X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co Was tak wywiało Słońca moje??
    Mauysia jak po chrzcinach H.?? Udało się wszystko? może jakąś fociszczę pokażesz :D

Rucia może jednak rodzisz i nic się nie odzywasz??

No gdzie się podziałyście, Beatka, Libra, Olcia, Gunia(też mogłabyś już zajrzeć :) )

Ja dziś prawie palucha uciachałam jak kroiłam ziemniaka, ale to nóż sobie za mały wzięłam. Ale żyje, palec też uratowany.
    U Was też tak zimno?

aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Widzę, że forum powoli zapada w sen zimowy, ale jeszcze zimy nie zapowiadają więc nie spać, odzywać się;)

Spero, hehe wywołałaś mnie do tablicy to się odzywam:)
    U mnie dziś fajna pogoda, w ogóle weekend był dość słoneczny.
    Dziś w pracy od rana zbierałam zjebki od humorzastych petentów, kontynuacja fatalnego piątku, nie lubię tego, ale pocieszam się, że już prawie środa i znów weekend:)

Rucia może rzeczywiście źle się czuje albo już rodzi?

Hmmm miałam tyle do napisania, ale zapał poszedł sobie i nie potrafię zebrać myśli:(

Muzi, widzę, że zaczęłaś nowy cykl, to dobrze, oby jajeczko współpracowało. A powiedz, cykl skończył się naturalnie, czy mu pomogłaś np. luteiną?

Kończy się pranie, zaraz wstawiam kolejne, i mimo niesprzyjającej pogody będę prała zasłony, koce, pościele, ręczniki, do końca tygodnia będę prać bo śniło mi się, że mole mi wszystko pożarły, brrr:/

aisa, Strażaczka90, magdzia26, Ilona, Spero, Spero, Fedra, Kfjatus, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli nie widać a tu info o goslingu na pudelku;)

Strażaczka90, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.

Nie rodzę :) Chociaż miałam znowu fałszywy alarm. Przedwczoraj skończyła mi się Nospa, cały dzień wczoraj przeciągnęłam tylko na magnezie i skutek był taki, że w nocy miałam skurcze, od razu biegunka, ale na szczęście się uspokoiło.

Nie odzywałam się cały dzień, ponieważ byłam na pogrzebie babci mojego P.

Karoam - lekarz troszkę wyolbrzymia według mnie, a nawet jeżeli masz główkę nisko, to nie oznacza, że za chwilę urodzisz. Ja też od jakiegoś czasu borykam się z różnymi dolegliwościami, a jak sama widzisz za chwilę wybije magiczny 37 tc.

Spero - już nie ma Ci się kto śnić tylko ja? :P

Plemniś - gratuluję 3 z przodu :) Teraz zobaczysz, że czas będzie leciał Ci o wiele szybciej. Ciąża mi służy, bo w końcu wyglądam jak człowiek, a nie jak anorektyk :P

Fredzia - to jest jakiś horror z tym Invitro :(

Pamiętacie moją akcję po seksie i wizycie na IP? Dali mi wtedy zastrzyk w tyłek rozkurczowy o.O W miejscu po zastrzyku zrobiły mi się rozstępy o.O A swoją drogą ten pośladek swędzi mnie do tej pory. Tak się cieszyłam, że udało mi się nie wychodować żadnych rozstępów a tu proszę ehhh :(

Miłego wieczoru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 19:13

Strażaczka90, plemniczka, Kaja, magdzia26, Spero, Fedra, aisa, Kfjatus, Dodi, a-koczek, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane jutro z rana będę z wami wolne sobie zrobiłam ...
    Rucia kochana ty jeszcze nie rodz bo muszę być w domu aby być na bieżąco hihi

Strażaczka90, Rucia, magdzia26, Spero, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Oli nie widać a tu info o goslingu na pudelku;)

no nie ma .....

a może któraś ma kontakt z Olka i powie nam aby nas uspokoić bo się denerwujemy chyba że do zaraz wróci tak se myślę

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ta moja endykrynolog mnie opierniczyla że sama sobie sama zwiekszylam dawkę a.głupia krowa sama mi taką dawkę kazała brać bo mi tak zapisała fack nie mam szczęścia na endo szukam ponownie nowego ....

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.wiecie co mam stracha na jutrzejsza wizytę czy wszystko będzie dobrze bo 3 tyg nie byłam eh zawsze coś!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra już sobie popisalam sama ze sobą idę na tv jak wy zapadacie w sen zimowy hihi

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Wiecie co ta moja endykrynolog mnie opierniczyla że sama sobie sama zwiekszylam dawkę a.głupia krowa sama mi taką dawkę kazała brać bo mi tak zapisała fack nie mam szczęścia na endo szukam ponownie nowego ....

