plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aha i jeszcze info odnośnie endometrium lekarz powiedział że endo 9,55 po owu jest ok że Oni przy endo 9mm robią transfery i stwierdził ze z całym szacunkiem do kolegów lekarzy ale w niektórych przypadkach to się powinni w ogóle nie wypowiadać...
dla porównania endo w 9dc ponad 8mm
Mayusia zycze Ci zeby ta płaczliwość się skończyła jak najszybciej ale wiesz że około 6 miesiaca to już ząbki wychodząmiałam pocieszyć a wyszło jak zawsze
plemniczka, aisa, mauysia, Rucia, magdzia26, Kaja, Spero, kiti, Strażaczka90, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:mauysiu mojej siostry mala jest dzien starsza od Henia i tez ostatnio jest z nią hardcor! co wieczor placze niewiadomo dlaczego
Choć mam nadzieję że aż tak długo nie będę musiała czekać. A w sumie najważniejsze że jest zdrowy (przeziębienie to pestka).
Rucia, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Mayusia zycze Ci zeby ta płaczliwość się skończyła jak najszybciej ale wiesz że około 6 miesiaca to już ząbki wychodzą
miałam pocieszyć a wyszło jak zawsze
magdzia26, Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muzi, u mnie też to się nie sprawdziło
A z ciekawostek: moja koleżanka urodziła wczoraj nad ranem córeczkę... w samochodzie... Nie zdążyli do szpitala. Mąż za kierownicą pędził z nadzieją że zdąży a tu... dziecinka wyskoczyła prosto w ręce mamusi... Wyobrażacie sobie coś takiego???Rucia, magdzia26, Fedra, Spero, kiti, a-koczek, Shagga_80, aisa, Sandraa, jeju, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Rutka a ja sie nie moge doczekac sniegu
Dobra ... może sobie spać 20 cm białego puchu raz na tydzień dopadać 5 cm, drogi mają być odśnieżone, przejezdne, to samo chodnikiNie może być inaczej bo nie przejadę nigdzie nowym wozidłem z nowym lokatorem.
plemniczka, magdzia26, Fedra, Ilona, Spero, aisa, jeju, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Muzi, u mnie też to się nie sprawdziło
A z ciekawostek: moja koleżanka urodziła wczoraj nad ranem córeczkę... w samochodzie... Nie zdążyli do szpitala. Mąż za kierownicą pędził z nadzieją że zdąży a tu... dziecinka wyskoczyła prosto w ręce mamusi... Wyobrażacie sobie coś takiego???
Ale akcjaJa pitole. A ja się zastanawiam czy jak jadę z P. samochodem żeby nie wozić ze sobą wiaderka, gdyby nagle miałby mi odejść wody
Mój dylemat przy porodzie w samochodzie to pikuś
magdzia26, Fedra, Spero, Strażaczka90, Shagga_80, aisa, Blondi22, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:A wiecie, że dzieci są płaczliwe najczęściej w godzinach w jakich trwała ostatni faza porodu? Nam położna daaaawno temu to tłumaczyła...ale u nas się chyba raczej nie sprawdziło....przynajmniej nie pamiętam...
U Nas też się nie sprawdziło, bo Kinia w ogóle nie płakała.Zobaczymy jak będzie z kolegą.
Strażaczka90, Shagga_80, aisa, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakie moje przemyślenie ... fajnie z jednej strony, że jest mniejszy ruch na forum
Mogłam chociaż wszystko poprasować
Ooo i tym akcentem się żegnam, lecę klepać zupę.
Fedra, Spero, Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra dla mnie jesteś wielka .....koniec tematu
a wypraszam sobie już zeszłam z 82 kg do 73,9kgmagdzia26, plemniczka, Spero, Strażaczka90, Rucia, kiti, aisa, AGA 30, Ilona, Blondi22, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciu, w książce "w oczekiwaniu na dziecko" pisali o babce która panicznie bała się że wody odejdą jej w miejscu publicznym. Dlatego nosiła ze sobą w torebce słoik pikli żeby w chwili odejścia wód zbić go i zakrzyknać "o ja niezdarna, zbilam słoik z ogorkami"!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 13:57
magdzia26, Fedra, Spero, Strażaczka90, a-koczek, Rucia, Shagga_80, kiti, aisa, AGA 30, jeju, Ilona, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a wypraszam sobie już zeszłam z 82 kg do 73,9kg
jak ty to robisz
Fedra, Spero, Strażaczka90, aisa, AGA 30, jeju, Ilona, Blondi22, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość