!!
magdzia26, Rucia, Fedra, AGA 30, mauysia, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:
A tak w ogóle jak któraś ma chęć (i pamięta namiary na mojego bloga) odsyłam tam, bo naskrobałam tam coś nieco o tym co u nas...a w skrócie można powiedzieć,że u nas problemów zdrowotnych Igora ciąg dalszy.
Buziaki,siusiaki!
Shaguś czy ja mogę skromnie prosić na priv namiary na Twojego bloga?
Spero lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
mauysia wrote:Hej dziewuszki, w końcu sie odzywam. Chrzciny się udały
Po raz pierwszy zamawiałam catering i jedzenie było b.dobre. Co do samej ceremonii to H przespał całą mszę
A w domu mam z nim dużo roboty - jak już pisałam.
Trzymajcie się ciepło dziewczyny, nie dajcie się zblizającej zimie!
:***
Katering fajna sprawa ! -
czesc dziewczyny. Ja wchodze tu po kilka razy dziennie, ale jakos ostatnio przymulona jestem, nie mam weny, nie chce mi sie pisac, martwie sie sama nie wiem czym, co chwile czyms nowym.
Shaggi ja tez poprosze o namiar na twojego bloga.
Kaja powodzenia na wizycie.
Rucia uwielbiam jak opisujesz przygody z gejem.
Muzi pij pij siemieto na wiele rzeczy pomocne, no i na śluzik piekny!
Mauysiu fajnie ze chrzciny udane.
A mam wlasnie pytanie apropo tych chrzcin. Siostra tez chce niebawem robic ale zupelnie nie wiemy jak to zorganizowac. Bo tak najblizszej rodziny którą trzeba by zaprosic bedzie 11 osób. Ciezko jest pomiescic tyle ludzi u nich w mieszkaniu... no chyba ze nie wszyscy by siedzieli przy stole.. bo stol jest na 6 osób. Z drugiej strony moznaby zrobic w restauracji, ale to pewnie duzo wyniesie... no chyba ze jak w restauracji to tylko obiad i deser? czy wodke tez sie stawia? zupelnie nie wiemy jak to zorganizowac by bylo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 10:49
Dodi, Rucia, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Plemniczko na obiad do restauracji a w domu np. szwedzki stół...chociaż nie wiem tak naprawdę jakie sa warunki u Twojej sis.
Pozdrowionka...masz racje plemniczko, na śluz to dobrze może podziała.magdzia26, plemniczka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja to dobrze że masz fajnego ginekologa. Ta moja właśnie też mi dużo pomogła. O pierwszą ciążę starałam się 13 miesięcy, o drugą 7 miesięcy. Odkryła u mnie prolaktynemię więc wprowadziła Bromergon i tez robiła mi monitoring cykli i udało się
-
nick nieaktualnyPlemniś bardzo często ludzie odchodzą od alkoholu na tego typu uroczystościach. My na komunii u Kingi mieliśmy obiad z dwóch dań + przystawki, napoje i tort. Alkoholu zero. Od osoby płaciliśmy ok. 150zł chyba o ile dobrze pamiętam. Poza tym to osoba zamawiajaca imprezę w lokalu dobiera sobie meni, i mówi ile mniej więcej chciałaby wydać na osobę. Z przystawek można spokojnie zrezygnować, i zdecydować się na obiad i ciasta.
Robiąc chcrzciny pewnie znowu zdecydujemy się na lokal, pomimo tego, że mieszkam w domu, nie mam miejsca aby pomieścić ok 20 osób, mam mały salon, a druga sprawa jest taka, że musiałabym mieć kogoś do pomocy w kuchni, bo sama nie dałabym rady tego ogarnać, a będąc w lokalu ma się wszystko podane pod nos, więc niech siostra dobrze się zastanowi bo to jest niesamowita wygodaplemniczka, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Część Dziewczynki wpadam poczytać co tam u Was:) przywitać się i od razu pożegnać bo mam trochę roboty a potem idę na wizytę.
Ami jeszcze nie urodziła prawda?Niech mi któraś da znać jak już Jaś się pojawi na świecie?
nie wiem Rutka śledzisz co tam u Ami?Rucia, Dodi, Fedra, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka jestem dumna z Henia, że był grzeczny
Chrzciny też pewnie będziemy robić na wiosnę
Shagguś blog przeczytany, taki obiad + napój pewnie bardzo Ci smakował
Muzi wskakuj do wyra, i niech Wili masuje szyjkę
Kaju nic się nie bój jutrzejszej wizyty, wszysto będzie dobrzeA endo faktycznie jakaś chyba niemota, może warto zwrócić jej uwagę, ze sama zapisała Ci taką dawkę?
Fedra, AGA 30, aisa, mauysia, Spero, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o Chrzciny to mimo ,że mam miejsce żeby je zrobić w domu zrobię je w lokalu,bo jedne już robiłam na ok 28osób to byłam tak padnięta na tej uroczystości że w duchu się modliłam aby goście sobie już poszli.A mniej więcej te same pieniądze się wyda:)
Rucia, Dodi, plemniczka, Fedra, AGA 30, aisa, Ilona, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówiłam Wam, że boje się kichać? Mam wrażenie, że wody mi odejdą, jak porządnie kichnę
Głupie co? To samo odczuwam siedząc na tronie. Nawet P. mówi do mnie, zebym się nie napinała za bardzo
plemniczka, Fedra, AGA 30, aisa, a-koczek, Ilona, Spero, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
przywołana przez Effcię witam się z Wami i serdecznie pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna. Ja nadal w domu, rana nadal się goi, wczoraj byłam w szpitalu zapytać, czy wszystko OK, zostałam nową maść no i dalej czekam.
Życzę rychłego spłodzenia / urodzenia / ogarnięcia płaczących dzidziusiów (niepotrzebne skreślić)
Buziaki!Effcia28, magdzia26, Rucia, plemniczka, Kaja, Fedra, Dodi, AGA 30, aisa, a-koczek, Ilona, Spero, kiti, Shagga_80, Blondi22, Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:napnij się raz a porządnie
wypchnij wreszcie Leosia na świat
Effcia mam zamiar podziałać w weekend żeby mu pomóc, o ile mnie strach nie obleci. Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Chodzę jak pokrakowata kaczka, bo brzuch mnie ciągnie, boli spojenie łonowe, skurcze pojawiają się coraz częściej, więc kurczę chyba to jednak już niedługoIlona lubi tę wiadomość