W karcie na pewno ma zapisane, co przepisuje i w jakich dawkach, więc kogo ona próbuje oszukać? Jakaś młoda i niedoświadczona, czy zawsze trafia na bezproblemowe pacjentki, u których nie było skutków ubocznych typu wpadanie z nad- w niedoczynność i odwrotnie?!

Kaja, a tak poza tym to jak się czujesz? Chyba mało piszesz, czy masz jakieś objawy/dolegliwości ciążowe? No i jak Mężu "oswaja się" z potomkiem?

Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:*

Fedra, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Info z Kliniki Macierzyństwo:

miejsca na in vitro dofinansowane są i zapisują w sumie bez robienia jakich kolwiek problemów, wiadomo ze trzeba mieć świerze wyniki z hormonów i AMH a facet świerze wyniki z badania nasienia ale z zapisami nie robią problemów takich jak w Provicie...

to chyba tyle...

pozdrawiam Wszystkie bardzo Ciepło :)

Spero, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, a-koczek, Ilona, Effcia28, Rucia, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra trzymaj się.

Jakkolwiek... ale się trzymaj! Słońce... przytulam Cię mocno:* I nic więcej nie dam rady powiedzieć.

Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak więc odpowiadam na pytanie:

MÓJ CYKL ROZPOCZĄŁ SIĘ NATURALNIE!!!!!!!

Spero, Muska, Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra, AGA 30, kiti, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia co do moich objawów ciążowych to raz tulilam sedes :-) , a tak to spokojnie przechodze czkawkowo trochę hihi mój mąż już śni o porodzie i gada , ze to dziewczynka bo cycki widział tylko jak sie zapytalam czy juz duze to sie śmiał hehehe ja jak na razie poczynań kupna nie robię jakoś nie mam weny , ale zająć swoje możliwości to kupię wszystko i skompletuje dwa miesiace przed teraz skupiam sie nad tym aby wszystko było dobrze...

co do endo to stary wyzeracz wiec mlodka nie jest do mnie miala pretensje ze przez tel zalatwiamy sprawę jak sama mowila ze jak beda wyniki to mam dzwonic i wes tu skumaj Babę .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a gdzie Ty mieszkasz? Bo ja całą chodzę do ginekolog-endokrynolog już kilka lat, ale przyjmuje w Rumi.

Effcia28 lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...wpadłam na chwilę sprawdzić,czy np któraś się nie rozpakowała...i tak na marginesie dodam,że poproszę o sms-ka gdy zaczną się porody,bo inaczej mogę być mocno niedoinformowana,bo jak wiecie bywam tu teraz rzadko. Albo prace w domu pochłaniają mnie bez reszty (choć mój M myśli,że ja to chyba nic nie mam do roboty...za to jak On sam dziś został z chlopcami,gdy ja pojechałam do lekarki chłopców to nic nie zrobił "bo zajmował się dziećmi").

A tak w ogóle jak któraś ma chęć (i pamięta namiary na mojego bloga) odsyłam tam, bo naskrobałam tam coś nieco o tym co u nas...a w skrócie można powiedzieć,że u nas problemów zdrowotnych Igora ciąg dalszy.

Karoam,niestety nie poradzę Ci co z lotem w tak zaawanasowanej ciąży (ja nigdy nie leciałam samolotem :) ).

Fedra, masakra z tym dofinansowaniem in vitro...swoją drogą to tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że lepiej liczyć na siebie i robić wszystko za kasę...sama wydaję regularnie grube pieniądze na wszelakich specjalistów...a składki płacimy Bóg wie na co :/

Kurcze nie doczytam nic już więcej, spac mi się chce, a pewnie niedługo trzeba będzie robić Mlodemu mleko...jeżu,jak ja tego nie lubię :/ chce znów karmić piersią :/

Buziaki,siusiaki!

Rucia, jeju, aisa, Spero, magdzia26, a-koczek, Dodi, Fedra, AGA 30, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Kaja a gdzie Ty mieszkasz? Bo ja całą chodzę do ginekolog-endokrynolog już kilka lat, ale przyjmuje w Rumi.

miałam gin-endo ale ta skupiła się na mojej tarczycy a nie leczyła ginekologicznie miałam co 4tyg badania Tsh i Ft4 jeszcze nigdy w życiu tyle razy kluta nie byłam więc kurde uciekam od niej bo ziemi obiecanej mi nie odkryła bo odkąd pamiętam zawsze liczyłam tarczyce i trafiłam na idiotki i to za kasę a może ja idiotka że tak dałam się jak zawsze ...

ps. dziś wizyta więc pogadam z moim ginem może on ma faceta endo bo z babami się nie dogadam ta to wczoraj przeszła samą siebie !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.kleopatra do rumi mam kawałek bliżej mi gdańsk .sopot gdynia ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kultura ups wstawać dzień dobry moje panie

magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4553 4554 4555 4556 4557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