plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlu kochana zdrowiej, niech ranka się goi.
Powstał osobny wątek utworzony specjalnie dla Ciebie
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ola-czeka-wroc-na-plemniczke,1354.html
Czy świętowałaś wczoraj urodziny Ryana?Effcia28, Fedra, magdzia26, AGA 30, aisa, Ilona, Spero, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No jasne, Effcia Cię do tablicy wywołała, a nie spojrzałaś, że powstał temat, wyczekujący na Twoją osobę? Olka Olka...
Idę sobie, bo mam mnóstwo pracy jeszcze...buziaki...
Rućka Wili w pracy masuje kolektory i zasuwy, wypisuje zezwolenia itp.
Pewnie wróci znów zjechany jak koń po westernie
Niech poczeka, co to kilka dni przerwy?
Effcia witaj!
Spadam!
Fedra, Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra kochana może warto rozmyślać in-vitro w Londynie tam to inaczej działa niż w naszej pseldo polsce , która udaje , że jest dla nas..... jeśli to co napisałam kogoś urazi to sorki ale tak myślę
tylko Kaja nie bardzo sobie wyobrażam jak by to miało niby wyglądać w tym Londynie ???Strażaczka90 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:A tak apropos Olki , a nasuwa się pytanie gdzie Libra ? Wpadła wir pracy czy odpoczywa odnas.
Libra odpoczywa od forum jeśli są jakieś niusy to jej przekazuje tak więc generalnie z ważnymi sprawami jest na bierząco ale ogólenie musi odsapnąć...Kaja, Dodi, magdzia26, AGA 30, aisa, Effcia28, Ilona, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. Ja wchodze tu po kilka razy dziennie, ale jakos ostatnio przymulona jestem, nie mam weny, nie chce mi sie pisac, martwie sie sama nie wiem czym, co chwile czyms nowym.
Shaggi ja tez poprosze o namiar na twojego bloga.
Kaja powodzenia na wizycie.
Rucia uwielbiam jak opisujesz przygody z gejem.
Muzi pij pij siemieto na wiele rzeczy pomocne, no i na śluzik piekny!
Mauysiu fajnie ze chrzciny udane.
A mam wlasnie pytanie apropo tych chrzcin. Siostra tez chce niebawem robic ale zupelnie nie wiemy jak to zorganizowac. Bo tak najblizszej rodziny którą trzeba by zaprosic bedzie 11 osób. Ciezko jest pomiescic tyle ludzi u nich w mieszkaniu... no chyba ze nie wszyscy by siedzieli przy stole.. bo stol jest na 6 osób. Z drugiej strony moznaby zrobic w restauracji, ale to pewnie duzo wyniesie... no chyba ze jak w restauracji to tylko obiad i deser? czy wodke tez sie stawia? zupelnie nie wiemy jak to zorganizowac by bylo dobrze.
Plemniczko u Nas jest tak ze się nie stawia wódki na chrzcinach a chrzciny były zazwyczaj w lokalu i wsumie wyszło by na to samo jakby się robiło w domu tylko właśnie z miejscem jest lipa... był obiad deser...a po uroczystości przenosiło sie towarzystwo do domu i jak mieli ochote to tak wypiliplemniczka, Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej dziewczynki
miłego dnia Wam życze
zaglądam codziennie jak Plemniczka
ale nie ma o czym pisać..wszystko ok jest
i oby już tak zostało do końca
Tylko pogoda by mogła być lepsza za oknem....
Dodi, plemniczka, Fedra, Rucia, magdzia26, AGA 30, aisa, a-koczek, Ilona, Spero, kiti, Strażaczka90, Shagga_80, Sandraa, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Wiesz Fedra moja kumpela miała in-vito we francji ale pamiętam że w Londynie mówiła że szybciej by wyszło teraz jej nie ma bo jest na Meladiwach później w San Remo ale jak się ukaże popytam ale jeśli mamy tutaj koleżanki które tam mieszkają mogą zaczerpnąć tematu ja osobiście też taką opcję bralam pod uwagę !!!!
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja powiem tak zeby to zorganizować w Londynie to trzeba mieć na to pieniadze jeśli ktoś zastanawia się i rozpatryję sprawę z refundacja to znaczy ze takich pieniędzy na londyn nie ma...
po drugie nie mam nikogo w Londynie u kogo mogłabym się zatrzymać po drugie nie wyobrazam sobie latania tam i spowrotem jakby nie było mam swoje zobowiazania tak jak i mój Mąż ma swoją pracę...
nie mogę sobie tego tak wszystkiego po prostu zostawić i pojechac do Londynu...
pozatym ja się nad niczym nie zastanawiam bo juz dawno napisałam ze się nie staram i ze do in vitro nie podchodze info które umieściłam było informacja dla Dzioewczyn które się nad tym zastanawiają a ze byłam po dokumentację w jednej Klinice i na kontroli po poronieniu w drugiej Klinice to się dopytałam przy okazji jak to wygląda... bo chyba o to chodzi by jeśli jest taka mozliwość zbierać informację i się nimi dzielić by komuś było łatwiej...Dodi, a-koczek, Ilona, Spero, kiti, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
A i dzień dobry bo sie nie przywitałam
Olka dobrze Cię widzieć ciesze się ze rana się goii mam nadzieję ze samopoczucie równeiż lepsze
życzę udanych cykli, szybkich rozwiazań i niepłaczących dzieci :* oraz duzo pogody ducha pomimo Londyńskiej pogodymagdzia26, aisa, Rucia, Dodi, a-koczek, Ilona, Spero, Strażaczka90, Shagga_80, Blondi22, Muska, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDobry dzień
Miłego dnia
Ola witam cię
Resztę też witam gorąco
YYYYY byliśmy z Waflem na kontroli i następna kontrola 26 listopada więc w tym miesiącu nie pojedzie do pracy
A tak poza tym to gotuję zupę kalafiorową
Zimno za oknem idzie zima idzie czuć już ją nosemFedra, aisa, Rucia, sylwia1985, Dodi, magdzia26, Ilona, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
dla zainteresowanych badanie kariotypu robi się je po poronieniach aby określiś przyczynę, lub kiedy para długo stara się o dziecko a z niewyjaśnionych przyczy do zapłodnienia nie dochodzi:
http://www.badaniaprenatalne.pl/foto/ilustracje/kariotyp.pdf
dodatkowo info o badaniach immunologicznych ANA1
http://www.ajwen.pl/cms/wp-content/uploads/ANA.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 12:13
kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, catering fajna rzecz, mimo że było w sumie niewielu gości- wliczając mnie, M i dwójkę trzylatkow 15 osób. Ale roboty zawsze mniej. Zamowilismy tylko dwudaniowy obiad, a ciasto robiliśmy już my.
A w ogóle to Henio ma zielony katarMuszę mu odciagac smarki fridą i podawać leki. A poza tym nadal placzliwy
Mam nadzieję że jak skończy 3 miechy (no max 6) to się zrobi pogodniejszy.
AGA 30, a-koczek, Effcia28, aisa, Rucia, magdzia26, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość